Instagram Giriş Yapamıyorum Sorunu ve Çözümleri 2024

Instagram'a giriş yapamama sorunu mu yaşıyorsunuz? 2024 yılı için en iyi Instagram hesap giriş sorunu çözümlerini öğrenin. İşte size kolay ve etkili adımlar!

ABONE OL
20 Eylül 2022 Salı 15:10 | Son Güncellenme:
24 dakika okunma süresi
Instagram Giriş Yapamıyorum Sorunu ve Çözümleri 2024

Instagram Giriş Sorunları ve Çözümleri

Instagram, günümüzde popüler sosyal medya platformlarından biridir ve milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Ancak, bazen Instagram hesabınıza giriş yaparken sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu yazımızda, Instagram hesabınıza giriş yaparken karşılaşabileceğiniz sorunlar ve bu sorunların nedenleri hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, Instagram hesabınızı kurtarmak için adım adım rehberimizi de keşfedebilirsiniz.

Instagram Hesabına Neden Giriş Yapamıyorum?

Instagrama Giremiyorum Hata Veriyor Ne Yapmalıyım?

Instagram ve diğer popüler sosyal medya kanalları bir süredir botları platformlarından kaldırmak için uğraşıyor. Bunlar, diğer hesapları takip etme, belirli içerik türlerini beğeni hilesi veya yorum hilesi gönderme gibi çeşitli işlevleri otomatikleştiren hesaplardır.

Instagram Şifrem Doğru Ama Hesabıma Giremiyorum?

Hesabınıza çok hızlı giriş ve çıkış yaptığınızda, Instagram'ın algoritması "şüpheli etkinlik" nedeniyle sizi bir botla karıştırabilir. Bu olduğunda, erişiminiz anında engellenir ve tekrar giriş yapmanızı engeller.

Instagram Giriş Yaparken Birkaç Dakika Bekle Hatası Nedir?

Bu, sizin hesabınızın güvenliğini sağlamak için sunulmuş bir önlemdir. Hatayı çözmek için, Instagram'ın belirlediği güvenlik kurallarına uymanız gerekmektedir.

Bunlar arasında, şifrenizi sık sık değiştirmek, aynı cihazdan çok sayıda giriş denemesi yapmamak, başka cihazlardan veya tarayıcılardan da giriş yapmamak, farklı şifreler kullanmak ve başkalarına hesabınızın giriş bilgilerini vermemek gibi kurallar bulunmaktadır.

Instagram Hareket Kısıtlama Süresi Ne Zaman Kalkar?

Amaç, botları ve otomasyonu platformdan uzak tutmak olsa da, Instagram'ın oturum açma isteklerini engelleme hareketi, özellikle acil bir işiniz varsa, sinir bozucu bir deneyim olabilir.

Çoğu durumda, hesabınıza birkaç dakika içinde erişebilirsiniz. Ancak, bazı kullanıcılar instagram hesaplarına 48 saatten fazla süredir giriş yapamadıklarını bildirebiliyor.

Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle Çözümü

"Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle." Hatasını Atlatmanın Yolları Nelerdir?

1. Telefonunuzdaki Mobil Ağ Bağlantısını Değiştirin

Ekranınızda "Lütfen tekrar denemeden önce birkaç dakika bekleyin" hata mesajı çıktığında, mevcut IP adresiniz hemen bloke olur ve girişler başarısız olur.

İşte bu nedenle, mobil ağınızı değiştirmek yardımcı olabilir, çünkü bu aynı zamanda IP adresinizi de değiştirir.

2. Hesabınıza Erişimi Olan Üçüncü Taraf Uygulamaları Geçici Olarak Kaldırın

Instagram, kullanıcıların hesaplarını Facebook, Twitter, Tumblr ve Flickr gibi diğer hizmetlere bağlamasına izin veren bir kaç üçüncü taraf uygulaması sunar.

Bu uygulamalar, fotoğraflarınızı ve videolarınızı diğer sosyal ağlarda paylaşmanızı kolaylaştırır. Bazen bu üçüncü taraf uygulamalarından başlatılan Instagram giriş yap bağlantı istekleri, botlarla karıştırılarak hemen "Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekleyin" hata mesajına neden olabilir.

3. Instagram'a VPN Kullanarak Erişin

VPN veya sanal özel ağ, çevrimiçi etkinliklerinizi gizli tutmanıza yardımcı olan bir araçtır. Bir VPN, İnternet bağlantınızı şifreler ve başka bir yerde bulunan sunucular üzerinden yönlendirir. Bu nedenle, herhangi birinin çevrimiçi etkinliğinizi izlemesi veya gerçek IP adresinizi belirlemesi çok zordur.

Bu nedenle, bir VPN'ye geçmek, IP adresinizi gizli tuttuğu için Instagram giriş yapma bağlantı hata mesajından kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Bilgisayardan Instagram'a giremiyorum Ne Yapmalıyım?

Instagram Web giriş yapma sorunlarında "Lütfen birkaç dakika sonra tekrar deneyin" hata mesajı, platformun mobil uygulamasıyla sınırlı değildir.

Bilgisayarınızda da karşılaşabilirsiniz. Peki, bu durumlarda hesabınıza yeniden erişim sağlamak için ne yapabilirsiniz? Önce ağı değiştirerek veya bir VPN kullanarak IP adresinizi değiştirmeyi deneyin.

Bu işe yaramazsa, Instagram sunucularında bir sorun olabilir. Bu durumda hesabınıza erişemezsiniz. Instagram'ın mevcut bağlantı sorunlarını düzeltmesini ve platforma erişimin geri gelmesini bekleyebilirsiniz.

Instagram'da Beklenmeyen Bir Hata Oluştu Nedir?

Bu hata çoğu zaman Instagram'a giriş yaparken, kullanıcıların kendi cihazlarındaki uygulamalarını güncelleyemediği veya güncellememiş olduğu için oluşur.

Ayrıca, internet bağlantısının kesilmesi, özellikle akıllı telefonlar için wi-fi sinyal kaybı, kullanıcı hesabıyla ilgili bir sorun ya da Instagram tarafından yapılan bazı değişiklikler de bu hatanın oluşmasına neden olabilir.

Instagram Hesabıma Giriş Yap Hatası Nasıl Çözülür?

Instagram'a giriş yapamamanızın birçok nedeni olabilir. Örneğin bazen internetinizle ilgili bir sorun olabilir veya Instagram sunucularına ulaşılamamaktadır. Ama sorun tam olarak nereden geliyor?

Instagram'a neden giriş yapamadığınızı anlamalı ve aşağıdaki nedenleri inceleyerek kontrol etmelisiniz.

1. Instagram Çöktü Mü?

instagram şu an çöktü mü? Instagram'a giriş yapamamanızın ana nedeni, Instagram'ın çökme durumlarından kaynaklanabilir. Instagram mı çöktü? Sorusunun cevabını Down detector web sitesi, gerçek zamanlı olarak "instagram çöktü mü" bilgisini gönderen uygulama sunucularının durumunu kontrol etmek için en iyi uygulamalardan biridir.

Örneğin, Instagram uygulamasının son 24 saatteki durumu çökmeleri hakkında eksiksiz bilgi alabilirsiniz .

2. İnternete Bağlı Değilsiniz

İnternet bağlantınızı iki kez kontrol etmenizde fayda var. WiFi kullanıyorsanız , Mobil Veriyi açmak veya tam tersini yapmak daha iyidir. Yeni bir bağlantı ile tekrar deneyin.

3. Yanlış Giriş Bilgisi Girdiniz

Her şeyden önce, en temel sorunla başlayalım. Instagram'a giriş yaparken hesap bilgilerinizi doğru giriyor musunuz? Karşınıza çıkan hata kullanıcı adınızı veya şifrenizi yanlış girdiğinizi gösteriyorsa sorun kısa sürede çözülür.

4. Giriş Yaparken Oturum Açmak İçin "@" Kullandınız

Kullanıcı adı alanına @ işaretini koymamalısınız . Bu, Instagram uygulamasında diğer kullanıcılardan bahsetmek için doğru olabilir ancak Instagram'a giriş yaparken bir hataya neden olacaktır.

5. Otomatik Doldurmayı Kullanıyorsunuz

Instagram'a giriş yapamama sorununu çözmek için otomatik doldurulan kullanıcı adı ve şifre ayarlarını silin. Telefonunuzda veya tarayıcı bölümünde otomatik doldurulan kullanıcı adı ve şifre seçeneğini etkinleştirdiğinizi ve daha önce kullanıcı adınızı veya şifrenizi yanlış kaydettiğinizi varsayalım.

Bu durumda, muhtemelen Instagram'a giriş yapmakta zorlanacaksınız. Telefonda otomatik doldurma seçeneğini devre dışı bırakarak bu sorunu çözebilir veya giriş değerlerini silip tekrar girebilirsiniz.

Instagram Giriş Yap Neden Hata Veriyor?

Yukarıdaki tüm yöntemlerden sonra Instagram'a giriş yapamama sorunu devam ediyorsa, aşağıdaki adımları kontrol ederek sorununuzun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz. Lütfen kullanıcı adınızı kontrol edin ve tekrar deneyin; hesabınız devre dışı bırakılmış olabilir.

1. Instagram Çöktü Mü? Sunucunun Kapalı Olup Olmadığını Kontrol Edin

Instagram giriş sorunu çoğunlukla Instagram çöktüğünde oluyor. Yani, birkaç saat bekleyip tekrar denesen iyi olur. Instagram'ın çökmesi sonucu sunucularının düzeltmesi için birkaç saat bekleyin

2. Instagram'a Giriş Yaparken Kullanıcı Adınızı Kontrol Edin

Yanlış bir kullanıcı adı hatasıyla karşılaşırsanız, kullanıcı adınızı veya şifrenizi yanlış girmiş olabilirsiniz. instagram "Giriş şifremi unuttum" bölümünden parolanızı sıfırlayabilirsiniz.

3. SMS Kodu ile Instagram'a Giriş Yapın

E-postanızı unuttuğunuzu ve erişiminizin olmadığını varsayalım. Peki Instagram şifresini kurtarmak veya Instagram'a giriş yapamama sorununu gidermek için nasıl bir yöntem kullanılmalıdır?

İnstagram hesabınıza telefon numaranız ile giriş yapabilir ve daha önce hesabınızda kayıtlı ise şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

'Instagram Giriş Şifremi Unuttum' Kurtarma Giriş Kodu Nasıl Kullanılır?

1. Öncelikle telefonunuzdaki Instagram uygulamasını açın.

2. Giriş sayfasında, Android'de "Giriş Konusunda Yardım Al" veya iPhone'da " şifremi unuttum" seçeneğine tıklayın.

3. Bir sonraki bölümde, şifrenizi bir telefon numarası veya kullanıcı adı ile sıfırlayabileceğiniz iki seçenek gösterilecektir.

4. Bu bölümde telefon seçeneğine tıklayın ve sonraki adıma geçin.

5. Bekleyin, SMS gönderilecektir.

6. Instagram'dan altı haneli bir kod gönderilecek veya size SMS yoluyla doğrudan bir giriş linki gönderilecektir. Her iki durumda da SMS'i açmalı ve talimatlarıyla Instagram'a giriş yapmalısınız.

7. Son olarak şifre değiştirme sayfasına giderek kendinize yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

Instagram Bilgisayarda Giriş Sorunu: Çözüm İpuçları

Instagram hesabına giriş yapılamıyor sorununu düzeltmenin bir başka yolu da Instagram web sitesi üzerinden giriş yapmaktır. Bu sayede sorunun Instagram uygulamasından mı, telefondan mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklandığını öğrenebilirsiniz.

Bilgisayarda Instagram giriş hatası neden olur?

Bu durumda, bilgisayar veya dizüstü bilgisayardaki tüm tarayıcılar için genel bir yöntem vardır.

1. Windows'ta çoğu tarayıcı için Instagram'a giriş sayfasındayken bu sayfanın tarayıcı önbelleğini temizlemek için aynı anda birkaç kez CTRL + F5 tuşlarına basabilirsiniz.

2. Mac'te , Instagram için tarayıcı önbelleğini tamamen temizlemek için bunu Safari tarayıcısında COMMAND + OPTION + R düğmeleriyle aynı anda yapabilirsiniz.

Chrome Tarayıcısında Instagram Girişi Nasıl Yapılır?

Chrome tarayıcısı üzerinden Instagram hesabınıza giriş yapmak istediğinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunların çözümü için birkaç adımı uygulayarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

Tarayıcınızı Güncelleyin

Tarayıcınızın güncel olmaması, Instagram'a giriş yaparken sorun yaşamanıza neden olabilir. Yeni sürümlerinde daha iyi performans sunan tarayıcıları kullanmanız, bu sorunu çözebilir. Chrome tarayıcısının en son sürümünü indirerek, Instagram'a giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

Chrome Tarayıcısı Verilerini Temizleyin

Chrome tarayıcısında biriken geçmiş, çerezler ve önbellek verileri de Instagram'a giriş yaparken sorun yaşamanıza neden olabilir. Bu verileri temizleyerek, sorunu çözebilirsiniz. Chrome tarayıcısı menüsünden Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Tarama Verilerini Temizle seçeneklerini takip ederek, verilerinizi temizleyebilirsiniz.

DNS Ayarlarını Değiştirin

DNS ayarlarınızı değiştirerek de Instagram'a giriş yapmaya çalışabilirsiniz. Özellikle DNS sunucuları arasında yavaş olanlar, Instagram'a giriş yaparken sorun yaşamanıza neden olabilir. Farklı bir DNS sunucusunu kullanmayı deneyerek, sorunu çözebilirsiniz. Google'ın DNS sunucularını kullanarak Instagram'a giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

VPN İle Giriş Yapmayı Deneyin

Bazı internet servis sağlayıcıları Instagram'a erişimi kısıtlayabilir. Bu durumda VPN kullanarak Instagram'a giriş yapmayı deneyebilirsiniz. VPN hizmeti sayesinde farklı ülkelerdeki sunuculara bağlanarak, Instagram'a erişim sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte, bazı VPN bağlantıları yavaşlama veya kesintiye uğrama problemleriyle karşılaşmanıza neden olabilir.

Sonuç olarak, Chrome tarayıcısında Instagram hesabınıza giriş yaparken sorun yaşarsanız, tarayıcınızı güncelleyin, verilerinizi temizleyin, DNS ayarlarınızı değiştirin veya VPN kullanarak giriş yapmayı deneyin. Bu adımların herhangi biri sorunu çözebilir.

Instagram Hesabına Farklı Giriş Yolları Neler?

Yeni bir cihaz kullanıyorsanız, Instagram genellikle giriş yapmanıza izin vermez. Bu nedenle, Instagram'a giriş yapmak için çoğunlukla kullandığınız bir cihazı kullanmanız daha iyi olur. Ardından instagram 'şifremi unuttum' veya Daha Fazla Yardıma İhtiyacım var ve şifrenizi sıfırlayın.

Bir önceki adımda bahsedilen yöntemin sorunu çözmediğini ve bunun tam olarak işletim sistemi hatası olduğundan emin olduğunuzu varsayalım. Bu durumda, işletim sisteminin kendisini yeniden başlatabilirsiniz.

Facebook üzerinden Instagram'a Giriş Yapın

Instagram'a giriş yapamama sorununu çözmenin bir başka yolu da instagram onay kodu olmadan giriş yapmak. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmak yerine Facebook üzerinden giriş yapabilirsiniz. Tabii ki, hesabınız ve Facebook bağlı olmalıdır. Aksi takdirde, bunu yapamazsınız. "Üzgünüm. "Talebinizle ilgili bir sorun oluştu" mesajı alabilirsiniz.

Instagram Giriş Yap Sorunu Nasıl Düzelir?

Sorunu çözebilirseniz, tekrar olmasını önlemenin yollarını aramalısınız. İşte Instagram'a giriş yapılamıyor hata mesajını artık alamamanın bazı yolları. Ayrıca daha önce denediğiniz tüm yöntemleri hatırlamaya çalışın.

Instagram ve Facebook Hesaplarınızı Bağlayın

Giriş yapmaya çalıştığınız Instagram hesabınızı henüz Facebook'a bağlamadıysanız, şimdi yapabilirsiniz.

Öncelikle bir Facebook hesabınızın olması gerekir. Zaten var olmayan bir hesabınız varsa, Facebook'a giriş yapmalı ve hesabınız yoksa bir hesap oluşturmalısınız.

Instagram Güvenlik Kodu Göndermiyor Sorunu Nasıl Düzeltilir?

instagram giriş şifrenizi unuttuysanız, Instagram'ın güvenlik kodları göndermemesini düzeltmek için yapabileceğiniz birkaç işlem var. Onları kontrol edelim.

1. Ağ Bağlantınızı Kontrol Edin

Şifresini unuttuğum Instagram hesabıma güvenlik kodu gelmiyor nasıl giriş yapabilirim diyorsanız Instagram'dan bir güvenlik kodu almadıysanız yapmanız gereken ilk şey, mobil ağınıza bağlı olduğunuzdan emin olmaktır.

Güvenlik kodu sms'ini yalnızca mobil cihazınızda sinyal varsa alabilirsiniz, bu nedenle uçak modundaysanız veya sinyalin çok düşük olduğu bir yerdeyseniz bu sorunu yaşamanız olasıdır. Birkaç saat bekleyin veya size daha iyi bağlantı sağlayan bir alana dönün ve tekrar deneyin.

2. Telefon Numaranı Doğrula

Ağ bağlantısı sorunları yaşamıyorsanız ancak yine de Instagram giriş güvenlik kodunu göndermiyorsa, kodu almak için o telefon numarasına hâlâ erişiminiz olduğunu onaylayın.

3. Gizli Moddan Deneyin

Bazen IP adresinizle ilgili sorun yaşıyorsanız, bunu engelleyebilir ve cep telefonunuzda veya web tarayıcınızda Gizli mod aracılığıyla farklı bir IP adresi kullanabilirsiniz.

Bu kesinlikle Instagram'ın güvenlik kodu göndermesiyle ilgili bir sorun yaşamanızın en yaygın nedeni olmasa da, bazı kullanıcılar için bir fark yaratabilir.

Farklı bir cihaz kullanmak da sorunu gidermeye yardımcı olabilir ve sorunun telefonunuzda mı yoksa başka bir şeyde mi olduğuna karar verebilirsiniz.

4. Alternatif Bir Doğrulama Modu Kullanın

Şifresini unuttuğum Instagram hesabıma başka hangi yöntemle girebilirim diyorsanız Genellikle Facebook ile giriş yaparak Instagram'a erişebilirsiniz.

Instagram Takipçi Sayım Değişmiyor Sabit Kaldı Nasıl Düzeltilir?

Instagram güncellemelerinden dolayı bu hata ile karşılaşabiliyoruz. Instagram destek ekibinin bu sorunu en kısa sürede düzelteceğini umuyoruz. Güncellemelerin ardından takipçi sayacınız normalde dönecektir.


Instagram Takipçi Sayısı Sürekli Değişmesi Neden Olur?

Instagram, bir sorunun bazı hesapların takipçi sayılarının sürekli değişmesine neden olduğunu doğruladı. Çok sayıda takipçi kaybetmediğiniz sürece endişelenecek bir şey yok instagram takipçi sayısındaki iniş çıkışlar normaldir. Instagram bu sorunun ortadan kalkması için yeni bir güncelleme yayınlacaktır.

Instagram Hesabınızın Kalıcı Olarak Yasaklandığını Nasıl Anlarsınız?

Instagram'dan yasaklandıysanız, giriş yapmaya çalıştığınızda Instagram hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildiren bir mesaj almalısınız. Instagram'ı açamıyorsanız ve hesabınızın yasaklanıp yasaklanmadığını öğrenmek isterseniz arkadaşlarınızdan hesabınızı aramasını isteyebilirsiniz.

Instagram Neden IP Adresimi Engelledi?

Bu genellikle IP adresinizin çok sayıda uygunsuz ve kötüye kullanım amaçlı hesapla ilişkilendirildiği için kara listeye alındığı anlamına gelir. Bununla hiçbir ilginiz yoksa, muhtemelen wi-fi'niz saldırıya uğradı ve başkaları onu kötü niyetli amaçlar için kullanıyor olabilir.

Neden Başka Bir Telefonda Instagram'a Giriş Yapamıyorum?

Instagram'ın tanımadığı (daha fazla doğrulama gerektiren) yeni bir cihazdan giriş yapmak. Cihazınız ile Instagram sunucusu arasında bir iletişim sorunu oluşturabilir.

Eski cihazınızdan Instagram'a giriş yaparak, bildirimler bölümüne gelen farklı bir cihazda oturum açma isteğini kabul etmelisiniz.

E-posta-Telefon Numarası Olmadan instagram'a Nasıl Giriş Yapabilirim?

Hesabınızı Facebook hesabınız ile senkronize ettiyseniz. Giriş ekranında Facebook ile giriş yap bağlantısına tıklayın.

Instagram Story indirme nasıl yapılır? En kolay 6 yöntem

Instagram Bildirim Gelmiyor Sorunu Nasıl Çözülür? 11 Yöntem

Instagram'da Kaybolan Mesajlar Nasıl Etkinleştirilir?

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Saçların Güzellik Rutini: Tangle Teezer ve Everclaw
Saçların Güzellik Rutini: Tangle Teezer ve Everclaw

Saçların Güzellik Rutini: Tangle Teezer ve Everclaw

Eğitim Maratonu
Eğitim Maratonu

Eğitim Maratonu

Sürüş Deneyimi: BYD ATTO 3
Sürüş Deneyimi: BYD ATTO 3

Sürüş Deneyimi: BYD ATTO 3

Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği
Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği

Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği

Tudor Ailesinin Yeni Üyeleri
Tudor Ailesinin Yeni Üyeleri

Tudor Ailesinin Yeni Üyeleri

Abtira'dan Yenilikçi Yaklaşım
Abtira'dan Yenilikçi Yaklaşım

Abtira'dan Yenilikçi Yaklaşım

Nishane'nin X Koleksiyonu
Nishane'nin X Koleksiyonu

Nishane'nin X Koleksiyonu

Bütünsel Cilt Bakım Serisi: Caudalie
Bütünsel Cilt Bakım Serisi: Caudalie

Bütünsel Cilt Bakım Serisi: Caudalie

Mavi x Kıvanç Tatlıtuğ'dan Mavi Edition Koleksiyonu
Mavi x Kıvanç Tatlıtuğ'dan Mavi Edition Koleksiyonu

Mavi x Kıvanç Tatlıtuğ'dan Mavi Edition Koleksiyonu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve BCA Global, Çocuklar İçin Bir Arada
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve BCA Global, Çocuklar İçin Bir Arada

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve BCA Global, Çocuklar İçin Bir Arada

Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier
Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier

Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier

Şehirde Gündelik Rutininize Yogayı Ekleyin
Şehirde Gündelik Rutininize Yogayı Ekleyin

Şehirde Gündelik Rutininize Yogayı Ekleyin