İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot

Beymen, İstanbul'da lüks restoran deneyimini Bardot ile yeni bir boyuta taşıyor. Zorlu Center'da kapılarını aralayan Bardot, Türkiye'nin ilk Michelin yıldızlı şeflerinden Cihan Çetinkaya'nın sunduğu özel gastronomi deneyimiyle, İstanbul'a yeni bir lüks buluşma noktası kazandırıyor.

YAZAR: Nazlı Sancaklı
ABONE OL
9 Kasım 2024 Cumartesi 12:53 | Son Güncellenme:
4 dakika okunma süresi
İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot

Bir mekanı özel kılan detaylar arasında elbette lezzetleri kadar atmosferi de var. Türkiye'nin lüks moda temsilcilerinden Beymen; yeni markası Bardot ile çok özel bir deneyimin kapılarını aralıyor. Kendine has atmosferiyle dikkat çeken mekan, Türkiye'nin ilk Michelin yıldızlı şeflerinden Cihan Çetinkaya'nın gastronomi danışmanlığında misafirlerine unutulmaz lezzetler sunuyor.

Sanat ve mimarlığın buluşması

Kendine has mimarisi ve atmosferiyle Bardot, lüks restoran deneyimini yeni bir boyuta taşıyor. Şehirle bütünleşen tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan mekan, New York merkezli Roman & Williams imzası taşıyor. Bardot'nun sunduğu sanat ve mimarlık uyumu, Beymen'in yenilikçi tarzının da somut bir örneği...

Cihan Çetinkaya dokunuşu

Bardot; kozmopolit yaşam tarzını, lüksün merkezinde yaratıcı ve özgün bir zarafetle birleştirmeyi amaçlıyor. Özgün konseptiyle misafirlerini ağırlamaya başlayan mekan, kaliteli mutfağını, şehrin enerjisiyle birleştirerek farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Artisan Hospitality Group'un F&B partner'ı olan, Türkiye'nin ilk Michelin yıldızlı şeflerinden Cihan Çetinkaya danışmanlığında seçkin bir gastronomi deneyimi sunan Bardot, yenilikçi tekniklerle pişirilen lezzetleriyle misafirlerini uluslararası standartlarda bir tat yolculuğuna davet ediyor. Mekan, geniş bar menüsü ile de sunduğu deneyimi taçlandırıyor. Bardot yalnızca İstanbul'da yaşayanların değil, global gastronomi tutkunlarının da uğrak yeri olmaya hazır. İstanbul'u keşfetmek isteyen misafirler, şehrin kalbindeki bu özel mekanda hem zarif bir atmosferin hem de tadına doyum olmayan lezzetlerin keyfini çıkarabiliyor.

Özel bir deneyim

Mimarisi, atmosferi ve lüks gastronomi deneyimiyle şehre Beymen imzası altında yeni bir buluşma noktası kazandırdıklarını belirten Beymen Group CEO'su Elif Çapçı, Bardot'yu şu sözlerle tanımlıyor; "Beymen Zorlu Center'da kapılarını açan Bardot ile ilk günden itibaren klasik olacak, İstanbul'un mutlaka görülmesi gereken lokasyonları arasına kalıcı olarak girecek bir restoranı hayata geçirmenin heyecanı içindeyiz. Bardot'nun; Beymen müşterilerinin, İstanbul ve Türkiye'nin kanaat önderlerinin ve İstanbul'u ziyaret eden yabancı misafirlerin buluşma noktasına dönüşeceğine inanıyoruz. Bardot için, New York merkezli mimari danışmanlık ofisi Roman & Williams ile birlikte çalıştık. Roman & Williams Londra'da NoMad Hotel'in, New York'ta Boom Boom Room'un, Veronika'nın, Le Coucou'nun mimari tasarımını da yapmış, imza mekanları şehirle buluşturma konusunda eşsiz bir deneyime sahip. Birlikte Bardot için; içeriye girdiğiniz andan itibaren mimarisi ve dokusuyla özel bir mekan yaratmayı arzu ettik. Müşterilerimizin müdavimi olacağı, uğramadan edemeyeceği İstanbul'a gelen ziyaretçilerin görmeden geçemeyeceği bir mekanı İstanbul'a ve Beymen dostlarına kazandırmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz."

EN ÇOK OKUNANLAR

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras
Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

Antik Dünyanın Gölgesinde Doğan Yeni Bir Çağdaş Miras

9 dakika okunma süresi
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar
“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

“Kasaba”: Karanlıkta Kalan Dostluklar

3 dakika okunma süresi
Bir Mirasın İzinde
Bir Mirasın İzinde

Bir Mirasın İzinde

1 dakika okunma süresi
"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi
"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi

"Palm Royale": Moda Tutkunları Bu Diziyi Çok Sevdi

1 dakika okunma süresi
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

4 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Haftanın Mekanı: MykOrini
Haftanın Mekanı: MykOrini

Haftanın Mekanı: MykOrini

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları
İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı
Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları
İstanbul'un En İyi Matcha Durakları

İstanbul'un En İyi Matcha Durakları

Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland
Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland

Haftanın Mekanı: The Barn at Grandma's Wonderland

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları
İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri
Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen
Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen

Haftanın Mekanı: Inari Omakase
Haftanın Mekanı: Inari Omakase

Haftanın Mekanı: Inari Omakase