Oğlak Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Oğlak burcunun diğer burçlarla aşk uyumu: Oğlak Burcu Hangi Burçla Uyumludur? Oğlak burcu özellikleri, Burçların aşk uyumu ve Oğlak burcu kadınları ve Oğlak burcu erkekleri ilişki uyumu. Astrolog Filiz Özkol, Oğlak burçları için astrolojik aşk rehberi hazırladı. Evlilikte burç uyumu en iyi anlaşan burç çiftleri.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
31 Aralık 2020 Perşembe 14:14 | Son Güncellenme:
17 dakika okunma süresi
Oğlak Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Oğlak Burcu Aşk Uyumu - Hangi Burçlarla Uyumludur?

Her köşe başında ona rastlayabilirsiniz. Onu fark etmeden yanından geçer, belki de hiç görmezsiniz. Onun da, fark edilmek gibi bir kaygısı yoktur zaten. Hatta, soğuk maskesiyle size öylesine uzaktan bakar ki, ona yaklaşan adımlarınızı bile uzaktan dondurur. O, bir Oğlak'tır. Onu tanımak, yaşamı tanımaktan daha zordur. Bir Oğlak'la yaşamak öylesine zordur ki. Böyle zor bir işi hangi burç başaracak acaba?

Oğlak Burcu Erkekleri Özellikleri Nelerdir?

Ketum ve ciddi tavırları ile tanınan bir Oğlak erkeğinin yumuşacık bir kalbi vardır. Dışarıdan görülen görüntüsünün altında çekingen ve duygusal bir kişilik yatar. Aklı başında ve güvenilirdir. Çevresinde olup bitenleri, mantık çerçevesinde gözlemler. Sert bir mantıkla yaklaşır ve sonuç her zaman doğrudur. Sakin ve sade kişilerdir. Olayları abartmadıkları için de bazı kişilere renkli gelmeyebilirler. Aile kavramları çok önemlidir ve klasik bir anlayışları vardır. Seçtikleri eş sosyal biridir ve geleneksel kurallara uyumludur. İyi bir babadırlar. Fakat soğuk bir yaklaşım tarzları olduğu için, daima çocukları ile aralarında belli bir mesafe vardır. Onlara yaşamı erken öğretmek için çabalarlar. Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar.

Oğlak Burcu Kadınları Özellikleri Nelerdir?

Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inanırlar ve isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişiyi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini, tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler. Yüksek standartları zamanla kendilerini de rahatsız eder Yaşamı ve aşkı ciddiye alan, ender kişilerdendir. Romantizmde bile gerçeklerden fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarlar. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar.

via GIPHY

Oğlak-Koç Burç Uyumu

Zavallı Koç'lar! Yaşam boyunca hep seçmeyi öğrenmişlerdir. İstedikleri her şeyi elde etmişlerdir. Yenilgi kelimesi onlara uzak ve yabancıdır. Hele konu aşk ise, Koç'ları esir etmek mümkün mü? Dünyaya geliş nedeni, keşfetmek olan Koç'lar belli ki, bir Oğlak'la hiç karşılaşmamışlardır. İşte onlara hayat dersi verecek biri, karşılarında duruyor ve soğuk bir şekilde onu süzüyor. Önce bozguna uğradıklarını zanneden Koç'lar için, yeni bir süreç başlar. Sonuç ortada, 'Hem ağlarım, Hem giderim...'

Oğlak- Boğa Burç Uyumu

İki mantıklı güç karşı karşıya. Barış yerine savaşı tercih ederler. Herkes kendi aklını beğenir. Yanlış satıhlarda olduklarını bilseler bile, maalesef pes etmeyi bilmezler. Yolun yarısını geçtikten sonra, savaş yerine aşkı tercih ederler. Artık, herkes birbirinin zaaflarını bilmektedirler. Yapacakları tek şey vardır, aşklarını büyük bir keyifle yaşamak. Uzun ömürlü bir ilişki. Aşırı inatçılıklarını denetim altına alabilirlerse, aralarında uzun tartışmalar da olmaz. Bu ilişkide saygı ön planda olacak ve kaliteli bir beraberlik yaşayacaklardır.

Oğlak- İkizler Burç Uyumu

Oğlak genelde ne istediğini bilir, hedeflerini iyi saptar, engel tanımaz ve amacına ulaşır. Yaşamla dans eden İkizler, Oğlak'la bir türlü uyum tutturamazsa da, bu danstan vazgeçmez. O, şimdiye kadar yaşamda rastlamadığı bir partnerdir. Zor da olsa, İkizler onunla her şeyi denemeye hazırdır. Oğlak'ın fikri ise, öylesine farklıdır ki, fırtınalı İkizler'e liman olmaya hiç niyeti yoktur. Aralarında zamansız bir rüzgar başlar. Kendini ilk kurtaran İkizler arkasına bile bakmadan bu ilişkiden kaçacaktır. Oğlak'la ilgili anıları daima özel kalacaktır.

Oğlak- Yengeç Burç Uyumu

Yengeç'i sığınağından çıkarmak zordur. Mantığından çok duyguları ile yaşar. Huysuzdur, kaprislidir, romantik ve sevecendir. Fakat Oğlak'ın mantığına asla yetişemez. İkisinden birinin bu zıtlıkları kabullenip, kendini karşısındakine teslim etmesi gerekir. Bunu da yapacak olan, tabii ki, Yengeç'lerdir. Üstelik, uzun zaman içinde sabırla Oğlak'ın duygusallığının ortaya çıkmasını bekler. Bir Oğlak her zaman Yengeç'e zayıftır. Onu koruma içgüdüsüyle hareket eder ve uzun sürecek bir ilişki başlar.

Oğlak-Aslan Burç Uyumu

Bir araya gelmelerinin nedenlerini onlar da bilmezler. Çevreleri de şaşkınlıkla izlerler. Tek ortak noktaları, ikisinin de yönetici bir ruha sahip olmalarıdır. Aslan'ın, tüm görselliği ile kişiliği ortadır. Yönetici ruhunu ortaya çıkarmaktan çekinmez. Oğlak ise, çekingen yapısının ardında gizli yöneticilik ruhunu hep arka planda tutar. İkisi de gücü sevdikleri, için birliktelikleri uzun sürer. Yaşam yarışında iyi bir yarışçı olarak bu ilişkiye sahip çıksalar bile zaman içinde üstünlük savaşlarının bu aşkı bitireceği kesindir. Keşke daha mantıklı olabilselerdi.

Oğlak-Başak Burç Uyumu

Mükemmel bir ilişki. Uyumsuz söylenecek çok az söz var. Yaşama birlikte imza atmak için gelmişler, hayatı beraber taşımaya her an ikisi de hazırdır. Bazen, akıl savaşı yapsalar da, üstünlük tutkuları yoktur. Paylaşacak o kadar çok şeyleri vardır ki, yapacaklarına bir ömür yetmez. Belki, uzun vadede ilişkinin tansiyonu düşebilir. Fakat, aralarındaki iletişim asla kopmaz. Zaten ikisi de dengeli ve soğuk bir aşkı, ihtiraslı bir yaşama tercih ederler. Yıllar geçtikçe daha da anlamlı olacak bir beraberliktir bu.

Oğlak-Terazi Burç Uyumu

Her şeyi ile dengeli bir beraberlik. Yaşamı en güzel şekilde paylaşmak onların elinde. Çevresine donuk gözlerle bakan bir Oğlak, bir Terazinin bakışları ile karşılaştığı zaman sis perdesi ortadan kalkar. Yaşama puslu bakmaktan yorulan Oğlak'lar için Terazi'ler, pırıl pırıl parlayan bir gökyüzüdür. Binlerce gülücük balonları ile Oğlak'ları kuşatan Terazi'lerin zaferidir bu. Oğlak, yıllardır böyle bir aşkın özlemi içinde ellerini sevgiyle Terazi'ye uzatırken yaşam onlar için, o anda başlamıştır. Kaliteli bir beraberlik yaşanır.

Oğlak-Akrep Burç Uyumu

Karşılaşmaları karlı bir kış gününde yanan bir ateş gibidir. Hipnoz olmuş gibi birbirlerine yaklaşırlar fakat birbirlerinin manyetik alanına girmeye korkarlar. Akrep'in yakıcı duyguları Oğlak'ın donmuş yüreğini bir anda ısıtır. İkisi de şaşkın fakat mutludur. Zorlukları seven bu iki zıt tip, tüm yaşam güçlerini bu ilişkiye taşırlar. Geriye tek bir söz kalır. Ömür boyu mutlu olmaları. Beraberliklerinde yaşadıkları tek olumsuzluk, ikisinde de var olan yöneticilik ruhu. Bir gün o duyguyu da yenecek ve birlikte olgunlaşacaklardır.

Oğlak-Yay Burç Uyumu

Karmaşık bir ilişki ama eğlenceli. Yay, sosyal yapısını özel yaşamına da taşır. Yaşama iyimserlikle yaklaşan Yay'ın felsefesi Oğlak'ın çok hoşuna gider. Oğlak onun yanında kendini daha rahat ve güvende hisseder. Yay'daki coşku ve enerji Oğlak'taki karamsarlığı silip süpürür. İlişkileri gecenin karanlığından, sabahın aydınlığına geçmek gibidir. Bunu da sağlayan Yay'dır. Fakat bir gün Yay her ilişkisinde olduğu gibi yine sıkılacak ve arkasında gözü yaşlı bir Oğlak bırakacaktır.

Oğlak-Oğlak Burç Uyumu

Bu ilişkide her biri diğerinin hareketlerini anlayacaktır. Sonuçta aynı burçta doğmuşlardır. Belki, abartı zannedeceksiniz ama kesinlikle başarılı bir ilişki. İkisinin de maddi güven içinde gelecek kaygısı ile yaşamaları onları birbirine daha da yaklaştırır. Gelecekleri her zaman parlaktır. Beraberce emin adımlarla yavaş yavaş yürürken herkes kendi adımından sorumludur. İdeallerini paylaşırken, birbirlerine destek olmayı da ihmal etmezler. Bu ilişkinin ömrü kesinlikle uzundur. İkisinin de paylaşacak çok şeyleri vardır.

Oğlak-Kova Burç Uyumu

Kova'ların ilginç felsefeleri ve zorlu yapıları Oğlak için imkansız gibi bir şeydir. Tahammül sınırlarını zorlayarak Kova'lara sabırlı davranmaya çalışırlar. Kova herkese ve hiç kimseye aittir. Temelinde hep 'ben' duygusu vardır. Bu duygu yüzünden ömür boyu kalabalıklar içinde bile yalnız kalmayı yeğlerler. Oğlak'lar bu duyguyu anlayabilirler mi? Hiçbir zaman asla!

Fakat yine de bir türlü Kova’lardan kopmayı başaramazlar. Çünkü aşk duygusunu en iyi onlara Kova’lar hissettirir. Bizce yaşanılması gereken bir ilişki.

Oğlak-Balık Burç Uyumu

Balık'ın duygusal yapısı ve sığınma isteği başlangıçta Oğlak için cazip bir çekicilik yaratır. Balık iç güvensizliğini Oğlak sayesinde yener. Yaşamı tek başına yaşamaktan korkan Balık'lar, Oğlak'tan cesaret alarak güçlü olmaya çalışırlar. Bunu yaparken de, kendini rolüne öylesine kaptırır ki, bir gün sahiden gerçek bir oyuncu olur. Oğlak'lar için vakit geçtir. Yaşamı birlikte öğrenirler. Mantık ve duygu alışverişi içinde aralarında güzel bir paylaşım oluştururlar. Her ikisi için de güzel bir beraberlik.

Oğlak Burcu Ayrılığı Nasıl Yaşar?

Siz sevdiğinizden ayrılınca, her şeyin sona erdiğini düşünenlerdensiniz. Tabii bu kötümserliğiniz, bir tüp uyku hapı alıp ya da kendinizi balkondan aşağı atacak kadar ölümü arzulamak değildir. İyimserliğiniz sizi bu kabustan kurtarmaya da yetmezken, dostlarınızın tesellisi de faydasız kalır. Gerçek aşkların bir kez yaşandığına inanan birini teselli etmenin güçlüğünü yakınlarınız çok iyi bilir. Güçlü mantığınızın sizi yalnız bırakmayacağını bilmeli ve zamanla yeni bir hayat kuracağınızdan emin olmalısınız. Kendinizi işinize verirken; birçok başarının altına imza atacak, yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi daha da güçlü kılacaktır. Yaşamın diğer yarısında, aşktan çok mantıklı ilişkileri tercih ederken, duygusal konularda hep gizli korkularınız olacaktır.


Terazi Burcu Aşk Uyumu; Terazi Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Akrep Burcu Aşk Uyumu; Akrep Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Yay Burcu Aşk Uyumu; Yay Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

EN ÇOK OKUNANLAR

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
En İyi Polo Kazak Stilleri
En İyi Polo Kazak Stilleri

En İyi Polo Kazak Stilleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?
2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Aralık Ayı Burç Yorumları
Aralık Ayı Burç Yorumları

Aralık Ayı Burç Yorumları

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı