MERYEM UZERLİ İLE MALDİVLER'DEYİZ!

Hayata karşı koymadan, iç sesini dinleyerek, gönlünden geçenleri olanca gerçekliğiyle yaşayarak bugüne gelmiş şahane bir kadın var karşımızda. Güzelliğine diyecek yok, hele de Maldivler’in kartpostal kareleriyle Meryem buluşunca, söze pek gerek kalmıyor.

5 Aralık 2018 Çarşamba 11:44 | Son Güncellenme:
5 dakika okunma süresi

Röportaj: Gözde Yörükoğlu Ersu

Fotoğraf : Mehmet Erzincan
Mekan: Ayada Maldives
Fotoğraf asistanı: Ali İhsan Haykır
Styling : Bengisu Gürel
Saç&makyaj: Gökhan Yalçıner/ Jonat’s Couture
Saç&makyaj asistanı: Dilara Zenel/ Jonat’s Couture
Video editörü: Uğur Şeker

Qatar Airways’e ve Ayada Maldives’e teşekkür ederiz.

Meryem’e bakışı ikiye ayırabiliriz. Çok güzel, başarılı ve etkileyici bir kadın! Ama tanıştıktan sonra işin rengi değişiyor. Samimiyeti gözlerinden okunuyor. Belli ki sevdi mi tam sevenlerden. Hayatın akışına kendisini öylesine teslim etmiş ki, zorluklarla karşılaştığında bile kendisiyle barışık olmanın verdiği duyguyla sıyrılıyor. Ayada Maldives’de gerçekleşen çekimimiz boyunca enerjisi ve keyfiyle tüm ekibi kendine hayran bırakan Meryem’le tanışmayanlar için bir tanışma niteliğinde olduğunu düşünüyorum bu sohbetimizin. Kızına neler vermek istediğinden, aşk hayatından, yaşama bakışından, kendisini mutlu edecek küçük kaçış alanlarına kadar farklı alanlarda gezindiğimiz sohbetimizle sizleri başbaşa bırakıyorum.

Bir de senden dinleyelim, nasıl geçti Maldivler’de çekim?
Çok güzel geçti, ben daha önce Maldivler’e hiç gitmemiştim. Kendimi bir kartpostalın içinde gibi hissettim. Yanımdaki arkadaşıma, "Ben bir kartpostalın içinde oturuyorum şu an’’ dedim. O kadar güzeldi ki... Oteli çok güzel dizayn etmişler. Ayada Maldives’in sahibiyle de tanıştım. Yemekler inanılmazdı, beş farklı restoran var. Ada zaten çok güzel. En çok hoşuma giden detaylardan biri de her odanın önüne bisiklet koymalarıydı. Tüm misafirler adada özgürce bisikletleriyle de istedikleri yere gidebiliyorlar. Ada çok büyük ama aynı zamanda da mimarisiyle çok kompakt. Sabah uyanıyorsun, bisikletini alıp kahvaltıya gidiyorsun, deniz inanılmaz güzel. Bir hayal gibiydi, dönmek istemedim. Çocuğum olmasa, dönmeyecektim sanırım (gülüyor). Çekimler çok güzel oldu. Mehmet ile de daha önce çalışmamıştım. Çekimden önce, kendi kendime dua ettim iyi anlaşabilelim diye. Enerjimiz tuttu, o da çok duygusal, sanatsal bir insan. Ekip süperdi, çok güzel ve çok eğlenceli geçti. 

Şimdi spontane bir hayatı mı tercih ediyorsun?
Yani bu benim tercihim olmayabilir ama hayat böyle. İçimizin rahat edebilmesi için plan yapıyoruz elbette ama hayat insana şunu öğretiyor ki daha esnek olmalıyız. Çünkü biz ne plan yaparsak yapalım, hayat sana olacakları tayin ediyor, yönlendiriyor.

Peki ya aşk hayatın nasıl gidiyor, hayatında biri var mı?
Kalbim boş. Hayatımda biri yok. Maldivler’de şunu düşündüm: İlerde beraber olacağım kişi, şu an dünyanın bir yerinde yaşıyor. Hangi ülkede, nerede bilemiyorum elbette. Hayatın nasıl ilerleyeceğini bilemiyoruz.

Kendinle barışık biri misin?
Ben kendisiyle çok barışık biriyim, eğer karşımdaki kişi de kendisiyle barışık biriyse zaten o zaman iletişimle çözülemeyecek hiçbir şey kalmaz. Bu kombinasyonu bulabilmek hayatta zor olan zaten.

Eminim karşına çıkacaktır, gönlünden geçen.
Umarım, inşallah olur. Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bu güzel bir şey olur. Bugüne kadar hiçbirine karşı böyle bir şey hissetmedim. Kendisiyle barışık bir insan karşıma çıkacaktır diye düşünüyorum...

RÖPORTAJIN TAMAMI BU HAFTA ALEM'DE. 

EN ÇOK OKUNANLAR

“Dutton Ranch”e Başlamadan Önce Bilmeniz Gereken Detaylar

“Dutton Ranch”e Başlamadan Önce Bilmeniz Gereken Detaylar

10 dakika okunma süresi
Deneyim Çağında Perakende Nasıl Dönüşüyor?

Deneyim Çağında Perakende Nasıl Dönüşüyor?

4 dakika okunma süresi
Bodrum Caddelerinde 2026 Yaz Sezonu

Bodrum Caddelerinde 2026 Yaz Sezonu

1 dakika okunma süresi
Güçlü Silüetlerin Ardındaki Kırılgan Hikâye

Güçlü Silüetlerin Ardındaki Kırılgan Hikâye

3 dakika okunma süresi
Çocuklar Tekrar Eden Hikâyeleri Neden Sever?

Çocuklar Tekrar Eden Hikâyeleri Neden Sever?

7 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Anneliğin İzinde: Elif Göktaş

Anneliğin İzinde: Elif Göktaş

Kararlı Duruş ve İstikrarla Gelen Başarı: Figen Baz

Kararlı Duruş ve İstikrarla Gelen Başarı: Figen Baz

OVO'nun Hareket, Renk ve Hayal Gücüyle Kurulan Dünyası

OVO'nun Hareket, Renk ve Hayal Gücüyle Kurulan Dünyası

İki Kuşak, Tek Kalp: Merve Özkaynak ve Melisa

İki Kuşak, Tek Kalp: Merve Özkaynak ve Melisa

Boğaz'ın Ritminde: Orhan Gorbon

Boğaz'ın Ritminde: Orhan Gorbon

Kulis Hikayeleri: Özge Özder ve Eva Luna Güleryüz ile "Vay! Dedi Baykuş"

Kulis Hikayeleri: Özge Özder ve Eva Luna Güleryüz ile "Vay! Dedi Baykuş"

Bodrum'da Yaz Akşamlarına Yeni Ritim

Bodrum'da Yaz Akşamlarına Yeni Ritim

İki Kuşak, Tek Kalp: Pelin Karahan ve Nural Koçyiğit

İki Kuşak, Tek Kalp: Pelin Karahan ve Nural Koçyiğit

Bodrum'da Golfün Yeni Ruhu

Bodrum'da Golfün Yeni Ruhu

Anneliğin İzinde: Ezgi Anlı Özpek

Anneliğin İzinde: Ezgi Anlı Özpek

İpeğin Özgür Ruhu

İpeğin Özgür Ruhu

Anneliğin İzinde: Ezgi Yıldız

Anneliğin İzinde: Ezgi Yıldız