Vakko Patisserie, krokan parçaları ve yoğun karamel aromasıyla bir araya getirdiği La Buche Chocolat, çıtır hamur ve taptaze kremasıyla La Buche Vanille Millefeuille, vanilyanın kırmızı frambuazla birleşimiyle reçetelenen La Buche Vanille Framboise, limon ve pralinli La Buche Praline Citron, çilek ve limonun bir araya gelmesiyle sunduğu La Buche Litchy Citron Vert Mermelade Fraise ve çikolata ile orman meyvesini tek bir pastada sunduğu La Buche Foret Noir ile Le Buche seçeneklerini sunuyor.
Vakko Patisserie özel yılbaşı konsepti ile hazırladığı lezetleriyle hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmenizi için seçenekler sunuyor. Bir Fransız klasiği olan makaronlar; 4'lü, 8'li ve 16 adetli seçenekleriyle yılbaşını anımsatan kırmızı kutularda karşımıza çıkıyor.
Bir kış lezzeti olan ve tadını zencefil, bal ve portakal kabuğundan alan Pain D'epices, yeni yıl şıklığını yansıtıyor. Geçmişten günümüze uzanan ve yılbaşı kek ekmeği olarak Panettone ise Vakko Patisserie şeflerinin yorumu ile sunuluyor. Yeni yıl ekmeği olarak bilinen Stollen ise Vakko Patisserie imzasıyla tekrar yorumlanıyor.
Tabii ki yılbaşı ve Noel dendiğinde ilk akla gelen lezzetlerden Gingerman kurabiyeler de Vakka Patisserie'de yerini alıyor. Gingerman kurabiyeler, burada zencefil ve çikolata ile buluşuyor. Ayrıca Gingerman kurabiyeler, yeni yıl ağaçlarında dekoratif olarak da kullanılabiliyor.
Kurabiyeye düşkün olanlar için tek seçenek Gingerman kurabiye değil; Cookie D'Amour, Cinnamon Star ve bademli, çikolatalı ve karışık kurabiyeler de yılbaşı için ister kendinize ister sevdiklerinize alabileceğiniz hediye seçeneklerinden.