Yılbaşı Filmleri: Konusuyla İçinizi Isıtacak En Yeni 22 Yılbaşı Filmi

Soğuk havalarda içimizi ısıtan ve romantik komediye doymamızı sağlayan en yeni yılbaşı filmleri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
14 Aralık 2023 Perşembe 10:00 | Son Güncellenme:
19 dakika okunma süresi
İçinizi Isıtacak En Yeni Yılbaşı Filmleri

Yılbaşı Filmleri: Konusuyla İçinizi Isıtacak 22 Yeni Yıl Filmi

1. Candy Cane Lane (2023) – IMDB Puanı 5.6

Yönetmen: Reginald Hudlin

Oyuncular: Eddie Murphy, Tracee Ellis Ross, Jillian Bell

Chris, kazanma şansını artırmak için yanlışlıkla çılgın bir elf olan Pepper ile anlaşma yapar; elf, Noel'i hayata döndüren sihirli bir büyü yapar ve şehre büyük bir kaos getirir. Ailesinin tatilini mahvetme riskiyle karşı karşıya kalan Chris, karısı Carol ve üç çocuğuyla birlikte Pepper'ın büyüsünü kırmak, sihirli kötü karakterlerle mücadele etmek ve herkes için Noel'i kurtarmak için zamanla yarışmak zorunda kalır.


2. Merry Little Batman (2023) – IMDB Puanı 6.3

Yönetmen: Mike Roth

Seslendirme Kadrosu: Luke Wilson, Yonas Kibreab, James Cromwell

Komedi ve macera türlerindeki "Merry Little Batman" isimli animasyon filminde, küçük Damian Wayne, kendini Wayne Malikanesi'nde yalnız bulduktan sonra şehrindeki düşmanlarıyla yüzleşmeye karar verir.


3. Silent Night (2023) – IMDB Puanı 5.8

Yönetmen: John Woo

Oyuncular: Joel Kinnaman, Catalina Sandino Moreno, Kid Cudi

Aksiyon türündeki "Silent Night (Sessiz Gece)" filminde kederli bir baba, Noel arifesinde acımasız bir çeteden uzun zamandır beklediği intikamını alır.


4. Dating Santa (2023) – IMDB Puanı 5.0

Yönetmen: Jose Sierra

Oyuncular: Ana Serradilla, Olivia Duflos, David Chocarro

"Dating Santa", yalnız anne Lucia'nın yılbaşı dileğinin, kızı Leo ile hayatına etkisini anlatır. Lucia, Şef Sergio ile tanışmaya karar verir ve bu buluşmayı kızına söylemez. Sergio, şaka yapma amacıyla buluşmaya Noel Baba kılığıyla gelir ve Leo, onun gerçekten Noel Baba olduğuna inanır. Ancak Leo bu yalanı keşfeder ve yaşadığı hayal kırıklığıyla, annesini mutlu görmek ve bir aile olma isteğiyle bir mektup yazar ve dileği gerçek olur.


5. Your Christmas or Mine 2, Noel Sürprizleri 2 (2023) – IMDB Puanı 5.8

Yönetmen: Jim O'Hanlon

Oyuncular: Cora Kirk, Asa Butterfield, Daniel Mays

"Your Christmas or Mine"(2022) filminin devamı olarak karşımıza çıkan "Your Christmas or Mine 2 (Noel Sürprizleri 2)" filmi, yine Hayley ve James ikilisini merkezine alıyor. Hayley ve James'in aileleri, havaalanında yaşadıkları bir karmaşa sonucunda birbirlerinin tatillerine giderler. Hayley ve James'in ilişkisi, aileleriyle geçirecekleri çılgın ve krizlerle dolu bir yılbaşıyla bir kez daha sınanacaktır.


6. Dashing Through the Snow (2023) – IMDB Puanı 5.5

Yönetmen: Tim Story

Oyuncular: Lil Rel Howery, Ludacris, Madison Skye Validum

Komedi ve fantastik türlerindeki "Dashing Through the Snow" filminde, boşanmış bir sosyal hizmet görevlisi, Noel arifesinde kızını da yanına alarak bir gezintiye çıkar.


7. Christmas as Usual, Sıradan Bir Noel (2023) – IMDB Puanı 5.4

Yönetmen: Petter Holmsen

Oyuncular: Ida Ursin-Holm, Kanan Gill, Marit Andreassen

Norveçli ailesini Hintli erkek arkadaşıyla şaşırtan Thea Evjen'in, onu kendi Noel geleneklerine alıştırması gerekir. Ömür boyu süren gelenekler her yönde esnetilirken Bollywood'un capcanlı renkleri soğuk Norveç kışıyla buluşuyor.


8. The Shepherd (2023) – IMDB Puanı 6.1

Yönetmen: Iain Softley

Oyuncular: Ben Radcliffe, Claire Price, Scarlet Grace

Noel arifesinde, evine dönmekte olan bir savaş pilotu uçuşun ortasında su üzerinde kaybolur ve sağ salim inebilmesi için bir mucizeye ihtiyacı vardır. Dram ve fantastik türlerindeki "The Shepherd", 38 dakikalık bir kısa film.


9.Falling for Christmas (2022) – IMDB Puanı 5.2

Yönetmen: Janeen Damian

Oyuncular: Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner, Olivia Perez

Büyük bir otelin yeni nişanlanmış şımarık varisi, Noel'e günler kala kayak yaparken kaza geçirir. Kaza sonucunda hafızasını tamamen yitiren kadının bakımını ise yakışıklı, alt sınıftan gelen bir pansiyon sahibi ve onun büyümüş de küçülmüş kızı üstlenir.


10.Spirited (2022) – IMDB Puanı 6.6

Yönetmen: Sean Anders

Oyuncular: Will Ferrell, Ryan Reynolds, Octavia Spencer, Patrcik Page, Sunita Mani, Tracy Morgan

Ryan Reynolds ve Will Ferrell, Charles Dickens'ın "A Christmas Carol"ının müzikal versiyonunda başrolü paylaşıyor. Klasik bir yılbaşı filmi olan "Spirited"da huysuz bir adam, geçmişte büyülü bir yolculuğa çıkıyor. Bu edebiyat kültünün mizahi ve büyülü bir macerasını izliyoruz.


11.The Guardian of the Galaxy Holiday Special (2022) – IMDB Puanı 6.9

Yönetmen: James Gunn

Oyuncular: Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Michael Rooker ve Kevin Bacon

James Gunn'ın yazıp yönettiği "The Guardians of the Galaxy Holiday Special", küçük bir yılbaşı süper kahraman filmi. Guardians of the Galaxy ekibinden Star-Lord, Drax, Rocket, Mantis ve Groot, dünyaya yolculuk ederek Quill için unutulmaz bir Noel yaratmaya çalışıyor.


12.A Christmas Story Christmas (2022) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: Clay Kaytis

Oyuncular: Peter Billingsley, Zack Ward, Erinn Hayes, Julie Hagerty

Artık yetişkin olan Ralphie, çocuklarına çocukluğundaki gibi büyülü bir Noel yaşatmak, çocukluk arkadaşlarıyla yeniden bağlantı kurmak ve babasının ölümüyle barışabilmek için Cleveland Caddesi'ndeki eve döner.


13.Christmas with You (2022) – IMDB Puanı 5.6

Yönetmen: Gabriela Tagliavini

Oyuncular: Aimee Garcia, Freddie Prinze Jr

Kariyeri bitmek üzere bir pop yıldızı olan Angelina, genç bir hayranının Noel dileğini yerine getirmek için küçük bir kasabaya gider. Ancak Angelina burada hem yeni bir hit şarkı için ilham hem de beklenmedik bir aşk şansı bulacaktır.


14.Something from Tiffany's (2022) – IMDB Puanı 6.2

Yönetmen: Daryl Wein

Oyuncular: Zoey Deutch, Shay Mitchell, Kendrick Sampson, Rose Abdoo

Romantik komedi türündeki "Something from Tiffany's" filminde, başkası için olan bir nişan yüzüğü, hayatı alt üst olmuş bir kadını, birlikte olması gereken kişiye götürür.


15.Violent Night (2022) – IMDB Puanı 6.7

Yönetmen: Tommy Wirkola

Oyuncular: David Harbour, Beverly D'Angelo, John Leguizamo, Cam Gigandet, Brendan Fletcher, Edi Patterson

Yılbaşı filmi dendiğinde aklımıza ilk olarak romantik komediler de gelse arada bir değişiklik olması için hem komedi hem de aksiyon türündeki bir yılbaşı temalı suç filmi de eğlenceli olabilir. Bir grup paralı asker, zengin bir ailenin mülküne saldırdığında Noel Baba, günü ve yılbaşını kurtarmak için devreye girer. Tommy Wirkola yönetmenliğindeki yapımın başrolünde "Stranger Things" dizisinden sevilen David Harbour yer alıyor.


16.A Christmas Mystery (2022) – IMDB Puanı 5.9

Yönetmen: Alex Ranarivelo

Oyuncular: Violet McGraw, Oscar Nunez, Beau Bridges, Eddie Cibrian, Christoph Sanders

Bir başka küçük kasaba yılbaşı filmi olan "A Christmas Mystery", Noel Baba'nın çanlarının hikayesini takip ediyor. 100 yıl önce Pleasant Bay, Oregon'da bir çocuk tarafından bir Noel Baba çan şeridi keşfedilir ve onunla birlikte şehre bir asırlık iyi şans ve refah gelir. Ancak günümüzde kasaba, Noel'den birkaç gün önce çanların kaybolduğunu öğrendiğinde, davayı çözmek ve çanları bulmak bir grup meraklı çocuğa mecbur kalır. En iyi arkadaşının babası yanlışlıkla kasabanın değerli çanlarını çalmakla suçlandığında, genç bir amatör dedektif ve arkadaşları Noel'den önce gerçek hırsızı bulmaya çalışır.


17.The Noel Diary (2022) – IMDB Puanı 6.1

Yönetmen: Charles Shyer

Oyuncular: Justin Hartley, Barrett Doss, Bonnie Bedelia, James Remar, Essene Atkins, Aaron Costa Ganis

Ayrı yaşadığı annesinin mülkünü toparlamak için Noel'de eve dönen bir adamın hikayesini izliyoruz. Oraya vardığında, güzel genç bir kadının gizemli yolculuğuna ve kendi geçmişine dair sırlar saklayan bir günlük keşfeder.


18.Scrooge: A Christmas Carol (2022) – IMDB Puanı 6.2

Yönetmen: Stephen Donnelly

Seslendirme Kadrosu: Jessie Buckley, Luke Evans, Olivia Colman, Jonathan Pryce

Bu yıl Charles Dickens'ın kült Noel hikayesi "A Christmas Carol"ın bir değil, tam iki uyarlaması var. "Scrooge: A Christmas Carol" da animasyon uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Zaman yolculuğu temalı bir müzikal uyarlama izliyoruz.


19.A Holiday Spectacular (2022) – IMDB Puanı 7.3

Yönetmen: John Putch

Oyuncular: Ann-Margret, Carolyn McCormick, Eve Plumb, Derek Klena, Tiffany Denise Hobbs, Byron Jennings ve Elle Graper

1958'de geçen "A Holiday Spectacular", hayalini gerçekleştirmek için New York'a gelen Maggie'yi takip ediyor. Maggie, yüksek sosyete düğün planlarını askıya alarak Radio City Music Hall'daki Noel gösterisinde sahneye çıkmak için uğraşır.


20.The Claus Family 2 (2022) – IMDB Puanı 5.5

Yönetmen: Ruben Vandenborre

Oyuncular: Mo Bakker, Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, Renée Soutendijk, Eva van der Gucht

Jules Claus, Noel'i yeniden kucaklar ve büyükbaba Noel ile birlikte yılın en yoğun zamanına hazırlanır. Jules, merak uyandıran bir soru içeren çok özel bir mektup alana kadar her şey plana göre gidiyor gibi görünür.


21.Holiday Harmony (2022) – IMDB Puanı 6.2

Yönetmen: Shaun Paul Piccinino

Oyuncular: Annelise Cepero, Brooke Shields, Jeremy Sumpter, Carla Jimenez, Lauren Swickard, Sophia Reid-Gantzert ve Michael Wiseman

Shaun Paul Piccinino'nun yönettiği romantik komedi "Holiday Harmony", hayatında bir kez başına gelebilecek büyük bir etkinlik için rekabet etme fırsatı bulan şarkıcı-söz yazarı Gail'i merkezine alıyor. Ancak bir noktada hem bütçesi hem yolculuğu hem de umutları tehlikeye düşüyor. Hayallerindeki iHeartRadio Noel Arifesi Performansı'na ulaşmasına sadece iki hafta kala, büyük bir desteğe ihtiyaç duyacaktır.


22.The Binge 2: It's a Wonderful Binge (2022) – IMDB Puanı 4.6

Yönetmen: Jordan VanDina

Oyuncular: Kaitlin Olson, Danny Trejo, Patty Guggenheim, Eduardo Franco, Nick Swardson, Paul Scheer, Tim Meadows

Bu yıl "The Binge", mucizevi bir Noel'le karşımıza çıkıyor. Büyülü hikaye kitapları, akılda kalıcı şarkılar ve daha fazlasını içeren yeni bir tatil macerası ekranlara geliyor.


Tüm Zamanların En Sevilen Yılbaşı Temalı Filmleri

Tüm Zamanların En İyi Yılbaşı Dizileri

Geçmişten Günümüze İngiliz Kraliyetinin Yılbaşı Ağaçları

EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri