Doğum Renginize Göre Aralık Ayında Sizi Ne Bekliyor?

Doğum renginize göre aralık ayında sizi nelerin beklediğini mercek altına aldık.

YAZAR: Ebru Tarhun
ABONE OL
7 Aralık 2021 Salı 16:11 | Son Güncellenme:
26 dakika okunma süresi
Doğum Rengine Göre Aralık Ayı Rehberi

Doğum Rengi Kırmızı Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* Geçmişten gelen, sonuçlanmasını beklediğin, hatta unuttuğun olaylar, kişiler karşına çıkacak ve sonuçlanacak. Uzayan davalar, beklediğin haberler, yarım kalmış, havada kalmış tüm işler ilişkiler lehine sonlanacak.

* Aralık ayı tüm yılın kapanışını yaptığın bir ay olacak. Özellikle yurt dışı ile ilgili askıya aldığın karar, haber varsa bu konuda da bir karara varacaksın. Yeni hedefler, istekler belirleyecek ve aksiyon alacaksın. Çok akıllıca hareket edeceğin, şansın da yanında olacağı bir aya giriyorsun.

* Eski ilişkilerinde yarım kalmış, bitmemiş, aklında kalan ne varsa önüne çıkacak ve nihayet sonuca ulaşacak. İlişkinde kesin kararlar alabilirsin. İlişkin seviye değiştirebilir.

* Özellikle bir evlilik yapmış kırmızıların ikinci evlilik yapma ihtimalleri çok yüksek olacak. Bu ay sürpriz hamilelik yaşayabilirsin.

* İletişim ile ilgili bir iş yapıyorsan oldukça verimli bir ay yaşayacaksın. İş dolayısıyla katılacağın kalabalık organizasyonlarda tanışacağın kişiler ileri zamanlarda sana kapı açabilirler.

* Eğitim alma ve verme konularında yolun çok açık olacak. Finansal konularda biraz daha sabırlı olman gerekebilir. Ufak tefek patlamalar yaşamadan sakince taleplerini dillendirirsen daha başarılı olacaksın.

* Bu ay güzellik üzerine bazı ufak operasyonlar geçirebilirsin ve olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Rahatsızlığın varsa iyileşme olasılığın yüksek.

Doğum Rengi Turuncu Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* Bu ay derinleşeceğin, ruhsal inziva yaşayacağın, sessizleşeceğin bir döneme giriyorsun. Gözlemci olacaksın. Bu gayet iyidir çünkü sessiz kalan çok öğrenir. Bu sessizliğin içinde kendi inatçılığını, içine attığın, biriktirdiğin öfkeni görebilirsin.

* Bu ay çözümler gelecek. Şanslı, bereketli bir ay seni bekliyor. İlişkin varsa, partnerinin gelirinde güzel bir artış olabilir. Çocuk istiyorsan güzel bir aydasın.

* İlişkin yoksa geçmişten gelen biri tekrar karşına çıkabilir fakat bu kişi hatırladığın gibi olmayabilir, olumlu yönde oldukça değişmiş olabilir.

* Bu ay ilişkilerinde yaşayacağın olaylar sana bir şekilde çocukluğunu hatırlatabilir. Birileri sana annenin babanın davrandığı gibi davranabilir ve o zamanı hatırlatabilir. Böyle bir şey olursa eğer bunun o anıyı, duyguyu şimdi iyileştirebilmen için olduğunu anla lütfen.

* Bu ay işlerinde, gelirinde önemli ölçüde artış olacak. Rahatlayacaksın. Yaptığın yapacağın her türlü yatırımın kazancı da gayet iyi olacak.

* Bu ay para konularında oldukça şanslısın. Yurt dışı ile ilgili iş yapıyorsan yeni yatırımcılar, müşteriler ile verimli toplantılar yapabilirsin.

* Sağlık ile ilgili uzun zamandır çektiğin bir rahatsızlık varsa, ertelediğin bir durum varsa cerrahi müdahale ile bu sıkıntına son vermeye karar verebilirsin. Bu ay lütfen kendine dinlenecek, keyif yapacağın, detoks yapacağın zamanlar ayır. Masaj, spa gibi vücudunu rahatlatacak, gevşetecek yollar bulmanı tavsiye ederim.

Doğum Rengi Sarı Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* İlişkilerinde yumuşamak, esnemek durumunda kalacaksın. İnat etmen, kendi kurallarında diretmen, 'ben böyleyim' diyerek kesip atman hiç işine yaramayacak. Başkalarının görüşlerine, düşüncelerine sana hiç uymasa da karışmamayı, onları kontrol etmemeyi, kendine uydurmaya çalışmamayı öğreneceksin. Konfor alanında saklanıyorsan olaylar aracılığı ile o alandan çıkman gerekecek. Tüm bunlar senin gelişmen, görünmen için gerekli olacak.

* Anlaşılmadığını düşünüyorsan bu fırsatlar ile nedenini anlayacaksın. Sen karşındakileri ne kadar anlamaya çalışıyorsun düşüneceksin. Sert kalıplarını kabul ettirmeyi ve hatta tüm bu kalıplarını bırakacaksın sevgili Sarı.

* İlişkin varsa, ilişkinde hep senin dediklerinin olmasını istiyorsan ve üstüne üstlük karşındakinin eleştirilerini kabul etmiyor, dinlemiyorsan büyük sorunlar yaşayabilirsin. İlişkinde esnemeyi başarmışsan sorun yaşamayacaksın.

* Eskiden tanıdığın, yarım kalmış, hatta unutulmuş biri tekrar karşına çıkabilir. Karar veremeyebilirsin. Tekrar başlamayı düşünürsen de aynı şeklide davranman, esnememen, kendi kararlarındaki sabitliklerin tekrar aynı sonuçlara neden olacaktır.

* Tek başına ya da evden çalışıyorsan ortamın değişecek sevgili Sarı. İstesen de istemesen de toplulukta çalışmaya başlamak zorunda kalabilirsin. Eski bir iş teklifi tekrar gündeme gelebilir.

* Yurt dışı ile iş yapıyorsan yeni iş teklifleri, müşteri, kazanç gelebilir. Yabancılar ile iş yapma olasılığın çok yüksek olacak. Gelirin iyi olacak fakat bu dönem borç alma veya kredi alma işlerine girmemeni tavsiye ederim. Eski bir arkadaşın bir iş teklifinde bulunabilir.

* Ufak tefek sağlık sorunları olabilir özellikle üreme bölgelerinde. Kronik sağlık sorunun varsa ufak bir operasyonla tamamen halledilebilir. Uzun zamandır ihmal ettiğin bir ağrın, sıkıntın varsa üşenmeden doktor ile halletmeni tavsiye ederim. Bol bol sessiz kalıp kendini dinlemeni, kalıplaşmış düşünce biçimini esnetmek için çalışmanı öneririm.

Doğum Rengi Yeşil Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* Bu ay yaşamına yeni insanlar girecek. Bu kişiler sana yaşamının her alanında iyi gelecekler. Çevren değişiyor. Kendini neşeli, coşkulu, hayat dolu hissedeceksin. Keyfin yerinde olacak tabii eğer başkalarının sorunlarının ağırlığını fazla almazsan.

* Bu yılın başında hayal ettiğin ne varsa ve bu hayallerin için emek harcadıysan aralık ayında sonuçlarını göreceksin. İlişkilerin, finansal durumun, neşen, keyfin yerli yerinde olacak. Bu ay ayrıca gördüğün rüyalara dikkat etmeni öneririm. Bu rüyalar sana bilinçaltın hakkında bilgi verecek.

* Bu ay yeni insanlarla tanışacaksın. Büyük olasılıkla yeni çevrelere gireceksin. Tanıdığın insanlar arasında yeni başlangıç yapabileceklerin olacaktır.

* İlişkin varsa ve sıkıntılı bir süreç yaşıyorsan aile dışından, belki profesyonel bir yardım alabilirsin. İlişkinde senin de onun da değişmesi gereken, fazlasıyla sabit fikirleriniz olabilir. Dışarıdan bir bakış ile bunları anlayabilir ve çözebilirsiniz.

* Yılbaşından itibaren emek verdiğin her işin getirisini alacağın bir döneme giriyorsun. Boşuna çalışmadığını anlayacaksın. Finansal açıdan rahatlayacaksın. Yurt dışı ile ilgili getirisi olan bir iş yapabilirsin. Bu yatırım müşteri, iş imkanı, ortaklık olabilir.

* Yeni tanışacağın insanlar sana iş konusunda yeni kapılar açacaklar. İstiyorsan iş değiştirebilirsin, işin yoksa iş bulabilir, bir hobini kazanca dönüştürebilirsin.

* Genel olarak keyfinin yerinde olacağı bir aydasın. Yeni kişiler ile tanışacak, sosyal olacaksın. Bu nedenle sağlığını, bağışıklık sistemini korumaya önem vermelisin. Soğuk algınlığı, uçuk, boğaz problemleri yaşama olasılığın olabilir.

Doğum Rengi Mavi Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* Yaşadığın yeri, iş ortamını, görünüşünü, sahip olduklarını aniden değiştirebilirsin. Bunlar olumlu yönde, seni mutlu edecek değişimler olacaktır. Ev, araba alıp satabilirsin.

* Senin için yaşamında önemli olan bir cümle var: "Ben bilirim." Bu cümleni tamamen değiştirebilir ve yerine: "Seni dikkatle dinliyorum", "Kulak veriyorum", "Anlıyorum" diyebilir ve bakış açını genişletebilirsin. Güzel fırsatlarla dolu bir ay seni bekliyor sevgili mavi. Yaşam seni mutlu olacağın bir yöne doğru götürüyor.

* Bu ay aşk ayın. İlişkin varsa ciddi kararlar alabilirsin, evlenebilirsin. Evliysen seni çok mutlu edecek haberler alabilirsin, ilişkinin boyutu değişebilir.

* Dost olduğun biri ile sevgililiğe adım atabilirsin. Bu ay sen karşındakine ne kadar değer, sevgi, emek verdiysen karşılığını tamamen alacaksın.

* İşinde değişikler olabilir. İş değiştirebilirsin. Kendi işini kurabilir, terfi edebilirsin. İş yapış tarzında değişiklik olabilir. Bu değişimler ne olursa olsun seni mutlu edecek şekilde olacaklar.

* Çalıştığın kişilerin arasından veya dışarıdan birisi sana akıl verebilir, lütfen kulak ver, dinle. Sana verilecek tavsiye önce alakasız gibi gelse de çok önemli bir tavsiye olacak. İş arıyorsan bulabilirsin.

* Zihnin yoğun olacağından, kendine sessiz kalacağın, nefes alacağın zamanlar bulmalısın. Sinüs, kulak burun ile ilgili ufak problemler yaşama olasılığın olabilir.

Doğum Rengi İndigo(Lacivert) Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* Yeni insanlar, ortamlar içinde olacaksın. Parasal olarak güzel gelişmeler yaşayacaksın. Bunların yanı sıra aile içinde, özellikle kardeşler ile ilgili bazı gelişmeler, karışıklıklar yaşayabilirsin. Aile ve işin arasında kalabilirsin. Aileni bir konuda ikna etmek durumunda kalabilirsin.

* Sıkıcı gibi görünen olaylar başına güzel bir potansiyel yaratmak için gelecek bunu bil, izle ve lütfen akışa bırak. Direnirsen potansiyelin önüne engel koyabilirsin. Arzuladıklarımız bize bazen aklımıza gelmeyen yollardan gelir ve gerçekleşmeleri için bazı olaylar yaşamamız, bırakmamız gerekebilir. Güven ve akışa bırak.

* Bu ay yeni insanlar ile tanışacaksın. İlişkin yoksa ve hayalini kurduğun bir ilişkiye başlama olasılığın oldukça yüksek. Çok renkli, tam sana göre olan biri karşına çıkabilir. İlişkin varsa, ailen ve onun arasında ya da işin veya onun arasında kalacağın bazı olaylar yaşayabilirsin

* Çocuk hayalin varsa veya çocukların için hayallerin varsa gerçekleşebilir.

* İşinle ilgili değişimler yaşayabilirsin. İşle ilgili yeni insanlar tanıyabilirsin. Bu kişiler aracılığı ile işinle ilgili hayallerini gerçekleştirebilirsin. Bu güzel gelişmeler birden olmuş gibi gelecek fakat yılbaşından bu yana bunların hayalini zaten kuruyordun. Sadece zamanı yeni geldi.

* Finansal açıdan rahatlayacağın bir dönemdesin. İş ortamında renkli kişilerle keyifli bir şekilde çalışma imkanın olacak. İş arıyorsan bulabilirsin. Emek vermişsen ve işten beklentin varsa gerçekleşme potansiyeli oldukça yüksek.

* Bu ay keyfin yerinde olacak. Mide, bağırsaklar ile ilgili sorunlar yaşama olasılığın olabilir. Bol su içmeyi unutmamalısın.

Doğum Rengi Mor Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* Birkaç zamandır sanki zihnin net değilmiş gibiydi. Kolay karar veremiyordun, doğruluğundan emin olamıyordun. Grip hali gibi, yorgunluk, bulanıklık, net düşünememe durumlarını yaşıyordun. Aralık ayında bu durumdan artık kurtuluyorsun.

* Bu ay ne yaparsan yap gayet aklı başında ve akıllıca ilerleyeceksin. Neredeyse yıl boyunca sürmüş olan bu sis halinde yaptığın bazı şeylerden pişmanlık duymuş olabilirsin ya da çevren seni eleştirmiş olabilir. Fakat aralık ayında sen dahil herkes ne kadar doğru adımlar attığını görecek.

* Bu ay yaşamında sana bir katkısı, sevgisi, saygısı olmayan insanları yaşamından tamamen, korkmadan çıkarmaya karar verebilirsin. Başkalarının sevgisini görmek tabii ki güzeldir fakat bu sevgi için kendinden vazgeçmek gerekmez. Sevgi dilencisi olmayı bırakıyorsun sevgili mor.

* Yeni çevrelerde, nitelikli, sana uygun insanlarla karşılaşacaksın. Bu ay istediğin gibi, hak ettiğin gibi bir ilişki yaşama olasılığın çok yüksek. Eski, güvendiğin, yanında kendin olduğun bir dostun ile ilişki yaşayabilirsin. İlişkin varsa evlilik kararı alabilirsiniz. Bebek düşünüyorsan uygun zamanlardasın

* Kariyerinde çabalarının karşılığını alacaksın. Hatta 'daha iyi olabilirdim' diyerek kendini yargıladığın işlerde bile övgü toplayabilirsin. Biraz zorlanacağın fakat başarılı olacağın bir ay olacak. Sakın vazgeçme. Çalışmayı bırakırsan zamanını boşuna harcamış olursun. Lütfen sabırla emeğinin karşılığını alacağın zamanı bekle.

* İş konusunda statün yükselecek. İş arıyorsan bulabilirsin fakat tam senin istediğin gibi olmayabilir. Zamanla 'iyi ki başlamışım' diyebilirsin. Kısacası bu ay bolluk, kazanç seninle fakat biraz sabır gerekiyor.

* Sağlığına dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Lütfen yediklerine ve içtiklerine çok dikkat et. Mümkünse detoks uygula. İleride başına iş açılmaması için şimdiden kendine iyi bakmalısın. Kalp, dolaşım, varis gibi sorunlar yaşanabilir.

Doğum Rengi Pembe Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* Bir işle uğraşırken seni başka yönlere doğru oyalamak isteyenlere sınır koymayı öğreneceksin. Bir odanın ışığını açınca her şey birden netleşir. Senin yaşamında da olaylar, kişiler, veremediğin kararlar netleşecek.

* Merak ettiğin ne varsa gerçek sebeplerini öğreneceksin. Sosyal yaşamın genişleyecek yeni insanlarla tanışacaksın. Yaşamında yer değişiklikleri olacak. Başta nereden çıktı bu diyebilirsin fakat zaman geçtikçe sana iyi geldiğini fark edeceksin.

* Başka ülkeye, şehre göç yaşayabilir; işini ve evini değiştirebilirsin. Alım satım ile ilgili düşüncelerin varsa, gayrimenkul almak veya satmak istiyorsan önüne uygun fırsatlar çıkacak. Bu ay çok şanslısın. Zorlanacağını düşündüğün, üşendiğin olaylar bile karar verdiğin an su gibi akacak.

* İlişkin varsa ufak tefek tartışmalar yaşayabilirsin. Uyumlu olmaya çalışmanı hemen gemileri yakmamanı tavsiye ederim. Sonu tatlıya bağlanacak. İlişkin yoksa ve olmasını istediğin biri varsa, o kişinin aslında sana uygun olmadığını anlayabilirsin. Yeni insanlar ve yeni çevre sana çok iyi gelecek.

* Yeni bir aşk çok yakınında. Sadece silkelenmen ve artık eskiyi bitirme cesareti göstermen gerek. İnan, uygun olan uygun zamanda sana gelir.

* Toplantıların yoğun olabilir, seminer, sunum yapabilirsin. İşinde şanslı bir dönemdesin. Yükselebilir, yeni sorumluluklar alabilirsin. Sanatla, yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşıyorsan başarılı olacaksın. Sözlü iletişiminin çok kuvvetli olduğu bir ay olacak.

* Yine mide, üşütme, bağırsak ile ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Sinir sistemine, uyku düzenine dikkat etmeni öneririm.

Doğum Rengi Gold(Altın Sarısı) Olanları Aralık 2021'de Neler Bekliyor?

* Bu ay ne kadar şanslı olduğunu kendine hatırlatacaksın. Üzülebileceğin olaylar da olsa sonunda içinin ferahlayacağını bil. Çok şanslısın ve bu artık görünür olacak. Bol şükretmeni tavsiye ediyorum. Olmayana değil olanlara, seni mutlu edenlere dönüp bakmak seni iyi hissettirecektir.

* Bu yılın başından beri hayalini kurduğun, çok istediğin ne varsa, eğer biraz çabaladıysan, bu ay karşına çıkacak, sonucunu alacaksın. Bu ay ektiklerini biçme zamanın.

* Yeni çevrelere girebilirsin. Eski arkadaşlarından kopmadan, yeni insanlarla samimi olacaksın. Güvensizliği bırakıyorsun sevgili gold. Hem kendine hem yanındakilere güveneceğin bir dönemdesin.

* Hayalini kurduğun kişi karşına çıkabilir. Evliysen ya da ilişkin varsa partnerin ile ilgili bir memnuniyet yaşayabilirsin. Seni memnun edecek olaylar yaşatabilir sana. Tüm bu güzel duyguları hak ediyorsun. Hak etmediğini düşünüp, her şey yolunda giderken kendini sabote etme lütfen.

* Yurt dışı, e-ticaret, eğitim ile ilgili işler yapıyorsan önce biraz sıkıntılı günler geçirebilirsin. Fakat hemen akabinde bu konularda fırsatlarla da karşılaşabilirsin.

* İşinde taleplerini iletmek için uygun bir aydasın. İşin ile ilgili arkandan güzel sözler söylenecek. Gelirinde artış yaşayabilir, prim, terfi alabilir ya da en kısa zamanda alacağını duyabilirsin. Yeni iş teklifleri alabilir, bu teklifleri ciddi bir şekilde düşünebilirsin.

* Sağlığınla ilgili bir sorun varsa güzel gelişmeler, iyileşme yaşayabilirsin. Boyun, bel, sırt bölgelerinde rahatsızlık ihtimali olabilir. Hareket etmeyi bırakmamalısın. Ağır spor dışında yürüyüş, yoga, pilates yapmanı öneririm. Ayak bileğini kuvvetlendirmen gerekebilir.

Doğum Rengine Göre Kasım Ayı Rehberi

Doğum Rengi Nasıl Bulunur?

EN ÇOK OKUNANLAR

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde
Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde

Anadolu'nun 500 Yılı Beymen'in "Golden Opulence" Belgeselinde

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?