Akrep Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Akrep burcunun diğer burçlarla aşk uyumu: Akrep Burcu Hangi Burçla Uyumludur? Akrep burcu özellikleri, Burçların aşk uyumu ve Akrep burcu kadınları ve Akrep burcu erkekleri ilişki uyumu. Astrolog Filiz Özkol, Akrep burçları için astrolojik aşk rehberi hazırladı. Evlilikte burç uyumu en iyi anlaşan burç çiftleri.

YAZAR: FİLİZ ÖZKOL
ABONE OL
2 Kasım 2020 Pazartesi 17:12 | Son Güncellenme:
16 dakika okunma süresi
Akrep Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Akrep Burcu Aşk Uyumu - Hangi Burçlarla Uyumludur?

Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrep'ler, yaşamı hiç de hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. Kolay kolay kapılarını kimseye açmazlar. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişiyi çok kolay etkileri altına alırlar. Bir ilişkiyi vücutlarında ve kalplerinde aynı anda yaşarlar. Bildikleri tek şey vardır. Güçlü ihtirasları ve aşka olan inançları. Yasakları delen müthiş bir sevgililerdir. Bir Akrep'le beraberlik önce sabırdan geçer. Birine aşık olmaları kolay olmaz. İncinmekten çok korkarlar ve kendilerini aşka teslim etmek istemezler.

via GIPHY

AKREP BURCU KADINLARI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Onlar aşırılıkların ve aşırı uçların insanlarıdırlar. Bu özelliklerini iyi bildikleri için, kendileriyle ilgili yorum yapma ihtiyacı bile duymazlar. Anlaşılmak gibi bir problemleri olmadıkları için 'küstah' diye nitelendirilmek, onları muzipçe güldürür. Bir Akrep olarak asla güçsüz biriyle evlenmez, ancak üstün kişilikte birine teslim olurlar. Güçlü karakteri ve garip adalet duygularıyla onları anlayabilen bir eş olabilmek de herkesin harcı değildir. Evlenmiş olmak için, evlenmeyen tek insan belki de sadece Akrep'lerdir. Çocuk sahibi olmak onların yaşam planı içinde, olması gereken noktadadır. Karar verir ve yaşamlarına dahil eder ve mantıklı bir şekilde büyütürler. Sahiplenme duyguları yoğun olduğu için de bazen onları yetiştirirken aşırılığa kaçabilirler. İnce ve seçici zevkleri vardır. Güzellikler hep karanlıklarda gizli olduğu için imkansız olan şeylerden hoşlanırlar. Sınırları çok geniş olduğu için sevdikleri şeyleri özel olarak keşfetmek gerekir.

AKREP BURCU ERKEKLERİ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Derin bir duygu insanıdırlar. Olaylara güçlü bir mantıkla yaklaştıkları için, onlara her konuda güvenilir. Hafızaları çok kuvvetlidir. Bir konuyu bir kez söylemek yeterlidir. Hatırlatılmaktan nefret ederler. Asla yüzeysel bir kişi olamazlar. Karizmatik ve manyetik bir güce sahiptirler. Çekicilikleri efsanevidir. Bir akrep erkeğini ikna etmek son derece güçtür. Mantığını çok iyi kullandığı için, doğruları çabuk keşfeder. İyi fakat sert bir babadır. Çocukları ile iletişim kurma konusunda, ketumdur. Onlardan güçlü bir kişilik, yaşama karşı dayanıklı olmalarını bekler. Asker ruhu taşıyan Akrep bir baba için güçlü olma duygusu çok önemlidir ve çocuklarının sorunlarını anında çözmez ve kendi başlarına bırakır ve uzaktan takip eder. Üstünlük savaşı verdikleri her konu onlara farklı bir başarı getirir ve onlar asla tatmin olmaz, daha iyisini hedeflerler. İkili ilişkileri zor seyreder ve yaşamlarındaki kişi her zaman onun istekleri doğrultusunda olmalıdırlar.

AKREP-KOÇ Burcu Aşk Uyumu

Koç'a benzeyen çok özelliğiniz vardır. Birbirinizi çekerken, aniden itebilirsiniz. Çelişkili ve çekişmeli bir beraberlik için, riskli diyebiliriz. Koç, sözlerini esirgemez ve kızdığı zaman gözleri hiçbir şeyi görmez. Duygularında samimi ve içtendir. Sizin gizemli ve esrarengiz tavırlarınıza tepki verebilir. Cinsel çekicilik dışında birbirinize yansıtabileceğiniz fazla bir şey yoktur. Üstelik ikiniz de yönetilmekten çok yönetmeye eğilimlisiniz. Bu durumda aranızda daha büyük savaşlar çıkmadan, birbirinize hoşçakal demeniz en uygunudur. Daha sonra dost olabilirsiniz.

AKREP- BOĞA Burcu Aşk Uyumu

İnanılmaz yoğun bir ilişki sizi bekliyor. Boğa da sizin gibi ihtiraslı ve ateşlidir. Duygularınıza istediğiniz gibi karşılık alacaksınız. Boğa'lar sevdiği zaman tam anlamıyla bağlanırlar. Kıskanç ve sahiplenicidirler. Aranızdaki tek sorun, başkalarıyla olan sosyal ilişkilerinizde çıkar. İkiniz de aynı özelliklerine sahipsiniz. Boğa öfkelendiği zaman, onu hiç kimse durduramaz. Akrep'in sakin ve kışkırtıcı özellikleri vardır. Üstelik Boğa'dan daha fazla kıskançtır. Bu ilişki, her zaman olağanüstü duyguların dans ettiği özel bir beraberlik olacaktır. Enteresan bir ilişki.

AKREP-İKİZLER Burcu Aşk Uyumu

İlginç İkizler'i beğenmemeniz için hiçbir neden yok. Sevimli ve kurnaz zekaları şeytanı bile baştan çıkarır. Siz akıllı ve enteresan kişileri seversiniz. Sizin alışkanlıklarınıza olan bağlılığınız, bir İkizler'de yoktur. Sürekli hareket halinde ve değişkendir. Çekici ve parlak yönleri sizi etkilese bile, sonradan sizi sinirlendirecektir. Ona kapıldığınız için, kendinizi suçlayabilirsiniz. Analizci ve araştırmacı yönünüz sayesinde onun olumsuz yönlerini görmekte zorlanmayacaksınız. Size kurnazca yaklaşsa bile bu aşkın kaderi sizin elinizde olacaktır.

AKREP-YENGEÇ Burcu Aşk Uyumu

İşte uyum sağlayabileceğiniz bir ilişki. Onun romantik ve duygusal yaklaşımlarından etkileneceksiniz. Karşınızda kıskanç, duyarlı ve sezgi gücü mükemmel bir kişi duruyor ve size elinizi uzatmış, aşka davet ediyor. Birbirinizi sürekli denetlemez ve kıskançlıklarınıza gem vurabilirseniz, kesinlikle ömür boyu sürecek bir ilişki. Aranızda cinsel sorunlar olmayacak ve ateşli ve birliktelik için gerekli her şeyin tam olduğu bu aşkı çevreniz gıpta ile izleyecektir.

AKREP-ASLAN Burcu Aşk Uyumu

Birbirinizin etkisinde kalacağınız için, bu ilişki çok özel olacaktır. Aslan kaybetmeyi sevmez, Sizi gördüğü anda, seçtiği kişinin siz olacağından emin olarak yanınıza yaklaşacaktır.. İkinizde üstün yeteneklere sahipsiniz. Herkes kendini daha farklı ve ilginç olduğuna inandırmıştır. Kaybetmeyi sevmezsiniz..Gururlu ve soylu bir Aslan'ı esir almanız kolay olmayacaktır. Krallara layık bir ilişki sizi bekliyor. Keyfini çıkarmak istiyorsanız, çevrenizdeki kişilerin olumsuz fikirlerine kulağınızı kapatın ve iç sesinize kulak verin.

AKREP- BAŞAK Burcu Aşk Uyumu

Neşeli ve dostluğa önem veren bir Başak ile anlaşmanız zor olmayacaktır. Onun akıllı ve güçlü mantığı sizi şaşırtırken, içsel olarak, ona çekildiğinizi hissedeceksiniz. O, planlı ve programlı hareket eder. Sizin adınıza mantıklı kararlar verir. Hatta yaşamınızı kolaylaştırmak adına istediğiniz tüm organizasyonu yüklenir. Başak tüm bunları yaparken sizin işlerine karışmanızı istemez. Ona kendinizi teslim edebilirsiniz. Dikkatli ve disiplinli tavırlarıyla yaşantınıza yön verecektir. Bu ilişki geleneksel ve özeldir.

AKREP- TERAZİ Burcu Aşk Uyumu

İşte her şeyiyle farklı bir ilişki.Terazi tam bir aşk insanıdır. Zarifliği ve çekiciliğinden bir anda etkilenirsiniz. Farklı bir tarzı vardır. Cinselliğini sergilerken bile, sizi baştan çıkarıcı aşk oyunlarını ince bir şekilde kullanır. Terazi de, parayı en az sizin kadar sever. Yaşamın keyfini onunla çıkarabilir, ve kendinize onunla bir yaşam kurabilirsiniz. Size ve ilişkinize saygı gösteren bir Terazi'ye kim hayır diyebilir ki. Astrolojinin destek verdiği en uyumlu çiftlerinden biri olmaya hazır mısınız?

AKREP- AKREP Burcu Aşk Uyumu

Yaşamınızın kişisini ararken karşınızda çıkan ve size benzeyen bu kişiye "hayır" demeyi aklınızdan bile geçirmek istemeyebilirsiniz. Tıpkı sizin gibi ihtiraslı ve ateşli yönleri ile karşınıza çıkan bir Akrep'e nasıl kayıtsız kalabilirsiniz ki...Aşkı tensel anlamda en iyi yaşayacak bir ikilisiniz. Eğer kıskançlığınıza esir düşmez ve kişisel egolarınızı ön plana çıkarmazsanız, ömür boyunca sürecek bir ilişki. Yalnız hayatı boyunca, karşılıklı saygıya özen göstermelisiniz.

AKREP – YAY Burcu Aşk Uyumu

Akrep'in kafasını karıştıracak bir ilişki. Kendisine asla benzemeyen sıra dışı bir kişi karşısında dururken, ne yapacağına bir türlü karar veremez. Çekici ve özgür tavırlarıyla bir anda başınızı döndürecek ve bildiğiniz tüm kuralları size unutturacaktır. Onun yanında eski yaşantınızı aklınızdan sileceksiniz. Zeki ve pratiktir. Aklınızdan geçenleri ona söylemenize bile gerek yoktur. Fakat o, sizin kadar aşırı duygusal değildir. Hissetmediği sözler için, size hiçbir söz vermez. Bir gün sizi kıracak ve uzaklaşmak isteyecektir. Onu unutun gitsin.

AKREP-OĞLAK Burcu Aşk Uyumu

Birbirinizi gördüğünüz anda aşka esir düşeceksiniz. Oğlak seçkin ve sıra dışı ilişkilerin özlemi içinde size yaklaşırken, hep hayalini kurduğunuz bir aşkın kolları arasında yaşadığınıza inanamayacaksınız. Mantık ve akılcılık konusunda birbirinizde yarışabilirsiniz. Fakat işin içine duygular girdiği anda, her şey farklı olacaktır. Sizin sıcaklığınızı onun hissetmesini sağlamanız, biraz zordur. İhtiraslı yönlerinizi anlatmak için, epey bir zamana ihtiyacınız olacaktır. Çizgisi farklı bir aşk.

AKREP-BALIK Burcu Aşk Uyumu

Bir Balık'la birlikteliğiniz uzun ömürlü olacaktır. Duygulu ve ince yapısı ile, Akrep'in yoğun aşkı güzel bir karma oluşturur. Akrep, tutumlu; Balık, savurgandır. İkisi de, paraya farklı bir değerle bakar. Fakat, uzun soluklu bir beraberlik için, ortak birçok özelliğe sahiptirler. Güven duygusuna sürekli ihtiyacı olan bir Balık için, yaşamınızı kolaylaştırmanız için, gerekli tüm verilere sahipsiniz. Bu beraberliğin olumlu yönleri ikinizi de saracaktır. Birlikte olmanız için birçok nedeniniz var.

AKREP-BALIK Burcu Aşk Uyumu

Bir Balık'la birlikteliğiniz uzun ömürlü olacaktır. Duygulu ve ince yapısı ile, Akrep'in yoğun aşkı güzel bir karma oluşturur. Akrep, tutumlu; Balık, savurgandır. İkisi de, paraya farklı bir değerle bakar. Fakat, uzun soluklu bir beraberlik için, ortak birçok özelliğe sahiptirler. Güven duygusuna sürekli ihtiyacı olan bir Balık için, yaşamınızı kolaylaştırmanız için, gerekli tüm verilere sahipsiniz. Bu beraberliğin olumlu yönleri ikinizi de saracaktır. Birlikte olmanız için birçok nedeniniz var.

via GIPHY

AKREP BURCU AYRILIĞI NASIL YAŞAR?

Siz bir ayrılığın ertesinde uzun süre yalnız kalamazsınız. Doğanızda cinsellik ve aşk yaşama ihtiyacı, sizi farklı bir aşkın kollarına atar. Asla yenilgiyi kabul etmeyen yapınızla da, biten ilişkinizi sürekli sorgular hatta intikam planları yaparsınız. Yaşamı olduğu gibi kabul etmelisiniz. Yenilgiyi siz de tatmalı ve her aşkın bir gün bitebileceğini bilmelisiniz.Üstelik hemen bir partner bulma hızı yaşayan sizin, biten aşkınızı suçlamaya hakkınız yok değil mi? Sanırsınız ki; "o" çok özeldi ve siz böylesi bir aşkı bir daha asla yaşayamayacaksınız. Sizde bu tutkulu yürek varken yaşamınız adeta bir sevda masalına dönecek ve torunlarınıza anlatacak o kadar çok hikayeleriniz olacak ki. Bu dünya nice aşklara sahne olurken, sevda şarkıları söyleyen kimler geldi kimler geçti...


İkizler Burcu Aşk Uyumu; İkizler Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Boğa Burcu Aşk Uyumu; Boğa Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Yengeç Burcu Aşk Uyumu; Yengeç Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

EN ÇOK OKUNANLAR

Stil Önerisi: Saç Bantları
Stil Önerisi: Saç Bantları

Stil Önerisi: Saç Bantları

1 dakika okunma süresi
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

18 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
En İyi Polo Kazak Stilleri
En İyi Polo Kazak Stilleri

En İyi Polo Kazak Stilleri

1 dakika okunma süresi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'
Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'

Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'

Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'
Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'

Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (20 Mart 2024) ‘Aldırmamaya Çalışın'
Günlük Burç Yorumları (20 Mart 2024) ‘Aldırmamaya Çalışın'

Günlük Burç Yorumları (20 Mart 2024) ‘Aldırmamaya Çalışın'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'
Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (24 Mart 2024) ‘Tereddütleriniz Olmasın'
Günlük Burç Yorumları (24 Mart 2024) ‘Tereddütleriniz Olmasın'

Günlük Burç Yorumları (24 Mart 2024) ‘Tereddütleriniz Olmasın'

Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'
Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'

Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'
Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'

Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'
Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'

Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'
Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'

Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Tutulma Etkisi'
Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Tutulma Etkisi'

Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Tutulma Etkisi'