Hafta Sonu Başlayıp Bitirebileceğiniz 15 Film Serisi

Aksiyondan bilim kurguya, maceradan fantastik ve romantiğe kadar, hafta sonu başlayıp bitirebileceğiniz film serileri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
26 Ağustos 2022 Cuma 14:58 | Son Güncellenme:
32 dakika okunma süresi
Hafta Sonu Başlayıp Bitirebileceğiniz Film Serileri

1.Lord of the Rings Üçlemesi

Yönetmen: Peter Jackson

Oyuncular: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Orlando Bloom, Sean Bean, Sean Astin, Billy Boyd, Andy Serkis, Ian Holm, Cate Blanchett, Christopher Lee, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Hugo Weaving

Sinema tarihinde "Lord of the Rings" serisinden daha uzun ve daha ünlü bir yolculuk filmi bulmak mümkün olmayabilir. Yolculuk filmlerinin ana kaynağı mitolojik yolculuk hikayeleri olduğu için ve fantastik filmler de mitolojiden hayli esinlendiği için izlemesi oldukça heyecanlı bir macerayla karşı karşıyayız. Seri "Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" (2001), "Lord of the Rings: The Two Towers" (2002) ve "Lord of the Rings: The Return of the King" (2003) filmlerinden oluşuyor. Shire'da sakin bir hayat yaşayan bir Hobbit ve sekiz arkadaşı, güçlü 'Tek Yüzük'ü yok etmek ve Orta Dünya'yı Karanlık Lord Sauron'dan kurtarmak için uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkar. Özellikle üçüncü filmin, bugün hala sinema tarihinin en iyi savaş sahnelerini barındırdığı düşünülüyor.


2.Harry Potter Serisi

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Maggie Smith, Robbie Coltrane, Michael Gambon, Alan Rickman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter

"Harry Potter" serisinin, onunla büyüyen ve bugün yetişkin olan hayranlarının kalbinde hala özel bir yeri olsa da sekiz filmlik bu uzun macera, yeni neslin de gönlünü kazanıyor. Film sayısı hayli uzun ve süreleri hiç de kısa olmadığı için hafta sonunuzu tamamen doldurup, büyük bir nostalji maratonu yapmanızı sağlayacak bir seri. Harry Potter and the Sorcerer's Stone"(2001) ile başlayan seri, "Harry Potter and the Chamber of Secrets" (2002), "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" (2004), "Harry Potter and the Goblet of Fire" (2005), "Harry Potter and the Order of the Phoenix" (2007), Harry Potter and the Half-Blood Prince" (2009) ile devam edip, son kitabın iki ayrı filme bölündüğü "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" (2010) ve "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" (2011) ile sona erdi. Büyücü olduğunu öğrenen Harry'nin bu sihirli dünyaya girerek hem büyüyerek kendi hayatını kurmasını hem de Karanlık Lord Voldemort'la savaşını izliyoruz.


3.The Dark Knight Üçlemesi

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Christian Bale, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine, Anne Hathaway, Tom Hardy, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt

Christopher Nolan'ın efsaneleşmiş "Batman" filmleri, yönetmenin türün en ünlü isimlerinden Batman karakterini alarak, neredeyse süper kahraman türünden çıkararak çektiği filmleri. O kadar ki Batman karakterini çıkarırsak, bu seriyi süper kahraman filmleri listesine koymakta tereddüt edebiliriz. Yine de kendine has yaklaşımıyla uzun yıllar unutulamayan ve hala çoğu kişi tarafından en iyi "Batman" filmleri kabul edilen bir seriye imza attığını söylemeliyiz. 2005 yapımı "Batman Begins", 2008 yapımı "The Dark Knight" ve 2012 yapımı "The Dark Knight Rises" filmlerinden oluşan serinin başrollerinde Christian Bale, Gary Oldman, Morgan Freeman ve Michael Caine gibi büyük oyuncuları görüyoruz. Özellikle Joker karakteri ile Heath Ledger'a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandıran "The Dark Knight" filmi, birçok kişinin favorilerinden.


4.Spider-Man Serisi

Yönetmen: Sam Raimi

Oyuncular: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Willem Dafoe

Listemizdeki en karışık görünen ama bir o kadar da eğlenceli seri "Spider-Man" filmleri olabilir. Karışık görünmesinin nedeni, aslında üç farklı seriden oluşması. Ancak yaratıcılar, son filmle birlikte tüm bu farklı seri ve karakterleri bir araya getirme kararı aldı. Bu da bize oturup hepsini arka arkaya izlemek için bahane oluyor. Sam Raimi'nin yönettiği ve Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Willem Dafoe gibi isimleri bir araya getiren "Spider-Man" (2002) ile başlayan maceramız "Spider-Man 2" (2004) ve "Spider-Man 3" (2007) ile sonuçlandı. Ardından Marc Webb imzalı, başrollerinde Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans ve Jamie Foxx'u izlediğimiz "The Amazing Spider-Man" (2012) ve "The Amazing Spider-Man 2" serisi geldi. Ne yazık ki "The Amazing Spider-Man" serisi üçüncü filme bile ulaşamadan sona erdi. Günümüz Spider-Man serisi ise Jon Watts'ın yönetmen koltuğuna geçtiği, Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jon Favreau ve Michael Keaton gibi isimleri bir araya getiren "Spider-Man: Homecoming" (2017) ile başlayıp, "Spider-Man: Far from Home" (2019) ile devam etti. Bu serinin üçüncü filmi olan "Spider-Man: No Way Home" (2021) ise aslında tüm bu "Örümcek Adam"ları bir araya getirerek, dev bir seriye dönüştüren yapım oldu. Bununla birlikte üç nesil "Spider-Man"i arka arkaya ve bir arada izlemenin ne kadar keyifli olacağını da söylemek isteriz.


5.Three Flavours Cornetto Üçlemesi

Yönetmen: Edgar Wright

Oyuncular: Simon Pegg, Edgar Wright, Nick Frost, Martin Freeman, Rosamund Pike, Bill Nighy

Aslında "Three Flavours Cornetto" üçlemesindeki filmlerin, oyuncu kadrosunun ortak olması ve her birinin klasik bir film türünde olup, onunla dalga geçmeyi hedeflemesi dışında pek bir ortak özelliği yok. Ancak üçünün de oldukça başarılı olduğunu söylemeliyiz. Serinin adı olan "Üç Tat Cornetto", filmlerin komedi anlayışıyla ilgili bir fikir verebilir. İngiliz mizahını ve sarkastik yapımları seviyorsanız mutlaka izlemeniz gereken bir üçleme. Serinin ilk filmi olan "Shaun of the Dead" (2004) zombi türündeysen, "Hot Fuzz" (2007) bir polisiye ve üçüncü film olan "The World's End"(2013) bilim kurgu türünde. Filmlerin senaryosunu Simon Pegg ve Edgar Wright yazarken, yönetmenliğini de yine Wright üstleniyor.


6.Pitch Perfect Serisi

Oyuncular: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow, Anna Camp, Hailee Steinfeld, Ester Dean, Hana Mae

Gençlik filmlerini seviyorsanız, bir de müzikalleri, o zaman mutlaka "Pitch Perfect" serisine bir şans vermelisiniz. Barden Üniversitesi'nde okuyan akapella kulüplerindeki gençleri takip eden "Pitch Perfect" (2012) ile başlayan seri, okuldan atılmamak için uluslararası şampiyonluğu kazanmak zorunda kalan Barden Bellas'ı izlediğimiz "Pitch Perfect 2" (2015) ve mezun olduktan sonra yetişkinlik hayatına tutunmaya çalışan kahramanlarımızı izlediğimiz "Pitch Perfect 3" (2017) ile devam ediyor. Popüler şarkıların eğlenceli yeniden uyarlamalarını bolca dinleyebileceğiniz "Pitch Perfect" serisi, yetenekli oyuncu kadrosuyla da hoş zaman geçirmenizi sağlayabilir.


7.Star Wars Serisi

Yönetmen: George Lucas

Oyuncular: Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Alec Guiness, Peter Cushing, Anthony Daniels, Kenny Baker, Peter Mayhew, David Prowse

"Star Wars" serisi, sinema tarihine yayılmış birden fazla üçlemeyi kapsıyor. Yani oldukça geniş bir film serisi olsa da biz "Star Wars" evrenindeki yan filmleri değil de yalnızca ana omurgadaki üçlemelerden oluşan dev seriden bahsedeceğiz. Ancak tabii ki siz detaylı bir "Star Wars" maratonu yapmak istiyorsanız, hem filmlerin hem de dizilerin tamamını izleyebilirsiniz. "Star Wars" (1977) ile başlayan ilk üçlemede, bir Jedi olduğunu keşfeden Luke Skywalker, Prenses Leia, ukala bir pilot olan Han Solo, bir Wookiee olan Chewbacca ve iki droid'den oluşan ilginç ekibimizin galaksiyi ele geçirmeye çalışan karanlık güce ve Darth Vader'a karşı savaşını izliyoruz. George Lucas imzalı serinin diğer iki filmi "Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back" (1980) ve "Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi" (1983). Ardından orijinal "Star Wars" hikayesinin orijinini anlatan ve Darth Vader'ın nasıl olduğu kötüye dönüştüğünü bize gösteren yeni üçleme "Star Wars: Episode I – The Phantom Menace" (1999) ile başladı. George Lucas'ın bu sefer tamamen senaryo ve yönetmenlik koltuğuna geçtiği, başrollerinde Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman ve Hayden Christensen gibi isimleri gördüğümüz üçleme "Star Wars: Episode II – Attack of the Clones" (2002) ve "Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith" (2005) ile devam etti. Günümüz serisinde ise George Lucas daha arka planda kalmayı seçerek bayrağı J.J. Abrams'a teslim etti. İçindeki Jedi güçlerini keşfeden Rey, eski kadromuzdan Han Solo ve Chewbacca ile yeni karakterlerimizden Poe ve Finn gibi kahramanlarla bir araya gelerek imparatorluğun yeni tehdidine karşı savaşmaya başlıyor. Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Harrison Frod, Carrie Fisher ve Domhnall Gleeson gibi isimleri bir araya getiren seri "Star Wars: Episode VII – The Force Awakens" (2015), "Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi" (2017) ve "Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker" (2019) filmlerinden oluşuyor.


8.Jurassic Park Serisi, Jurassic World Serisi

Oyuncular: Sam Neill, Laura Dern, Jef Goldblum, BD Wong ve Samuel L. Jackson

"Jurassic Park" serisi, "Jurassic World" serisini de kapsayabilir çünkü bu yeni adaptasyonda sıfırdan başlamak yerine bir devam hikayesi gibi ilerlendi. Böylece karşımızda "Jurassic Park (1993), "The Lost World: Jurassic Park" (1997) ve "Jurasic Park III" (2001) filmlerinden oluşan klasik üçleme ile "Jurassic World" (2015), "Jurassic World: Fallen Kingdom" (2018) ve "Jurassic World Dominion" (2022) filmlerinden oluşan güncel üçlemeden oluşan büyük bir seri bulunuyor. Steven Spielberg'ün imzasını taşıyan 90'lardaki üçlemenin başrollerinde Sam Neill, Laura Dern, Jef Goldblum, BD Wong ve Samuel L. Jackson gibi isimler yer alırken; yeni serinin başrollerinde Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong ve Jeff Goldblum gibi isimler bir araya geliyor. Yeni dünyada klonlanarak yeniden üretilen dinozorlarla geçen heyecanlı bir hafta sonu için "Jurassic Park" ve "Jurassic World" serilerini izlemenizi öneririz.


9.Ocean's Eleven Serisi

Yönetmen: Steven Soderbergh

Oyuncular: Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon, Julia Roberts

Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon ve Julia Roberts'ın dahil olduğu "Ocean's" serisinden daha karizmatik bir oyuncu kadrosu bulmakta zorlanabilirsiniz. Eğlenceli bir senaryo ve dahice bir Las Vegas soygunu da eklenmiş bu filmi izlerken keyifli zaman geçireceğinizi garanti ediyoruz. "Daha önce izledim" diyorsanız bile, tekrar tekrar izlemekten keyif alınabilecek bir seri. Steven Soderbergh'in yönettiği "Ocean's Eleven" (2001) ile başlayan film, "Ocean's Twelve" (2004) ve "Ocean's Thirteen" (2007) ile devam etti. Bu tarz aksiyon, suç, komedileri seviyorsanız, bu üçlemeyle tamamen bağlantılı olmasa da tamamen kopuk da olmayan "Ocean's Eight" (2018) filmini de tavsiye ederiz. Gary Ross'un yönettiği yapımda Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Rihanna gibi büyük isimler bir araya geliyor.


10.Mission: Impossible Serisi

Oyuncular: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart, Henry Czerny, Jean Reno, Ving Rhames, Kristin Scott Thomas, Vanessa Redgrave

Bugün hala devam eden devasa bir seriye dönüşen, ajan ve aksiyon filmi denildiğinde müziği kulaklarda çalmaya başlayan "Mission: Impossible" filmlerinin, Tom Cruise'un kalbinde ayrı bir yeri var. Her filmle, bir öncekinden daha cesaret isteyen aksiyon sahneleri çekmeye çalışan Cruise'u herhangi bir "Mission: Impossible" filminde mutlaka ve mutlaka iki şeyi yaparken görebilirsiniz; koşarken ve motosiklete binerken. "Mission: Impossible" filmleri; ilginç teknolojik cihazlar, seyirciyi şaşırtmaya ve beklentisini kırmaya yönelik 'plot twist'ler ve bolca aksiyon ve macerayla dolu. Serinin ilk filminde Amerikalı bir ajan olan Ethan Hunt, sadakatsizlik şüphesi altında, başına gelen olayların gerçek failini bulmak için büyük bir casusluk zincirinin içine girer. Brian De Palma imzalı "Mission: Impossible" (1996) ile başlayan seri, "Mission: Impossible II" (2000), "Mission: Impossibile III" (2006), "Mission: Impossible – Ghost Protocol" (2011), "Mission: Impossible – Rogue Nation" (2015) ve "Mission: Impossible – Fallout" (2018) filmlerinden oluşuyor. Ayrıca 2023 yılında "Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One" filmi de seriye ekleniyor.


11.Hunger Games Serisi

Woody Harrelson, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Willow Shields, Elizabeth Banks, Sam Claflin

Genç nesil distopik roman türünün öncülerinden "The Hunger Games", filminin vizyona girmesinin ardından sinemada da benzer bir dönüşümün önünü açtı. "The Hunger Games" serisinin ilk filminde, Katniss Everdeen isimli genç bir kızın, ülkenin farklı bölgelerinden toplanan gençlerin ölümüne savaştırıldığı bir yarışmada kız kardeşinin yerine gönüllü olmasıyla başlayan hikayeyi izliyoruz. Katniss, istemeden de olsa bir devrimin fitilini ateşlediğinde öncülüğü üstlenmekten başka bir seçeneği olmadığını fark ediyor. Gary Ross imzalı "The Hunger Games" (2012) filmini, Francis Lawrence'ın yönetmenliğindeki "The Hunger Games: Catching Fire" (2013), "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1" (2014) ve "The Hunger Games: Mockingjay – Part 2" (2015) takip ediyor.


12.Pirates of the Caribbean Serisi

Oyuncular: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Jonathan Pryce, Lee Arenberg, Mackenzie Crook

Johnny Depp'in canlandırdığı Kaptan Jack isimli korsan ile ünlenen "Pirates of the Caribbean", hem Depp'in renkli oyunculuğu hem de eğlenceli hikayesi ile keyifli bir hafta sonu seyri sunuyor. Bu filmler, Johnny Depp'in zaten oldukça tanınan bir oyuncu olmasına rağmen gerçek anlamda parlamasını sağlayan yapımlar. Ancak "Pirates of the Caribbean" serisini dünyaca ünlü hale getirip bu kadar uzamasını sağlayan da Depp'in ta kendisiydi. İlk filmin yönetmeni Gore Verbinski, Johnny Depp ile ilgili verdiği bir röportajda Depp'i sadece kendi haline bıraktığını ve istediği şekilde oynamasına alan tanıdığını anlatmıştı. Bu yöntem ve Depp'in performansı sayesinde hem efsanevi Jack Sparrow karakteri doğmuş oldu hem de film inanılmaz bir popülarite elde etti. Demirci Will Turner, valinin kızı olan aşkı Elizabeth Swann'ı, Jack'in artık ölümsüz olan eski korsan müttefiklerinden kurtarmak için eksantrik korsan Kaptan Jack Sparrow ile iş birliği yapmasıyla başlayan seri, daha pek çok okyanus efsanesiyle devam ediyor. Film serisi, "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl" (2003) ile başlıyor. Onu "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest" (2006), "Pirates of the Caribbean: At World's End" (2007), "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" (2011) ve "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" (2017) takip ediyor.


13.Back to the Future Üçlemesi

Yönetmen: Robert Zemeckis

Oyuncular: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson

Zamanda yolculuk filmi çok fazla çekilmiş olsa da çok azı "Back to the Future" gibi ölümsüzleşmeyi başardı. Robert Zemeckis ve Bob Gale'in kaleminden ve Zemeckis'in yönetmenliğinden ortaya çıkan "Back to the Future"da, 17 yaşındaki Marty ve çılgın bir bilim insanı olan Dr. Brown, yanlışlıkla zamanda otuz yıl geri giderler. Film, "bilimsel kusurlarına" pek takılmazsanız -ki yanınızda bir fizikçiyle izlemediğiniz sürece çok problem olmayacaktır- oldukça eğlenceli bir seyir sunuyor. Üstelik "Back to the Future"ın özel efektleri, bugün bile oldukça gerçekçi görünüyor ve bilim kurgu hayranları bilir ki özel efekt, türün ön plandaki yapı taşlarından biridir. "Back to the Future" (1985) ile başlayan üçleme, "Back to the Future Part II" (1989) ve "Back to the Future Part III" (1990) filmlerinden oluşuyor.


14.Bridget Jones Üçlemesi

Oyuncular: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant

2001 yılında ilk filmi "Bridget Jones's Diary"nin ardından büyük bir üne kavuşan "Bridget Jones" serisi, 2004 yılında "Bridget Jones: The Edge of Reason" ve 2016 yılında "Bridget Jones's Baby" filmleriyle devam ediyor. Bridget'ın, kendisinin daha iyi bir versiyonuna dönüşmeye çalışırken bir yandan da aşkı arama hikayesini izliyoruz. Biraz eğlenceli ve romantik bir hafta sonu için tercihiniz "Bridget Jones" üçlemesi olabilir.


15.The Twilight Saga

Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Taylor Lautner, Anna Kendrick, Nikki Reed, Kellan Lutz, Ashley Green, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser

Amerikalı yazar Stephenie Meyer'ın romanlarına dayanan fantastik film serisi "The Twilight Saga", 2008 yılında ilk kez beyazperdede göründüğünden bu yana hem kalplerde hem de sinema dünyasında ayrı bir yer kazandı. Başrollerinde Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın yer aldığı "The Twilight Saga" özünde babasının yanına taşınan genç bir kız Bella ile yakışıklı vampir Edward'ın arasındaki aşk hikayesini anlatıyor. Ancak hikaye ilerledikçe vampirler arası klanlardan kurt adamlara kadar yepyeni karakterler dahil oluyor. Sürekli yağmur yağan Forks Kasabası'nda; vampirler, kurt adamlar ve insanlar arasındaki keyifli, aksiyon dolu ve heyecanlı olaylara kadar "The Twilight Saga", boş zamanınız varsa hafta sonu başlayıp bitirmek için oldukça eğlenceli bir seri. Catherine Hardwicke'in yönettiği "Twilight" (2008) ile başlayan seri, "The Twilight Saga: New Moon" (2009), "The Twilight Saga: Eclipse" (2010), devam edip, son kitabın ikiye bölündüğü "The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1" (2011) ve "The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2" filmleriyle sona erdi.


Hafta Sonu Başlayıp Bitirebileceğiniz Diziler

Son Yılların En İyi 18 Süper Kahraman Filmi

Kendinizi Daha İyi Hissetmenizi Sağlayacak Filmler

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler