Gain'de İzleyebileceğiniz En İyi Dizi ve Filmler

Merak uyandıran konuları ve başarılı oyunculukları ile Gain'de izleyebileceğiniz en iyi dizi ve filmleri derledik.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
28 Mart 2023 Salı 14:03 | Son Güncellenme:
14 dakika okunma süresi
Gain'de İzleyebileceğiniz En İyi Dizi ve Filmler

En İyi Gain Dizileri

Yerli dijital platformlardan Gain, oldukça geniş bir dizi ve film kütüphanesine sahip. Orijinal yerli diziler, festival filmleri, romantik komediler, aksiyon filmleri, macera ve gizem türlerindeki yapımlar arasından Gain'de izleyebileceğiniz en iyi dizi ve filmleri keşfediyoruz.

1.Cezailer (2022-) – IMDB Puanı 7.2

Yaratıcı: Murat Can Oğuz

Oyuncular: Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Şerif Erol, Görkem Kasal, Cem Zeynel Kılıç

Sevilen yerli yapımlardan "Cezailer" dizisi, yenilikçi reji dili ve ters köşe senaryosuyla dikkat çekiyor. Bir psikiyatrın, 1969 yılında ABD'deki psikiyatri hastanelerinde gerçekleştirilen ve bilim tarihinin en sarsıcı deneylerinden biri olarak nitelenen Rosenhan Deneyi'ni Türkiye'de tekrarlamayı kafaya koymasıyla başlayan olayları konu alan dizide, kleptomani, şizofreni, Alzheimer ve manik depresyon hastaları ile dolu bir klinikte yaşananlar anlatılıyor.


2.Aslında Özgürsün (2022-) – IMDB Puanı 6.6

Yaratıcı: Ali Kemal Güven

Oyuncular: Deniz Çakır, Bade İşçil, Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Zuhal Olcay, Nükhet Duru, Perihan Savaş

Hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış gazeteci ve yazar Duygu Asena'nın aynı adlı romanından uyarlanan "Aslında Özgürsün" dizisinin başrollerini Deniz Çakır ve Bade İşçil paylaşıyor. Belgin ve Berna isimli 40 yaşlarındaki iki çocukluk arkadaşı kadının özgürlük ve kimlik arayışları anlatılıyor.


3.Terapist (2021) – IMDB Puanı 7.2

Yaratıcı: Zeynep Dadak

Oyuncular: Muhammet Uzuner, Dolunay Soysert, Zeynep Çamcı, Çağdaş Onur Öztürk, İlayda Alişan, Murat Kılıç

Gain'in sevilen yerli yapımlarından "Terapist", yedi bölümlük bir mini dizi. Kişilik bozuklukları ve psikotik hastalıklar konusunda uzman olan terapist Çetin Düztaş'ın hayatı, karısının öldürülmesiyle altüst olur. Katilin bıraktığı ipucunun peşinden giden Çetin, daha önce hiç fark etmediği bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Katil danışanlarından biridir...


4.Ayak İşleri (2021-2023) – IMDB Puanı 8.3

Yaratıcı: Caner Özyurtlu, Volkan Öge

Oyuncular: Çağlar Çorumlu, Güven Murat Akpınar

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın birlikte yer aldığı "Ayak İşleri", komedi-aksiyon türlerinde ilgi çekici bir Gain yapımı olarak karşımıza çıkıyor. "Ayak İşleri"nin senaristliğini Caner Özyurtlu ve Volkan Öge paylaşırken, yönetmen koltuğunda ise yine Caner Özyurtlu oturuyor. Her bölümde sürpriz konukların da yer aldığı "Ayak İşleri", köpek kaçırmaktan apartman toplantısına katılmaya, hepsi birbirinden "ciddi" ayak işlerini yerine getirmeye çalışan Evren ile Vedat'ın hikayesini anlatıyor.


5.Metot (2021) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcı: Serkan Keskin

Oyuncular: Serkan Keskin, Şebnem Hassanisoughi, Mustafa Kırantepe, Sarp Aydınoğlu

Gizem ve dram türlerindeki "Metot", dört bölümlük bir mini dizi. İş görüşmesine çağrılan dört aday, işi alabilmek için karanlık, gizemli ve acımasız bir sınavdan geçer.


6.#Etkileyici (2021-2023) – IMDB Puanı 6.6

Yaratıcı: Hande Türkel

Oyuncular: Aslıhan Malbora, Bertan Asllani

Suç ve dram türlerindeki "#Etkileyici" dizisinde, çok takipçili bir fenomen olan Leyla'nın adı, popüler futbolcu Emre Kunda ile bir skandala karışır. Leyla, toplum ve basın tarafından büyük bir linçe maruz kalır.


7.10 Bin Adım (2020-) – IMDB Puanı 7.8

Yaratıcı: Duygu Güzelmeriç

Oyuncular: Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar

Komedi ve dram türlerindeki "10 Bin Adım" dizisinde, iki eski sevgili Ezgi ve Mehmet her gün birlikte yürüyerek 10 bin adım atmaya karar verirler. Her gün başlarına farklı şeyler gelir ama yine de her gün adım atmaya devam ederler. "10 Bin Adım", Gain'in mutlaka izlenmesi gereken yerli yapımlarından.


8.Özelden Yürüyenler (2021) – IMDB Puanı 6.8

Yaratıcı: Özgür Uysal, Burak Altındağ, Nursena Yılmaz

Oyuncular: Nursena Yılmaz, Yiğit Kalkavan, Zeynep Parla, Diren Can Demir, Hilal Şefkatli, Buse Karadeniz, Ersel Sibil, Tarık Uğur

Romantik komedi dizilerini sevenler için "Özelden Yürüyenler", hem aradığınız romantik komedi zevkini hissettirip hem de benzersiz tarzıyla farklı bir tat verebilir. "Özelden Yürüyenler" dizisi, tamamen arkadaş gruplarındaki telefon mesajlaşmaları üzerinden ilerliyor. Reklam ajansında çalışan Cem, ofise yeni gelen Sinem ile tanışır. Arkadaşları taktik verse de işler onun istediği gibi gitmez. Bu sırada Sinem'in mesaj grubunda ilk günün dedikodusu yapılır.


En İyi Gain Filmleri


1.The Diving Bell and the Butterfly (2007) – IMDB Puanı 8.0

Yönetmen: Julian Schnabel

Oyuncular: Mathieu Amalric, Emmanuelle Seigner, Marie-Josée Croze, Anne Consigny, Patrick Chesnais, Niels Arestrup

Dram türündeki "The Diving Bell and the Butterfly" filminde, felç geçiren ve neredeyse tamamen felçli bir bedenle yaşamak zorunda kalan Elle editörü Jean-Dominique Bauby'nin gerçek hikayesini izliyoruz. Jean-Dominique Bauby'i dünyaya bağlayan tek şey, felçli olmayan tek yeri olan sol gözü.


2.The Motorcycle Diaries (2004) – IMDB Puanı 7.7

Yönetmen: Walter Salles

Oyuncular: Gael Garcia Bernal, Rodrigo de la Serna

Ernesto 'Che' Guevara ve Alberto Granado'nun yazdıkları kitaplardan ilham alınarak Jose Rivera tarafından senaryolaştırılan "Diarios de Motocicleta (The Motorcycle Diaries)" filminde, Che Guevara'nın motorsikletle çıktığı yolculuğun hikayesi anlatılıyor. Tüm dünyanın tanıdığı Marksist devrimciye dönüşmeden önce Ernesto, 1952'de arkadaşı Alberto Granado ile Güney Amerika'da motosikletle geziye çıkar. Bu yolculuk Guevara'nın hayatını değiştirirken, ona dünyanın adaletsizliklerini gösteriyor.


3.Our Friend (2019) – IMDB Puanı 7.3

Yönetmen: Gabriela Cowperthwaite

Oyuncular: Jason Segel, Isabella Kai, Violet McGraw, Casey Affleck, Dakot Johnson, John McConnell

"Our Friend" filminde hayatlarını değiştiren bir haber alan bir çift, kendi hayatını askıya alan ve aile evlerine taşınan en iyi arkadaşlarından beklenmedik bir destek bulur ve bu, herkesin hayal edebileceğinden çok daha büyük ve derin bir etki yaratır.


4.I'm Your Man (2021) – IMDB Puanı 7.1

Yönetmen: Maria Schrader

Oyuncular: Maren Eggert, Dan Stevens, Sandra Hüller, Hans Löw, Wolfgang Hübsch

Romantik, komedi ve dram türlerindeki "I'm Your Man" filminde, bir bilim insanı, çalışmaları için araştırma fonu elde etmek amacıyla olağanüstü bir deneye katılma teklifini kabul eder: Üç hafta boyunca, onu mutlu etmek için yaratılmış insansı bir robotla yaşayacaktır.


5.Force Majeure (2014) – IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Ruben Östlund

Oyuncular: Johannes Kuhnke, Lisa Loven Kongsli, Clara Wettergren, Vincent Wettergren, Kristofer Hivju

Son dönemin yükselen yönetmenlerinden Ruben Östlund'ın senaryosunu yazıp yönettiği "Force Majeure", Östlund'ın ismini duyuran film oldu. Komedi ve dram türlerindeki "Force Majeure", Fransız Alplerinde tatil yapan bir ailenin, yıkıcı bir çığla karşı karşıya kalması sonucu ailenin babasının, eşini ve çocuklarını bırakıp kaçmasıyla başlayıp büyüyen olayları konu alıyor.


6.The Gentlemen (2019) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: Guy Ritchie

Oyuncular: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Lyne Renée, Colin Farrell, Henry Golding, Tom Wu, Chidi Ajufo, Hugh Grant

Guy Ritchie'nin stilini sevenler, aksiyon-komedi ve suç türlerindeki "The Gentlemen"ı da kesin sevecektir çünkü Ritchie'nin senaryo ekibinde de yer aldığı yapım, tam bir Guy Ritchie filmi. Amerikalı bir göçmen, Londra'daki son derece karlı marihuana imparatorluğunu satmaya çalışarak, alanını elinden almak için ortaya çıkan entrika, rüşvet ve şantaj silsilesini tetikler.


7.Another Round (2020) – IMDB Puanı 7.7

Yönetmen: Thomas Vinterberg

Oyuncular: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Maria Bonnevie

Danimarkalı usta yönetmen Thomas Vinterberg'in ilk çıktığı andan bu yana büyük yankı uyandıran kara komedisi "Another Round (Körkütük)" orijinal adıyla "Druk", 2021 yılında En İyi Uluslararası Film dalında Oscar'ı kucaklamıştı. Orta yaş kriziyle baş etmeye çalışan dört öğretmenin masumane deneyini klişelerden uzak bir şekilde anlatan Vinterberg, evde ve iş yerinde tüm tutkusunu yitirmiş lise öğretmeni Martin'i merkezine alıyor. Kanlarındaki alkol miktarını her gün kontrollü bir şekilde yükseltirlerse tüm sorunlarını çözeceklerine inanan dört erkeğin serüveni, Mads Mikkelsen'in Martin rolündeki muhteşem performansının da etkisiyle, yaşam coşkusunu yeniden kazanmaya dair evrensel bir nitelik kazanıyor.


Netflix'teki En İyi Dönem Dizileri

Netflix'te İzleyebileceğiniz Türk Dizileri

Netflix'te İzleyebileceğiniz Türk Filmleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde
Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde

Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde

1 dakika okunma süresi
“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

14 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Burç Yorumları
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

20 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

Mayıs Ayı Dizi Önerileri
Mayıs Ayı Dizi Önerileri

Mayıs Ayı Dizi Önerileri

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

“The Idea of You” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“The Idea of You” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“The Idea of You” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Mayıs Ayı Film Önerileri
Mayıs Ayı Film Önerileri

Mayıs Ayı Film Önerileri

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey