2023 İçin Levidor Eşarp Modelleri Trendler, Renkler ve Stil Tüyoları

Levidor, eşarp modelleri için 2023 yılının yükselen renk ve stil tüyolarını anlatıyor.

ABONE OL
13 Kasım 2023 Pazartesi 17:12 | Son Güncellenme:
14 dakika okunma süresi
Levidor'dan Stil Tüyoları

2023 İçin Levidor Eşarp Modelleri Trendler, Renkler ve Stil Tüyoları

Tesettür giyimde en çok önem verilen ve dikkat çeken parçalardan birisi eşarplardır. Kadınların kombinlerinin daha şık görünmesi için tamamlayıcı unsurlar arasında yer almaktadır. Aynı zamanda eşarp modelleri yine kadınların yüz hatlarına, ten renklerine uygun olacak şekilde temin edilmesi gereken seçeneklerdendir. Farklı giyim tarzlarına, beğenilere göre geniş bir yelpazeye ayrılan eşarplar, mevsim çeşitliliğine, kombinlerinizde kullandığınız kıyafetlerin kumaşına göre de seçilmelidir.

Bu yüzden eşarp veyahut şal kullanımı sırasında model seçimi yaparken stil tüyolarını dikkate almakta fayda vardır. Tercih edeceğiniz en çok ve en özel eşarp modelleri ise Levidor ile sizlere ulaştırılmaktadır. Levidor eşarpları, kadınların beklentileri ve ihtiyaçları baz alınarak hazırlanan özel bir koleksiyon sunulmaktadır.

Levidor eşarp tasarımları hemen her tarza hitap ettiği gibi farklı yaş aralıklarına da uyum sağlamaktadır. Kadınların beğenilerine uygun renkler ve desenlerle, kendi tarzınızı çok net şekilde öne çıkarmanız mümkündür. Bunun yanı sıra eşarp yapımı sırasında kullanılmakta olan kumaşlar da birbirinden ayrılmaktadır. Levidor, eşarp tasarımlarında pek çok ortamda rahatlıkla kullanabileceğiniz seçeneklere yer verilmektedir.

Günlük hayatta kullanabileceğiniz eşarp modellerinin yanında özel günlerde, şık elbiselerinizin, tesettür abiyelerin üzerine takabileceğiniz eşarplar bulunmaktadır. Yani model ve renk seçeneklerinde olduğu gibi kullanım amacınıza göre de size en uygun olan eşarbı seçmeniz mümkündür.

En Şık Levidor Eşarp Modelleri

Levidor eşarp modelleri pek çok farklı seçenekle karşınıza çıkmaktadır. Özel olarak tasarlanan kumaşlar, ihtiyaca uygun olacak şekilde pamuk, ipek gibi kumaşlarla hazırlanmaktadır. Eşarpların kumaşına, dokusuna göre farklı özelliklerinin olduğunu bilinmektedir.

Kişi kombini tamamlayacak bir eşarp taktığı zaman başında herhangi bir ağırlık hissi olmaz. Bundan ötürü farklı zamanlarda ve farklı mevsim aralıklarında kullanımı söz konusudur. Yapıları sayesinde zarif ve özenli duruş ortaya çıkmaktadır. Gündelik hayatta en çok tercih edilen eşarpları koleksiyon içerisinde barındırmasının yanı sıra Levidor pek çok farklı tasarımla sizleri karşılamaktadır.

Levidor eşarp kategorisini incelediğiniz zaman karşınıza çıkacak olan kategorilerden birisi Twill İpek eşarp koleksiyonudur. Kumaşına bağlı olarak fitilli ve kabartmalı bir yapısı olan bu eşarplar, dolgun görünüme karşın oldukça hafiftir. Sadelikten yana olanlar için pek çok sade modeli bulunurken desenli tasarımlarla da karşılaşabilirsiniz. Yeşil, siyah, lacivert gibi birçok renk seçeneği mevcuttur. Hem kendi gardırobunuza hem de yeni sezona uygun pek çok eşarp bulabilirsiniz.

Levidor eşarp kategorisinde yer alan Trend Twill eşarplar, kabartmalı ve fitilli dokuma kumaşların göz alıcı olan modellerini karşınıza çıkarır. Bu sayede yeni sezonda en çok tercih edilen eşarp modellerini sizler de kombininizdeki dinamik görüntü ile bir araya getirebilirsiniz. Sezonun sevilen renkleri, yeni desenler ve çok daha fazlasına göz atabilirsiniz.

Yeni Sezonun Gözde Parçaları: Levidor Eşarp Çeşitleri

Tesettürün en önemli parçalarından biri olan eşarplar, Levidor ile desenine, rengine ve kumaşına göre ayrılıyor. Farklı ebatlara ayrılan eşarplar, şallar, çeşitli şekillerle sıralanmaya devam ediyor. Birden fazla örneği ve sınıflandırma şekli bulunan eşarpların müşteri memnuniyetini kazandığını söylemek de mümkün. Bu sayede pek çok avantajla Levidor ayrıcalıklarıyla sunulmaya devam ediyor. Levidor eşarp çeşitleri incelendiği zaman farklı kategorilerle karşılaşmak da mümkün.

Bunlardan bir diğeri pliseli eşarplardır. Pliseli eşarp modelleri genel olarak pamuk, polyester, ipek ve viskon gibi kumaşlardan elde edilmektedir. Rahat yapıları ve hafifliği ile birçok ortamda başınızda yokmuş gibi hissetmenizi sağlamaktadır. Son dönemlerde de en çok kullanılan eşarplardan biri olarak tanınmaktadır. Düz renk seçeneklerinin yanında kırmızı, bej, somon gibi pek çok farklı dijital piliseli eşarp olarak kullanıcıları ile buluşmaktadır.

Levidor eşarplar arasında yer alan alt kategorilerde kehribar eşarplar da bulunuyor. Popüler eşarp seçeneklerinden biri olan kehribar eşarp, yüksek kalite standartlarıyla müşteri memnuniyetini bir araya getiriyor. Beklentilerin çok daha üstüne çıkmanızı sağlarken, uzun ömürlü kullanım avantajları da olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Kategori içerisindeki seçenekleri incelediğiniz zaman doğal desenler ve çok çeşitli renk seçenekleri ile bir araya gelebiliyorsunuz. Bordo, açık pudra, buz mavisi gibi birçok sevilen eşarp rengini bu modelde bulmanız da mümkündür.

Levidor Eşarp Şal Tasarımları

Eşarplar gündelik günlerde kullanılan ve özel günlerde tercih edilen eşarplar olarak ikiye ayrılmaktadır. Bu eşarpların çeşitliliği, ihtiyaç halinde tam da beklentilerinize uygun olan eşarp seçenekleriyle bir araya gelmenizi sağlamasıdır. En çok sevilen özel gün eşarpları arasında ise Janjan eşarplar yer alır. Levidor eşarp kategorisinde de öne çıkanlardan biri olan Levidor Janjan eşarplar, parıltılı yapısı ve parlaklıklarıyla dikkat çekiyorlar. Işığı dikkat çekici bir şekilde yansıtmaları, renklerin duruşu ile tam da hayal edilen şıklıkla buluşmayı sağlamaktadır.

Hemen her yaş aralığına uygun olan modeller bulunurken temel renklerin yanı sıra, özel gün elbiseleriyle aynı tonda olan eşarp renklerini de bulabilirsiniz. Mercan, şeker pembesi, turkuaz, bebe mavisi, zümrüt yeşili gibi birçok renk seçeneği sunulmaktadır. Tüm bu avantajlardan ötürü de Levidor, eşarp denildiği zaman ilk akla gelen isimlerden biri olarak anılmaya devam etmektedir.

Eşarp modelleri arasında yer alan alt kategorilerden bir başkası, kraş şifon eşarplardır. Kraş şifon eşarp, ince ve hafif bir kumaş kullanılarak üretilmektedir. Işığı geçiren bir kumaş kullanılmasının yanı sıra, hem özel günlerde hem de gündelik hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Duruşu ve yapısı sayesinde yüzünüzün çok daha estetik görünmesini sağlarken, kombinlerinizin en iyi tamamlayıcılarından biri olmaktadır. Geniş renk yelpazesiyle sevilerek kullanılan Levidor kraş şifon eşarplar, temel renklerin yanında pek çok renk seçeneğiyle satışa sunulmaktadır. Siyah, gri, lacivert ve bu sezon popüler olan toprak tonlarının yanında, elbiselerinize, kombininize en uygun olan eşarp renklerini de bulabilirsiniz.

Kalitenin Ortak Noktası Levidor Eşarpları

Eşarplar ürün özelliklerine göre farklı kategorilere ayrılmaktadır. Levidor da bu eşarpları kullanım alanlarına, yapılarına göre sınıflandırmaktadır. Sevilerek kullanılan ve kadınların eşarp koleksiyonunda yer alan Levidor eşarpları arasında yer alanlardan bir diğeri de risus kare eşarp olarak geçmektedir. Risus kare eşarplar, isminden de belli olduğu üzere kare bir yapıya sahiptir. Hava alma özelliği, tok duruşu ve özellikle dört mevsim rahatlıkla kullanılabilir oluşuyla tesettürlü hanımların ilk tercihleri arasındadır. Terletme yapmayan, kaymayan bir yapısı olması sayesinde gün boyu en rahat halinizle işlerinizi yapabilirsiniz. Levidor eşarpları için verilen bakım önerilerini dikkate alarak uzun yıllar boyunca ilk günkü haliyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kombinleriniz için modern bir dokunuş olarak görülen Levidor eşarpları, her geçen gün daha çok kişi tarafından tanınmaktadır. Farklı özellikler ve renk, desen tercihleriyle her kadının beğenisine, tarzına ve yaş aralığına uygun olan modeller bulunmaktadır. Levidor eşarp kategorisi içerisinde yer alanlarda pamuk cazz eşarp yer alır. İsminden de belli olduğu üzere yumuşak bir dokuya sahip olan, pamuktan üretilen bu eşarplar, kolaylıkla şekil alırlar. Kaymıyor oluşlarına ek olarak her detaylarıyla beğenilenler arasında tutulurlar.

Eşsiz modelleri, mevsime özgü hazırlanan tasarımları ile konforla bir arada olmanızı sağlarlar. Trendlerden biri olarak görülmelerinin yanında en özel günlerinize eşlik etmeleri mümkündür. Sizler de gardırobunuza en iyi eşarp modellerini eklemek ve daha kaliteli bir görünümle buluşmak için Levidor eşarp modellerini inceleyebilirsiniz. Levidor ayrıcalıklarıyla indirim ve kampanyalardan yararlanarak en beğendiğiniz modelleri uygun fiyat olanakları ile satın alabilirsiniz.

EN ÇOK OKUNANLAR

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve BCA Global, Çocuklar İçin Bir Arada
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve BCA Global, Çocuklar İçin Bir Arada

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve BCA Global, Çocuklar İçin Bir Arada

Tudor Ailesinin Yeni Üyeleri
Tudor Ailesinin Yeni Üyeleri

Tudor Ailesinin Yeni Üyeleri

Sürüş Deneyimi: Audi e-tron GT
Sürüş Deneyimi: Audi e-tron GT

Sürüş Deneyimi: Audi e-tron GT

Şehirde Gündelik Rutininize Yogayı Ekleyin
Şehirde Gündelik Rutininize Yogayı Ekleyin

Şehirde Gündelik Rutininize Yogayı Ekleyin

Sürüş Deneyimi: BYD ATTO 3
Sürüş Deneyimi: BYD ATTO 3

Sürüş Deneyimi: BYD ATTO 3

Eğitim Maratonu
Eğitim Maratonu

Eğitim Maratonu

Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier
Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier

Zamansız Koleksiyon: HiVa Atelier

Nishane'nin X Koleksiyonu
Nishane'nin X Koleksiyonu

Nishane'nin X Koleksiyonu

Sürdürülebilir Kozmetik İçin Başvurular Başladı
Sürdürülebilir Kozmetik İçin Başvurular Başladı

Sürdürülebilir Kozmetik İçin Başvurular Başladı

Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği
Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği

Elie Saab ve Tor Holding İş Birliği

Mavi x Kıvanç Tatlıtuğ'dan Mavi Edition Koleksiyonu
Mavi x Kıvanç Tatlıtuğ'dan Mavi Edition Koleksiyonu

Mavi x Kıvanç Tatlıtuğ'dan Mavi Edition Koleksiyonu

Yazın Nereye Gitmeli? Hillside Beach Club'ın Yaz Programı
Yazın Nereye Gitmeli? Hillside Beach Club'ın Yaz Programı

Yazın Nereye Gitmeli? Hillside Beach Club'ın Yaz Programı