Doğum Renginize Göre Kasım Ayında Sizi Ne Bekliyor?

Doğum renginize göre kasım ayında sizi nelerin beklediğini mercek altına aldık.

YAZAR: Ebru Tarhun
ABONE OL
2 Kasım 2021 Salı 16:36 | Son Güncellenme:
22 dakika okunma süresi
Doğum Rengine Göre Kasım Ayı Rehberi

Doğum Rengi Kırmızı Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Önüne çıkmış olan tüm aksaklıkların, gecikmelerin ve blokajların son bulduğu bir döneme giriyorsun.
  2. * Enerjin yüksek olacak, adeta yerinde duramayacaksın. Oldukça hareketli olacaksın. İçindeki ateşin öfkeye dönme ihtimali de yüksek olacak. Bu nedenle tartışmalı ortamlardan uzak durmanı, özellikle değer verdiğin kişilerle ters düşmemeye özen göstermeni tavsiye ederim.
  3. * Enerji fazlalığını atmak, sakinleşmek, yavaşlamak için kendine yollar bulmalısın. Bu fazla enerjiyi işin ve başarın için kullanmalısın.
  4. * İlişkin varsa çok talepkar olabilirsin. Karşındakinden beklentin yüksek olacak. Partnerinin bu haline uyum gösterebilmesi için lütfen biraz sabırlı olmaya çalış.
  5. * İlişkin yoksa kendi kendine ve özgür olmaktan gayet memnun olacağın zamanlardasın. Birinden hoşlanıyorsan o da sana yaklaşıyorsa onu kırmamaya, nazik davranmaya çalış. Fazla enerjiksin ve istemeden ters davranabilirsin ve yanlış anlaşılabilirsin.
  6. * Ortak, patron, çalışan, iş arkadaşların ile bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Haklı olsan da konuşma diline dikkat etmeni öneririm. Kariyerinde, önünde engel olarak gördüğün ya da uzun zamandır uğraştığın ne varsa kolaylıkla ve olumlu şekilde çözülecek. Bu ay tüm engellerin üstesinden gelebilecek güçtesin
  7. * Sağlığın konusunda yenilikler deneyebilirsin. Bir rahatsızlığın varsa yeni bir tedavi ile olumlu sonuçlar alabilirsin. Yeni bir diyet programına, yeni bir spor dalına başlayabilirsin. Enerjin çok yüksek olacağından ufak tefek kazalara dikkat etmeni öneririm.

Doğum Rengi Turuncu Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Finansal konularda bir çıkış yolu bulabilir, yaşamında yenilikler deneyimleyebilirsin. Her konuda rahatlama hissedeceksin. Yine de yoğun bir ay olacak.
  2. * Kendini canlanmış, enerjik, yenilenmiş hissedeceksin. Senden saklanmış, bazı bilgiler önüne düşebilir.
  3. * Çevrendeki kişilere bakış açın değişebilir. İnsanları sınıflandırmaya eğilimin olabilir. Kendince artık hak edene hak ettiği gibi davranmayı seçebilirsin. Aşırı fedakarlığı bırakmaya karar verebilirsin.
  4. * İlişkin varsa güzel, sakin günler geçireceğin bir dönemdesin. İlişkinde fedakar isen artık dengeni bulacaksın. Bunu karşı tarafı kırmadan yapmayı başarabileceksin.
  5. * İlişkin yoksa sürpriz, beklenmedik ani bir aşk ilişkisi yaşamaya başlayabilirsin. Başta çekincelerin olabilir fakat sana gayet iyi gelecek.
  6. * İşin ile ilgili birçok teklif alabilirsin. İşlerin artabilir. Ufkunun genişleyeceği, yeni fikirler, çözümler üreteceğin, yaratacağın zamanlardasın. Yurt dışı bağlantılı bir haber sana sürpriz olabilir. Kariyerinde istediklerini elde fırsatını yakalamaya başlıyorsun.
  7. * Dinlenecek, kendinle kalacak zaman bulmalısın. Bu ay aktif, yoğun ve başarılısın. Fakat otoriteye, sisteme karşı bir asiliğin, öfken olabilir.

Doğum Rengi Sarı Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Yaratıcılığın oldukça yüksek olacak. Bu tarz bir işin varsa başarılı olabilir, tanınabilirsin. İletişim yeteneğin her zamankinden iyi olacak. Uzun süredir beklediğin bir konu aydınlığa kavuşabilir, sevinebilirsin.
  2. * Bu ay kendi sorumluluğunu alacak ve cesur kararlar vereceksin. Onay alma ihtiyacın olmayacak. Kendinle alakalı gurur duyacağın bir aya giriyorsun.
  3. * Bu ay iletişimin çok kuvvetli olacak. Karşı tarafa tatlı dilinle her istediğini yaptıracak güçtesin. Çevrende küs olan varsa barıştırabilirsin. Hoşlandığın biri varsa konuşmandan, sohbetinden oldukça etkilenebilir. Yalnız, iletişiminin kuvvetli olmasının yan etkisi dedikodudur.
  4. * Aman bu dönem başkaları ile ilgili ağzından çıkanlara dikkat et. İyi niyetli olsan da sözlerin çarpıtılabilir.
  5. * Bu ay kariyerinin altın dönemlerinden birini yaşayabilirsin. Kendine, işine güvendiğin bir dönemdesin. Yeni iş kurduysan daha geniş bir mecraya yayabilir, sağlam temeller atabilirsin.
  6. * Kaçırdığın iş teklifleri varsa tekrar önüne gelebilir.
  7. * Hafif mide ve baş ağrıların olabilir. Bu dönem grip olabilirsin, bol sıvı ve yeşil yemeye özen göster.

Doğum Rengi Yeşil Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Aklın ile yaratıcılığını beraber kullanabileceksin. Hayallerinin peşinde sağlam adımlarla koşacağın, hayallerin için akıllıca planlar yapıp harekete geçeceğin bir dönemdesin. Yaptığın her işe yaratıcılık, tutku katacaksın ve damganı vuracaksın.
  2. * Kendini hala sıkışık hissediyorsan, zincirini kıracak halkayı görecek ve bu zinciri kıracak gücü, motivasyonu bulacaksın. Döngüyü kırmak için bu sefer neyi farklı yapman, düşünmen gerektiğini bulacak, duygu, düşünüş alışkanlığını değiştirebileceksin. Büyük değişimler seni bekliyor.
  3. * İlişkin varsa aranızdaki tutku, heyecan tazeleniyor. İlişkilerde şanslı, anlaşılabildiğin, sevgi ve ilgi gördüğün bir dönemdesin. Sen şefkatli, insanlara çok iyi gelen bir ruhsun. Sen kendini takdir ettiğinde insanlar da sana saygı duyacaklar, seni anlayacaklar ve sevgi ile yaklaşacaklar.
  4. * İlişkin yoksa tutkulu, bol duygulu fakat inişli çıkışlı, heyecan duyacağın bir aşk yaşama potansiyelin yüksek.
  5. * Ortaklık konularında şanslı bir dönemdesin. Yeni iş fırsatları karşına çıkabilir. Büyük bir emek verdiğin bir işin sonucunda beklediğinden de büyük bir kazanç elde edeceksin.
  6. * Cesur bir hamle ile kariyerinin yönünü olumlu anlamda değiştirebilirsin. İş ortamında şaşırtıcı gelişmeler olabilir.
  7. * Kronik bir rahatsızlığın varsa sürpriz bir şekilde iyileşme yaşayabilirsin. Günlük alışkanlıklarında değişiklikler yapmak sana iyi gelecek. Hoşlanmadığın bir bağımlılığını, zararlı bir alışkanlığını bırakabilirsin.

Doğum Rengi Mavi Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Cesaretin, özgüvenin, şansın çok yüksek olacak. Enerjin olumlu yönde değişiyor.
  2. * Hislerin çok kuvvetli olacağından kendini dinlemeni tavsiye ederim. Bu dönem korkularını, endişelerini bir kenara bırak ve yaşama güven lütfen. Mutlu olmak için başkalarının onayına gerek olmadığını da sakın unutma.
  3. * Çekici ve özgüvenlisin. Beğenileceğin, dikkat çekeceğin bir döneme giriyorsun. Çevrende seni hayranlıkla dinleyecek insanlar olacak.
  4. * Sürpriz bir aşk kapını çalabilir. Güzel giden bir ilişkin varsa hoşuna gidecek tavırlarla karşılaşabilirsin. Çocuk istiyorsan doğru zamandasın.
  5. * Maddi olarak kazançlı ve bereketli bir dönemdesin. İş ortamında ufak tefek karışıklıklar olabilir. Eğer bu ortamda duyduklarından etkilenmez kendi işine odaklanırsan büyük fırsatlarla karşılaşacaksın. Motivasyonun ve yaratıcılığın çok yüksek olacak.
  6. * Dış görünüşün ile ilgili değişiklikler yapmak istiyorsan bu dönem gayet uygun bir dönem olacak.
  7. * Kronik bir rahatsızlığın varsa olumlu sonuçlar alabilirsin. Keyfin yerinde olunca bağışıklığın da yükselecek. Bol kahkaha at, neşeli ortamlarda ol. Bu ay harika zamanlar seni bekliyor.

Doğum Rengi İndigo( Lacivert) Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Yine yoğun zamanlardasın ama en azından zorlanmayacağın, şanslı ve enerjinin tam olacağı kesin. Kapalı sandığın kapılar açılacak. Yaşamında sana iyi gelecek üzerinden yük kaldıracak, seni özgürleştirecek köklü değişimler olacak.
  2. * Dostlarının, seni sevenlerin değerini anlayacaksın ki bu konuda da çok şanslısın.
  3. * Aşkta iki kişi arasında kalabilirsin. Kafan biraz karışabilir. Bir karar vereceksin ve bu kararından pişman olmayacaksın. Bu ay aşk konusunda da şansın çok açık olacak.
  4. * İlişkin varsa büyük ama sana iyi gelecek bir dönüşüm yaşayacaksınız. Takıntı yapmadığın, özgür bıraktığın sürece her şey senin lehine olacak, biraz sabır lütfen. Duygu yoğunluğunun yüksek olacağı bir aydasın.
  5. * Yeni yollar, kapılar kariyerinde önüne açılacak. Yeni bir sistem, düzen kuruyorsun. Maddi olarak emeklerinin, yorgunluğunun karşılığını alacaksın. Beklemediğin olumlu sürprizler olacak. Çok istediğin, üzerinde çok çalıştığın işler ayağına gelecek. Bol bol şükredeceksin.
  6. * İşinde tanınır olabilirsin.
  7. * Bu ay yeniden doğmuş gibi olacaksın. Tazelenip yorgunluğunu atacaksın. Dinlenmeye zaman ayırman ve vitamin takviyesi yapman senin için iyi olabilir. Akşamları fazla ağır yememeye özen göster. Dış görünüşünde yapacağın değişiklikler için olumlu zamanlardasın.

Doğum Rengi Mor Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Yaşamındaki olumsuzluklar yerine olumlu olanlara odaklanacaksın. Sanki gözlerinin önünden perde kalkacak. Olanı tüm açıklığı ile görecek ve anlayacaksın. Korku ve endişe yerini cesarete bırakacak. Olanı olduğu gibi kabul edip cesaretle devam edebilecek, yol alacaksın.
  2. * Kendi sorumluluğunu alıp yaşamında mutlu olacağın yöne doğru dümeni çevireceksin. Kendinle gurur duyacaksın. Zihnini, kuruntularını sakinleştirecek, daha çok iç sesini dinleyeceksin.
  3. * İlişkin olsa da olmasa da bu ay amacın mutlu olmak olacak. Beklentilerini dengeleyeceksin. Verdiğinin karşılığını alıp almadığına bakıp ona göre kararlar vereceksin.
  4. * Yeni ilişki arayışın varsa etrafında senden hoşlanan ama şu ana kadar fark etmediğin kişileri göreceksin.
  5. * Sorumluluk alacak, işine odaklanacaksın. Başarılı olacağın zamanlardasın. Sadece biraz çalışma ve odaklanma ile başaramayacağın iş yok. Eğitim verebilirsin. Deneyimin ve bilginle başkalarına yardımcı olabilirsin.
  6. * Şanslı bir döneme giriyorsun. Yemene, içmene özen göstermeli; kilo ile ilgili sorunun varsa dikkat etmelisin. Biraz gayret ile istediğin kiloya ulaşabileceğin dönemdesin.
  7. * Dış görünüşünü değiştirmek ve bakım için ideal zamanlardasın.

Doğum Rengi Pembe Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Güzel, olumlu değişiklikler seni heyecanlandıracak. Tatlı telaşlar, heyecanlar yaşayabilirsin.
  2. * Şansın gayet açık olacak. Ufak bir aksilikte moralin bozulabiliyor. Sabırlı ol. Bu dönemi keyifle geçirmek için olayları güvenerek akışına bırakman lazım. Bir şey olmuyorsa inan daha iyisi, sana daha uygunu geleceği için olmuyordur.
  3. * Yeni tanışmalar yaşayabilirsin. Bu tanışmalar sonucunda birinden çok hoşlanabilirsin. İlişkin varsa aranıza fiziki bir uzaklık girebilir. Bu da birbirinizi özlemenize, daha çok bağlanmanıza sebep olabilir.
  4. * Kendine güvenin çok yüksek. Yeni çevre, yeni insanlar etrafında olacak. Keyif alacağın bir döneme giriyorsun.
  5. * Yaşamın yeni şekline doğru evriliyor. Bazı planlarını değiştirmek durumunda kalabilirsin, sürprizler ile karşılaşabilirsin. Merak etme hepsi senin için iyi olacak. Sabırlı ve olumlu ol lütfen.
  6. * Kontrol etme isteğin yükselecek fakat ne kadar akışa, oluruna bırakırsan o kadar çabuk kolay sonuca ulaşacaksın. Yeni bir kariyere başlayabilirsin. Yeni iş, yeni yer yaşamında olabilir.
  7. * Mide, bağırsak problemlerine dikkat. Üşütmemeye çalış. Sindirim sistemini zorlama lütfen. Hafif yemek, hareket sana çok iyi gelecek. Belin, boynun, omuz ağrıların için profesyonel yardım alabilirisin.

Doğum Rengi Gold (Altın) Olanları Kasım 2021'de Neler Bekliyor?


  1. * Yetenekleri verimli olarak kullanacağın bir döneme giriyorsun. Yazma, konuşma, eğitim verme/alma ve iş konularında içinde saklı kalmış tüm yetenekler ortaya çıkacak ve bunları kullanacağın fırsatlar ile karşılaşacaksın.
  2. * Öz güveninin yüksek olduğu bir dönemdesin. Dolayısıyla insanları çekiyorsun. Çok beğenileceksin. Işıl ışıl parlıyorsun.
  3. * Bu dönem fiziksel görünümünde radikal değişiklik yapma cesareti gösterebilirsin.
  4. * Yeni bir birliktelik yaşama ihtimalin çok yüksek. İlişkinde seviliyorsun. Bir sorununuz varsa bile halletme olasılığınız çok yüksek. Bir ilişkinin sonuna geldiysen de inan senin için iyi olacak.
  5. * İşinde, yeteneklerini, ilhamı, yaratıcılığını kullanacak ve başarılı olacak, övgü toplayacaksın. Bilgine, tecrübene güveneceksin ve birçok işi kolaylıkla halledebileceksin. Olumlu hatta şaşıracağın, sevineceğin değişiklikler olacak. Beklemediğin bir gelir artışı seni çok rahatlatabilir.
  6. * Kafana koyduğunu elde edebileceğin bir ay olacak. Odaklan ve sabırlı ol.
  7. * Kendini iyi hissedeceksin ve moralin oldukça yüksek olacak. Bu da bağışıklık sisteminin de iyi olacağı anlamına geliyor. Neşeli ortamlarda bulunmaya önem gösterebilirsin.

Doğum Rengi Nasıl Bulunur?

Renklerin Psikolojimiz Üzerinde Etkileri

Pantone 2021 Yılının Renklerini Açıkladı

EN ÇOK OKUNANLAR

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?