En İyi 16 Fantastik Dizi (Doğaüstü, Gizemli, Aksiyon)

Hayal gücüyle dolu gizemli bir yolculuğa çıkmak için izleyebileceğiniz doğaüstü atmosferi, gizemli, korku ve aksiyon dolu en iyi fantastik diziler.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
4 Ağustos 2022 Perşembe 18:02 | Son Güncellenme:
31 dakika okunma süresi
En İyi 16 Fantastik Dizi (Doğaüstü, Gizemli, Aksiyon)

En İyi Gizemli ve Aksiyon Dolu Fantastik Dizi Önerileri

En iyi gizemli ve aksiyon dolu fantastik diziler, izleyicileri hayal gücüyle bezenmiş gizemli dünyalara götürerek heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Doğaüstü atmosferleri, karakterlerin karşılaştığı zorluklar, sıra dışı güçleri ve esrarengiz olayları ile gizem ve aksiyon yönünden zengin dizilerin tutkunu olanlar için en iyi fantastik dizileri keşfe çıkıyoruz.


1.Penny Dreadful (2014-2016) – IMDB Puanı 8.2

Yaratıcı: John Logan

Oyuncular: Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green, Harry Treadaway

Viktoryen dönem Londra'sında geçen "Penny Dreadful", bir fantastik dizinin sahip olabileceği gizemli ve doğaüstü ruhu en başarılı şekilde hissettiren dizilerden biri. John Logan imzalı dizi, Mary Shelley, Oscar Wilde ve Bram Stoker gibi ikonik fantastik roman yazarlarının eserlerinden ilham alıyor ve her birine atıfta bulunmayı ihmal etmiyor. Amerikalı bir silahşör olan Ethan Chandler, bir kaşif olan Sir Malcolm Murray, bir medyum olan Vanessa Ives ve ünlü bilim insanı Victor Frankenstein, vampirlerden kurt adamlara, iblislerden yaşayan ölülere doğaüstü kötülükle savaşmak için güçlerini bir araya getiriyor. Başarılı oyunculuklar ve hikayenin anlatıldığı evrenin gotik havası, diziye hayran olmak için yeterli nedenler.

2.Being Human (2008-2013) – IMDB Puanı 7.8

Yaratıcı: Toby Whithouse

Oyuncular: Lenora Crichlow, Russell Tovey, Aidan Turner

BBC dizisi "Being Human", fantastik dizi dendiğinde aklımıza ilk gelebilecek üç mitolojik canlıyı başrolüne koyuyor. Bir hayalet olan Annie, bir kurt adam olan George ve bir vampir olan Mitchell, insanların dünyasında "normal" hayatlar sürmeye çalışan ev arkadaşlarıdır. Bu üç karakter arasındaki kimya ve arkadaşlık, dizinin en büyük itici güçlerinden. Dizinin kanlı ve korkutucu sahnelerle gerçekten komik anlar arasında kurduğu denge de oldukça başarılı. İngiliz yapımını sevdiyseniz veya ABD yapımlarını tercih ediyorsanız; Anna Fricke ve Jeremy Carver imzalı, başrollerini Sam Witwer, Meaghan Rath ve Sam Huntington'ın paylaştığı aynı adlı 2011-2014 yeniden yapımını da tavsiye ederiz.

3.Avatar: The Last Airbender (2005-2008) – IMDB Puanı

Yaratıcı: Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Seslendirme Kadrosu: Zach Tyler Eisen, Mae Whitman, Jack De Sena, Dante Basco, Michaela Jill Murphy, Dee Bradley Baker, Mako, Grey Griffin

"Avatar: The Last Airbender", televizyon tarihinin en sevilen fantastik animasyon dizilerinden biri olabilir. Yayınlandığı dönemde hem çocukları hem de yetişkinleri izleyici kitlesine dahil etmeyi başardı. 2012-2014 yıllarında seriye "The Legend of Korra" dizisiyle devam edilmiş ve bu yapım da beğeni toplamış olsa da "Avatar" dünyasının kapılarını açan ilk diziyi listemize eklemek istedik. Ancak "Avatar: The Last Airbender"ı izledikten sonra "The Legend of Korra" ile devam etmenizi de şiddetle tavsiye ederiz. Diziyi bu kadar etkileyici kadar fantastik dünyadaki çocuk yaştaki karakterleri takip ederken kendimizi politik savaşların, psikolojik mücadelelerin ve etik soruların arasında bulmamız. Hatta dizi, depresyondan soykırıma kadar oldukça karanlık ve ağır konulara girmekten bile çekinmiyor. Ve bunları fantastik bir anlatıyla da olsa gerçek dünyayla bağını o kadar da koparmadan incelikli bir şekilde işlemeyi başarıyor. Savaşın parçaladığı dört elemente ayrılmış sihir dünyasında, genç bir çocuk, Avatar olarak kaderini gerçekleştirmek ve dünyaya barış getirmek için tehlikeli bir mistik maceraya girişmek üzere yeniden uyanır.

4.Lucifer (2016-2021) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcı: Tom Kapinos

Oyuncular: başrollerinde Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia

Fantastik yapımları izlemenin ayrı bir keyfi var ama anti-kahramanların başrolde olduğu fantastik yapımları izlemenin apayrı bir tadı var. Kötü niyetli olarak zihinlerimize kodlanmış Lucifer veya bizim bildiğimiz adıyla Şeytan'ın insanlara yardımcı olmasını beklemeyiz. Ancak "Lucifer" dizisinde tam da böyle oluyor. Diziye adını veren Lucifer, bir polis dedektifiyle ortak çalışmaya başlayıp kötüleri yakalıyor. Yani dedektifli örüntülü bir fantastik dizi izlemek istiyorsanız, tercihiniz kesinlikle "Lucifer" olmalı. Kendince bencillikleri olsa da bu anti kahramanın iyilik-kötülük arasındaki savaşını izlemek oldukça eğlenceli.

5.Supernatural (2005-2020) – IMDB Puanı 8.4

Yaratıcı: Eric Kripke

Oyuncular: Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Misha Collins, Mark Sheppard, Mark Pellegrino

"Supernatural"ın başarısı, televizyon tarihinin en uzun soluklu aksiyon fantastik dizisi olmasından belli oluyor. İki erkek kardeş, avcı olarak babalarının ayak izlerini takip ederek, dünyayı dolaşan canavarlar, iblisler ve tanrılar da dahil olmak üzere birçok türden kötü doğaüstü varlıklarla savaşıyor. Sam ve Dean, giderek daha karanlık bir dünyada bize eşlik ediyor. Ve bu korkutucu dünya karmaşık bir mitolojiyle tamamlanmış daha büyük bir anlatıya dönüşmeyi başarıyor. Korku-fantastik-aksiyon türünü sevenler, Eric Kripke'nin yaratıcılığını üstlendiği "Supernatural"ı mutlaka izlemeli.

6.Stranger Things (2016-) – IMDB Puanı

Yaratıcı: Matt Duffer, Ross Duffer

Oyuncular: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joey Keery, Sadie Sink, Maya Hawke

Bilim kurgu öğeleriyle desteklense de özünde tam bir fantastik korku dizisi olan "Stranger Things", 80'ler nostaljisini iliklerine kadar işliyor. "Stranger Things", Hawkins isimli küçük bir kasabada yaşanan doğaüstü ve korkunç olayları konu almakta. Olaylar, 12-13 yaşlarındaki dört kişilik arkadaş grubu Will, Dustin, Mike ve Lucas'ın etrafında şekilleniyor. Bu çocuklar, evlerinin bodrumunda Dungeons & Dragons oynayan, kendi hallerinde karakterlerken bir gün Will, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Arkadaşları, Will'i ararken karşılarına kendi yaşlarında, kimsesiz küçük bir kızla çıkar: Eleven. Bu küçük kızın nereden geldiği belli değildir, kim olduğuna dair de en ufak bir ipucu yoktur. Ancak Eleven'ın psişik ve telekinetik güçleri vardır. Bir yandan arkadaş grubu, bir yandan da Will'in annesi Joyce ve abisi Jonathan, Will'i bulmaya çalışmaktadır. Bu süreçte Eleven, polis amiri Jim Hopper ve Jonathan'ın liseden arkadaşları Nancy ve Steve de ekibe katılarak, hem Will'i bulmaya hem de kasabayı istila etmeye başlayan canavarları ortadan kaldırmaya çalışırlar. Hikaye, kahramanlarımız ile "upside down" isimli karanlık dünya arasındaki mücadelelerle ilerliyor. Dizi her sezonunda daha karanlık bir forma bürünerek gelişiyor. Bu da izleyicilerin diziden çok daha fazla zevk almasını sağlıyor.

7.Good Omens (2019-) – IMDB Puanı 8.0

Yaratıcı: Neil Gaiman, Terry Pratchett

Oyuncular: David Tennant, Michael Sheen, Frances McDormand, Sam Taylor Buck, Daniel Mays, Jon Hamm

Amazon ve BBC'nin Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in sevilen fantastik-komedi romanı "Good Omens"inden uyarladığı dizi, bir iblis ve bir meleği takip ediyor. Deccal'in dünyanın sonunu getirmesini engellemek için mecburen bir araya gelen bu iki zıt kutup, David Tennant ve Michael Sheen'in mükemmel oyunculukları da devreye girince harika bir seyir yaratıyor. Hedonist iblis Crowley rolünde David Tennant o kadar başarılı ki tüm oyunculuk kariyerini bu role hazırlanmak için inşa ettiğini düşünebilirsiniz. Aziraphale isimli meleği canlandıran Michael Sheen'in performansı da bir o kadar başarılı ve ikilinin kimyası diziyi ileriye taşıyan en güçlü unsurlardan. Ne yazık ki dizinin yalnızca altı bölümlük birinci sezonu yayınlanmış ve gelecek sezonuyla ilgili bir muğlaklık söz konusu olsa da izlemeye değer bir yapım olduğu kesin.

8.The Magicians (2015-2020) – IMDB Puanı 7.6

Yaratıcı: Sera Gamble, John McNamara

Oyuncular: Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman, Arjun Gupta, Summer Bishil, Rick Worthy

Dürüst olmak gerekirse "The Magicians" ilk yayınlanmaya başladığında dizi, pek de ciddiye alınmadı. Lev Grossman'ın çok satan kitap serisinden uyarlanarak dizinin reklamı "Yetişkinler için Harry Potter" şeklinde yapıldı. Ancak dizi, ilk sezonuyla izleyici ve eleştirmenleri pek de tatmin etmedi. Buna rağmen listemizde olmasının nedeni "The Magicians"ın, çoğu dizinin aksine zamanla uzayarak kalitesinden taviz vermek yerine, sezonları ilerledikçe karakterlerin ve hikayenin oturmasıyla daha iyi bir noktaya ilerlemesi. Türünün mecazlarını zekice kullanan yapım, acımasız hikayeleri esprili bir mizahla ustaca dengelemeyi başarıyor. İlk sezonda biraz sıkılabilirsiniz, ancak devam ederseniz ödüllendirileceğinizi garanti ederiz. Dizi, gerçekten de "Harry Potter"ın biraz daha yetişkin bir hikayesi gibi ilerleyerek sihir öğretilen bir üniversitedeki bir grup büyücünün başından geçenleri anlatıyor. Ancak bunun dışında pek de ortak özelliği olmaması nedeniyle "Harry Potter" beklentisiyle izlemeye başlamamanızı tavsiye ederiz.

9.Arcane (2021-) – IMDB Puanı 9.0

Seslendirme Kadrosu: Hailee Steinfeld, Kevin Alejandro, Jason Spisak, Terri Douglas, Remy Hi, Harry Lloyd, Toks Olagundoya

Çok sevilen "League of Legends" oyununun dünyasını anlatan bir Netflix dizisi olan "Arcane", yalnızca animasyon severleri değil, "Aile nedir?"in sorgulanmasını, doğru ve yanlış kavramlarının tartışılmasını, toplumsal sınıflar arası mücadeleleri ve tabii ki fantastik bir dünyayı izlemeyi seven herkesin gönlünü kazanan bir dizi. "Arcane" dizisinde, gerçek bir ütopya olan Piltover ile bir yer altı şehri olup ezilen sınıfın yaşadığı Zaun arasında geçen savaşları ve bu bölgelerde yaşayan, "League of Legends" oyununun ikonikleşmiş şampiyonlarının arasındaki güç mücadelesinin hikayesini izliyoruz.

10.Buffy the Vampire Slayer (1997-2003) – IMDB Puanı 8.3

Yaratıcı: Joss Whedon

Oyuncular: Sarah Michelle Gellar, Alyson Hannigan, Nicholas Brendon, Anthony Head, James Marsters, Emma Caulfield Ford, Michelle Trachtenberg

Emmy ödüllü "Buffy the Vampire Slayer", şimdiye kadar çekilmiş en ünlü ve hem eleştirmenlerce hem de izleyicilerce övülen vampir dizisi olabilir. Kaderinde bir avcı olmak olan Buffy Summers, ölümlü dünyayı kurtarmak için başta vampirler olmak üzere iblisler ve diğer şeytani yaratıkları öldürmek zorundadır. Yedi sezon boyunca Buffy ve arkadaşlarının, çeşitli maceralar yaşayarak kötülükleri yenmeye çalışmasını izleriz. Dışarıdan bakıldığında liseli bir kızın vampir avcılığına geçişi gibi görünen bir dizi de olsa, Joss Wheedon'ın yaratımıyla çok daha olgun bir yapım izliyoruz. Bir yandan eğlenceli bir gençlik dizisiyken, zaman zaman da oldukça psikolojik veya karanlık yönlere gitmekten çekinmiyor. Karakterlerin değişimi ve dönüşümleri ne kadar etkileyici de olsa, çekimler de bir o kadar başarılı. Film dilini oldukça güçlü bir şekilde kullanan dizi, sinema tarihine yeni çekim açıları ve anlatımlar bile kazandırdı.

11.The Good Place (2016-2020) – IMDB Puanı 8.2

Yaratıcı: Michael Schur

Oyuncular: Kristen Bell, Ted Danson, Jaeea Jamil, D'Arcy arden, William Jackson Harper, Manny Jacinto

Karanlık renkler ve gerilim yaratan hikayeleri tercih etmiyorsanız ama fantastik yapımların büyülü dünyalarını da seviyorsanız, size tam da aradığınız rengi verecek "The Good Place"i öneririz. Bu fantastik-komedi dizisinin yıldızları televizyon efsaneleri Kristen Bell ve Ted Danson. Eleanor Shellstrop adlı bencil New Jersey'li bir kadın, öldükten sonra başka bir Eleanor ile karıştırılınca cehennem yerine, "İyi Yer" olarak adlandırılan öbür dünyaya girer. Ama orada kalabilmek için düzeltmesi gereken bazı şeyler vardır. Dizi, karakterlerinin komik halleri ve beklenmedik hikayeleri arasında hayat dersleri de sunuyor. Ama endişelenmeyin bunları, didaktik olmadan ve komedisinden ödün vermeden yansıtmayı başarıyor.

12.Sweet Tooth (2021-) – IMDB Puanı 7.8

Yaratıcı: Jim Mickle, Beth Schwartz

Oyuncular: Christian Convery, Nonso Anozie, Aliza Vellani

Post apokaliptik bir dünyada geçen "Sweet Tooth", dışlanmış ve hor görülmüşlerin kendi güçlerini keşfederek hayatta kalmasını ve yaşadıkları dünyanın merkezine gelmelerini anlatması açısından fantastik dizilerin en temel yapı taşlarını barındırıyor. Yarı insan-yarı geyik küçük bir çocuğun, ona zarar vermeye çalışan insanlardan kaçarak kendisi gibi melez çocukları bulmaya çalıştığı bir yolculuk hikayesi izlediğimiz "Sweet Tooth", Netflix'te yayınlanmaya başladığı anda çok beğenildi.

13.The Umbrella Academy (2019-) – IMDB Puanı 7.9

Yaratıcı: Steve Blackman, Jeremy Slater

Oyuncular: Elliot Page, Tom Hopper, David Castaneda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Callagher, Justin J. Min, Colm Feore

"The Umbrella Academy", dünyayı kurtarmak için onları yetiştiren bir milyarder tarafından evlat edinilen yedi süper güçlü kişiyi takip ediyor. Zamanla tamamen birbirinden kopmuş ekibimiz, yetişkin olarak, babaları öldüğünde yeniden bir araya gelirler ve sonunda kıyameti getirecek bir dizi olayı harekete geçirirler. "The Umbrella Academy" ile ilgili en iyi şeylerden biri, bazı süper problemli süper kahraman metaforlarına işaret etmesi olabilir. Eksantrik bir milyarder, izole bir eğitim ortamında süper güçlü çocuklar yetiştirip yeteneklerini silahlandırsaydı ne olurdu? Çocukların her biri ayrı ayrı işlevsiz ve problemli yetişkinlere dönüşürdü. Dizinin kendine özgü estetiği ve karakterlerin her birini tanımak için seyirciye yeterli alan tanınması, izlemeyi keyifli hale getiriyor. "The Umbrella Academy", süper kahramanlı fantastik dizileri sevenlerin mutlaka izlemesi gereken yapımlardan.

14.The Wheel of Time (2021-) – IMDB Puanı 7.1

Yaratıcı: Rafe Judkins

Oyuncular: Rosamund Pike, Daniel Henney, Madeleine Madden, Zoe Robins, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Barney Harris, Kate Fleetwood, Alvaro Morte

Amazon Prime'da izleyiciyle buluşan "The Wheel of Time", listemizdeki pek çok yapım gibi bir kitap serisi uyarlaması. Dizi, büyünün hakim olduğu fantastik bir dünyada geçiyor. Geçmişteki karanlık tarih nedeniyle sadece kadınların büyü yapmasına izin verilen bu dünyada Moraine adında bir büyücü, yeniden güçlenmekte olan karanlık tarafı durdurmak için bir grup genç arasından seçilmiş kişiyi arıyor. "The Wheel of Time" kanlı tarihi ve politik kavgalarıyla oldukça güçlü bir yapım olmaya aday bir fantastik dizi. Sezonlar ilerledikçe verdiği umudun karşılığını ne kadar alacağımızı göreceğiz. Rafe Judkins'in imzasını taşıyan "The Wheel of Time"ın başrolünde ise çok sevilen oyuncu Rosamund Pike yer alıyor.

15.The Witcher (2019-) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcı: Lauren Schmidt

Oyuncular: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Anna Shaffer

"The Witcher", dizisinden önce kitapları ve bilgisayar oyunlarıyla zaten büyük bir hayran kitlesine sahipti. Diziyle birlikte takipçilerinin sayısını daha da artıran yapım, ilk sezonuyla oldukça beğenilmişti. İkinci sezonuyla ise olumlu görüşlerin daha çok arttığını gördük. "The Witcher"ın ikinci sezonunda Geralt'ın mitolojik canavarlarla maceralarını izlemeye devam ederken karakterler arasında oluşan daha kişisel bağları izliyoruz. Geralt, Ciri ve Yennefer arasında bir tür ailevi iletişim kurulmaya başlarken, krallıklar arasındaki savaşlar ve gizli kapılar arkasında kurulan konseylerle dünyanın kaderi belirleniyor. Bu nedenle "The Witcher"ın fantastik dizi dendiğinde ilk akla gelen projelerden "Game of Thrones"un geride bıraktığı boşluğu doldurmaya en yakın işlerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

16.Game of Thrones (2011-2019) – IMDB Puanı 9.2

Yaratıcı: David Benioff, D.B. Weiss

Oyuncular: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau

Her ne kadar izlemeyen pek kimse kalmamış olsa da televizyon tarihini yeniden yazan "Game of Thrones"u listemize dahil etmezsek haksızlık yapmış oluruz. 2011 yılında yayınlanmaya başladıktan sonra dünyanın dört bir yanında inanılmaz bir hayran kitlesine sahip olan ve 2019 yılındaki son sezonuna kadarki süreçte dizi izleme alışkanlıklarını ve yapımcıların izleyicilere bakış açısını tamamen değiştiren "Game of Thrones" dizisinin başarısı yadsınamaz. Politik çatışmaları, güç oyunları, cezbedici karakterleri ve büyük bütçeli fantastik dünyasıyla "Game of Thrones", yetişkinlerin de fantastik dizilere ilgi gösterdiğini kanıtlamış oldu. George R.R. Martin tarafından henüz tamamlanmamış roman serisinde uyarlanan HBO dizisi, seyirciyi acımasız Westeros dünyasına taşıyor. Son sezonlara doğru, özellikle de son sezonda negatif tepkiler toplamış olsa da "Game of Thrones"un elde ettiği zafer, kendinden sonra birçok yeni fantastik dizi projesinin de kapısını açmış oldu.

Vampir Dizi ve Filmlerini Sevenler İçin Öneriler

"Game of Thrones"un Tahtına Oturabilecek Fantastik Diziler

"Stranger Things" Dizisi İncelemesi

EN ÇOK OKUNANLAR

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Hikayesiyle İlham Veren Kadınlar
Hikayesiyle İlham Veren Kadınlar

Hikayesiyle İlham Veren Kadınlar

29 dakika okunma süresi
Beymen Beauty Week Daveti
Beymen Beauty Week Daveti

Beymen Beauty Week Daveti

1 dakika okunma süresi
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

8 dakika okunma süresi
Stil Önerisi: Saç Bantları
Stil Önerisi: Saç Bantları

Stil Önerisi: Saç Bantları

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Şubat Ayı Film Önerileri
Şubat Ayı Film Önerileri

Şubat Ayı Film Önerileri

Mutlaka İzlemeniz Gereken Boks Filmleri
Mutlaka İzlemeniz Gereken Boks Filmleri

Mutlaka İzlemeniz Gereken Boks Filmleri

“Emily in Paris” 4. Sezon Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Emily in Paris” 4. Sezon Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Emily in Paris” 4. Sezon Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Şubat Ayı Dizi Önerileri
Şubat Ayı Dizi Önerileri

Şubat Ayı Dizi Önerileri

Sundance Film Festivali 2024 Kazananları
Sundance Film Festivali 2024 Kazananları

Sundance Film Festivali 2024 Kazananları

96. Oscar Ödülleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler
96. Oscar Ödülleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

96. Oscar Ödülleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler