Instagram Reels; En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözümleri 2024

En Sık Karşılaşılan instagram reels Sorunlar ve Çözümleri ile gelin, Instagram'ın TikTok ile birbirine oldukça benzetilen uygulaması Reels'a yakından bakalım. Instagram'ın dünya ile paylaştığı Instagram Reels, eğlenceli ve ilgi çekici video çekmenin yeni bir yolu olsa da yüzde elliye yakın bir kesim TikTok ile birbirine oldukça benzetti. 90 saniyelik, müzikli bir video formatı özelliğine sahip olan Instagram Reels, başta Z kuşağı olmak üzere sosyal medya kullanıcıları arasında oldukça popülerleşti.

ABONE OL
3 Eylül 2020 Perşembe 11:47 | Son Güncellenme:
27 dakika okunma süresi
Instagram Reels; En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözümleri 2024

INSTAGRAM REELS NEDİR?

Instagram Reels videosu nasıl yapılır? Reels, Instagram'da müzik için ayarlanmış 60-90 saniyelik klipleri kaydetmenin yeni, eğlenceli ve ilgi çekici bir yolu. Facebook'un Intagram'daki yeni video formatı olan Reels, TikTok ile oldukça birbirine benzetilse de birbirinin aynısı değil.

REELS NASIL KULLANILIYOR?

Ses, müzik ve yaratıcı efektlerle hazırlanan Reels videoları Instagram'ın yeni sürümüyle birlikte, keşfet bölümündeki Reels kısmında yayınlanabiliyor. Ayrıca bu kısımda popüler ve trend hesapların Reels videolarını da görebiliyorsunuz. Aynı şekilde sizin Reels videolarınız da diğer Reels kullanıcıları tarafından görülebiliyor.

Instagram Reels Kaç Saniye 2024?

Reels video oluşturmak için ekranı açarken ekranın sol üst köşesinde video uzunluğunu gösteren daire içindeki 15 rakamına basarak video rulosunun uzunluğunu ayarlayabilirsiniz. Reels videonuzu 15, 30, 60 ve 90 saniye olarak ayarlayabilirsiniz.

Reels Videoları En Fazla Kaç Saniye?

Instagram'ın geçen yıl piyasaya sürdüğü "Reels" özelliği, görüntülendiği anda 60 saniyelik bir video çekiyor. Daha sonra Reels süresi yeni güncellemeler ile 15, 30, 60 ve 90 saniyeye çıkartıldı.

Instagram'da Neden Reels Yok?

Yeni bir Instagram hesabı açtıysanız, hesabınızı etkinleştirmek için mailinize gelen bağlantıyı açarak hesabını aktifleştirebilirsiniz ancak etkinleştirmediyseniz Instagram Reels'e ulaşamayabilirsiniz. Hesabınızın etkin olduğundan emin olun ve tekrar deneyin.

Instagram Reels'i Kimler Görebilir?

Herkese açık hesaplar için: Instagram'daki herkes Instagram Reels videolarınızı görüntüleyebilir ve paylaşabilir. Keşfet, Efektler, Hashtag'ler, Ses Sayfaları ve daha fazlası gibi yerlerde videolarınızı görebilir ve indirebilir.

Instagram Reels Neden Çıkmıyor?

Cihazınızı ve uygulamalarınızı güncellemeniz gerekebilir. Profildeki boşlukları doldurun ve doğrulanmayanları doldurun. Yeni bir Instagram hesabı açtıysanız, Instagram Reels özelliğini kullanabilmeniz için mail adresinize gelen bağlantıyı açarak hesabını aktifleştirmelisiniz.

Reels Videoda Neden Ses Yok?

Instagram uygulamasını kaldırın ve tekrar yükleyin. Telefonunuzda "Ayarlar- Zil sesi ve uyarılar" kısmında sesin açık olduğundan emin olun. Telefonunuzun Ayarlar bölümündeki Instagram ses ve uyarını açık bırakın. Instagram'da dolaşırken izlediğiniz Reels videolarda ses çıkmıyorsa sol alt köşedeki ses butonuna bir kere basınız. Tüm bunlara rağmen ses sorunu devam ediyorsa yardım kısmına yazarak Instagram ekibinden destek talep edebilirsiniz.

Instagram Reels Video Ses Sorunu?

Bu konu hakkında Instagram'dan güncelleme bekleniyor. Geçici olarak Instagram'ı kaldırıp yeniden yüklemeyi denebilirsiniz veya Reels videolarını izlediğiniz ekranda, bir alttaki videoya geçip daha sonra tekrar üst videoya geçtiğinizde sorunun giderildiğini görmüş olacaksınız. Ancak Tüm bunlara rağmen ses sorunu devam ediyorsa ayarlar-yardım kısmından Instagram ekibine yazarak destek talep edebilirsiniz.

Instagram'a Reels Gelmedi Ne Yapmalıyım?

Ana sayfada sol üst köşedeki kamera işaretine tıklayın; canlı, hikaye, Reels bölümleri karşınıza çıkacaktır. Instagram Reels'i kullanmak için açılan ekrandan bir hikaye seçmelisiniz veya yeni bir görüntü kaydedebilirsiniz. Yeni hesap açanlarda Reels özelliğini görünmeyebilir. Video paylaşımı yaparak özelliği aktif edebilirsiniz veya telefonunuzu ve Instagram uygulamasını güncelleyebilirsiniz.

Telefondan Ses Çıkmıyor Ne Yapmalıyım?

Cihazınızın Ses ayarları tercihlerinde Hoparlör seçeneğinin seçili olduğundan ve sesin açık olduğundan emin olun. Zil sesleri, alarm sesleri ve multimedya sesleri için çeşitli ses seçenekleri vardır. Bunlardan herhangi biri en düşük seviyedeyse, sesi artırmak için sekmeyi sağa kaydırabilirsiniz.

'Instagram Reels Profil Izgarasından Kaldır' Ne Demek?

Ana profilinizden Reels videonuz kalkar ancak Reels bölümünde görünmeye devam eder.

'Instagram Reels Videosunu Profilde Gösterme' Ne Demek?

Yanlışlıkla bir Instagram Reels videosunu profilinizden kaldırdıysanız. Tekrar Reels videosunu profilde gösterebilmek için videoyu tekrar paylaşım yapmanız gerekiyor.

Instagram Reels Akışta Paylaş Ne Demek?

Bu seçenek ile paylaştığınızda, kullanıcılar akış ekranlarında Reels videonuzu görüntüleyebilir.

Instagram Reels Profilimde Neden Gözükmüyor?

Reels videosunu profilinizden kaldırdıysanız, tekrar Reels videosunu Instagram profilinizde gösterebilmek için videoyu yeniden paylaşım yapmanız gerekmekte.

Instagram Reels Taslaklar Nerede?

Profil sayfanızı açınız, Reels sekmesine tıklayınız ve görüldüğü üzere tüm taslak Instagram Reels videolarınız karşınıza çıkacaktır.

Instagram Reels Video Herkese Açık Mı?

Profiliniz herkese açık bir hesap ise, Instagram'daki herkes Reels videolarınızı görebilir ve paylaşabilir.

Reels Remiksle Ne Demek? Nasıl Kullanılır?

Kullanıcılar Reels'i yeniden düzenleyebilir, orijinal klibin yanına kendilerine ait videoları yükleyebilir ve bu şekilde yan yana gelecek şekilde kendi Reels Remix videosunu oluşturabilirler.

Instagram Reels Remix Nasıl Yapılır?

Instagram ayarlarınıza gidin ve gizlilik bölümünü açın. Ardından Reels bölümüne dokunun ve ''Remiksi Etkinleştir'' seçeneğini aktif duruma getirin.

Instagram Reels Açılmama Sorunu

Hesabınız yeni ise aktif olmamış olabilir. Mail adresinize gelen bağlantıya tıklayarak hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. Sorun yine düzelmedi ise uygulamayı güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Instagram Reels Kaydedilenler Nerede?

Instagram uygulamasını açın ve sağ altta bulunan profil fotoğrafınıza tıklayın, ardından açılan sayfada 3 çizgiye tıklayın. Aşağıda açılan menüde ''kaydedilenlere'' tıklayın. Instagram uygulamasında tüm kaydettiğiniz içeriklere buradan ulaşabilirsiniz.

Instagram Reels Ses Çıkmıyor Sorunu

Geçici olarak Instagram'ı kaldırıp yeniden yüklemeyi denebilirsiniz veya Reels videolarını izlediğiniz ekranda bir alttaki videoya geçip, daha sonra tekrar üst videoya geçtiğinizde sorunun giderildiğini görmüş olacaksınız. Ancak tüm bunlara rağmen ses sorunu devam ediyorsa, ayarlar-yardım kısmından Instagram ekibine yazarak destek talep edebilirsiniz.

Instagram Reels'e Ses ve Müzik Ekleme

Instagram Reels videonuzu kayıt ettikten sonra, ekranın sol menüsündeki nota simgesine tıkladığınızda, Müzik ve Efekt ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda nota simgesinden müzik kitaplığından bir şarkı seçebilir veya Instagram Reels kütüphanesindeki müzikleri kullanabilirsiniz.

Instagram Reels Videosuna Nasıl Ses Eklenir?

Videonuzun içindeki orijinal sesi kullanabilir veya Instagram kitaplığından müzik ekleyebilirsiniz.

Instagram Reels Video Nasıl Paylaşılır?

Instagram uygulamasından hikaye oluşturma kısmına tıklayınız, ekranın alt bölümünde Reels başlığı gelecektir.

Instagram Reels Gönderi Boyutu Kaç Olmalı?

Instagram Reels videonuz için ideal boyut 1080x1920 piksel ve maximum 4GB boyutunda olmalıdır.

Instagram Reels Ölçüleri

Reels video paylaşım boyutu 9:16 veya 1080 x 1920 px'dir.

Instagram Reels Kalite Kaybı Olmadan Video Paylaşma; Neden Fotoğrafların Kalitesi Düşüyor, Videolarım Kötü Görünüyor?

Fotoğraflarınızı mutlaka düzenleyin, renk, detay, keskinlik ekleyebilirsiniz. Hazır Filtre'lerden doygunluk ve keskinlik verebilirsiniz. Fotoğrafı paylaştığınızda yine Instagram otomatik olarak çözünürlüğü düşürecektir ama bu şekilde kalite kaybının önüne bir nebze geçebiliyoruz.

Instagram Reels Taslaklarım Silindi

Instagram-Ayarlar / Hesap / Son Silinenler klasörü üzerinden silinen içeriklerinizi geri getirebilirsiniz. Instagram'da genellikle şifre değişiminden sonra taslaklarda kendiliğinden silinme görülebiliyor.

Instagram Reels Çalışmıyor

Instagram hesabınızı aktif etmemiş olabilirsiniz. Bu durumda mail kutunuzu kontrol edip Instagram üzerinden gelen bağlantıyı kabul etmeniz gerekiyor.

Instagram Hesabımda Reels Yok, Instagram Reels Gelmiyor

Hesabınızı yeni açtıysanız ve hesabınızın mail adresine gelen bağlantıyı onayladıysanız, video paylaşımı veya paylaşım yaparak özelliği aktif edebilirsiniz. Bazı kullanıcılarda birkaç gün sürebiliyor. Aynı zamanda telefonunuzu ve Instagram uygulamasını güncelleyebilirsiniz.

Instagram Reels 60 Saniye Olmuyor

Reels bölümünde müzik ikonuna tıklayıp 30 saniyeye ve 60 saniyeye yükseltebilirsiniz. Yine de sorun devam ediyorsa Ayarlar-Yardım-Sorun Bildir bölümünden Instagram ekibine yazabilirsiniz. Bir Hafta içinde genellikle bu sorun düzelmektedir.

Instagram Reels Eksik Özellikler

Bu bir sistem hatasıdır; Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemeniz gerekmektedir. Aynı zamanda telefonunuzu güncelleyebilirsiniz.

Instagram İzinsiz Fotoğraf ve Video Paylaşımı

Instagram'da Gizliliğinizin İhlalini Bildirin bu link üzerinden detaylı bir şekilde bildirebilirsiniz.

Instagram Reels Keşfet Kapalı, Instagram Reels Keşfet Nasıl Düşülür?

Kullanıcıların videonuzu sonuna kadar veya belirli bir süre izlemesi, Instagramda keşfet'e çıkmak için çok önemlidir. En popüler müzikleri seçebilir ve sadece video ile alakalı olan hastag'leri kullanabilirsiniz. Düzenli paylaşımlar ile profiliniz keşfet'e açılacaktır.

Instagram Reels Keşfet Bölümünde Nasıl Çıkarım?

Paylaşımlarınızda etiket uygulayın, bu etiketleri kullanırken sadece paylaşım ile alakalı olmasına özen gösterin. Düzenli ve yüksek çözünürlü paylaşımlar yapın. Kullanıcıların içeriğinizi kaydetme ve beğenme sayısı belli bir düzeyde olmalıdır.

Reels Videoları Nasıl Daha Çok İzlenir?

Instagram'da Reels video izlenmeleri nasıl arttırılır? Öncelikle videolarınızı olabildiğince yüksek çözünürlükte çekin. Özgün ve düzenli içerikler paylaşın. Yorumlara dönüş yapın ve etiketleri video ile alakalı olacak şekilde kullanın. Böylece izlenme sayınızda artış gözlemleyebilirsiniz.

Reels Videoları Nasıl Yapılıyor?

Instagram hesabınızda sol üst köşedeki kamera ikonuna tıklayın ve açılan sayfada Reels yazan bölümü seçin. Şimdi kaydet tuşuna basarak videomuzu kaydedebiliriz.

Instagram Reels Videoları Hikayede Nasıl Paylaşılır?

Paylaşımın sağ altında bulunan DM gönder ikonuna tıklayın ve Hikayene gönderi/video ekleyin'e dokunun. Hikayen'in yanındaki Paylaş seçeneğine ve ardından Bitti'ye dokunun.

Reels Videoları İzleyenler Görünüyor Mu? Instagram Videolarımı İzleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram Reels paylaşımlarında videoların kimler tarafından izlenildiği görülmemektedir.

Instagram Reels İzlenme Arttırma Nasıl Yapılır?

Videolarınızı olabildiğince özgün ve yüksek çözünürlü paylaşmalısınız. Gönderinize yapılan yorumlara mutlaka dönüş yapın ve Instagram Reels video paylaşımlarınızda etiketleri, olabildiğince içerik ile alakalı olacak şekilde seçin. Böylece izlenme sayınızdaki artışı gözlemleyebilirsiniz.

Instagram Keşfet Neye Göre Çıkıyor?

Instagram, keşfet sıralamalarında aritmetik bir formül kullanır. Keşfet bölümünde gezerken bir videoyu veya gönderiyi kaydedip beğenmeseniz bile, üzerinde birkaç saniye durmanız algoritma tarafından bu gönderinin, ilginizi çektiğini düşünmesine yol açıyor ve bu içerikle alakalı diğer paylaşımları görmeye başlıyorsunuz; aynı zamanda takip ettiğiniz insanlar bu içerik ile ilgileniyor olabilir.


Instagram Reels Neden Gözükmüyor?

TikTok'un Amerika'da yasaklanacağı korkusu yavaş yavaş yayılırken, bir yandan da alternatif platformlar üzerinde çalışıldığı zaten biliniyordu. TikTok'un Hindistan'da yasaklanması üzerine Facebook, Reels video formatını Hindistan da dahil olmak üzere Amerika, Fransa, Almanya, Türkiye, Kanada ve Japonya gibi 50'den fazla ülkede erişime açtı. İlk olarak 2019'un sonralarında Brezilya'da test sürümleri denenen Reels için Facebook'un Z kuşağı üzerinden TikTok ile rekabet girişimi denilse de henüz TikTok'ı tahtından edemedi.

Reels ve TikTok ikilisi birbirine çok benzetilse de TikTok 15 saniyelik video kısıtlamasını bu yılın başlarında 60 saniyeye çıkarırken, Reels başlangıç formatı olan 15 saniyelik süreyi -henüz- koruyor. İki video formatında da müzik başrolde olduğu için Facebook'un müzik şirketleriyle olan anlaşmaları Reels'ı telif konusunda rahatlatıyor. TikTok'ın ise müzik şirketleriyle olan anlaşmalarını artırma çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Instagram'ın doğası gereği yeniliklere açık olması ve sosyal medya kullanıcılarının kullanımı konusunda oldukça tecrübeli olması, Reels'ın yükselen bir başarı ivmesi yakalayacağının sinyallerini veriyor.

Instagram Reels Nasıl Kullanılır?

Instagram’ın hikaye kısmını açıp Reels kısmını seçmeniz yeterli. Yalnızca mobil cihazlara uygun olan Instagram Reels ile video çekmek için doğrudan Reels’ın kamerasını kullanabilir ya da kamera rulonuzdaki videoları yükleyebilirsiniz. Minimum üç, maksimum 15 saniye süresi olan videolar tam çekim şeklinde olabileceği gibi birbirine montajlanmış çekimlerden de oluşabilir. İstediğiniz müziği ekleyebileceğiniz Reels videonuzu çekmeye hazır olduğunuzda, kayıt düğmesine basabilir ya da zamanlayıcıyı ayarlayabilirsiniz. Reels için zamanlayıcıyı ayarlarsanız ekran üzerinde kayıt başlamadan önce bir geri sayım olacaktır. Videonuzu çekip kaydettikten sonra ekrana gelen hizala seçeneği ile bir sonraki videonuza geçmeden önce kaydettiğiniz videonun içeriğindeki nesneleri sıralayabilme imkanına sahipsiniz. Video çekimini bitirdikten sonra istediğiniz eğlenceli çıkartmayı ya da metni ekleyebilirsiniz. Ardından Reels videonuzu paylaşabilir dilerseniz taslak halinde kaydedip istediğiniz zaman da paylaşabilirsiniz. Hatta yakın arkadaşlarınızla dm şeklinde paylaşabilmenizin yanı sıra hikayenize de ekleyebilirsiniz.

Instagram Reels videosu Remiksle ne demek?

Hem ülkemizde hem de dünyada popülerleşmeye başlayan Instagram Reels influencer'lardan ve markalardan olumlu tepkiler aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı TikTok’daki varlıklarını korurken Reels denemeleri de yapıyor. Ülkemizde Sibil Çetinkaya, Elvin Levinler, Larissa Gacemer gibi influencer'lar kullanırken, dünyada ise Elise, AbbieCurls, Richard ve Chris Appleton gibi isimler kullanıyor.

Instagram Reels İzlenme Sayısı Nasıl Artar?

Hashtag'ler ve İçerik Uygunluğu: Gönderilerinizi ve ilgi alanlarınızı takip ederek, Instagram'ın algoritması hangi hashtag'lerin Reels'inizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacağını belirleyecektir. Videonuzun kalitesi ne kadar iyi olursa, belirli kullanıcılarla paylaşılma ve trend olan bir konu haline gelme olasılığı o kadar yüksektir.

Instagram Reels'a Yeni Güncellemeler 2023

Instagram, Reels’a yeni güncelleme getirerek insanların sevdikleri sesleri keşfetmeleri ve kaydetmelerini kolaylaştırmak için özellikler geliştirdi. Instagram, Reels’a gelen yeni güncellemeler arasında;

Ses Arama: “Senin için” ve “Trending” gibi yeni sekmelerle birlikte, en yeni müzikleri ve sesleri kolayca takipte edebiliyor, yeni keşiflerde bulunup ve arama yapabiliyorsunuz.

Ses Kaydetme: Instagram’da Reels çekerken kullanacağınız sesleri artık kaydedebiliyorsunuz.

DM Üzerinden Ses Sayfalarını Paylaşma: Belirli bir ses ile ilişkili tüm Reels videolarını Instagram’da direkt mesaj üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

Instagram Reels Keşfet Nasıl Düşülür?

Reels sekmesini Türkiye'de kullanıma sunan Instagram ayrıca yeni güncellemesinde, Reels videolarını keşfetmeyi kolaylaştırmak adına; 'Keşfet sekmesi'ni ana sayfanın sağ üst köşesine, mesajların yanına taşıdı. Reels'ın yeni özellikleri ile ilgili açıklama yapan Instagram, "Reels hala oldukça yeni olsa da insanların yaptıklarını görmek bize ilham veriyor. Ses ve müziğin bir trend'e katılırken büyük ilham kaynakları olduğunu, kitlelere ulaşmak, hatta viral olmak için bir fırsat sunabildiğini biliyoruz; bu yüzden bugün kullanıma sunduğumuz yeni ses özellikleri için çok heyecanlıyız" dedi. Bunlara ek olarak Instagram, 10'uncu yıl kutlamalarının bir parçası olarak Reels lansmanından bu yana en fazla paylaşılan 20 şarkının listesini paylaştı:

Remiksle Ne Demek?

Reel Remix, kullanıcıların orijinal videonun yanında görünen tepkisel videoları çekmelerine olanak sağlayan bir düzenleme özelliğidir. Instagram Reels Remix özelliği ile mevcut olan reel videoya yanıt olarak yeni bir Reel hazırlayabilirsiniz.

En Çok Dinlenen Reels Müzikleri

  1. "Virgo"- JADU JADU
  2. "ily (i love you baby) (feat. Emilee)"- Surf Mesa
  3. "Cute Song"- Aroob Khan
  4. "Yes or No"- Jass Manak
  5. "Watermelon Sugar"- Harry Styles
  6. "Sunset Lover" - Petit Biscuit

En Çok Sevilen Reels Müzikleri

  1. "WAP (feat. Megan Thee Stallion)" - Cardi B
  2. "se essa vida fosse um filme" - GIULIA BE
  3. "Butterfly" Jass Manak
  4. "Piece Of Your Heart (Alok Remix)"- Meduza, Alok, Goodboys

En Popüler Hareketli Reels müzikleri

  1. "death bed (coffee for your head)" - Powfu, beabadoobee
  2. "Yummy"- Justin Bieber
  3. "Hawái"-Maluma
  4. "Don't Start Now"- Dua Lipa
  5. "Khayaal Rakhya Kar"- Preetinder

Popüler Reels Müzikleri

  1. "Feelings"-Sumit Goswami
  2. "Laal Bindi"- Akull
  3. "Level Up"-Ciara
  4. "Born to Shine"-DILJIT DOSANJH
  5. "Cradles"-Sub Urban

Tüm yeniliklerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edin.

@alemdergisi

En Sevdiğimiz Reels Videoları

Instagram Reels'te Şarkı Sözleri Nasıl Yazılır?

160+ En İyi Instagram Reels Etiket Önerileri

Instagram Bildirim Gelmiyor Sorunu Nasıl Çözülür?

EN ÇOK OKUNANLAR

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Lancome x Hazal Kaya Daveti
Lancome x Hazal Kaya Daveti

Lancome x Hazal Kaya Daveti

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Bütünsel Cilt Bakım Serisi: Caudalie
Bütünsel Cilt Bakım Serisi: Caudalie

Bütünsel Cilt Bakım Serisi: Caudalie

Titanic Deluxe Golf Belek'te Eğlenceli Bayram
Titanic Deluxe Golf Belek'te Eğlenceli Bayram

Titanic Deluxe Golf Belek'te Eğlenceli Bayram

Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği
Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği

Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği

Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier
Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier

Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier

Pınar Tınç ile Çini Mürekkebi Resmi
Pınar Tınç ile Çini Mürekkebi Resmi

Pınar Tınç ile Çini Mürekkebi Resmi

Talip Keser'in “Surc-i Lisan” Sergisi New Jersey'de
Talip Keser'in “Surc-i Lisan” Sergisi New Jersey'de

Talip Keser'in “Surc-i Lisan” Sergisi New Jersey'de

Meri Krutzo'dan “Divinity” Koleksiyonu
Meri Krutzo'dan “Divinity” Koleksiyonu

Meri Krutzo'dan “Divinity” Koleksiyonu

Esteé Lauder ile “Peach Make Up” Trendi
Esteé Lauder ile “Peach Make Up” Trendi

Esteé Lauder ile “Peach Make Up” Trendi

Yazın Nereye Gitmeli? Hillside Beach Club'ın Yaz Programı
Yazın Nereye Gitmeli? Hillside Beach Club'ın Yaz Programı

Yazın Nereye Gitmeli? Hillside Beach Club'ın Yaz Programı

Dünyaca Ünlü Şefler, Four Seasons Hotel Bosphorus'a Konuk Oluyor
Dünyaca Ünlü Şefler, Four Seasons Hotel Bosphorus'a Konuk Oluyor

Dünyaca Ünlü Şefler, Four Seasons Hotel Bosphorus'a Konuk Oluyor

Urart x Bekir Kıraç Sergi Daveti
Urart x Bekir Kıraç Sergi Daveti

Urart x Bekir Kıraç Sergi Daveti

Orkestra Şefi Nisan Ak ile Soru-Cevap
Orkestra Şefi Nisan Ak ile Soru-Cevap

Orkestra Şefi Nisan Ak ile Soru-Cevap