2022 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos 2022 burç yorumlarıyla; Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burçlarını 2022 Ağustos ayında neler bekliyor? Ağustos 2022 aylık burç yorumları...

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
25 Temmuz 2022 Pazartesi 10:46 | Son Güncellenme:
34 dakika okunma süresi
2022 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos 2022 Aylık burç yorumları neler söylüyor? İlişki, Sağlık, Aşk, Para, İş, Eğitim durumunuz ile ilgili Temmuz ayı burç yorumları; koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2022 Ağustos Ayı Burç yorumun;

Koç Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca Jüpiter kişisel evinizde retro yapıyor. Eski olayları yeniden gündeme getirmeyin. Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yeniden tartışabilirsiniz. Üstelik bir sosyal aktivitede istemediğiniz olumsuz bir karşılaşma canınız sıkabilir. Yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. 12 Ağustos'ta Dolunay Kova burcunda gerçekleşiyor. İlginç bir dönemin içindesiniz. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. Bu nedenle, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Uranüs, finans evinizi güçlendiriyor. Severek ve isteyerek paranızı olumlu bir şekilde kazanıyorsunuz. Hem size prestij kazandıracak, hem de yardım edebilecek özel ve popüler kişilerle birlikte olacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizinle ilgilenebilir. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Satın alma ve sahiplenme isteğiniz üst seviyede olacak, gösterişli olmaya eğilimli bir yapı sergileyeceksiniz. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız. İşinizle ilgili talepleriniz konusunda istediğiniz şartları sağlayacaksınız.


Boğa Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Oldukça karışık bir ay. Gökyüzündeki açılar hayatınızı şekillendirirken sizi oldukça düşündürücü kılacaktır. Bu ay Venüs ve Güneş iletişimi aynı zamanda ayın ikinci yarısında aile ve yuva evinde ilerleyecek. Bilgi sahibi olmadığınız alanlarda gereksiz teknik müdahalelerde bulunmamalısınız. Duygusal takıntılarınız kafanızı meşgul edebilir. 12 Ağustos'ta Dolunay kariyer evinizde gerçekleşiyor. Kişisel başarılarınız çevreniz tarafından rağbet görecek. Yine bu dönemde eleştirilere hedef olabilirsiniz. Kendinizi bazı tartışmaların ortasında bulabilir ve taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz. Sizin inisiyatifiniz dışında gelişen bu tür ortamlarda, düşüncelerinizi gizlemekte yarar var. Kariyerinizle ilgili şartları gözden geçirip, yeni durum değerlendirmeleri gündeme gelebilir. Sosyal ilişkileriniz hız kazanacak. 12 Ağustos'ta Venüs aile ve yuva evinize geçiyor. Aileniz için para harcama döneminiz. Aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu hissedeceksiniz. Köklü kararlar alacaksınız. Kendinizi geliştirirken etrafınıza da örnek olacaksınız. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir. Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey, sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. 21 Ağustos'a kadar Mars sizi cesur yapacak. İlginç bir dönemin içindesiniz.


İkizler Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

12 Ağustos'a kadar Mars, kuzey Ay düğümü ve Uranüs 12. evinizde ilerliyor. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek. Planlarınızı gizli tutmak istiyorsunuz fakat çevrenize duvar örmeniz zor olabilir. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Venüs'ten muhteşem bir destek alıyorsunuz. Duygusal enerjinizin yoğunlaştığı anlarda bazı beğendiğiniz kişilerin karşınıza çıkması kafanızı karıştırabilir. Çünkü girdiğiniz ortamlarda karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Yine sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Yüksek olan isteklerinizi ve cinsel enerjinizi çevrenize yansıtıyor ve bu konuda yoğunlaşıyorsunuz. Aşklarınız ve duygularınızda ilişkiye siz hakim olacaksınız. Kendi kendinize kişisel hırslarınızı beslerken, güzel konuşmalarınız ve tartışma kabul etmeyen tavırlarınız bazılarına agresif gelecektir. Fakat, siz şartlarınızı korkusuzca sunacak kadar cesur olacaksınız. 27 Ağustos'ta doğan Yeni Ay; zihninizin çok aktif olmasıyla birlikte, birçok konuyu aynı anda düşünseniz bile sizi asla yanıltıcı durumlara düşürmeyecek, olaylara direkt yaklaşacaksınız. Aile ve yuvayla ilgili güzel haberler söz konusu.


Yengeç Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

24 Ağustos'a kadar Güneş para evinizde kalacak ve 12 Ağustos'ta Dolunay kendi finans evinizde gerçekleşecek. Venüs'le birlikte güzel bir açı içine girecek olan Merkür; ortak çalışmalarınızda ihtiyacınız olan pratikliği sağlayacak ve hızlı düşünmeniz konusunda size gereken desteği verecektir. İş takiplerinde sinirli olmamalı ve ani olaylar karşısında tepkilerinizi frenlemelisiniz. Bu gündem içinde kendinizden genç kişilerle daha yoğun bir şekilde anlaşacaksınız. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bu dönem fikirlerinizde aşırılığa kaçmamalısınız. İş birlikleri ve iletişim konularında yapacağınız önemli gelişmeler mevcut. Özellikle kendinizi ortaya koyacaksınız. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Güç bağı oluşturacağınız kişilerin sizin için önemli olduğunu unutmamalısınız. Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın. Bireysel ilişkilerinizde başarılı bir iş birliği içinde olacaksınız. Yolculuklarla ilgili şansınız kullanmalısınız. Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Partnerinizin sizin karizmatik, etkin kişiliğinizden hoşlanması, sizde farklı duygular oluşturuyor. Çevre ilişkilerinizde bazı dostlarınızın size önereceği tekliflere sessiz kalabilirsiniz. Etrafınızda sizi destekleyen yapıcı ve yetenekli arkadaşlarınız var. Bugün olayları uzaktan takip etmek istiyorsunuz. Bazı şeylerden emin olmak için, küçük molalara ihtiyacınız olacak. Daha sonra kararınızı son duruma göre vereceksiniz.


Aslan Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Çalışmalarınızda alışık olmadığınız şekilde hırslı olacak ve yakın çevrenizden ummadığınız yardımlar alacaksınız. Geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyor ve güçlükler karşısında önlemlerinizi pratik bir şekilde alıyorsunuz. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz. Dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz. Başkalarının değil, sizin ne istediğiniz önemli. 12 Ağustos'ta Venüs kişisel evinizde ilerlemeye başlayacak. Merkür finans evinizde isteklerinizin gerçekleşmesine yardım ederken, kendi inisiyatifinizle cesur davranışlar içinde olacak ve sınırlarınızın ne olduğu konusunda kendiniz karar vereceksiniz. Size karşı gelenlere tepki göstereceksiniz. 12 Ağustos'ta Dolunay karşıt evinizde oluşuyor. Tanışacağınız kişiler önce size hayranlıkla davranırken, birden kıskançlık duyguları ağır basabilir. Duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız. Aşk ve uyumluluk konusunda, kendinizi baskı altında tutmanız mümkün. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkuyorsunuz. Yanlış anlaşılmak istemediğiniz için, aşkınızı içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Paraya bakış açınızın ve maddi konularla aranızdaki bağlantıların yeni kurgusuna hazır olun. Her şey her an değişebilir. Kazançlarınız bir anda farklı bir çehreyle karşınıza çıkacaktır. Beklediğiniz fırsatlarınızın beklemediğiniz bir şekilde size gelmesi ilginç bir yaşam deneyimi olabilir. İstediklerinizin, sihirli bir şekilde elinize sunulması için hiçbir ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır. Masraflar ve harcamalar konusunda abartıya kaçabilirsiniz. Dengeli gitmenizde yarar var.


Başak Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

22 Ağustos'a kadar Güneş 12. bilinçaltınızda ilerliyor. Daha sonra kişisel evinize geçiyor. Güneş, size güç ve sabır verecek. Birlikte çalıştığınız kişileri sınayacak ve disiplinli çalışmalar sağlamak adına motive edeceksiniz. Güçlü beraberlikler kuracaksınız. Her şeyin en mükemmelini yapmak istiyorsunuz. Bu özelliğiniz bazılarınız için olumsuz bir tablo gibi algılanabilir fakat siz kendi doğrularınıza o kadar inanan bir kişisiniz ki, bazı çevre unsurlardan tepki alabilirsiniz. Hiçbir şeye aldırmaz görünecek ve bildiklerinizden ödün vermeyeceksiniz. Ay boyunca aşk ve sosyal evinizde Plüton retro yapıyor. Girdiğiniz topluluklarda gizemli çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri pratik yaşama geçirmiş olacaksınız. Ortaklıklar, aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz. 9. evde Mars kişisel çatışma verebilir. 23 Ağustos'ta Güneş kişisel evinize giriyor. Gücünüzün farkındasınız. Aynı düşünceye sahip arkadaşlarınızın da desteği ile yeni projeler üreteceksiniz. Özgürlük duygunuzu kişisel zevklerinizle kombine edeceğiniz özel haftalardan biri. Çalışma yaşantınızda çalışkan ve disiplinli davranarak, çevrenize iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz. Özgürlük duygunuzu kişisel zevklerinizle kombine edeceğiniz bir dönem. Çalışma yaşantınızda çalışkan ve disiplinli davranarak, çevrenize iyi bir örnek teşkil ediyorsunuz. Sosyal yaşantınızda, size olumlu ufuklar açacak yeni projelere sıcak bakıyor fakat risklerden çekiniyorsunuz. 27 Ağustos'ta Yeni Ay kişisel evinizde doğuyor. Cesaretinize güvenmeli ve kendinize yeni bir şans vermelisiniz. Olaylar istediğiniz yönde gelişecek. Emin olmadığınız konularda konuşmak istemiyorsunuz. İkna kabiliyetinizin yüksek olması nedeniyle, zorluklar sizi engellemiyor.


Terazi Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca karşıt evinizde Jüpiter geri gidiyor. Gireceğiniz topluluklarda marjinal düşüncede olan kişilerden hoşlanmanıza rağmen, geleneksel yapınızdan da ödün vermek istemiyorsunuz. Eğlence hayatına daha fazla önem veriyorsunuz. Bazılarınız işin tadını kaçırabilir ve aile büyüklerinin kurallarına ters düşebilirler. Geri giden Neptün, Jüpiter'le yan yana hareket edeceği için, sezgileriniz çok güçlü olacak. Hayal kurmak yerine, gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz. Her şeyiyle ilginç bir ay. Aşka karşı tavırlarınız ise, çekici, ayartıcı ve gizemli. Bu dönem sır perdenizi kapalı tutuyor, ilişkileriniz konusunda yorum yapmak istemiyorsunuz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yana değilsiniz. Düşüncelerinizi saklamakla bir yerlere varamazsınız. Aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kişisel cazibenizle çevrenizi etkilerken, uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz. Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz dönemdesiniz. Ekip çalışmalarına önem vereceksiniz. Özellikle, birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizi canlı tutacak ve alacağınız desteklerle kendinize yönelik yararlı çalışmalar yapacaksınız. Vicdan mekanizmanız sürekli çalışacak. Duygular ağır bastığı için, gereksiz ve ani çıkışlarla çevre ilişkilerinizi bozabilirsiniz. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz.


Akrep Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Ayın ilk haftası Venüs ve Güneş, kariyer evinizde bulunacak. Girdiğiniz topluluklarda güzel konuşmalarınızla ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. İş yemekleri ve kariyerinizi destekleyici toplantılarda bulunacaksınız. Buralarda karşılaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Daha sonra birlikte çalışmanız için tekliflerde bulunacaklardır. Sosyal çevrenizi istemleriniz doğrultusunda kullanabileceksiniz. İş temponuz ve yoğunluğunuz artacak. Duygusal yaşantınızda istediğiniz tempoyu tutturabileceksiniz. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Güneş, Merkür ve Venüs ayın büyük bir kısmında birlikte hareket edecekler. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Her ortam sizin için heyecan verici olacaktır. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Duygusal enerjinizin yoğunlaştığı anlarda bazı beğendiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. 21 Ağustos'ta Mars karşıt finans evinizde hareket edecek. Parasal konular sizin için önemli olacak. Sosyal fırsatlarınızı kendiniz yaratacaksınız. Belki de, size sosyal statü kazandıracak önemli şirketlere danışmanlık yapabilirsiniz. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalısınız. Partnerinizin parasından faydalanabilirsiniz.


Yay Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

11 Ağustos'a kadar Güneş ve Venüs 8. evinizde ilerliyor. Ev almak, borçlanmak ve ödemeleriniz için uygun bir dönem. Gönlünüze göre yatırım yapabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili çalışmalarınızda iddialı olacaksınız. Bu etkiyle harika ve pozitif iş birlikleri içinde bulunacaksınız. Sadece başarınızı vurgulamakla kalmayacak, Venüs'ün karşıt finans evinizde verdiği olumlu enerji sayesinde işleriniz başarılı geçecek. Kendinizi çok daha güçlü ve mantıklı hissedeceksiniz. Bu olaylar ani bir şekilde gelişerek, sizi şaşırtacak. Çalışmalarınızda alışık olmadığınız şekilde hırslı olacak ve yakın çevrenizden ummadığınız yardımlar alacaksınız, bu sizin için hayli önemli olacak. Bu hafta daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. İçinize doğan her şeyin, garip bir şekilde ayağınıza geleceğini bilmelisiniz. Siz yine de temkinli olun. Unutmayın ki, her an değişen koşullar yüzünden sonradan zor durumda kaldığınız bir gerçek. Kendinize şans vermek konusunda biraz cömert davranmalısınız... Kişisel evinizde ilerlemeye başlayan Merkür, birlikte çalıştığınız kişilerle iyi iletişim kurmanızı sağlıyor.


Oğlak Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Ayın büyük bir kısmı Merkür, ruhsal ve yolculuklar evinizde ilerleyecek. Tam karşısında Neptün retrosu var. Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Sosyal aktiviteleri seviyor olsanız da, kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Bu ay birçok arkadaşınız aşk hikayeleriyle ilgili düşüncelerini sizinle paylaşacaklar. Yardım etmeyi ve akıl vermeyi seviyorsunuz. Biraz da kendinize zaman ayırın. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir dönem. Birlikte çalıştığınız kişilerle, duygusal çelişkiler yaşamanız mümkün. Sizin olaylara bakış açınız onlara göre uçuk ve imkansız gibi görülebilir. Fakat sizdeki başarma hırsı, hiçbir engel tanımıyor. Son anda vazgeçmediğiniz müddetçe her şey mükemmel gelişecek. Ayın ilk on günü karşıt Venüs, duygusal yönlerinizi daha da arttırırken, sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar fazla derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Fazla alıngan olduğunuz bir hafta yaşayacaksınız. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Hayal kırıklığı size göre değil fakat çevrenizdeki kişilerin üzerinizde baskısı sizi üzebilir. Kıskançlıktan uzak kalmalısınız. Plüton geri gitmesine rağmen, tüm iyi dileklerini ve olumlu enerjisini size aktarmak için, sanki size söz vermiş gibi davranıyor. Takıntılarınızla yaşamaktan vazgeçin.


Kova Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Kozmik enerjilerin size verdiği desteklerle, entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Ön planda olma isteğiniz doğrultusunda çalışmalar yaparken, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekecek, toplumda göze çarpacaksınız. Fakat sizin iddiacı taraflarınızı da ortaya çıkaracak. Düşüncelerinize ve kendinize güveniyorsunuz. İletişim konusunda son derece aktif, hareketli ve bilgili yönlerinizle ön plandasınız. Gireceğiniz ortamlarda sizi destekleyecekleri gibi, size karşı çıkan kişiler de olacaktır. Bu ay bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Güneş ve Merkür'den destek alıyorsunuz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Gittiğinizi tatil ve yolculuklarda ilginç arkadaşlıklar söz konusu. İş hayatınızda yardım eden biri, ilginç bir beraberliğin başlangıcına da neden olacaktır. Jüpiter, Satürn ile Uranüs arasında meydana gelecek etkileşim enerjinizi ortaya çıkaracak. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. 27 Ağustos'ta Yeni Ay karşıt finans evinizde. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Yumuşama politikası, emin olun işinize yarayacaktır.


Balık Burcu – Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

11 Ağustos'a kadar Venüs aşk hayatınızda romantizm rüzgarları estirecek. Arkadaş toplantıları sosyal aktiviteler sizin için önemli olacak. Daha sonra Venüs, Güneş'le birlikte çalışma evinizde birleşecek. İş görüşmeleri gündeme gelecektir. Bu hareketlilik o denli fazla olacaktır ki, sizler bu dönemde sürekli yollarda, görüşmeler yapan, elinde ajandasıyla notlarını karıştıran bir hale gelebilirsiniz. İşte benim size tavsiyem bu dönemde girişimci olmanız. Bunu yaparken de, dağılmadan, kendinizi odaklamayı bilerek, kafanızın içindeki fikirleri, yaşamınız adına olumlu adımlar atmasını bilerek gerçekleştiriniz. Güneş aynı zamanda çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olmanızı sağlayacak ve Venüs sizi çevrenize karşı daha ılımlı yapacak. Yatırım konusunda akıllıca kararlar vereceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla uyum içinde çalışmalı ve onların gönüllerini almalı, aradaki nüansı bozmamalısınız. Çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz. Ayın büyük bir kısmı Merkür karşıt burcunuzda gidiyor. Çok hareketli bir dönem içindesiniz. Düşündüğünüz her şeyin kısa sürede farklı bir sunumla önünüze çıktığını göreceksiniz. Yöneticilik yapıyorsanız; birlikte çalıştığınız kişileri yapıcı bir şekilde eleştirerek daha mükemmel olmalarını sağlayacaksınız. Çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacak, sosyal yapınızı destekleyici işler yapacaksınız. İşinizle ilgili ideallerinize ulaşmak istiyorsanız, arkadaşlarınızın fikirlerini çok detaylı incelemelisiniz. Çevrenizi dinlemek size çok şey kazandıracak.



EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler
Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler

Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler

22 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?