8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Burcunuzu ve Yükselen Burcunuzu Neler Bekliyor?

8 Kasım'da Boğa'da ay tutulması gerçekleşiyor. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu neler bekliyor?

YAZAR: Gülser Çelik
ABONE OL
1 Kasım 2022 Salı 12:55 | Son Güncellenme:
13 dakika okunma süresi
8 Kasım Boğa'daki Ay Tutulmasında Burcunuzu Neler Bekliyor?

8 Kasım'da Boğa'da ay tutulması gerçekleşiyor. Ay tutulmaları dürtülerimizin, korkularımızın, endişelerimizin en çok tetikte olduğu zamanlardır. Uranüs gezegeninin tutulmaya dahil olması beklemediğimiz yerlerden beklemediğimiz darbelere işaret ederken; duygusal anlamda sarsılabileceğimizi söylüyor. Satürn karesi ise yine beklenmedik engellerle karşılaşabileceğimize dikkat çekiyor. 8 Kasım Boğa'da gerçekleşen ay tutulması sonrasında dürtülerimizle karar vermemeli ve korkularımızla adım atmamalıyız. Ay tutulmaları aynı zamanda bitirme, tamamlanma ve sonlandırma zamanlarıdır. Bazen bu bitişler tatlı bazen zorlayıcı olur. 8 Kasım Boğa'daki ay tutulması ise biraz zorlayıcı olacak. Kişisel haritalarımızdaki sonlanmalar bize çok güzel kapılar da açabilir. Bu yüzden 'Olanı kabul etmeliyiz.'

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Burcunuzu ve Yükselen Burcunuzu Neler Bekliyor?

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Koç ve Yükselen Koç Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Koç burçları parasal konularda önemli bitişler, sonlanmalar ve zorlanmalar yaşayacaklar. Uranüs gezegeninin etkisiyle beklenmedik yerlerden sorunlarla karşılaşabilirler. Parayla ilgili konularda eşe dosta çok fazla güvenmemelerinde ve borç alacak verecek ilişkilerine girmemelerinde fayda var. Mars-Neptün karesi ise arkadaşlık konularında bazı hayal kırıklıkları yaşayabileceklerini gösteriyor. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Boğa ve Yükselen Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa burçları ay tutulmasıyla beraber hayatlarıyla ilgili önemli kararlar verebilir. Uranüs gezegeninin etkisiyle verdikleri kararlar çok ani ve büyük olabilir. Bu süreçte akışta kalmalarında fayda var. Kariyerleriyle ilgili beklenmedik engellerle karşılaşabilir, bu durum sonucunda fevri kararlar verebilirler. Mars-Neptün karesi parasal konularda hayal kırıklıkları yaşayabileceklerini gösteriyor. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; İkizler ve Yükselen İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında İkizler burçları biraz içe dönebilir, ani duygusal geçişler yaşayabilir. Sağlıklarına dikkat etmeliler. Bu dönemde kendilerine iyi gelecek çalışmalar yapmalı, ruhlarına iyi gelecek yöntemler geliştirmeliler. Yurt dışı ve akademik kariyerle ilgili konularda gecikmeler yaşayabilirler. Mars-Neptün karesi kariyer ile ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşatabilir. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Yengeç burçları içinde bulundukları gruplar ve hayalleriyle ilgili tamamlanmalar ve sonlanmalar yaşayacak. Uranüs gezegeninin de etkisiyle tamamlanmalar ve sonlanmalar çok ani ve büyük olabilir, akışta kalmalarında fayda var. Satürn etkisiyle birlikte parasal konularda engellenmeler ve gecikmelerle karşılaşabilirler. Mars-Neptün karesi ise arkalarından çevrilen işlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Aslan ve Yükselen Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Aslan burçları kariyerleriyle ilgili önemli sonuçlar alabilir. Bu sonuçlar Uranüs gezegeninin de etkisiyle çok ani ve büyük olabilir, akışta kalmalarında fayda var. Satürn ortaklık ve ilişkiler konusunda bazı engeller çıkarabilir. Mars-Neptün karesi ise vergiler ve krediler konusunda hayal kırıklıkları yaşatabilir. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Başak ve Yükselen Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Başak burçları vizyonlarını ve hayata bakış açılarını değiştirecek önemli olaylarla karşılaşabilir. Yurt dışı ve akademik kariyerle ilgili önemli sonuçlar alabilir. Satürn gezegeni günlük rutinler konusunda zorluklar çıkarabilir. Bu süreçte sağlıklarına dikkat etmelerinde fayda var. Mars-Neptün karesi ise kariyer, ortaklık ve ilişkiler konusunda hayal kırıklıkları yaşatabilir. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Terazi ve Yükselen Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Terazi burçları vergiler, krediler, borç alma-verme konularında ani ve beklenmedik olaylar yaşayabilir. Uranüs gezegeni işin içinde olduğu için olayları akışa bırakmalarında fayda var. Satürn karesi yüzünden bir süre motivasyonları düşebilir. Mars-Neptün karesi ise günlük rutinler konusunda yanlış adımlar atmalarına sebep olabilir. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Akrep ve Yükselen Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Akrep burçları ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili önemli kararlar verecek. Uranüs gezegeninin etkisiyle bu kararlar çok büyük ve ani olabilir, akışta kalmalarında fayda var. İlişkisi olan Akrep burçları evlenebilir, yalnız olanlar ise yalnızlıklarını sonlandırabilir. Kişisel haritalara bağlı bir durum olsa da gündemleri ilişkiler olacak. Ev ve aile konularında beklenmedik engeller ve sorunlarla karşılaşabilirler. Fevri kararlar vermemeye özen göstermeliler. Mars-Neptün karesi ise aşk konusunda hayal kırıklıkları yaşayabileceklerini gösteriyor. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Yay ve Yükselen Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Yay burçları günlük rutinleriyle ilgili önemli değişiklikler yaşayabilir ve önemli kararlar verebilirler. Uranüs gezegeninin etkisiyle bu kararlar çok ani ve büyük olabilir, akışta kalmalarında fayda var. Ticaret ve arkadaşlık konularında beklenmedik engellerle karşılaşabilir, bazı sınavlara tabi tutulabilirler. Fevri kararlar vermemeye özen göstermeliler. Mars-Neptün karesi ise ev, aile ve ilişkiler konusunda hayal kırıklıkları yaşamalarına sebep olabilir. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Oğlak burçları aşk, çocuklar ve keyif aldıkları konularla ilgili önemli kararlar verebilir. Uranüs gezegeninin etkisiyle bu kararlar çok ani ve büyük olabilir, akışta kalmalarında fayda var. Parasal konularla ilgili beklenmedik engellerle karşılaşabilir, bazı sınavlara tabi tutulabilirler. Fevri kararlar almamalarında fayda var. Mars-Neptün karesi ise arkadaşlıklarla ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşatabilir. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Kova ve Yükselen Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Kova burçları aile ile ilgili konularda çok ani ve büyük kararlar vermek zorunda kalabilir. Uranüs gezegeninin etkisi altında olsalar da akışa bırakmalarında fayda var. Hayatlarının geneline yansıyan bazı sınavlara tabii tutulabilirler. Fevri kararlar vermemelerinde fayda var. Mars-Neptün karesi ise aşk ve parasal konularda hayal kırıklıkları yaşatabilir. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

8 Kasım'da Boğa'da Ay Tutulması Gerçekleşiyor; Balık ve Yükselen Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Boğa'daki ay tutulmasında Balık burçları eğitim, seyahat ve arkadaşlık konularında ani ve büyük olaylar yaşayabilir. Uranüs gezegeninin etkisinde olsalar da akışa bırakmalarında fayda var. Satürn yüzünden olaylara karamsar yaklaşabilir ve fevri kararlar vermek zorunda kalabilirler, dikkatli olmalılar. Enerjilerini doğru yönlendirmeye gayret etmeliler. Bitişler, güzel başlangıçlara vesile olsun.

Akrep'te Gerçekleşen Güneş Tutulmasında Burcunuzu Neler Bekliyor?

16 Mayıs'taki Akrep Ay Tutulması Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

30 Nisan Boğa'daki Güneş Tutulmasında Burcunuzu Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

14 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Burç Yorumları
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

20 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Dizi Önerileri
Mayıs Ayı Dizi Önerileri

Mayıs Ayı Dizi Önerileri

11 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?