2022 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs 2022 burç yorumlarıyla; Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burçlarını 2022 Mayıs ayında neler bekliyor? Mayıs 2022 aylık burç yorumları...

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
30 Nisan 2022 Cumartesi 10:12 | Son Güncellenme:
17 dakika okunma süresi
2022 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs 2022 Aylık burç yorumları neler söylüyor? İlişki, Sağlık, Aşk, Para, İş, Eğitim durumunuz ile ilgili Aralık ayı burç yorumları; koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2022 Mayıs Ayı Burç yorumları;

Koç Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu aya yüksek moralle başlayacaksınız. İş ön planda olacak. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Ay sonuna doğru kendinizi yenilemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Çalıştığınız işyerinde size ilgi duyan kişilerin patron konumunda olması sizi şaşırtmasın. Yine bu ay, abartılı davranışlar içinde bulunabilirsiniz. Duygularınıza kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Sağlığınız mükemmel görülüyor. Mars size çekicilik ve enerji verirken, sinirli ve asabi olmanıza da neden oluyor. Dişler, dizler, kemikler bu ay dikkat edilmesi gereken organlarınız.

Boğa Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay sizin için önemli ve dikkatli olmanız gereken bir ay çalışma hayatınızdaki koşullardan hoşlanmıyorsanız, durumunuzu düzeltmek için 16 Mayıs'ta ay tutulmasının size sunacağı olanaklardan faydalanmalısınız. Kendiniz ile ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Sağlık Gezegeniniz Venüs, dişlerinize ve iskelet sisteminize özen göstermenizi gündeme getiriyor. Meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapisel konular olacak.

İkizler Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Çevre faktörleri sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğiniz de sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecekler. Onlarla bir arada birçok iş fırsatı yakalayacaksınız. Parasal ayarlamalarınızı doğru bir şekilde yaptığınız anda, koşulları kendi lehinize daha iyi çevirebilirsiniz. Her şeyi sıkıntı haline getirmemeli, yaşamdan eğlenceli bir şekilde faydalanmasını bilmelisiniz. Aşk yaşıyorsanız, bu ay romantizm dolu günler sizi bekliyor. Sürpriz karşılaşmalara hazırlıklı olun. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

Yengeç Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

16 Mayıs'ta ay tutulması aşk ve sosyal evinizde gerçekleşecek. Bu ay çok önemli olaylar gelişecek. Sosyal hayatınız ve özel yetenekleriniz ön plana çıkarken, iş disiplininiz mükemmel bir şekilde kendini gösterecek. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almanız gereken uygun aylardan birindesiniz. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı artırma konusunda size yardımcı olacak. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yaşadığınız ilişkinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Ay boyunca sağlık eviniz, size büyük bir şans verecektir. Fakat iştahınız konusunda da abartılar sunacaktır.

Aslan Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay maddi açıdan birçok önemli olay gerçekleşecek ve bunların çoğu uzun süreli olacak. Çevre şartlarını, kendi koşullarınızla uyum içinde birleştireceksiniz. Koşacak ve yorulacaksınız fakat sonunda başarınızı kutlayacaksınız. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. Ay tutulması yüzünden bu ay aile ve duygusal konularda yoğunlaşmanız gerekebilir. Psikolojik yapınızı dengede tutarak hayatınızı denetleyebiliriz. Çevrenizi daha iyi gözlemleyebileceksiniz. Mesleki aşkların da gündemde olacağı bir dönem. Yaşadığınız yoğun duyguların adını koymakta zorlanabilirsiniz. Sağlık konusunda bu ay oldukça hassassınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklanmayı sağlamalısınız. Akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı açık hava sporlarına özen göstermelisiniz.

Başak Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay oldukça kazançlı günler sizi bekliyor. Parasal kazançlarınız sezgilerinizle birlikte ilerleyecek. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Aşk hayatınız oldukça karışık görünüyor. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat duygusal çelişkiler yaşadığınız anlarda sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ruhsal dengenizi korumalı ve onu güçlendirici yogo, meditasyon gibi aktivitelere katılmalısınız. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız.

Terazi Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay oldukça keyifli günler geçireceksiniz. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceğiniz için çılgın aşk kaçamaklarına da hazırlanmalısınız. Aşk ve duygusal taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Ay tutulması finans evinizde gerçekleşecek. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Bu ay çevrenizde gelişen olumsuz olaylar karşısında gergin günler yaşayabilirsiniz. Gecikmiş bir tatil programınız varsa, hemen uygulamalı dinlenmeyi gerçekleştirmelisiniz.

Akrep Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

16 Mayıs'ta ay tutulması kariyer evinizde gerçekleşecek. İş ve kariyer konusunda güçlüsünüz. Başarı duygusu; huzuru ve sağlığı beraberinde getirecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir ay olacağından emin olabilirsiniz. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için farkında olmadan yöneldiğiniz insanların kariyer açısından önemli kişiler olduğunun farkındasınız. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Siz, güç ve tutkuyu bir aşka geçirdiğiniz zaman, kariyerinizle ilgili yükselişleri de beraberinde istiyorsunuz. Yine de dikkatli olmalısınız; başlatacağınız aşkta temkinli davranmak en güzeli, unutmayın. Sağlığınız mükemmel görünse de, kollarınıza bacaklarınıza ve akciğerlerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Yay Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Birçok alanda değişiklerin gerçekleşeceği önemli bir ay sizi bekliyor. Enerjinizi güçlü tutmak zorundasınız. Yeni sorumluluklarınızı kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Bu ay maddi konularınızla ilgili mücadele vermeniz gerekebilir. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. Doğru işi ve doğru zamanı bu ay yakalayabilirsiniz. Ayrıca, ikna kabiliyetiniz artıyor. Kalabalık ortamlarda gözlemciliğiniz güçlenecek. Sosyal yaşantıları güçlü kişilerin daima ilginizi çekmesi, sizi bu tür ortamların aranılan kişisi yapıyor. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Bu ay zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor.

Oğlak Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonraya ertelemelisiniz. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini siz de biliyorsunuz. Sosyal çevrenizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun olmayan bu durumu eski dostlarınızla hasret gidererek geçiştirebilirsiniz. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. Maddi konularınızı destekleyici aşklar gündeme gelecektir. Kararsızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz. Yaşam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalısınız. Derin düşünmek size iyi gelebilir fakat melankolik olaylardan uzaklaşmalısınız.

Kova Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir gün. Bu dönemde; yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz. Sosyal ve aşk ilişkilerinizde yeni durumlarla karşılaşacaksınız. Bitişlerin yaşanabileceği zamanlar gündeme gelecektir. Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanırken, ilişkinizi ve kendinizi sorgulamaya başlayacaksınız. Sağlığınızı yoğun egzersizlerle desteklemek zorunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu – Mayıs 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Aşk ve sosyal yaşantınızda bazı sorunların farkına varacaksınız. Sosyal ilişkilerinizin temellerini sağlam bir şekilde kuracaksınız. Yine bu dönemde her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız. Risklere karşı tedbirli olmanızı hatırlatıyoruz. Duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin. Yine bu ay, dostlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uykunuza da gereken önemi verin. Güçlü isteklerinizi bir kenara bırakarak kendinizi sakinliğe teslim edin. Enerjinizi kontrol ederseniz mekanizmanız düzgün çalışacaktır.


EN ÇOK OKUNANLAR

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler
Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler

Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler

22 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları