The Galliard Cove House
Inari Omakase
Japon lezzetlerini içeren menü sunumuyla Inari Omakase Pop Up menüsünde Uzak Doğu'nun tanıdık lezzetlerinin yanı sıra yaratıcı tatlara da yer veriyor. Soya kağıdı, tempura karides, avokado ve çıtır patates, trüf mayonez ile hazırlanan Kirohana Roll; tempura karides, salatalık, acılı ton balığı, mango, avokado ile yaratılan Egekai Roll ve tempura mısır, trüf mayonez ile hazırlanan Corn Kakiage, Inari Omakase Pop Up'ın öne çıkan lezzetlerinden.
ONA At The Beach
Six Senses Kaplankaya'da pop-up restoran konsepti ile bu yıl haziran ayının başında, Luca Pronzato tarafından açılan ONA At The Beach, Ekim ayının sonuna kadar gastronomi, sanat ve iyi müziği ONA çatısı altında buluşturuyor. ONA At The Beach'te Şef Nicolau Pla Gomez ve Şef Aykut Doğanok ile birlikte açık mutfağın başında konuk şef olarak, Nicole ve Basta'nın mutfağında deneyim kazanmış Ali Akmansoy, Türkiye'yi Hindistan Genç Şef Olimpiyatları'nda temsil etmiş ve Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış Ecem Karakuş, Nicole ve Spago İstanbul tecrübelerini ONA At The Beach'e taşıyacak Özge Çeltük yer alıyor.
Naru
Ma'Nâ
Lacivert
Can Oba
Michelin yıldızlı şef Alfons Schuhbeck'le sekiz sene aynı mutfakta çalışan Can Oba'nın Bodrum Yalıkavak'taki restoranı bu yaz da konuklarına keyifli vakitler sunmaya devam ediyor. Uluslararası mutfaklardan yemekler eşliğinde hoş bir akşam geçirmeye ne dersiniz? Restoranda taze hazırlanmış mezelerin tadı damakta kalan cinsten! B u yaz menüye eklenen yeni lezzetler ise ıspanak yatağında deniz tarağı, mandalinalı pamuk şekeri eşliğinde el yapımı kavun dondurma ve smoothie.
Folie Restaurant & Sea METT Hotel & Beach Resort
Bodrum'un içerisinde yer alan, açık havada geniş bir platforma yayılan, Akdenizli bir menü sunan Folie, ıstakozlu tagliatelle'den istiridyeye, beef tartar'dan pizza tartufo'ya çeşitli lezzetlerin yanı sıra, yeni bir eğlence deneyimi de g etiriyor. Gerçek bir Akdenizli'ye yakışır kapsamlı bir kokteyl listesi de bulunan Folie, müdavimi olacağınız mekanlardan.
Atelier Di Carne by Dario Cecchini
Mandarin Oriental, Bodrum modern et restoranı Atelier Di Carne by Dario Cecchini'yi bünyesine katarak misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Bir steakhouse'un temel bileşenlerini vurgulayan Atelier Di Carne by Dario Cecchini, farklı et tabaklarının yanı sıra, deniz ürünleri ve mevsimlik sebzeleriyle misafirlerini ağırlıyor. Restoran, klasik kesimlerden "to beef or not to beef" seçeneklerine, zengin menüsü ile gurme bir deneyime davet ediyor. Restoranın tasarımı ödüllü mimar Stephane Dupoux ve Thanx Mimarlık'ın kurucusu Zeynep Yılmaz'ın imzasını taşıyor. Dekorasyonda kullanılan malzemelerin tamamı; renk, doku, yoğunluk ve enerjileriyle dört ana elementi sembolize ediyor.
@atelierdicarneofficial
Ioki on the Beach
Geleneksel Japon Edo dönemi mekanlarına modern bir kimlik kazandırılarak oluşturulan Kurochan markası, On the Beach uzantısıyla deniz, kum ve güneşin dinamik ruhuna uyum sağlıyor. Mekanda kullanılan modernize edilmiş Japon mobilya ve aksesuarların lezzetler ile olan uyumu baştan aşağıya farklı bir deneyim sunuyor. Mekan, Japon kültürünün hem tat hem de mimari ögelerinin birleşimine atıfta bulunuyor. Kurochan on the Beach misafirlerine 12:00-19:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Menüde Sashimi, Nigiri ve bu konsepte özel olarak hazırlanmış roll'ların yanı sıra özel kokteyller de bulunuyor.
Azur
Yeni nesil deniz mahsulü restoranı Azur, İstanbul'dan sonra Yalıkavak'ta da lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. Kendine ait özel bir sahilde yer alan restoran, yemek öncesi ve yemek sonrası için de yazın popüler buluşma adreslerinden biri olmayı hedefliyor. Yerel ve mevsiminde kullanılan ürünleri, geleneksel yöntemlerle harmanlayarak gastronomik bir deneyim sunan restoran, misafirlerini interaktif bir yemek yolculuğuna çıkarıyor. Fransa'dan temin edilen Gillardeau İstiridye, Alaska'nın Kral Yengeci gibi gerçek yerinden alınan iyi malzemelerle hazırlanan tabaklar ile birlikte, menüye yeni eklenen Deniz Mahsulü Wellington da denenmesi gereken lezzetler arasında.
Paper Moon
İtalyan Şef Giuseppe Pressani ve ekibinin ellerinden çıkan lezzetlerden oluşan menüsüyle Paper Moon, Bodrum Loft'ta misafirlerini İtalyan deneyimi yaşamaya davet ediyor. Paper Moon, klasik menüsüyle "fine dining" servis anlayışını Bodrum'da misafirleriyle buluşturuyor. Gün boyu Paper Moon Bodrum Loft by the Beach menüsü ile "comfort food" anlayışı ile hizmet veren restoran mevsimlik, günlük, taze ve yerel lezzetleri ile ön plana çıkıyor. Restoranda öğlen ve akşam İtalyan mutfağının bölgelere göre çeşitlilik gösteren yemekleri geleneksel tariflere göre hazırlanıyor. Pizza, taze makarna, risotto çeşitlerine Bodrum'un lokal deniz mahsulleri ile hazırlanan lezzetler eşlik ediyor.
Lucca By The Sea
Lucca'nın denizin üstünde olan yazlık versiyonu Lucca By The Sea, Mandarin Oriental, Bodrum'da açıldı. Restoranın pop ve eğlence ruhlu tasarımı Tulum ve Mikonos'tan izler taşıyor. Mekan, yaz boyunca deniz mahsulü ağırlıklı yeni menüsüyle ve kokteylleriyle Lucca By The Sea olarak Bodrum'da misafirlerini ağırlayacak. Dünya mutfağına dair yenilikleri ve farklı lezzetleri Lucca yorumuyla sunan restoran menüsünün favorilerinden Istakozlu Bottarga Makarna ve Ahtapot Taco ilk defa Lucca By The Sea misafirleri ile buluşuyor. Haftanın belirli günleri müzik performanslarına ev sahipliği yapmaya hazırlanan restoranda sürpriz konuklara ek olarak DJ Yakuza ve Memo Garan gibi isimler de performans sergileyecek.
Sunset Sushi Bar
1994 yılından bu yana İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birine hakim lokasyonunda hizmet veren Sunset, Sushi Bar konseptini Bodrum'a da taşıyor. Bodrum'da Göltürkbükü ile Torba arasındaki Cennet Koyu'na komşu bölgede Bodrum Loft'un içerisinde yer alan ve geçen yıldan bu yana Bodrum'un popülerleri arasında olan Sunset Sushi Bar @ Bodrum Loft, Uzak Doğu'dan gelen uzman sushi şefleri ve geniş menüsü ile hizmet veriyor.