Ağustos 2023'te Vizyona Giren Yerli ve Yabancı Film Önerileri

Ağustos 2023'te izleyebileceğiniz, vizyonda ve çevrimiçi platformlarda yayınlanan en yeni yerli ve yabancı filmleri bir araya getirdik.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
28 Temmuz 2023 Cuma 16:22 | Son Güncellenme:
15 dakika okunma süresi
Ağustos Ayı Film Önerileri

Ağustos 2023 Filmleri

Soulcatcher, Ruh Kapanı (2 Ağustos)

Yönetmen: Daniel Markowicz

Oyuncular: Piotr Witkowski, Jacek Koman, Jacek Poniedzialek

Aksiyon, macera ve gerilim türlerindeki "Soulcatcher (Ruh Kapanı)" filminde, insanları vahşi katillere dönüştüren bir silahı ele geçirmek için tutulan paralı asker, kendi kardeşi silahın kurbanı olunca intikam peşine düşer. "Soulcatcher (Ruh Kapanı)" filmini, 2 Ağustos'tan itibaren Netflix'te izleyebilirsiniz.


Shotgun Wedding (4 Ağustos)

Yönetmen: Jason Moore

Oyuncular: Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz

Romantik komedi türündeki "Shotgun Wedding" filmi, Darcy ve Tom'un, düğünleri için sevimli fakat oldukça dik başlı ailelerini bir araya getirmesiyle başlar. Çiftin evliliğe dair korkuları yeterince büyük bir tehdit değilmiş gibi, bir de parti konuklarının rehin alınmasıyla yalnızca düğünleri değil, herkesin hayatı bir anda tehlikeye girer. Darcy ve Tom'un, tabi eğer önce birbirlerini öldürmezlerse, sevdiklerini kurtarmak zorunda oldukları bu komik ve adrenalin yüklü macerada, "Ölüm Bizi Ayırana Kadar" sözü, yepyeni bir anlam kazanıyor. "Shotgun Wedding" filmi, 4 Ağustos'ta Prime Video'da seyirciyle buluşuyor.


Meg 2: The Trench, Meg 2: Çukur (4 Ağustos)

Yönetmen: Ben Wheatley

Oyuncular: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis

Korku, gerilim, aksiyon ve yer yer de komedi türlerindeki "Meg 2: The Trench (Meg 2: Çukur)" filmi, 2018 yapımı "Meg" isimli yapımın devamı. Denizlerin en büyük köpek balığı ile yeni bir terdirgin edici maceraya atılıyoruz. "Meg 2: The Trench (Meg 2: Çukur)" filmi, 4 Ağustos'ta sinemalarda vizyona giriyor.


Mon Oncle, Amcam (11 Ağustos)

Yönetmen: Jacques Tati

Oyuncular: Jacques Tati, Jean-Pierre Zola, Adrienne Servantie

Komedi türündeki 1958 yapımı "Mon Oncle (Amcam)" filminde, Mösyö Hulot; kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin teknoloji odaklı dünyasını ziyaret eder, ancak çevreye tam olarak uyum sağlayamaz. Jacques Tati imzalı kült film "Mon Oncle (Amcam)", 11 Ağustos'ta Başka Sinema'da. Jacques Tati'nin "Les Vacances de Monsieur Hulot"(1953), "Playtime"(1967) filmlerini de 11 Ağustos'ta Başka Sinema ile izleyebilirsiniz.


Heart of Stone (11 Ağustos)

Yönetmen: Tom Harper

Oyuncular: Gal Gadot, Jamie Dornan, Matthias Schwighöfer

Aksiyon, suç ve gerilim türlerindeki "Heart of Stone" filminde, bir istihbarat ajanı, adına çalıştığı küresel ve gizemli barışı koruma örgütünün en değerli ve en tehlikeli silahının çalınmasını önlemeye çalışır. "Heart of Stone" filmi, 11 Ağustos'ta Netflix'te.


Haunted Mansion, Perili Köşk (11 Ağustos)

Yönetmen: Justin Simien

Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Rosario Dawson

Komedi ve dram türlerindeki "Haunted Mansion (Perili Köşk)", hafif korkutucu aile filmi. Gabbie adında bekar bir anne, yeni satın aldığı malikanede hayaletlerin yaşadığını keşfettikten sonra şeytan çıkarmaya yardımcı olması için bir tur rehberi, bir medyum, bir rahip ve bir tarihçi tutar. "Haunted Mansion (Perili Köşk)" filmi, 11 Ağustos'ta vizyona giriyor.


Raw, Çiğ (16 Ağustos)

Yönetmen: Julia Ducournau

Oyuncular: Garance Marillier, Ella Rumpf, Rabah Nait Oufella

Julia Ducournau'nun yazdığı ve yönettiği dram ve korku türlerindeki "Raw (Çiğ)" filmide, genç bir vejetaryen başladığı veterinerlik okulunda ilk defa et tatmak zorunda kalarak ete, karşı konulamaz bir tutku geliştirir ve buna bağlı bazı olaylar yaşanır. "Raw (Çiğ)" filmi, 16 Ağustos'ta Netflix'te.


Carmen (18 Ağustos)

Yönetmen: Benjamin Millepied

Oyuncular: Melissa Barrera, Paul Mescal, Elsa Pataky

Drama türündeki "Carmen" müzikali, Benjamin Millepied'in, "Carmen"i baştan sona yeniden tasarladığı bir film. Orijinal müzikleri ve şarkılarıyla deneysel bir rüyamsı bir atmosfer üzerinden bu efsanevi hikaye yeniden anlatılıyor. "Carmen" filmi, 18 Ağustos'ta sinemalarda.


Blue Beetle (18 Ağustos)

Yönetmen: Angel Manuel Soto

Oyuncular: Becky G, Bruna Marquezine, Xolo Mariduena

Aksiyon, macera ve bilim kurgu türlerindeki "Blue Beetle" filminde, uzaylı bir kalıntı, Jaime isimli bir genci simbiyotik konağı olarak seçer ve ona, olağanüstü ve öngörülemeyen güçlere sahip bir zırh giydirerek süper kahraman Blue Beetle'a dönüşmesini sağlayarak, kaderini sonsuza dek değiştirir. "Blue Beetle" filmi, 18 Ağustos'ta sinemalarda.


Kötü Adamın 10 Günü (18 Ağustos)

Yönetmen: Uluç Bayraktar

Oyuncular: Nejat İşler, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler

Suç, dram ve gizem türlerindeki "Kötü Adamın 10 Günü" filminde, hayatta sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra kötü bir adam olmaya karar veren Sadık, üçlemenin aksiyon dolu üçüncü filminde köşkte işlenen tuhaf bir cinayeti çözmeye çalışır. "Kötü Adamın 10 Günü" filmi, 18 Ağustos'ta Netflix'te.


Arrete avec Tes Mensonges, Bırak Artık Şu Yalanlarını (18 Ağustos)

Yönetmen: Olivier Peyon

Oyuncular: Guillaume de Tonquedec, Victor Belmondo, Guilaine Londez

Dram türündeki "Arrête avec Tes Mensonges (Bırak Artık Şu Yalanlarını)" filminde, bir yazar, bir içki fabrikasının tanıtımına yardımcı olmak için 35 yıl sonra ilk kez memleketi Cognac'a döner. Aynı zamanda ilk aşkının anılarıyla yüzleşmek için de oradadır. Döndüğü insanlar ve yerler, ona geçmişten birçok duyguyu çağrıştırır. "Arrête avec Tes Mensonges (Bırak Artık Şu Yalanlarını)" filmi, 18 Ağustos'ta sinemalarda.


Suna (18 Ağustos)

Yönetmen: Çiğdem Sezgin

Oyuncular: Nurcan Eren, Tarık Pabuççuoğlu, Fırat Tanış

Dram türündeki "Suna" filminde, 50 yaşındaki Suna'nın hiçbir geliri yoktur ve yaşlı bir adamla evlenerek yaşayacak bir yer bulur. Adama bakar ama onunla birlikte olmaktan nefret eder. Depresyona girer ve gizlice içmeye başlar. "Suna" filmi, 18 Ağustos'ta sinemalarda.


The Collective (18 Ağustos)

Yönetmen: Tom DeNucci

Oyuncular: Ruby Rose, Don Johnson, Lucas Till, Tyrese Gibson

Aksiyon türündeki "The Collective" filminde, gizemli bir suikast ajansına yeni katılan genç bir adam, ilk görevinde tehlikeli bir grup insan kaçakçısının izini sürerken, kendini bir anda haydutluk yaparken bulur. "The Collective" filmi, 18 Ağustos'ta sinemalarda.


The Covenant (25 Ağustos)

Yönetmen: Guy Richie

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Dar Salim, Sean Sagar

Aksiyon ve gerilim türlerindeki savaş filmi "The Covenant", Afganistan'daki savaş sırasında yerli bir tercümanın, zorlu ve yıpratıcı bir bölgede yaralı bir çavuşu taşımak için kendi hayatını tehlikeye atmasını konu alıyor. "The Covenant" filmi, 25 Ağustos'ta Prime Video'da.


The Last Voyage of the Demeter, Drakula: Son Yolculuk (25 Ağustos)

Yönetmen: Andre Ovredal

Oyuncular: Corey Hawkins, David Dastmalchian, Aisling Franciosi

Bram Stoker'ın 1897 tarihli klasik romanı Dracula'daki kaptanın seyir defterinin tek bir bölümüne dayanan hikaye, Carpathia'dan Londra'ya yirmi dört adet işaretlenmemiş ahşap sandıktan oluşan özel kargoyu taşımak üzere kiralanan Rus yelkenlisi Demeter'de geçiyor. "The Last Voyage of the Demeter (Drakula: Son Yolculuk)" filmi, okyanus yolculuğunda hayatta kalmaya çalışan ve her gece gemideki korkunç bir varlık tarafından takip edilen talihsiz mürettebatın başına gelen garip olayları detaylandırıyor. "The Last Voyage of the Demeter (Drakula: Son Yolculuk)" filmi, 25 Ağustos'ta sinemalarda.


Retribution, Durdurulamaz (25 Ağustos)

Yönetmen: Nimrod Antal

Oyuncular: Liam Neeson, Jack Champion, Embeth Davidtz

Aksiyon, suç ve dram türlerindeki "Retribution (Durdurulamaz)" filminde, bir banka yöneticisi, çocuklarını okula götürürken, durup arabadan inerlerse arabasının patlayacağına dair bir bomba tehdidi alır. "Retribution (Durdurulamaz)" filmi, 25 Ağustos'ta sinemalarda.


Misanthrope, Katili Yakalamak (25 Ağustos)

Yönetmen: Damian Szifron

Oyuncular: Shailene Woodley, Ben Mendelsohn, Ralph Ineson, Marcella Lentz-Pope, Rosermary Dunsmore

Aksiyon, suç ve dram türlerindeki "Misanthrope (To Catch a Killer) (Katili Yakalamak)" filminde Baltimore'da, Yılbaşı gecesi, yetenekli ama sorunlu bir polis memuru, FBI'ın baş müfettişi tarafından, şehirde terör estiren rahatsız bir kişinin profilinin çıkarılmasına ve izinin sürülmesine yardımcı olması için işe alınır. " Misanthrope (To Catch a Killer) (Katili Yakalamak)" filmi, 25 Ağustos'ta sinemalarda.


Choose Love, Aşkı Seç (31 Ağustos)

Yönetmen: Stuart McDonald

Oyuncular: Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster

Romantik komedi türündeki "Choose Love (Aşkı Seç)" filminde, Cami her şeye sahiptir, mükemmel bir işi ve erkek arkadaşı vardır ama bir şeylerin eksik olduğunu hissetmektedir ve bu his, Rex ile tanışıp eski bir aşkın, hayatına geri dönmesiyle büyümeye başlar. "Choose Love (Aşkı Seç)" filmi, 31 Ağustos'ta Netflix'te.


Anne Hathaway'in En İyi Dizi ve Filmleri

Sinema Tarihinde Aynı Gün Vizyona Giren İkonik Filmler

Jane Birkin'in En İyi Filmleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri