2024 Yılının En Çok Beklenen 35 Filmi

Hollywood'un büyük bütçeli gişe filmlerinden festivallerde ödül alan bağımsız yapımlarına dek, 2024 yılında vizyona girmesini en çok beklediğimiz filmler.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
19 Aralık 2023 Salı 17:10 | Son Güncellenme:
28 dakika okunma süresi
2024 Yılının En Çok Beklenen Filmleri

2024 Yılının En Merak Edilen Filmleri

Hollywood, tam da pandemi sıkıntılarından kurtuluyor gibi görünürken, sektör hem WGA hem de SAG-AFTRA grevleriyle mücadele etmek zorunda kaldı ve bu da prodüksiyon gecikmelerine ve vizyon tarihlerinin ertelenmesine neden oldu. Ancak nihayet bu süreci geride bıraktık ve 2024 yılı heyecan verici süper kahraman filmleri, merakla beklenen bir müzikal uyarlaması, George Miller'ın "Mad Max"e dönüşü ve çok daha fazlasını beraberinde getirecek gibi görünüyor.


1. Mean Girls (12 Ocak 2024)

Yönetmen: Arturo Perez Jr., Samantha Jayne

Oyuncular: Angourie Rice, Reneé Rapp, Auliʻi Cravalho, Bebe Wood, Jaquel Spivey, Tina Fey, Tim Meadows, Jenna Fischer, Jon Hamm, Ashley Park

Her ne kadar 2004 yapımı komedinin yeniden yapımı gibi görünse de bu yeni yorum, tam olarak öyle değil. Senaryosunu, orijinal filmi de yazan ve rol alan Tina Fey'in yazdığı "Mean Girls", orijinal filmin bir uyarlaması olan "Mean Girls" adlı müzikalin bir uyarlaması. Angourie Rice yeni kız Cady Heron'ı canlandırırken, Reneé Rapp baş kötü kız Regina George rolünü üstleniyor.


2. Argylle (2 Şubat 2024)

Yönetmen: Matthew Vaughn

Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa, Bryan Cranston, Sofia Boutella, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson

"Kingsman"in yönetmeni Matthew Vaughn, casusluk romanlarındaki olay örgüsü esrarengiz bir şekilde bir yeraltı suç örgütünün faaliyetlerini yansıtınca bu örgütün dikkatini çeken bir roman yazarını konu alan bu aksiyon komedisiyle casusluk dünyasına geri dönüyor. Artık roman yazarı ve kedisini kurtarmak gizli bir ajana kalmıştır.


3. Poor Things (9 Şubat 2024)

Yönetmen: Yorgos Lanthimos

Oyuncular: Emma Stone, Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef

Yer aldığı tüm festivallerde beğeni toplayan "Poor Things" filminin, başrolündeki Emma Stone'a da En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazandıracağına kesin gözüyle bakılıyor. Bilim kurgu ve romantik türlerindeki "Poor Things" filmi, zeki ve alışılmışın dışında bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter tarafından hayata döndürülen genç bir kadın olan Bella Baxter'ın fantastik evrimini anlatan inanılmaz bir hikaye. 80. Venedik Film Festivali'nde En İyi Film seçilerek Altın Aslan kazanan "Poor Things", Alasdair Gray'in 1992 tarihli, aynı adlı, ödüllü romanından uyarlanıyor.


4. Madame Web (14 Şubat 2024)

Yönetmen: S.J. Clarkson

Oyuncular: Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott, Zosia Mamet

Sony'nin "Spider-Man" evreni serisi, "Venom" ve "Morbius" filmleri ile oldukça inişli çıkışlı bir süreç geçiriyor. Ama Dakota Johnson'ın geleceği gören bir karaktere hayat verdiği, "Spider-Man" evreninden başka yan karakteri de göreceğimiz "Madame Web" filmi, izlemeye değer olabilir.


5. Dune: Part 2 (1 Mart 2024)

Yönetmen: Denis Villeneuve

Oyuncular: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Florence Pugh, Léa Seydoux, Austin Butler, Christopher Walken

Denis Villeneuve'ün imzasını taşıyan "Dune: Part 1"(2021) filminin çok sevilmesinin ardından, yönetmen Frank Herbert'in epik bilimkurgu romanının ikinci yarısı ile bir kez daha karşımıza çıkıyor. Paul Atreides, ailesini yok eden komploculardan intikam almak isterken Chani ve Fremenlerle birleşir.


6. The Iron Claw (1 Mart 2024)

Yönetmen: Sean Durkin

Oyuncular: Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Maura Tierney, Holt McCallany

Biyografi ve dram türlerindeki spor filmi "The Iron Claw", 1980'lerin başında profesyonel güreşin yoğun rekabetçi dünyasında tarih yazan ayrılmaz Von Erich kardeşlerin gerçek hikayesini anlatıyor.


7. The Color Purple (8 Mart 2024)

Yönetmen: Blitz Bazawule

Oyuncular: Fantasia Barrino, Taraji P. Henson, Danielle Brooks

Dram türündeki bir müzikal film olan "The Color Purple", on yıllara yayılan bir sevgi, direnç ve bir kadının bağımsızlık yolculuğu hikayesi. Celie, hayatında pek çok zorlukla karşılaşır ama sonunda kız kardeşliğin kopmaz bağlarında olağanüstü bir güç ve umut bulur.


8. Imaginary (8 Mart 2024)

Yönetmen: Jeff Wadlow

Oyuncular: DeWanda Wise, Tom Payne, Taegen Burns, Pyper Braun, Veronica Falcon, Betty Buckley

Blumhouse'un bu orijinal korku filmi "Imaginary", ailesiyle birlikte çocukluğunun geçtiği eve geri taşınan bir kadının, üvey kızının bodrumda bulduğu pelüş bir ayıya bağlandığını ve onu giderek daha tehlikeli oyunlara zorladığını keşfetmesini konu alıyor.


9. Kung Fu Panda 4 (8 Mart 2024)

Yönetmen: Mike Mitchell

Seslendirme Kadrosu: Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, Dustin Hoffman, and David Cross

DreamWorks Animation'ın "Kung Fu Panda" serisi, dövüş sanatları yapan bir pandayı alıp komik, içten ve etkileyici dövüş sahneleriyle dolu bir şeye dönüştürerek büyük bir başarıya imza attı. Po, bu sefer bukalemun bir düşmanla yüzleşiyor ve yeni bir Ejder Savaşçısı arayışı başlıyor.


10. Arthur the King (22 Mart 2024)

Yönetmen: Simon Cellan Jones

Oyuncular: Mark Wahlberg, Simu Liu, Juliet Rylance, Nathalie Emmanuel, Ali Suliman

Mark Wahlberg, Dominik Cumhuriyeti'nde 435 millik tehlikeli bir dayanıklılık yarışı olan Macera Yarışı Dünya Şampiyonası'nı kazanmak için çıktığı yolculuk sırasında bir sokak köpeğiyle arkadaş olan bir adamın gerçek olaylara dayanan olağanüstü hikayesinde başrolde.


11. Ghostbusters: Frozen Empire (29 Mart 2024)

Yönetmen: Gil Kenan

Oyuncular: Carrie Coon, Paul Rudd, McKenna Grace, Finn Wolfhard, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt

Antik bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında, yeni ve eski Hayalet Avcıları, evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir buzul çağından kurtarmak için güçlerini birleştirmelidir.


12. Mickey 17 (29 Mart 2024)

Yönetmen: Bong Joon-ho

Oyuncular: Robert Pattinson, Naomi Ackie, Toni Collette, Mark Ruffalo, Steven Yeun

Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho, Akademi Ödüllü filmi "Parasite"ın ardından Edward Ashton'ın "Mickey7" adlı bilimkurgu romanından uyarladığı bu filmle karşımıza çıkıyor. Robert Pattinson, uzak bir dünyayı kolonileştirme görevindeki bir çalışanı - her öldüğünde vücudu eski anılarıyla yenilenen birini - canlandırıyor.


13. Godzilla x Kong: The New Empire (12 Nisan 2024)

Yönetmen: Adam Wingard

Oyuncular: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Fala Chen, Alex Ferns, Rachel House

Tüm zamanların en büyük iki kaijusu, Monsterverse'ün 2021'deki hesaplaşmasının devam filminde ikinci raunt için geri dönüyor. Godzilla ve Kong, dünyamızın içinde gizlenmiş, keşfedilmemiş devasa bir tehditle karşılaşacakları için bu kez birbirlerine düşman olmak yerine müttefik olmak zorunda kalır.


14. Challengers (26 Nisan 2024)

Yönetmen: Luca Guadagnino

Oyuncular: Zendaya, Josh O'Connor, Mike Faist

Luca Guadagnino'nun son filminin başrolünde Zendaya yer alıyor. Film, tenis dehası bir koç, eski bir tenis şampiyonu olan kocası ve eski en iyi arkadaşı -aynı zamanda eski erkek arkadaşı- arasındaki ilişkilere odaklanıyor.


15. Civil War (26 Nisan 2024)

Yönetmen: Alex Garland

Oyuncular: Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Jesse Plemons, Nick Offerman

Alex Garland'ın dördüncü filmi "Civil War", Amerika Birleşik Devletleri'ni bir iç savaşın içine sürüklüyor. Yakın gelecekte bir gazeteci ekibi, tüm ulusu saran ve hızla tırmanan bir iç savaş sırasında ABD'yi dolaşıyor.


16. The Fall Guy (3 Mayıs 2024)

Yönetmen: David Leitch

Oyuncular: Ryan Gosling, Emily Blunt, Hannah Waddingham

Colt Seavers, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığına odaklanmak için bir yıl önce işini bırakmış bir dublördür. Eski sevgilisi tarafından yönetilen mega bütçeli bir stüdyo filminin yıldızı kaybolunca tekrar işe alınır.


17. Back to Black (10 Mayıs 2024)

Yönetmen: Sam Taylor-Johnson

Oyuncular: Marisa Abela, Jack O'Connell, Lesley Manville, Eddie Marsan

Biyografi ve dram türlerindeki "Back to Black" filmi, Amy Winehouse'un şöhret basamaklarını tırmanışına ve çığır açan stüdyo albümü "Back to Black"in çıkışına daha önce hiç görülmemiş bir bakış sunuyor.


18. IF (17 Mayıs 2024)

Yönetmen: John Krasinski

Oyuncular: Ryan Reynolds, John Krasinski, Fiona Shaw, Cailey Fleming, Phoebe Waller-Bridge, Steve Carell, Matt Damon, Emily Blunt, Maya Rudolph, Awkwafina

Zor bir deneyim yaşayan genç bir kız, gerçek hayattaki arkadaşları büyüdükçe herkesin geride bıraktığı hayali arkadaşlarını görmeye başlar. Bu fantastik komedi filminin senaryosu da John Krasinski'ye ait.


19. Furiosa: A Mad Max Saga (24 Mayıs 2024)

Yönetmen: George Miller

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson

Anya Taylor-Joy, yüzyılın şu ana kadarki en iyi filmlerinden biri olan "Mad Max: Fury Road"un öncesini anlatan bu filmde savaş teçhizatı kullanan belalı Furiosa'nın daha genç bir versiyonunu canlandırıyor. Furiosa'nın kaçırılışını ve Joe'nun saflarında yükselişini anlatan filmin yönetmenliğini doğal olarak bir kez daha George Miller üstlenirken, Chris Hemsworth de başrolde Anya Taylor-Joy'a eşlik ediyor.


20. Garfield (24 Mayıs 2024)

Yönetmen: Mark Dindal

Seslendirme Kadrosu: Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Hannah Waddingham, Ving Rhames

Uzun zamandır kayıp olan babası kedi Vic ile beklenmedik bir şekilde yeniden bir araya gelen Garfield ve Odie, şımartılmış hayatlarını terk edip Vic'e komik ve yüksek riskli bir soygunda katılmak zorunda kalırlar.


21. Kingdom of the Planet of the Apes (24 Mayıs 2024)

Yönetmen: Wes Ball

Oyuncular: Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, Eka Darville, Kevin Durand

Sezar'ın hükümdarlığından yıllar sonra genç bir maymun, geçmiş hakkında kendisine öğretilen her şeyi sorgulamasına ve hem maymunlar hem de insanlar için geleceği belirleyecek seçimler yapmasına yol açacak bir yolculuğa çıkar.


22. Ballerina (7 Haziran 2024)

Yönetmen: Len Wiseman

Oyuncular: Ana de Armas, Keanu Reeves, Ian McShane, Lance Reddick, Norman Reedus, Anjelica Huston, Gabriel Byrne

John Wick evreninin ilk spin-off filminde Ana de Armas, "John Wick: Chatper 3 – Parabellum"da görülen suç örgütü Ruska Roma tarafından eğitilen kadın suikastçılardan biri olarak rol alıyor. Genç bir kadın suikastçı, ailesini öldürenlerden intikam almaya çalışır.


23. Inside Out 2 (14 Haziran 2024)

Yönetmen: Kelsey Mann

Seslendirme Kadrosu: Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black

İlk filmde, genç Riley'i Orta Batı'daki hayatından koparılıp San Francisco'ya taşındıktan sonra duygularının -Neşe, Korku, Öfke, Tiksinti ve Üzüntü'nün- yeni bir şehri, evi ve okulu en iyi şekilde nasıl idare edeceği konusunda çatışırken izlemiştik. "Inside Out 2" filmi ise artık ergenlik çağında olan Riley'nin zihnine -Kaygı- gibi yeni duyguların dahil olmasını konu alıyor.


24. The Bikeriders (21 Haziran 2024)

Yönetmen: Jeff Nichols

Oyuncular: Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist, Norman Reedus, Boyd Holbrook

SAG-AFTRA grevi nedeniyle 2023 vizyon takviminden çıkarılan Jeff Nichols'un dönem draması 20th Century Studios'tan Focus Features'a geçti ve 2024 yazında yeni bir vizyon tarihi kazandı. 1967 tarihli aynı adlı fotoğraf kitabından esinlenen kurgusal hikaye, Chicago'daki bir motosiklet kulübünün 10 yıl boyunca yükselişini üyelerinin gözünden anlatıyor.


25. A Quiet Place: Day One (28 Haziran 2024)

Yönetmen: Michael Sarnoski

Oyuncular: Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou, Denis O'Hare

İkinci filmin açılış sahnesindeki heyecan verici istisna dışında, "A Quiet Place" serisindeki aksiyon, süper işiten, süper ölümcül uzaylılar bildiğimiz toplumu çoktan istila edip yok ettikten sonra gerçekleşti. Filmin adından da anlaşılacağı üzere, serinin üçüncü filmi, uzaylı saldırısının ilk günlerini, henüz kimse ne olup bittiğini ya da bu canavarlardan ne bekleyeceğini bilmezken gösteriyor.


26. Despicable Me 4 (3 Temmuz 2024)

Yönetmenler: Chris Renaud, Patrick Delage

Seslendirme Kadrosu: Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan

Minyonların hangi efendiye hizmet ettiğini unutmayın. Serinin son filmi olan spin-off "Minions"tan iki yıl sonra geliyor: "The Rise of Gru", "Despicable Me" ana seriye geri dönüyor, ancak bu noktada Gru ve Minyonların bu sefer hangi belaya bulaşacaklarına dair belirli bir ayrıntı yok.


27. Deadpool 3 (26 Temmuz 2024)

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Leslie Uggams, Emma Corrin, Morena Baccarin

Disney'in Fox'u satın almasından bu yana çekilen bu ilk "Deadpool" filmi, kesinlikle görülmeye değer olacak çünkü Ryan Reynolds'ın başını çektiği seri, R-rated mizahıyla seviliyor. Ve üstelik bu sefer ona Wolverine rolü ile Hugh Jackman da eşlik ediyor.


28. Beetlejuice 2 (6 Eylül 2024)

Yönetmen: Tim Burton

Oyuncular: Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O'Hara, Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Belluci, Willem Dafoe

Tim Burton, 1988 yapımı "Beetlejuice"un devam filminde Michael Keaton ile bir araya gelerek ilk ikonik karakterlerinden birine geri dönüyor. Winona Ryder ve Catherine O'Hara da Lydia ve Delia Deetz karakterlerini yeniden canlandırmak üzere kadroda yer alırken, Jenna Ortega da Lydia'nın kızı olarak kadroya katılıyor.


29. Joker: Folie a Deux (4 Ekim 2024)

Yönetmen: Todd Phillips

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Brendan Gleeson, Zazie Beetz, Catherine Keener, Jacob Lofland

Yönetmen Todd Phillips, Joaquin Phoenix'e En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandıran ikonik "Batman" kötüsü Joker'in başarılı bir R-rated yorumunun devam filmini yönetiyor. "Folie à Deux"de Phoenix'e, Lady Gaga eşlik ederek, Harley Quinn'i canlandırıyor. Üstelik bu film, bir müzikal olarak karşımıza çıkacak.


30. Venom 3 (8 Kasım 2024)

Yönetmen: Kelly Marcel

Oyuncular: Tom Hardy, Juno Temple, Chiwetel Ejiofor

Tom Hardy, uzaylı bir ortak yaşam tarafından ele geçirilen San Francisco'lu bir muhabiri merkeze alan, "Örümcek Adam" anti-kahramanı serisinin bu üçüncü filmi için geri dönüyor. Senarist Kelly Marcel, konusu hakkında henüz pek bir şey bilmediğimiz bu film için kamera arkasına da geçiyor.


31. Gladiator 2 (22 Kasım 2024)

Yönetmen: Ridley Scott

Oyuncular: Paul Mescal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Djimon Hounsou, Joseph Quinn, Derek Jacobi

Ridley Scott, tarihi epik "Gladiator"ün devam filmini yönetmek üzere geri dönüyor. Hikayenin imparator olan yetişkin Lucius etrafında döneceği ve Connie Nielsen'in Lucilla olarak geri döneceği açıklandı.


32. Wicked: Part 1 (27 Kasım 2024)

Yönetmen: Jon M. Chu

Oyuncular: Cynthia Erivo, Ariana Grande, Jonathan Bailey

"Batının Kötü Cadısı"nın hikayesini farklı bir bakış açısıyla anlatan efsanevi Broadway müzikali iki bölümlük bir film uyarlaması ile karşımıza çıkıyor. Yönetmen Jon M. Chu, izleyicileri Oz Diyarı'na götürürken, Cynthia Erivo ve Ariana Grande sırasıyla Elphaba ve Glinda'yı canlandırıyor.


33. The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim (13 Aralık 2024)

Yönetmen: Kenji Kamiyama

Seslendirme Kadrosu: Brian Cox, Miranda Otto, Shaun Dooley

Warner Bros'un "The Lord of the Rings" evrenindeki son filmi, "Yüzüklerin Efendisi"nde büyük rol oynayan Rohirrim olarak bilinen atlıların evi Rohan'ın efsanevi kralı Miğferdibi'nin maceralarını anlatan bir animasyon film. Brian Cox, "İki Kule"deki olaylardan 183 yıl önce hüküm süren ana karaktere sesini verirken, Miranda Otto da hikayenin çerçevesini çizen Eowyn rolünü yeniden canlandırıyor.


34. Mufasa: The Lion King (20 Aralık 2024)

Yönetmen: Barry Jenkins

Oyuncular: Aaron Pierre, Kevin Harrison Jr., Seth Rogen, Billy Eichner, John Kani

"Mufasa: The Lion King" filmi, Simba'nın babası Mufasa'nın geçmişini araştırıyor. Orijinal "Aslan Kral"da ve yeniden çevrimde Mufasa'yı seslendiren James Earl Jones, Mufasa'nın bu genç versiyonunu seslendirmiyor ve onun yerine karakteri Aaron Pierre seslendiriyor. Kelvin Harrison Jr. ise filmde olaylar gerçekleştiğinde Taka adını kullanan Scar'a hayat veriyor.


35. Nosferatu (25 Aralık 2024)

Yönetmen: Robert Eggers

Oyuncular: Bill Skarsgard, Lily-Rose Depp, Nicholas Hoult, Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Willem Dafoe

Robert Eggers, sinema tarihinin ilk vampir filmlerinden "Noferatu"yu yeniden sinemaya taşıyor. Aynı adlı 1922 yapımı klasik vampir filminin bu yeniden çekimi, genç bir kadın ve ona aşık olan vampire odaklanan benzer bir konuyu takip edecek gibi görünüyor.


"Madame Web" Filmi Hakkında Tüm Detaylar

"Inside Out 2" Filmi Hakkında Her Şey

Sanatçılarla İlgili En İyi Film ve Belgeseller

EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler