Scarlett Johansson'ın En İyi 25 Filmi

Marvel filmlerinde Black Widow karakteri ile izlediğimiz, romantik komediden aksiyona, bilim kurgudan drama dek farklı türlerdeki yapımlarda yer almayı seven, Hollywood'un en çok aranan yüzlerinden Scarlett Johansson'ın en iyi filmleri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
12 Nisan 2023 Çarşamba 16:09 | Son Güncellenme:
26 dakika okunma süresi
Scarlett Johansson'ın En İyi Filmleri

Scarlett Johansson Kimdir?

Scarlett Johansson, Amerikalı bir aktris ve film yapımcısı. 22 Kasım 1984 tarihinde New York'ta doğan Scarlett Johansson, sinema dünyasında geniş bir hayran kitlesi bulunan ve birçok önemli filmde rol alan bir oyuncu.

Kariyerine çocuk yaşlarda başlayan Scarlett Johansson, hızla dikkatleri üstüne çekti. İlk çıkışını 1998 yılında "The Horse Whisperer" filmiyle yaptı. 2003 yılındaki "Lost in Translation" filmiyle ise büyük bir başarı elde ederek eleştirmenlerden övgü aldı.

Kariyeri boyunca birçok farklı türde filmde yer alan Scarlett Johansson'ı dramdan komediye, aksiyondan bilim kurguya, maceradan romantiğe pek çok yapımda izledik. Marvel Sinematik Evreni'nde Black Widow / Natasha Romanoff karakterini canlandıran Scarlett Johansson; "Iron Man" (2010), "The Avengers" (2012), "Captain America: The Winter Soldier" (2014) da dahil toplam sekiz filmde aynı karakteri canlandırdı.

Scarlett Johansson, henüz Oscar kazanamamış olsa da 2020 yılında "Marriage Story" filmi ile En İyi Kadın Oyuncu ödülüne, "Jojo Rabbit" ile de En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterildi.

Scarlett Johansson Filmleri:

1. Lost in Translation (2003) – IMDB Puanı 7.7

Yönetmen: Sofia Coppola

Oyuncular: Scarlett Johansson, Bill Murray, Giovanni Ribisi, Anna Faris

"Lost in Translation", Scarlett Johansson'un en ünlü filmlerinden biri. Sofia Coppola'nın yazıp yönettiği film, Tokyo'da bir otelde yaşayan iki yabancının hikayesini anlatır. Sinema tarihinin en kült filmlerinden biri haline gelen "Lost in Translation"da; solmuş bir film yıldızı ve sevgilisi tarafından ihmal edilen genç bir kadın, Tokyo'da yolları kesiştikten sonra beklenmedik bir bağ kurar. "Lost in Translation", En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ını kazanırken; En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yönetmen dallarında da adaylık aldı.


2. Her (2013) – IMDB Puanı 8.0

Yönetmen: Spike Jonze

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Rooney Mara, Amy Adams, Scarlett Johansson

"Her", özünde bir aşk filmi ama kesinlikle beklediğiniz türde bir aşk filmi değil. Bilim kurgu atmosferi ve temasının üzerine kurulan bu başarılı yapım, yalnız bir yazarın, hayatını kolaylaştırarak ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış yapay zeka bir işletim sistemi ile kurduğu ilişkiyi anlatıyor. Spike Jonze'nin yazıp yönettiği "Her", yalnızlık ve aşk üzerine didaktiklikten ve melodramdan uzak, duru ve duygusal bir anlatım sunuyor. Scarlett Johansson, "Her" filminde Samantha isimli yapay zeka programını seslendiriyor. Ancak tabii ki bu ünlü sesi duyduğumuz anda zihnimizde Johansson canlanıveriyor.


3. Vicky Cristina Barcelona (2008) – IMDB Puanı 7.1

Yönetmen: Woody Allen

Oyuncular: Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Javier Bardem, Penelope Cruz

Komedi ve dram türlerindeki romantik bir film olan "Vicky Cristina Barcelona"da İspanya'da yaz tatiline çıkan iki arkadaş, aynı ressama aşık olurlar, ancak fırtınalı bir ilişki yaşadığı eski karısının resme yeniden girmek üzere olduğundan habersizdirler. Scarlett Johansson, "Vicky Cristina Barcelona" filmde oldukça başarılı bir performans sergileyerek Cristina karakterini canlandırıyor.


4. The Prestige (2006) – IMDB Puanı 8.5

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson, Michael Caine, Piper Perabo, Rebecca Hall, David Bowie, Samantha Mahurin, Andy Serkis

Senaryosunu Jonathan Nolan, Christopher Nolan ve Christopher Priest'in kaleme aldığı "The Prestige", izleyiciyi bir illüzyon hikayesi üzerinden sinemanın özüne doğru yolculuğa çıkarıyor. Christopher Nolan'ın ismini en çok duymaya başladığımız film olarak değerlendirebileceğimiz "The Prestige" için pek çok kişi, hem Nolan'ın filmografisindeki hem de sinema tarihindeki en iyi filmlerden biri yorumunu yapıyor. Trajik bir kazanın ardından, 1890'ların Londra'sındaki iki sahne sihirbazı, birbirlerini alt etmek için sahip oldukları her şeyi feda ederken nihai illüzyonu yaratmak için bir savaşa girerler. Scarlett Johansson, "The Prestige" filminde güzel bir sihirbaz yardımcısı olan Olivia Wenscombe rolünde karşımıza çıkıyor.


5. Jojo Rabbit (2019) – IMDB Puanı 7.9

Yönetmen: Taika Waititi

Oyuncular: Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johanson, Taika Waititi, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Alfie Allen

Komedi ve dram türlerindeki savaş filmi "Jojo Rabbit"i, Nazi Almanyası'nda büyüyen genç bir çocuk olan Jojo'nun hayal gücünden izliyoruz. Jojo'nun hayali arkadaşı, ülkenin diktatörü olan Hitler'dir ve Jojo, Nazi kültürünün mükemmel bir genç bireyi olarak büyümektedir. Ancak Jojo, , annesi Rosie'nin, evlerinde genç bir Yahudi kızını sakladığını keşfedince şok olur. Scarlett Johansson, muhtemelen Taika Waititi'nin en iyi filmlerinde biri diyebileceğimiz "Jojo Rabbit"te Jojo'nun annesi Rosie'yi canlandırıyor. Johansson, bu performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar adaylığı elde etti.


6. Asteroid City (2023) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: Wes Anderson

Oyuncular: Scarlett Johansson, Jason Schwartzman, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Steve Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Willem Dafoe, Margot Robbie

1955 yılında geçen "Asteroid City" filmi, yıllık Junior Stargazer kongresi için kurgusal bir çöl kasabasına giden bir grup öğrenci ile velilerini ve sonrasında gelişen olayları takip ediyor. Bir bilim kurgu romantik komedisi olarak tanımlanan "Anteroid City" filmi, Wes Anderson'ın filmografisindeki bir başka gösterişli, sinematik deneyim. Scarlett Johansson, "Asteroid City" filminde Midge Campbell isimli karaktere hayat veriyor.


7. Marriage Story (2019) – IMDB Puanı 7.9

Yönetmen: Noah Baumbach

Oyuncular: Scarlett Johansson, Adam Driver, Julie Greer

Romantik dram türündeki "Marriage Story" filmi, Noah Baumbach'tan dağılan bir evliliğe ve bir arada kalan bir aileye keskin ve şefkatli bir bakış sunuyor. Scarlett Johansson, "Marriage Story"de canlandırdığı Nicole Barber karakteri ile En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Oscar adaylığı elde etti.


8. Under the Skin (2013) – IMDB Puanı 6.3

Yönetmen: Jonathan Glazer

Oyuncular: Scarlett Johansson, Jeremy McWilliams, Lynsey Taylor Mackay

Dram, korku ve gizem türlerindeki "Under the Skin" filminde, gizemli bir genç kadın, İskoçya'da akşam saatlerinde yalnız erkekleri baştan çıkarmaktadır. Ancak olaylar onun kendini keşfetme sürecine girmesine neden olur. Scarlet Johansson, insanların doğasını ve insanlık hakkındaki soruları ele alan "Under the Skin" filminde Laura karakterine hayat veriyor.


9. The Avengers (2012) – IMDB Puanı 8.0

Yönetmen: Joss Whedon

Oyuncular: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Clark Gregg, Cobie Smulders, Stellan Skarsgard, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow

Tüm zamanların en çok hasılat yapan filmleri listesinde ilk 10'da yer alan "The Avengers", Marvel'ın kurduğu büyük hikaye evreninde solo filmlerini de gördüğümüz Avengers ekibinin ilk kez bir araya geldiği yapım. "The Avengers" filmi Iron Man, Captain America, The Hulk, Thor, Black Widow ve Hawekeye'dan oluşan grubun Loki'ye karşı New York'u kurtarmaya çalışmasını anlatıyor. Scarlett Johansson'ın Black Widow / Natasha Romanoff karakterine ilk hayat verdiği yapım "The Avengers" olmasa da bu film, Black Widow'u diğer karakterlerle ilk kez eşit görmeye başladığımız yapım olduğu için önemli.


10. Black Widow (2021) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: Cate Shortland

Oyuncular: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, Ray Winstone

Aslında Marvel'ın 4. Evresi'nin içinde yer alması planlanan, ancak yayın tarihi ertelendiği için "Avengers: Endgame"den sonraki bir tarihte vizyona giren, bu nedenle hikayesinde birkaç kez değişiklikler yapılan "Black Widow", Marvel'ın büyük filmografisindeki kadın başrollü iki filmden biri. "Avengers" serisinden tanınan casus Natasha Romanoff, "Black Widow" isimli kendi filminde karşımıza çıkıyor. Bu film bir yandan Black Widow karakterine veda ettiğimiz, bir yandan da Yelena Belova, Alexei Shostakov ve Melina gibi yeni karakterlerin bize tanıtıldığı bir yapım. "Black Widow", Scarlett Johansson'ı bu karakteri canlandırırken izlediğimiz son yapım.


11. Chef (2014) – IMDB Puanı 7.3

Yönetmen: Jon Favreau

Oyuncular: Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, John Leguizamo, Bobby Cannavale, Sofia Vergara, Emjay Anthony, Oliver Platt

Jon Favreau'nun yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı "Chef", adından da anlaşılacağı gibi bir şefin hikayesini anlatıyor. Bir zamanlar ünlü bir şef olan Carl, eskiden sahip olduğu yaratıcı ilhamı yeniden bulmak ve bir yandan da yabancılaştığı ailesini bir araya getirmek için bir yemek kamyonu satın alıp ülkeyi gezmeye başlar. Scarlett Johansson, "Chef" filminde Molly isimli karaktere hayat veriyor.


12. Lucy (2014) – IMDB Puanı 6.4

Yönetmen: Luc Besson

Oyuncular: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Amr Waked, Choi Min-sik

Aksiyon, bilim kurgu ve gerilim türlerindeki "Lucy" filminde, yanlışlıkla karanlık bir anlaşmanın içinde kalan bir kadın, kendisini yakalayanları ters köşeye yatırır ve insan mantığının ötesinde evrimleşmiş acımasız bir savaşçıya dönüşür. Scarlett Johansson, "Lucy"de filme ismini veren ana karakteri oldukça başarılı bir şekilde canlandırıyor.


13. Don Jon (2013) – IMDB Puanı 6.5

Yönetmen: Joseph Gordon-Levitt

Oyuncular: Scarlett Johansson, Joseph Gordon-Levitt, Julianne Moore

Kendini ailesine, arkadaşlarına ve kiliseye adamış New Jersey'li bir adam, zamanla ilişkilere dair gerçekçi olmayan beklentiler geliştirir ancak potansiyel gerçek aşkıyla mutluluğu ve yakınlığı bulmak için çalışır. Scarlett Johansson, "Don Jon" filminde Barbara karakterini canlandırıyor.


14. Hail, Caesar (2016) – IMDB Puanı 6.3

Yönetmen: Ethan Coen, Joel Coen

Oyuncular: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Scarlett Johansson, Tilfa Swinton, Channing Tatum, Frances McDormand

Ethan ve Joel Coen Kardeşler'in yazıp yönettiği, komedi, dram ve gizem türlerindeki "Hail, Caesar" filmi, stüdyonun yıldızlarını hizada tutmak için çalışan 1950'lerdeki bir Hollywood iş bitiricisini merkezine alıyor. Scarlett Johansson, "Hail, Caesar" filminde DeeAnna Moran karakterine hayat veriyor.


15. Isle of Dogs (2018) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: Wes Anderson

Seslendirme Kadrosu: Bryan Cranston, Koyu Rankin, Edward Norton, Bob Balaban, Jeff Goldblum, Bill Murray, Greta Gerwig, Frances McDormand, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Ken Watanabe

Bir Wes Anderson filmi olan "Isle of Dogs", bir köpek gribi salgınından sonra köpeklerin sürgüne gönderildiği bir zamanda, kurgusal Japon şehri Megasaki'de geçiyor. Hikaye, köpeği Spots'u geri getirmek için çılgın bir maceraya atılan 12 yaşındaki kararlı bir çocuğu takip ediyor. Scarlett Johansson, "Isle of Dogs" filminde Nutmeg isimli karakteri seslendiriyor.


16. Girl with a Pearl Earring (2003) – IMDB Puanı 6.9

Yönetmen: Peter Webber

Oyuncular: Scarlett Johansson, Colin Firth, Tom Wilkinson, Cillian Murphy

Biyografi ve romantik dram türlerindeki "Girl with a Pearl Earring" filminde, ressam Johannes Vermeer'in evinde çalışan genç bir köylü kız, onun yetenekli asistanı ve en ünlü eserlerinden birinin modeli olur. Scarlett Johansson, "Girl with a Pearl Earring" filminde ünlü tabloya ismini veren inci küpeli kız Griet'i canlandırıyor.


17. Match Point (2005) – IMDB Puanı 7.6

Yönetmen: Woody Allen

Oyuncular: Scarlett Johansson, Jonathan Rhys Meyers, Emily Mortimer

Romantik dram ve gerilim türlerindeki "Match Point" filminde, eski bir tenis profesyoneli, hayatının dönüm noktasında, arkadaşı ve yakında kayınbiraderi olacak kişiyle sevgili olan bir aktrise aşık olur. Scarlett Johansson, "Match Point" filminde Nola Rice isimli karaktere hayat veriyor.


18. Ghost World (2001) – IMDB Puanı 7.3

Yönetmen: Terry Zwigoff

Oyuncular: Scarlett Johansson, Steve Buscemi, Thora Birch

Komedi ve dram türlerindeki "Ghost World" filminde, liseden sonra birlikte yaşamayı planlayan iki sıra dışı arkadaş, hayatlarına bir yön vermek isterler. Şaka olsun diye, bir adamın gazeteye verdiği randevu ilanına cevap verirler, ancak sonradan bunun hayatlarını büyük ölçüde karmaşıklaştıracağını fark ederler. Scarlett Johansson, "Ghost World" filminde Rebecca isimli karakteri canlandırıyor.


19. The Other Boleyn Girl (2008) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: Justin Chadwick,

Oyuncular: Scarlett Johansson, Natalie Portman, Eric Bana, Jim Sturgess, Mark Rylance, Kristin Scott Thomas, Benedict Cumberbatch Eddie Redmayne

Philippa Gregory'nin aynı adlı romanından uyarlanan "The Other Boleyn Girl", Anne ve Mary Boleyn kız kardeşlerin, Kral 8. Henry Tudor'ın dikkatini çekmek için girdikleri mücadeleyi anlatıyor. Natalie Portman ve Scarlett Johansson, canlandırdıkları karakterlerin siyah ve beyaz yanlarını, çok katmanlılığını ve zaman ilerledikçe geçirdikleri değişimlere o kadar hakimler ki seyirci olarak ikiliye hayran olmamak mümkün değil.


20. Hitchcock (2012) – IMDB Puanı 6.8

Yönetmen: Sacha Gervasi

Oyuncular: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson

Biyografi ve romantik dram türlerindeki "Hitchcock" filmi, Alfred Hitchcock ve eşi Alma Reville'in 1959'da "Psycho" (1960) filminin çekimleri sırasındaki ilişkileri inceleniyor. Scarlett Johansson, "Hitchock" filminde gerçekte "Psycho"da başrolde yer alan Janet Leigh isimli oyuncuyu canlandırıyor.


21. Ghost in the Shell (2017) – IMDB Puanı 6.3

Yönetmen: Rupert Sanders

Oyuncular: Scarlett Johansson, Pilou Asbaek, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Chin Han, Danusia Samal, Lasarus Ratuere

Aksiyon, suç ve dram türlerindeki "Ghost in the Shell" filminde, yakın gelecekte, Binbaşı Mira Killian türünün ilk örneğidir: Korkunç bir kazadan kurtarılan ve kendini dünyanın en tehlikeli suçlularını durdurmaya adamış mükemmel bir asker olmak için siber olarak geliştirilmiş bir insan. Scarlett Johansson, çok sevilen animeden uyarlanan "Ghost in the Shell" filminde Mira Killian karakterine hayat veriyor.


22. The Nanny Diaries (2007) – IMDB Puanı 6.2

Yönetmen: Shari Springer Berman, Robert Pulcini

Oyuncular: Scarlett Johansson, Chris Evans, Laura Linney, Paul Giamatti, Donna Murphy, Nicholas Art

Chris Evans ile Scarlett Johansson'ın bir araya gelişi Marvel filmlerinden çok daha önce gerçekleşti; ikili, "The Perfect Score"un (2004) ardından "The Nanny Diaries" ile yeniden birlikte kamera karşısına geçti. Sonrasında ise "Captain America" filmlerinden "The Avengers" serilerine birçok yapımda ikisini yan yana gördük. Bu kadar çok filmde bir araya gelmelerinin nedeninin, tesadüften çok, ikilinin uyumunun sevilmesi olduğunu söyleyebiliriz. "The Nanny Diaries" filminde de üniversiteden mezun olan Annie, zengin bir New York'lu ailenin yanında dadı olarak çalışmaya başlar. Ailenin evine yerleşen Annie, bir yandan bu işlevsiz ailenin yanında bir yer edinmeye, bir yandan sorumluluğundaki zorlu çocuğun dadılığını yapmaya, bir yandan da yeni bir romantizme yelken açmaya çalışmaktadır.


23. Scoop (2006) – IMDB Puanı 6.6

Yönetmen: Woody Allen

Oyuncular: Scarlett Johansson, Hugh Jackman, Jim Dunk

Komedi, suç ve fantastik türlerindeki "Scoop" filminde, Londra'daki Amerikalı bir gazetecilik öğrencisi, büyük bir haber atlatır ve olay gelişirken bir aristokratla ilişki yaşamaya başlar. Scarlett Johansson, "Scoop" filminde Sondra Pransky karakterine hayat veriyor.


24. He's Just Not That Into You (2009) – IMDB Puanı 6.4

Yönetmen: Ken Kwapis

Oyuncular: Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Justin Long, Ben Affleck, Drew Barrymore

Baltimore'da geçen ve birbiriyle bağlantılı hikayelerden oluşan "He's Just Not That Into You" filminde, romantik ilişkilerde insan davranışlarını okumanın ya da yanlış okumanın yaratabileceği sıkıntılar ele alınıyor. Scarlett Johansson, "He's Just Not That Into You" filminde Anna isimli karakteri canlandırıyor.


25. Sing (2016) – IMDB Puanı 7.1

Yönetmen: Garth Jennings, Christophe Lourdelet

Seslendirme Kadrosu: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton

Komedi türündeki animasyon filmi "Sing", insansı hayvanların yaşadığı bir şehirde, aceleci bir tiyatro emprezaryosunun tiyatrosunu bir şarkı yarışmasıyla kurtarma çabasını konu alıyor. Finalistler, hayatlarının asla eskisi gibi olmayacağını anladıklarında bile durum, tahmin ettiğinden daha büyük bir hal alıyor. Scarlett Johansson, çok sevilen "Sing" animasyon filminde Ash isimli karakteri seslendiriyor.


Cillian Murphy'nin En İyi Filmleri

Greta Gerwig'in En İyi Filmleri

Margot Robbie'nin En İyi Dizi ve Filmleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri