Müzik ve sahne sanatları, kültürün en canlı ifadelerinden biri olarak izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bu yıl 20-21 Eylül tarihlerinde Yeniköy'deki Avusturya Başkonsolosluğu, sanatın farklı türlerini deneyimlemek isteyenler için bir buluşma noktası olacak.
St. Georg Avusturya Lisesi mezunları tarafından kurulan Avusturya Liseliler Vakfı'nın (ALV) 2018'den bu yana düzenlediği Müzik ve Sanat Festivali, altıncı kez izleyicileriyle buluşuyor. Festivalin programı, farklı müzik türlerini bir araya getirerek iki gün boyunca renkli bir sahne deneyimi sunacak.
Aysun-Ali Kocatepeİlk gün Sabih Cangil Band, Mitra Kotte ve Aysun & Ali Kocatepe-Ceyda Pirali Orkestrası sahne alırken; ikinci gün Hyun Sook Tekin, Cenk Erdoğan Trio ft. Efe Turumtay ve Emir Ersoy ft. Zuhal Olcay performanslarıyla festival izleyicisiyle buluşacak.
Elde edilen gelir; Avusturya Lisesi mezunu, başarılı ve maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerin yurt dışı eğitimlerine katkı sağlamak için kullanılacak.
Emir Ersoy, Zuhal Olcay