Aşk, Macera ve Daha Fazlası: En İyi 31 Film Önerisi

Vizyonda ve çevrimiçi platformlarda yayınlanan en yeni filmlerden radarınızdan kaçmış olabilecekleri bir araya getirdik. Aşk, macera, gerilim ve daha fazlası! Bu film önerileriyle farklı dünyalara yolculuk yapmaya hazır olun.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
29 Ağustos 2022 Pazartesi 18:17 | Son Güncellenme:
33 dakika okunma süresi
Aşk, Macera ve Daha Fazlası: En İyi 31 Film Önerisi

Dikkatinizden Kaçmış Olabilecek Yeni Filmler

Vizyonda ve çevrimiçi platformlarda yayınlanan en yeni ve popüler filmlerden heyecan verici bir seçki derledik. Dramdan romantiğe, komediden bilim kurgu ve aksiyona dek radarınızdan kaçmış olabilecek en iyi filmler.

1. C'mon C'mon (2021) – IMDB Puanı 7.4

Yönetmen: Mike Mills

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Woody Normal

Akasya Açık Hava Sineması'nın her yıl gerçekleşen sinema etkinlikleri Ağustos ve Eylül aylarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Kız kardeşi ondan oğluna bakmasını istediğinde bir radyo gazetecisi, enerjik yeğeniyle Los Angeles'tan uzaktaki hayatı deneyimlemek için şehirlerarası seyahate çıkar.

2. Aşıklar Bayramı (2022) – IMDB Puanı 5.8

Yönetmen: Özcan Alper

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Settar Tanrıögen, Pınar Göktaş

Tanınmış bir halk ozanı olan Heves Ali ve avukat oğlu Yusuf'un pişmanlık, öfke, merak ve yirmi beş yıllık hasretle dolu hikayesi... Kemal Varol'un aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryo ve yönetmenliği Özcan Alper'in imzasını taşıyor.

3. Beast (2022) – IMDB Puanı 5.6

Yönetmen: Baltasar Kormakur

Oyuncular: Idris Elba, Sharlto Copley, Leah Jeffries, Iyana Halley

Baltasar Kormakur'un yönetmenliğini yaptığı "Beast", gerilim türünde bir hayatta kalma hikayesi."Beast" filmi, bir baba ve iki genç kızının Güney Afrika'da kaçak avcılık yapan bir grubun elinden kaçan bir aslanın av bölgesinde mahsur kalmasını anlatıyor. Aile trajedisinden hayatta kalma yolculuğuna uzanan hikayesiyle dikkat çekiyor.

4. Avec Amour et Acharnement, Both Sides of the Blade (2022) – IMDB Puanı 6.2

Yönetmen: Claire Denis

Oyuncular: Juliette Binoche, Vincent Lindon, Gregoire Colin

Gerilim, dram ve romantik türlerindeki "Avec Amour et Acharnement (Both Sides of the Blade)" filminin yönetmenliğini Claire Denis üstlenirken, başrollerinde Juliette Binoche ve Vincent Lindon yer alıyor. İki erkek arasında kalan bir kadının uzun süredir birlikte olduğu partneri ve onun en yakın arkadaşı olan eski sevgilisi arasındaki bir aşk üçgenini izliyoruz.

5. West Side Story (2021) – IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular: Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez, Rita Moreno

Steven Spielberg imzalı "West Side Story", 1957 yapımı ünlü müzikalin yeni bir uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Farklı etnik kökenlerden iki genç sokak çetesi olan Jet'ler ve Shark'lar arasındaki rekabeti ve bu farklı gruplardan iki gencin yasak aşkını izliyoruz.

6. The 355, Kod 355 (2022) – IMDB Puanı 5.5

Yönetmen: Simon Kinberg

Oyuncular: Jessica Chastain, Penelope Cruz, Bingbing Fan, Diane Kruger, Sebastian Stan

Simon Kingberg'in yönetmenliğini yaptığı, başrollerinde Jessica Chastain ve Penélope Cruz'un yer aldığı The 355 (Kod 355)" filmi, tehlikeli ellere geçen gizli bir silahı geri almak isteyen bir CIA ajanı ile üç uluslararası ajanın mücadelesini anlatıyor.

7. Judy (2019) – IMDB Puanı 6.8

Yönetmen: Rupert Goold

Oyuncular: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufus Sewell, Michael Gambon

Renée Zellweger'in Judy Garland'a hayat verdiği "Judy"de efsanevi sanatçı Judy Garland'ın 1968 kışında bir dizi kapalı gişe konser vermek üzere Londra'ya gelişi anlatılıyor.

8. Where the Crawdads Sing (2022) – IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Olivia Newman

Oyuncular: Daisy Edgar-Jones, Harris Dickinson, David Strathairn, Garret Dillahunt, Taylor John Smith

Sevilen oyuncu Olivia Newman'ın yönetmen koltuğuna geçtiği, dram türündeki "Where the Crawdads Sing" filmi, Delia Owens'ın romanından sinemaya uyarlanıyor. Ailesiz kaldığı için bir bataklık bölgesinde tek başına büyüyen Kya, tanıdığı tek kişinin cinayetle suçlanmasıyla tetiklenen olayları izliyoruz.

9. End of the Road (2022) – IMDB Puanı 4.8

Yönetmen: Millicent Shelton

Oyuncular: Queen Latifah, Ludacris, Beau Bridges, Frances Lee McCain, Mychala Faith Lee, Shaun Dixon

Kısa süre önce eşini kaybeden Brenda, ürkütücü bir yolculukta bir cinayet ve parayla dolu kayıp bir çanta yüzünden tehlikeye düşen ailesini korumak için savaşır.

10. Top Gun: Maverick (2022) – IMDB Puanı 8.3

Yönetmen: Joseph Kosinski

Oyuncular: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Val Kilmer, Bashir Salahuddin, John Hamm, Charles Parnell, Glen Powell

Gişe rekorlarını üst üste kırarak, tüm zamanların en çok gişe başarısı elde eden filmleri arasına giren "Top Gun: Maverick", Tom Cruise'un ünlü "Top Gun" filminin devamı olarak çekildi. Donanmanın en iyi havacılarından biri olarak otuz yıldan fazla hizmet verdikten sonra Pete Mitchell, rütbeden kaçınarak cesur bir test pilotu olarak kariyerine devam etmeye çalışmaktadır.

11. Last Night In Soho, Dün Gece Soho'da (2022) – IMDB Puanı 7.0

Yönetmen: Edgar Wright

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith

Anya Taylor-Joy'un başrolde oynadığı, gizemli bir şekilde 1960'lara giden ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu edinen "Last Night in Soho (Dün Gece Soho'da)", sinemalardan sonra ilk kez 15 Eylül'de beIN CONNECT'te izleyiciyle buluşuyor.

12. Three Thousand Years of Longing (2022) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: George Miller

Oyuncular: Tilda Swinton, Idris Elba, Pia Thunderbolt, Berk Öztürk, Anthony Moisset

Fantastik, dram ve romantik türlerindeki "Three Thousand Years of Longing", George Miller'ın imzasını taşıyor. A.S. Byatt'ın "The Djinn in the Nightingale's Eye" isimli kısa hikayesinden uyarlanan film, kavanoza hapsedilmiş bir cin ile Alithea'nın karşılaşmasını konu alıyor. Özgürlüğüne karşılık Alithea'nın üç dileğini yerine getireceğini söyleyen cin ile Alithea'nın uzun yıllara yayılan anlaşmasını izliyoruz.

13. Do Revenge, İntikam Kankam (2022) – IMDB Puanı 6.3

Yönetmen: Jennifer Kaytin Robinson

Oyuncular: Maya Hawke, Sophie Turner, Camila Mendes

Maya Hawke, Sophie Turner ve Camila Mendes gibi Hollywood'un yeni nesil ünlü oyuncularını bir araya getiren "Do Revenge (İntikam Kankam)" filminin yönetmenliğini Jennifer Kaytin Robinson üstleniyor. Havalı bir özel lisenin gözden düşen popüler kızı, okula yeni gelen gösterişsiz bir kızla birbirlerinin düşmanlarından intikam almak için gizli bir anlaşma yapar.

14. Moonage Daydream (2022) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: Brett Morgen

Brett Morgen imzalı "Moonage Daydream" isimli müzik belgeseli, David Bowie'nin sanat ve müzik yolculuğunu ve arkasında bıraktığı büyük mirası inceliyor.

15. Yi Miao Zhong, Bir Saniye (2020) – IMDB Puanı 7.1

Yönetmen: Zhang Yimou

Oyuncular: Yi Zhang, Haocun Liu, Wei Fan, Yan Li, Xiaochuan Li

"Kahraman" ve "Parlayan Hançer" gibi epik anlatılarıyla Çin sinemasını geniş kitlelere ulaştıran Zhang Yimou, kariyerinin başındaki temalara dönerek, Çin Kültür Devrimi döneminde geçen, bol çağrışımlı bir hikaye anlatıyor. Yıllardır kayıp olan kızının bir saniyeliğine gözüktüğü bir film şeridini bulabilmek uğruna çalışma kampından kaçmayı göze alan bir babanın masalsı yolculuğu, sinemanın gücüne adanmış duygusal bir dönüşüm ve direniş hikayesine evriliyor. 70'li yıllarda sinema salonlarındaki alışkanlıkları gözler önüne seren, dönemin Çin toplumuna dair panoramik manzaralar sunan bu 2020 yapımı film, usta yönetmenin en kişisel ve incelikli yapıtlarından biri.

16. Stiletto (2021) – IMDB Puanı 6.9

Yönetmen: Can Merdan Doğan

Oyuncular: Murat Kılıç, Nihal Yalçın, Yıldız Güngör

Öyküsü ve sinema diliyle yepyeni bir yeteneği müjdeleyen, taptaze bir mizaha sahip "Stiletto" kısa filminde Nihal Yalçın ve Murat Kılıç başrolleri paylaşıyor.

17. In the Fade, Paramparça (2017) – IMDB Puanı 7.1

Yönetmen: Fatih Akın

Oyuncular: Diane Kruger, Numan Acar, Adam Bousdoukos

Atlas 1948, Eylül ayında sevilen yönetmen Fatih Akın'ın filmografisiyle sinema seyircisini buluşturuyor. Fatih Akın'ın, Altın Küre Ödülü kazanan ve Oscar yarışındaki filmi "In the Fade (Paramparça)", eşi Nuri ve 6 yaşında oğlunu bir patlamada kaybeden Katja'nın hikayesinde saldırının ırkçı motifleri en başta göz ardı edilse de ortaya çıkan deliller Neo-Nazi bağlantılarına işaret eder. Bundan sonraki etapta Katja'yı yıpratıcı bir mahkeme süreci bekleyecek ve adaleti kimin sağlayabileceği kocaman bir soru işareti olacaktır. Tüm hayatı alt üst olan Katja'nın tek isteği, bu terör saldırısını kimlerin neden yaptığını öğrenmektir. Yılın merakla beklenen filmlerinden "In the Fade (Paramparça)", Fatih Akın'ın güçlü sineması ve Diane Kruger'in Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazanan olağanüstü performansıyla etkisi uzun süre unutulmayacak bir film.

18. The Golden Glove, Altın Eldiven (2019) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: Fatih Akın

Oyuncular: Jonas Dassler, Katja Studt, Marc Hosemann

Fatih Akın, Altın Küre ödüllü "In The Fade"den sonra bir seri katil hikayesiyle geri dönüyor. Akın'ın, Heinz Strunk'un çok satan romanından esinlenerek yazıp yönettiği "The Golden Glove (Altın Eldiven)" filmi, Fritz Honka'nın şoke edici hayatına odaklanıyor. Honka ilk bakışta zararsız ve acınacak bir tip gibi gözüken, fakat kaybedenlerin ve dışlanmışların müdavimi olduğu Altın Eldiven adlı barda seçtiği kurbanlarını çatı katındaki evine götürerek öldüren bir katildir. Cesetleri evin kilerinde saklayan Honka, bir süreliğine de olsa düzenli bir işe girip Altın Eldiven'den uzaklaşır. Fakat korkunç alışkanlıklarından kurtulması kolay değildir ve işlediği cinayetler, polisin tüm umursamazlığına rağmen artık saklayamayacağı hale gelir. Savaş sonrası ekonomik bir kalkınma mucizesine imza atan fakat insanların buna tezat oluşturacak biçimde güvensiz ve korku içinde yaşadığı 1970'ler Almanya'sının çarpıcı bir portresini sunan film, 2019 Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı için yarıştı. Başrolü üstlenen 1996 doğumlu Alman oyuncu Jonas Dassler, kapsamlı bir makyajla 40'lı yaşlarının ortasında olan Fritz Honka'ya tıpatıp benzer hale getirildi.

19. Goodbye Berlin, Elveda Berlin (2016) – IMDB Puanı 7.0

Yönetmen: Fatih Akın

Oyuncular: Tristan Göbel, Aniya Wendel, Justina Humpf

Fatih Akın'ın son filmi "Goodbye Berlin (Elveda Berlin)", Wolfgang Herrndorf'un 30 dile çevrilmiş çok satan romanından uyarlandı. Çağdaş bir Huckleberry Finn hikayesi olarak nitelenen bu yol film, zengin ve kopuk bir ailede büyüyen 14 yaşındaki Maik ile sınıfa yeni gelen göçmen Tschick'in sıra dışı dostluğunu anlatıyor. Annesi rehabilitasyon merkezine yatırılmış ve babası da iş gezisinde olan Maik yaz tatilini tek başına geçirecektir. Ancak Tschick kapısında çalıntı bir arabayla belirince plansız programsız bir yolculuğa çıkarlar. Maik için hem kendini hem de hayatı keşfedeceği bir macera olacaktır bu.

20. Book of Love, Aşkın Kitabı (2022) – IMDB Puanı 5.5

Yönetmen: Analeine Cal y Mayor

Oyuncular: Sam Claflin, Verónica Echeguil

"Hunger Games", "Snow White and the Huntsman" ve "Peaky Blinders" gibi sevilen yapımlarda yer alan Sam Claflin'i İspanyol aktris Verónica Echeguil ile buluşturan "Book of Love (Aşkın Kitabı)", Meksika'da bir kitap turunda bir araya gelen iki yazarın romantik ve eğlenceli öyküsünü anlatıyor. Genç İngiliz yazar Henry, yeni romanında istediği başarıyı yakalayamaz. Ancak kitabı beklenmedik bir zamanda Meksika'da popüler hale gelir. Bu durum üzerine kitabın yayıncısı Henry'nin bir tanıtım turu için Meksika'ya gitmesini ister. Henry, Meksika'ya vardığında romanın popüler olmasının ardındaki nedeni öğrenir. Meksikalı çevirmen Maria, Henry'nin kitabını erotik bir roman olarak yeniden yazar. Bu duruma öfkelenen Henry, Maria ile birlikte bir kitap turunda birlikte seyahat etmek zorunda kalır. Bu süreçte ikisi arasında beklenmedik bir yakınlık oluşur.

21. Don't Worry Darling (2022) – IMDB Puanı 6.2

Yönetmen: Olivia Wilde

Oyuncular: Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, Gemma Chan, Olivia Wilde

Olivia Wilde'ın yönetmenliğini yaptığı "Don't Worry Darling", uzun zamandır beklenen bir film. Yapım, gizem ve gerilim türlerinde. 1950'lerde kocasıyla birlikte ütopik bir deney topluluğunda yaşayan bir ev hanımı, bu deneyi yapan göz alıcı şirketin rahatsız edici sırlar saklıyor olabileceğinden endişelenmeye başlar.

22. Athena (2022) – IMDB Puanı 6.8

Yönetmen: Romain Gavras

Oyuncular: Dali Benssalah, Sami Slimane, Anthony Bajon

Küçük bir çocuğun trajik bir şekilde öldürülmesi, Athena topluluğunda topyekun bir savaşın fitilini ateşler. Çatışmanın merkezindeyse kurbanın abileri vardır.

23. Avatar (2009) – IMDB Puanı 7.9

Yönetmen: James Cameron

Oyuncular: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Michelle Rodriguez

James Cameron'ın yönetmenliğini yaptığı "Avatar" filmi, tüm zamanların en büyük gişe rekoruna sahip. Film, insanlarla Pandora isimli ayın yerlileri arasındaki çatışmaları konu alıyor. Belden aşağısı felçli bir Denizci olan Jake'in zihni, özel bir teknoloji ile Pandoralı bir yerlinin vücuduna aktarılır. Jake'in insan bedeni uyurken, yeni bedeniyle yerlilerin arasına karışıp bilgi toplaması beklenmektedir. Ancak Jake; Pandora'yı, yerlileri ve kültürü tanıdıkça, savunduğu taraf konusunda tereddüde düşmeye başlar.

24. Bana Karanlığını Anlat (2022) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: Gizem Kızıl

Oyuncular: Aslıhan Gürbüz, Serpil Gül, Gizem Güçlü, Mehmet Yılmaz Ak ve Giray Altınok

Dram türündeki "Bana Karanlığını Anlat"ın yönetmen koltuğunda Gizem Kızıl oturuyor. Babalarının kalp krizi sonrasında bir araya gelen ailenin birbirlerinden gizledikleri ne varsa bu trajediyle ortaya çıkıyor. "Bana Karanlığını Anlat" filminde tüm aile hesaplaşmalarının ortaya çıkıyor.

25. A Jazzman's Blues (2022) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: Tyler Perry

Oyuncular: Joshua Boone, Ryan Eggold, Milauna Jackson, Solea Pfeiffer

Tyler Perry'nin yönettiği bu yasak aşk ve aile draması öyküsü, Amerika'nın güneyindeki bir mekanda çalan blues müzikler eşliğinde 40 yıllık sırları ve yalanları ortaya döküyor.

26. Reflection (2021) – IMDB Puanı 5.9

Yönetmen: İlker Savaşkurt

Oyuncular: Selçuk Yöntem, Taro Emir Tekin, Yasemin Szawlowski, Ali Süreyya Tuncer, Elit Andaç Çam, İbrahim Aköz

İngilizce olarak çekilen bir Türk filmi olma özelliği taşıyan "Reflection", Mehmet Kala imzalı sıra dışı senaryosu ve hikaye kurgusuyla ön plana çıkıyor. İstanbul'un turistik açıdan popüler bir noktasında yer alan bir otelde geçen fantezi türündeki film, aynı otelde bir araya gelen farklı milletlerden insanların yalanlar, yüzleşmeler ve erken bir kıyamet etrafında birleşen hikâyesini anlatıyor.

27. Kerr (2021) – IMDB Puanı 6.0

Yönetmen: Tayfun Pirselimoğlu

Oyuncular: Erdem Şenocak, Jale Arıkan, Rıza Akın

Tayfun Pirselimoğlu'na hem Altın Portakal'da hem de İstanbul Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülü kazandıran "Kerr", babasının ölümünün ardından kasabasına dönen bir adamın cinayete tanık olmasıyla başlayan gizemli bir öyküye sahip. Usta yönetmenin, aynı adı taşıyan resim sergisinden uyarladığı film, insanlık boyunca yakamızı bırakmayan tekrarlara, mükerrer trajedilerimize dair alegorik bir anlatı halini alıyor. Erdem Şenocak, Jale Arıkan ve Rıza Akın'ın oyunculukları öykünün kara mizahını beslerken, Pirselimoğlu da varoluşçu edebiyattan tanıdık gelen absürt bir alem kurmayı başarıyor. Her karakterin anlatının esrarını daha da artırdığı, Kafkaesk bir labirentin taşları çepeçevre etrafımızı sarıyor.

28. Blonde (2022) – IMDB Puanı 5.5

Yönetmen: Andrew Dominik

Oyuncular: Ana De Armas'a Bobby Cannavale, Lucy De Vito, Garret Dillahunt, Adrien Body, Julianne Nicholson, Sara Paxton

Joyce Carol Oates'un romanından uyarlanan ve Hollywood efsanesi Marilyn Monroe'nun yaşamını cesur bir şekilde ele alan bu kurmaca öyküde Ana De Armas başrolde.

29. Pahanhautoja, Kuluçka (2022) – IMDB Puanı 6.2

Yönetmen: Hanna Bergholm

Oyuncular: Siiri Solalinna, Sophia Heikkila, Jani Volanen

Hayatının değişmesine neden olacak bir yumurta bulan genç bir kızın hikayesini aktaran, korku-gerilim filmi "Pahanhautoja (Kuluçka)", Hanna Bergholm'un hikayesinden esinlenerek yine Bergholm tarafından yönetilerek sinemaya uyarlanıyor. Umutsuzca talepkar annesini memnun etmeye çalışan genç bir jimnastikçi, garip bir yumurta keşfeder. Onu saklar ve sıcak tutar, ancak yumurtadan çıkan şey hepsini şok eder.

30. Anadolu Leoparı (2021) – IMDB Puanı

Yönetmen: Emre Kayiş

Oyuncular: Uğur Polat, Tansu Biçer, Hatice Aslan, Ege Aydan, Ezgi Gör

"Anadolu Leoparı" filminde Fikret, uzun zamandır hayvanat bahçesine müdürlük yapmaktadır. Hayvanat bahçesinin kapatılıp yerine eğlence parkı yapılması gündeme gelir. Bu gelişmeyi engelleyen şey koruma altında olan ihtiyar bir Anadolu leoparının halen hayatta olmasıdır. 46. Toronto Uluslararası Film Festivali'nden FIPRESCI Ödülü'yle dönen ve 32. Ankara Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü'nü alan filmde Fikret; yaşanan bu değişimle mücadele etmeye çalışır.

31. Superintelligence (2020) – IMDB Puanı 5.4

Yönetmen: Ben Falcone

Oyuncular: Melissa McCarthy, James Corden, Bobby Cannavale

Eski bir kurumsal yönetici olan Carol Peters, hayatından pek de memnun değildir. Geriye dönüp baktığında istediklerini yapamamış olması onu rahatsız etmektedir. Fakat şikayetçi olduğu hayatı, günün birinde tepetaklak oluverir. Dünyada büyük ses getirmesi planlanan bir yapay zeka olan ilk süper istihbaratı gözlemlemesi için seçilen Carol'ın hayatı kökünden değişir.

Hafta Sonu Başlayıp Bitirebileceğiniz Film Serileri

En İyi Politik Gerilim Dizileri

Hayal Gücünüzü Artıracak Filmler

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları