2021 Mart Ayı Burç Yorumları

Astrolog Filiz Özkol, mart ayı burç yorumlarını yazdı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını mart ayında neler bekliyor?

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
26 Şubat 2021 Cuma 17:13 | Son Güncellenme:
35 dakika okunma süresi
2021 Mart Ayı Burç Yorumları

Koç Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Bu ay sınırsız özgürlük sizden yana gelişiyor. Yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirmek için daha ne bekliyorsunuz? Çevresel koşullarınızı değerlendirirken artık hiç kimsenin fikrine ve yardımına ihtiyaç duymayacaksınız. Başkalarının size ayak uydurmasını beklemeye hiç niyetiniz yok. Önceleri size karşı gelen kişiler bile fikirlerinizi kabul etmek zorunda kalacaklar. Özgüveninizin oldukça yüksek olması sizi yıldız yapacak. Çevrenizde meydana gelen olayları tamamen kendi doğrularınızla şekillendirip, değerlendireceksiniz. İddiacı ve yargılayıcı tavırlarınızın ön plana çıkmasıyla, başkalarının fikirlerine karşı toleranslı olamayabilirsiniz. Bazen aşırıya kaçmamanız için otokontrol sisteminizi tetikte tutmalısınız.

Aşk


Bu ay sadece iş değil, aşk konusunda da oldukça şanslısınız. Eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Aşk ve maddi fırsatlar sizi bırakmayacak. Her türlü fırsat ayağınıza gelecek. Sizin bu güzel fırsatlar için özel bir çaba sarf etmenize gerek kalmayacak. Duygusal açıdan kolay tatmin sağlayacaksınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler aşka dönüşebilir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Çünkü sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Boş zamanlarınızda sosyal aktivitelere katılacaksınız. Kalbi boş olan bekarlar için birçok aşk fırsatları karşılarına çıkacak.

Sağlık


Çevre koşulların değişimlerinden etkilenen hassas bir yapınız var. Duygusal sorunlarınızı büyütmemeli ve uyku düzeninize önem vermelisiniz. Ayaklarınızı dinlendirerek, meditasyon, yoga gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Yeni bir sağlık ve beslenme diyetine yönelebilirsiniz.

Boğa Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Bu ay çok fazla yoğun programların içinde bulunmamanızda fayda var. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Kariyeriniz önem kazanacak ve daha çok para kazanmanın yollarını arayacaksınız. Bu ay patronlarınızın dikkatini çekeceksiniz. Önce iş çabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranız artacak. Bu dönemde maddi konularla ilgili bilançoları gözden geçirerek; parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. Patronunuzdan ve ailenizden beklediğiniz destek gelecektir. Ayrıca ortaklıklar konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. İş ortağınızdan beklemediğiniz, sizi üzecek davranışlar görebilirsiniz. Çevrenizde gelişen karşılıklardan kendinizi soyutlamalısınız. İş konusunda dikkatli olmalı ve değişimleri kendi lehinize çevirmesiniz bilmelisiniz.

Aşk


Bu ay ilişkilerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Partnerinizle aranızda çözümlenmesi gereken sorunlar olacaktır. Karşılıklı uzlaşma yoluna gitmeli ve problemlerinizi gözünüzde fazla büyütmemelisiniz. Sosyal ilişkilerinizi geliştirmek için kapasitenizin üzerinde çabalarda bulunabilirsiniz. Sosyal ortamlar çerçevesinde; gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak; yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Giyim ve kuşam konusunda oldukça zevkli stilinizle çevrenize örnek teşkil edeceksiniz. Yalnız yaşayanlar, bulundukları sosyal çevrelerde tanışacakları kişilerle (sizden yaşça çok büyük veya küçük olabilir) bir ilişki başlatabilirler. Fakat, bu tür ilişkilerde iyi analizler yaparak kararlar verin.

Sağlık


Sağlığınız bu ay mükemmel gelişiyor. Sağlık gezegeniniz Venüs, ruhsal gezileri gündeme getirirken, romantizmin yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz. Size hitap eden hobi niteliğinde bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Dişleriniz, dizleriniz, uyluk kemikleriniz, ayak bilekleriniz özen isteyen bölgeleriniz.

İkizler Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Uzun süredir ihmal ettiğiniz aile bireylerinizle bir takım sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Aile çevresinde olabilecek anlaşmazlıklar sonucu bazı aile bireyleri uzaklaşabilir; ebeveynlerle tartışmalar meydana gelebilir. Evinizde bazı tadilatları yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu istenmeyen durumlar karşısında akıllı davranarak, hayıflanmak yerine olayların üstesinden gelmeyi başarmalısınız. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Başlangıçta size cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir. İşinden hoşnut olmayan bazı İkizler, iş değiştirmek arzusu içindeler. Yeni bir iş ve yeni şartlara kendinizi hazırlamalısınız. İş konusunda dikkatli olmalı ve değişimleri kendi lehinize çevirmesiniz bilmelisiniz.

Aşk


Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilir, baba veya çevrenizde kariyerinizle ilgili etkin kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine dostluklarınızda sansasyonel olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ani aşkların başlangıcı ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Eğer süregelen ilişkiniz varsa, daha iyi olacaktır. Özgürseniz katılacağınız davetlerde, karşınıza sizi mutlu edecek birilerin çıkması muhtemel. Ay'ın sonuna doğru sevgi rüzgarları kapınıza doğru esecek.

Sağlık


Sağlığınız bu ay özellikle oldukça hassas gelişecek. Aniden değişen şartlarınızın size getireceği faydalar üzerinde durmalı ve geçmişle ilgili pürüzleri unutmalısınız. Rutin kontrollerinizi yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz.

Yengeç Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Olayların bol olduğu bir ay olacak. Komşu çevrenizde değişimler yaşayacak; hatta eğitim ve öğretim hayatınızla ilgili sorunlar çıkacaktır. Kişiliğinizle ilgili değişimleri kabul etmeli ve yeni rotanızı yeniden çizmelisiniz. Kimseye büyük meblağlarda borç vermeyin ve kefil olmayın. Geçmişte borç para verdiğiniz kişilerden paranızı alabilirsiniz fakat bu dönem, hiç kimseyle maddi konularla ilgili konulara girmemelisiniz. Çünkü, yaptığınız finans anlaşmalarında sorun çıkacaktır. Bu dönemde yaşayacağınız sorunlardan olumsuz etkilenmek yerine evrenin size vereceği derslerden kendinize pay çıkarmalısınız. Gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız.

Aşk


Bu ay aşk hayatınız çok fazla önemli olmamasına rağmen, yaşadığınız duygusallığı korumanız gerektiğini unutmamalısınız. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız. Süregelen bir ilişkiniz varsa, dikkatli olmalı ve isteklerinize gem vurmalısınız. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında, organizasyonlar önemli olacaktır. Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız..

Sağlık


Enerjiniz oldukça yerinde. Katılacağınız toplantılarda yeme, içme konusunda aşırıya kaçmayın ve geceleri uykusuz kalmayın. Dişler ve dizlerinize özen gösterin; ayak bileklerinizi zorlamayın. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Duygularınızda ruhani bir doyum arayacaksınız. Farklı hislerin esiri olabilirsiniz.

Aslan Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Uzun süredir ihmal ettiğiniz ve beklettiğiniz işler gündeme gelecek. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Pratik, hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Çevresel etkinlikler nedeniyle istenmeyen harcamalar da söz konusu olabilir. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişmelere açık olacağınız bir süreç. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bu da her yönüyle güçlü olmanıza olanak verecek.

Aşk


Aşk hayatınız oldukça mutlu seyredecek. Siz büyük ve özel aşkların kişisi olarak, yeni bir hikayenin altına aşk imzanızı atacaksınız. Belki de iz bırakan bir aşk yaşayacaksınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecek. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz; çünkü oldukça hassas bir durum ortaya çıkacak. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir ay. Sosyal ilişkilerinizde sorunlar başınızı ağrıtacaktır. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz.

Sağlık


Bu ay bazı rahatsızlıklara neden olabilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminler almalısınız. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız. Bu ay operasyonlardan ve ameliyatlardan uzak kalmalısınız.

Başak Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Olumsuz davranışlar arasında kalabilirsiniz. Kişiliğinizle ilgili takıntılardan kurtulmanın zamanı geldi. Kariyer gezegeniniz Satürn'den öğreneceğiniz çok şey var. Maneviyatınızı güçlü tutmanın faydasını göreceksiniz. Dostlarınızı testten geçireceksiniz. Bazı iş birlikleri için, yeni bir bakış geçirmekten mutlu olacaksınız. Değişimlerin size vereceği olumlu etkilerin faydalarını göreceksiniz. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Yaşamdan ne beklediğinizi kendinize sormalı ve isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Sıkı sıkıya bağlı olduğunuz kurallar belki de yaşantınızın yanlış bölümleridir ve çıkarılması gerekiyordur.

Aşk


Bu dönemde dikkatli olmalı, geçici duygular ve kaçamaklar yüzünden keyfinizi kaçırmamalısınız. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir. Bazılarınız için de, evlilik habercisi olacaktır. Duygusallığınızı dışavurum ve yansıtmalarınızda problemler ortaya çıkacaktır. İhtiraslı ve yoğun yaşadığınız ilişkileriniz yüzünden sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Yine bu dönemde, ortaklarınızla gizli görüşmeler içinde olacaksınız. Yeni projelendireceğiniz çalışmaların alt yapısını kurarken, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz.

Sağlık


Sağlığınız konusunda bu ay ayak bileklerinizi zorlamamalısınız. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

Terazi Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Bu ay kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çalışma yaşantınız daha verimli olacak. Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Yanınızda çalışan kişilerle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Beklentilerinizin karşılığını alamayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda iş makineleri veya teknolojik aletler kullanıyorsanız; bu konularda sorunlar olacak ve tamir problemleri yaşayacaksınız. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi, günlük çalışma koşullarınızı zorlayacak. Günlük işlerinizde yakındığınız konular, sizin için can sıkıcı olabilir.

Aşk


Bu ay Venüs'ten olumlu etkiler almaya devam ediyorsunuz. Macera duygunuzun atağa kalkmasıyla isteklerinizde aşırıya kaçabilir, sevgi ve flört bazında ilişki karmaşası yaşayabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda sosyal yapınızı ortaya çıkaracak davranışlarınızla, dost çevreniz ve arkadaşlarınız artacak. Birçok organizasyonun altına imza atacaksınız; karşı cins üzerinde özel bir yeriniz olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerle eğlenceli dakikalar yaşayacaksınız; bir çoğunuz şirket arkadaşlarıyla sosyalleşme imkanı bulacak. Arkadaş toplantıları,sosyal aktiviteler sizin için önemli olacak. Enerjinizi pratik yaşama geçirirken, kullandığınız yol çok önemlidir. Bitmesi gereken dostluklar arkadaşlıklar ve evlilikler için, neden aramaya çalışmayın ve sonuçlarını olduğu gibi kabul edin.

Sağlık


Sağlıklı yaşam tarzı, diyet konusunda dikkatli ve isteklerinizin takipçisi olacaksınız. Sağlığınız genel anlamda iyi seyrediyor. Sadece uzun soluklu koşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Uzun yürüyüşler ve düzenli uyku sayesinde ay boyunca gerekli sağlık koşullarını sağlayacaksınız.

Akrep Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Güneş aynı zamanda sizin kariyer gezegeniniz olduğu için, çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, bu dönemde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. İşinizle ilgili odaklanmak isteyeceksiniz. Karşıt Uranüs'ten sürpriz etkiler var. Yatırım konusunda akıllıca kararlar vereceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu iş birliklerini gerçekleştireceksiniz. Konuları genişleterek masaya yatırdığınız zaman, yaşamınızı zorlaştıran ve kendinizi kısıtlayan olayları daha net görmeye başlayacaksınız.

Aşk


Bu ay dost zannettiğiniz kişilerin gerçek yüzünü göreceksiniz. Bazı misyonların size cephe aldığını göreceksiniz. Aşk yaşantınızda olan aksilikleri gözünüzde büyütebilir, yeni başlayan bir ilişkinin olamayacağını görerek, bitirmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmelere neden olacak olaylar gündeme gelebilir. Yine gizli duygular gündeme gelecektir. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle, sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun. Çünkü siz, yüksek enerjinizi ilişkilerine yansıtan birisiniz. Karşınızdaki kişilerin içlerini rahatça okuyabiliyorsunuz. Yine yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz.

Sağlık


Sağlığınızla ilgili problemleri fazla büyütmeden çözmelisiniz. Oldukça hareketli bir ay geçirmeniz sizi yoracak. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolünde gerekli vitaminleri almalısınız. Yüzünüzü ve başınızı korumalısınız. Değişen hava koşulları sizi olumsuz etkileyecek. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacak. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz.

Yay Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Cesaret edemediğiniz konular yön değiştirecek; belki de farklı bir işe geçeceksiniz. İş yerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Eğer gerçek önemli bir ilişkiye sahipseniz, ciddi kararlar alabilirsiniz. Bu konuda ailenizi de önemli katkıları olacaktır. Ev ortamında fevri hareket etmekten vazgeçmeli ve ani tepkiler vermemelisiniz. Sizden yaşça büyük kişilerin tepkisini alabilir, ailenizin geleneklerine ters düşebilirsiniz. Onların davranışları size fazla kuralcı ve disiplinli gelecektir. Yakın çevreyle ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz. Ay boyunca, düşüncelerinize hiçbir şekilde sınır koymak istemeyeceksiniz.

Aşk


Yaşadığınız ilişki daha net bir durum alacak. Aşk fırsatları eğitim hayatınızla ilgili alanlarda ve çalıştığınız şirketlerde karşınıza çıkacak. İlişkilerinizde güven aradığınız için, yakınlaşacağınız kişilerin üstün nitelikli ve fikirlerinize uygun bireyler olmalarına dikkat ediyorsunuz. Katıldığınız davetlerde karşı cinsin üstün yeteneklerinden etkileneceksiniz. Size cazip gelen ve tarzınıza uygun kişilerle ani başlayan aşklar yaşayabilirsiniz. Aynı düşünceye sahip kişilerle birlikte ortak iş birlikleri ve yurt dışını kapsayan entelektüel çalışmalarda bulunacaksınız. Maceracı yapınızın ön plana çıkmasıyla, kendinizden hoşnut kalacaksınız. Venüs, yolculuklarla ilgili hoş sürprizleri de beraberinde getirecek. Bazıları, ideal sevgililerini bulacaklar.

Sağlık


Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Baş, boğaz bölgeniz ve boynunuza dikkat etmelisiniz. Ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız. Spor yapıyorsanız ağır kaldırmamaya özen gösterin. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz.

Oğlak Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Plüton sizi gizemli ve karizmatik yapmaya devam ediyor; bazıları için hala gizemli yanınızla kapalı kutu olmayı sürdürüyorsunuz. Arkadaşlarınızın sizin hakkınızdaki düşüncelerine karşı içine kapanık bir tablo çiziyorsunuz. Yatırımlarınızı gözden geçirmeli ve finans çevrenizle birlikte ortak karar almak isteseniz de, belirleyici siz olacaksınız. Kardeşlerle bağınız artıyor. Akrabalık ilişkileriniz pekişecek; bol seyahat edecek ve kendi ailenizle birlikte olmak isteyeceksiniz. Fakat tutulmalar sırasında kendinizi ifade etme konusunda yanlış anlaşılmalardan dolayı kardeşlerinizle küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konularınızı bir an önce bitirmeye çalışın.

Aşk


Aşk ilişkilerinizde önemli bir değişim olmayacak. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum içine gireceksiniz. Yardım etme duygunuz artarken, zevklerde aşırıya kaçabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Kişiliğinizin disiplin tarafını zorlayarak, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içine girebilir veya onlara destek olabilirsiniz. Bu dönemde duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün. Özellikle, iş yaptığınız kişilerden birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. İsteklerinizde abartılı olmanıza rağmen, duygularınızı saklama ihtiyacı içinde olacaksınız. Değerlerinizin farkındasınız fakat yine de, duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir ay.

Sağlık


Bu ay, sağlığınızla ilgili önemli bir sorun olmamasına rağmen değişen hava koşulları karın bölgenizde ağrılara neden olacaktır. Ayaklarınızı üşütmemeli kendinize dikkat etmelisiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir.

Kova Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Maddi açıdan bir hayli mutlu bir dönemdesiniz. Geçen ay olduğu gibi eşiniz ya da sevgiliniz size destek olacak. Kazançlar konusunda girişimciliğinizi kullanarak, güçlü pozisyonlarda çalışmayı amaçlıyorsunuz. Uzun süredir unuttuğunuz bir fırsat tekrar karşınıza çıkaracak. Sizi sıkan konular karşısında umutsuzluğa kapılmak yerine üzerine giderek, pes etmemelisiniz. Bilinçaltınızda yatan gerçeklerin ne olduğunu bulmalısınız. Bunun için zaman zaman yalnızlığa ihtiyacınız olacak. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemler sizi yorabilir. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Aileden kalan misyonlarınızın kazançlı bir şekilde gündem kazanması söz konusu. Yazışmalar ve haberleşme konusunda yaşayacağınız gelişmeler, ortaklık ilişkilerinize de yansıyacak.

Aşk


Bu ay arkadaş grubu içinde olabilecek duygusal değişimler birçok tartışmaya da neden olabilir. Kişiliğinizin şekil değiştirmesi ve güçlü enerjiniz nedeniyle; mesleki hırslar, idealler, farklı gruplarla arkadaşlıklar, karşı cinsle çekişmeli beraberlikler ve tartışmalar olabilir. Kimseyle paylaşmadığınız içsel savaşlarınız size kısır döngüler yaşatacak. Söylenecek çok şeyiniz olmasına rağmen, bazı konularda farklı bir şekilde davranabilirsiniz. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Bir türlü kopamadığınız ve süregelen ilişkiniz hakkında kesin kararı vereceksiniz. Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek; şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak.

Sağlık


Sağlık konusunda önemli bir şeyiniz olmamasına karşın, duygusal takıntılarınız sizi yanlış yönlendirebilir. Yardımlaşma duygunuz yoğun olacak. Olaylara sevgi ve hoşgörü boyutlarında baktığınız için, bazen yalnızlıkla karışık 'anlaşılamadığınız' duygusuna kapılmanız sizi olumsuz etkileyecek. Bu ay estetik operasyon geçiren bir arkadaşınıza destek verebilirsiniz.

Balık Burcunu Mart 2021'de Neler Bekliyor?


İş


Bu ay çevresel koşullardan çok etkileneceksiniz. Yaşantınız bir hayli hareketli olacak. Yanlış anlaşılabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken zorlanacak, bildiğiniz konularda bile kendinizi savunma sorunları yaşayacaksınız. Yanınızda çalışan kişilerden birinin sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Denenmemiş işlerde oldukça başarılı olacaksınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak; yaşamınızı emin adımlarla şekillendiriyor, pes etmeyerek hedefinize sabırla yaklaşıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili beklentilerinizi ayın sonuna bırakmak zorundasınız. İş hayatınızı yeniden şekillendireceksiniz.

Aşk


Bazılarınız ilişkilerini yeniden sorgulayacaklar; birliktelik kararından vazgeçerek, yollarını ayıracaklar. İlişkilerinizde çıkacak sorunları dikkate almalısınız. Partnerinizle ayrı dünyaların kişisi olduğunuzu görebilirsiniz. Süregelen gizli bir ilişkiniz varsa, son verebilirsiniz. Yaşadığınız ilişki için ısrarcı bir tutum izliyorsanız, hatalarınızı kabullanmeli ve ilişkinizi canlandırmanın yollarını bulmalısınız. Kendinize karşı hoşgörülü olabilir ve bazı gerçekleri saptırabilirsiniz. Her şey sezgileriniz doğrultusunda olmayabilir. Özgürlüğünüzü ifade etmek için uzaklara gitme düşlerinizi biraz daha tartmalısınız. İlişkilerinizde çıkacak sorunları dikkate almalısınız.

Sağlık


Bu ay, sağlık konusu; geçen ay olduğu şekilde devam ediyor. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz. Stres, olumsuz şartların mideniz ile sinir sisteminizi olumsuz etkilenmesinden kendinizi korumalı ve uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz. Fazla yoğunluktan yorgun düşebilirsiniz. Tansiyon sorunu olanlar dikkat etmeli.

2021 Burç Yorumları

2021 Yılında Burçların 'En'leri

Astrolog Zeynep Turan'ın 2021 Yılı Astrolojik Öngörüleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti
Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

1 dakika okunma süresi
96.Oscar Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
96.Oscar Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

96.Oscar Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

1 dakika okunma süresi
Stil Önerisi: Saç Bantları
Stil Önerisi: Saç Bantları

Stil Önerisi: Saç Bantları

1 dakika okunma süresi
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

8 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?
2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?