Şubat 2023'te İzleyebileceğiniz Tiyatrolar

İlk kez sahne alan oyunlardan yeni sezonuyla bir kez daha karşımıza çıkanlara, Şubat 2023'te mutlaka görülmesi gereken opera, bale, müzikal ve tiyatrolar.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
2 Şubat 2023 Perşembe 17:57 | Son Güncellenme:
28 dakika okunma süresi
Şubat Ayı Tiyatro Rehberi

"Şimdi" Oyunu

(DasDas Açık Sahne, 2-3, 20-21 Şubat)

DasDas'ın yeni prodüksiyonu "Şimdi", Aralık ayında gerçekleştirdiği prömiyerinin ardından Şubat ayında da tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Tim Crouch'un yazdığı Öner Erkan'ın ise yönetmen koltuğuna oturduğu oyunun hikayesindeki karakterlere Erdem Şenocak, Levent Kazak, Melikşah Altuntaş ve Nezaket Erden hayat veriyor. "Bakmayı seçtiğimiz ya da seçmediğimiz her şeyden ne kadar sorumluyuz?" sorusuna cevap arayan "Şimdi", yönetilmekte olan medyatik çılgınlıkların, zengin çeşitliliği arasında durup düşünmek için bir toplanma çağrısı başlatıyor. Oyun, 2-3 ve 20-21 Şubat akşamları DasDas Açık Sahne'de tiyatroseverlerle buluşuyor.

Adres: Metropol İstanbul AVM, Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı, Ataşehir

Telefon: 0216 970 03 27


"İmparator" Oyunu

(Trump Sahne, 2 Şubat / Kozzy Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi, 4 Şubat / Watergarden Performans Merkezi Duru Tiyatro, 7 Şubat / Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, 11 Şubat / Yunus Emre Kültür Merkezi, 21 Şubat / Caddebostan Kültür Merkezi, 25 Şubat)

Usta sanatçı Genco Erkal'ın yeni oyunu "İmparator", Dostlar Tiyatrosu tarafından sahne taşınıyor. Ryszard Kapuscinski'nin aynı adlı kitabından Colin Teevan'ın tiyatroya uyarladığı "İmparator" oyununun dramaturjisini ve yönetmenliğini de Genco Erkal üstleniyor. Genco Erkal'a sahnede Enes Sarı'nın eşlik ettiği "İmparator", Etiyopya İmparatoru Haile Selasiye'nin 44 yıl süren saltanatını ve sonunu anlatıyor. Oyunun giysi tasarımı Özlem Kaya'ya müziği ise Nazım Çınar'a ait. "İmparator" oyununu; 2 Şubat Perşembe günü Trump Sahne'de, 4 Şubat Cumartesi günü Kozzy Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde, 7 Şubat Salı günü Watergarden Performans Merkezi Duru Tiyatro Ataşehir'de, 11 Şubat Cumartesi günü Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde, 21 Şubat Salı günü Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde ve 25 Şubat Cumartesi günü ise Caddebostan Kültür Merkezi'nde izleyebilirsiniz.


"Çılgın Zamanlar" Oyunu

(Kozzy Kültür Merkezi, 3 Şubat)

Usta oyuncular Cem Özer, Kemal Başar ve Zeynep Gülmez'e, İmren Çapanoğlu ve Caner Nalbantoğlu'nun eşlik ettiği "Çılgın Zamanlar", Sam Bobrick'in eserinden Kemal Başar'ın yönetiminde sahneye uyarlanıyor. Oyunda aldatan ve aldatılan bir çift arasında yaşanan komik olayları izliyoruz. Miles, otuz yıllık karısını yarı yaşında bir kadınla evlenmek için terk etmiştir ve her şeye sahip görünmektedir. Çekici bir eş, iyi bir iş, güzel bir ev, evliliğinde mutlu bir kız... Altı ay sonra genç ve çekici karısı onu terk eder, ortağı onu kazıklar ve kızının evliliği çatırdamaya başlar. Ayrıca artık harika görünen eski karısı da genç erkek arkadaşı ile yaşamak için dairesini satın almak istemektedir. Her şey arapsaçına döner.

Adres: Kozyatağı, Buket Sk. No: 14, Kadıköy

Telefon: 0216 658 00 00


"Bence Katil Öldürdü" Oyunu

(AKM Tiyatro Salonu, 3-5 Şubat)

Kurtcebe Turgul'un yazdığı, Gökhan Kocaoğlu'nun yönettiği polisiye tiyatro oyunu "Bence Katil Öldürdü" oyunu, 3, 4, 5 Şubat tarihlerinde AKM Tiyatro Salonu'nda tiyatroseverlerle buluşuyor. Merak, heyecan ve kahkaha dolu ve alışılagelmiş "Katil kim?" polisiyelerini bir kenara bırakan "Bence Katil Öldürdü"de; Paris'in müstesna bir semtindeki devasa bir malikanede, ünlü iş adamı Eugène Lamortier'nin cesedinin etrafında toplanmış birbirinden ilginç karakterler, hiçbir ipucu bırakmadan sırra kadem basan katilin kimliği hakkında fikir yürütüyor.

Adres: Gümüşsuyu Mah. Mete Cad. No: 2, Beyoğlu


"Şirreti Evcilleştirmek" Oyunu

(Moda Sahnesi, 3-5, 24-26 Şubat)

William Shakespeare'in dilimize daha önce "Hırçın Kız" olarak tercüme edilen "The Taming Of The Shrew" metni bu edisyonunda, çevirmen Emine Ayhan tarafından "Şirreti Evcilleştirmek" olarak çevrildi. Başrollerini Melis Birkan ve Timur Acar'ın paylaştığı oyunun kadrosunda deneyimli oyuncular Uluç Esen, Sedat Küçükay, Elif Gizem Aykul, Gürsu Gür, Çağlar Yalçınkaya, Ali Büyük Kartal ve Yasin Yürekli de yer alıyor. Yönetmen Kemal Aydoğan'ın rejisiyle sahneye konan "Şirreti Evcilleştirmek" oyununu, 3, 4, 5, 23, 24, 25 ve 26 Şubat günlerinde Moda Sahnesi'nde görebilirsiniz.

Adres: Osmanağa Mah. Halil Ethem Sk. General Asım Gündüz Cad. Kadıköy

Telefon: 0216 330 58 00


"On İkinci Ev" Oyunu

(Moda Sahnesi, 4 Şubat)

"On İkinci Ev" oyunu, sesini bulmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatıyor. Evleri, şehirleri, geçmişten sırtlandığı hikayeleri anlatmanın bir yolunu arayan anlatıcı, sessizlikten bir ses, bakıştan bir eylem yaratmaya çalışıyor. Anlatıcı/oyuncu Melek Ceylan'ın, hayatından otobiyografik öğeler kullanılarak yaratılan "On İkinci Ev", seyirciyle bir diyalog kurma çabasında olan ve performatif bir alanda gerçekleşen bir kadın anlatısı. Yönetmenliğini Salih Usta'nın üstlendiği "On İkinci E'i, Melek Ceylan'ın göz alıcı performansıyla 4 Şubat'ta Moda Sahnesi'nde izleyebilirsiniz.

Adres: Osmanağa Mah. Halil Ethem Sk. General Asım Gündüz Cad. Kadıköy

Telefon: 0216 330 58 00


"La Bohème" Operası

(AKM Türk Telekom Opera Salonu, 4, 9, 25 Şubat)

İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin sahnelediği "La Bohème" operası, 4 Şubat'ta prömiyer yaparak 9 ve 25 Şubat günlerinde AKM Türk Telekom Opera Salonu'nda sanatseverlerle buluşuyor. "La Bohème" operası, besteci Giacomo Puccini'nin ( 1858 – 1924) başyapıtlarından biri olarak kabul ediliyor. Puccini'nin muhteşem müziği ve gerçek bir öyküye dayanan konusu ile bu dramatik ve romantik opera, dünyada en çok sahnelenen ve sevilen operaların arasında yer alıyor. "La Bohème" Operası; Fransa'daki 1830 ve 1848 devrimleri arasındaki dönemde siyasal ve toplumsal yaşamın, özellikle de bohem yaşamın tüm izlerini taşıyan bir reji anlayışı ile sahneleniyor. Paris'de, Noel arifesinde dokunaklı bir aşk hikayesinin anlatıldığı eserde, bohem hayatı yaşayan bir grup arkadaş, geçimlerini sanat eserleri yaratarak kazanmaktadır. Şair Rodolfo, terzi Mimì'ye aşık olmuştur; ressam Marcello'nun da şarkıcı Musetta ile çalkantılı bir ilişkisi vardır. Her şeye rağmen iki çift de mutlu oldukları zamanlarda, birlikte hayatın ve aşkın tadını çıkarmaya çalışırlar. İtalyanca seslendirilen eseri, Evin Atik sahneye koyuyor. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nı İbrahim Yazıcı yönetiyor.

Adres: Gümüşsuyu Mah. Mete Cad. No: 2, Beyoğlu


"La Bayadère" Balesi

(AKM Türk Telekom Opera Salonu, 5, 16, 18 Şubat)

En büyük bale eserlerinden birisi olarak kabul gören "La Bayadère", 5, 16 ve 18 Şubat günlerinde AKM izleyicisinin karşısına çıkıyor. İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen "La Bayadère", romantik ve klasik dönemlerin arasında önemli bağlantılar kuran ve kendisinden sonra gelen beyaz balelerin habercisi olarak nitelendiriliyor. Hindistan'da geçen konusu, aşk ve entrika yüklü sihirli atmosferi, Marius Petipa'nın eşsiz koreografisi, Ludwig Minkus'un müziğinin melodik çekiciliğinin yanı sıra gösterişli etnik ögeler içeren sahneleri ve danslarıyla baleseverlere unutulmaz bir performans vadediyor. "La Bayadère" balesini Ayşem Sunal Savaşkurt sahneye koyuyor.

Adres: Gümüşsuyu Mah. Mete Cad. No: 2, Beyoğlu


"Fairfly" Oyunu

(DasDas Açık Sahne, 5, 22-23, 36 Şubat)

Günümüz iş dünyasındaki acımasız rekabete, start-up'lar ve girişimcilik kültürüne ironik bir bakış açısı getiren "Fairfly" oyunu, çok para kazanma tutkusu, başarı saplantısı ve neoliberal söylemleri sorgulayan bir kara komedi olarak karşımıza çıkıyor. Bu sezonun çok konuşulan oyunlarından "Fairfly", 5, 22-23 ve 26 Şubat'ta yeniden DasDas Açık Sahne'de izleyici karşısına çıkıyor.

Adres: Metropol İstanbul AVM, Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı, Ataşehir

Telefon: 0216 970 03 27


"Tatavlada Son Dans" Oyunu

(Moda Sahnesi, 6 Şubat)

Işıltılı şehrin içerisinde 6-7 Eylül'ün izlerini taşıyan yıkık, dökük bir ev görüyoruz. İki Rum kadının gitmek ve kalmak arasındaki yaşanmışlıklarına, toprağa tutunmalarına, "Rembetiko" tadında küçük bir dokunuşu olan "Tatavlada Son Dans", Berfin Zenderlioğlu rejisi ile seyirciyle buluşuyor. Geçmiş ve şimdiki zaman arasına sıkışmış bir yağmanın yükünü taşıyan Eleni ve Gül'ün hikayesini anlatan oyunun başrollerini deneyimli tiyatrocular Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk paylaşıyor. "Tatavlada Son Dans", 6 Şubat akşamı Moda Sahnesi izleyicisiyle buluşuyor.

Adres: Osmanağa Mah. Halil Ethem Sk. General Asım Gündüz Cad. Kadıköy

Telefon: 0216 330 58 00


"Benimle Dans Eder Misin?" Oyunu

(DasDas Sahne, 7-8 Şubat)

Uyarlamasını Mert Fırat'ın yaptığı, yönetmenliğini ise Kadir Çevik'in üstlendiği, DasDas'ın yeni yapımı "Benimle Dans Eder Misin?" kalabalık oyuncu kadrosu ve orkestrasıyla seyircilerine interaktif bir deneyim sunuyor. "Benimle Dans Eder Misin?" seyircilerini sahneye davet ederek amatör ve profesyonel dansçılarla bir araya getiriyor.

Adres: Metropol İstanbul AVM, Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı, Ataşehir

Telefon: 0216 970 03 27


"12 Öfkeli" Oyunu

(AKM Tiyatro Salonu, 10-11 Şubat)

Ankara Devlet Tiyatrosu'nun, 10-11 Şubat günlerinde AKM Tiyatro Salonu'nda sahneye taşıdığı "12 Öfkeli", tiyatroseverlere "Bir insanın hayatı söz konusuyken beş dakikada karar verebilir miyiz?" sorusundan yola çıkarak, zamanın ve kararların önemini vurgulayan bir performans sunuyor.

Adres: Gümüşsuyu Mah. Mete Cad. No: 2, Beyoğlu


"Desiderata"

(AKM Türk Telekom Opera Salonu, 11 Şubat)

Ali Poyrazoğlu'nun opera ve tiyatroyu buluşturduğu "Desiderata (İnsan Sesine Konan Kuş)" projesi, 11 Şubat Cumartesi akşamı Atatürk Kültür Merkezi seyircisi ile buluşuyor. Poyrazoğlu, konuk orkestra şefi olarak, hem Zdravko Lazarov idaresindeki İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nı yönetiyor hem de klasik müziğin eşsiz eserlerinin eşliğinde sanatın yaşamlarımızda yarattığı farkın mizahi bir dille altını çiziyor. Gecede; mezzosoprano Nesrin Gönüldağ, bariton Murat Güney ve keman sanatçısı Oleksandr Samoylenko solist olarak yer alıyor. Programda ; Georges Bizet'nin "Carmen" operasından bölümlerin yanı sıra; "Havanaise", "Op.83" (Camille Saint-Saëns), "Zigeunerweisen", "Op.20" (Pablo De Sarasate), "Goyescas: Intermezzo" (Enrique Granados) adlı eserler de yer alıyor.

Adres: Gümüşsuyu Mah. Mete Cad. No: 2, Beyoğlu


"Kibritin Ucunda" Oyunu

(Zorlu PSM, 12, 16, 22 Şubat)

Zorlu PSM Prodüksiyonu olarak yapımı gerçekleşen, Murat Mahmutyazıcıoğlu'nun kalemi, Kayhan Berkin'in yönetimi ve Rıza Kocaoğlu'nun performansıyla başarı hırsının, çocukluğunun ve gençliğinin gölgesinde, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşmaya giren bir adamın hikayesini anlatan "Kibritin Ucunda" seyircilerden büyük ilgi görüyor. Kafasının içinden gelen seslere engel olmayı bıraktığı an kendi iç hesaplaşmasını yaşayan bir adamın hikayesinin anlatıldığı "Kibritin Ucunda" oyunu, 12, 16 ve 22 Şubat'ta Zorlu PSM'de izleyiciyle buluşuyor.

Adres: Zorlu AVM, Levazım, Koru Sk. No: 2, Beşiktaş

Telefon: 0212 912 37 76


"Yaralarım Aşktandır" Oyunu

(Moda Sahnesi, 13 Şubat)

Yazar Şebnem İşigüzel'in kaleme aldığı ve Berfin Zenderlioğlu'nun yönettiği "Yaralarım Aşktandır", İran şiirinin isyankar sesi Füruğ Ferruhzad'ın nefesini, tiyatro sahnesine taşıyor. Poyraz Yapım prodüksiyonuyla seyirciyle buluşan oyunda; baskı altında yaşayanların, hep eksik bulunanların ve her şeye rağmen yaşamaya devam edip sözünü esirgemeyenlerin hikayesi anlatılıyor. İran'ın güçlü kadın şairi Füruğ Ferruhzad'a sahnede Nazan Kesal'ın hayat verdiği bu tek kişilik performansa 13 Şubat akşamı Moda Sahnesi'nde tanık olabilirsiniz.

Adres: Osmanağa Mah. Halil Ethem Sk. General Asım Gündüz Cad. Kadıköy

Telefon: 0216 330 58 00


"Kim Var Orada?"

(Moda Sahnesi, 16 Şubat)

Modern Türkiye tiyatrosunun kurucu ismi, rejisör, oyuncu, yönetici ve yapımcı Muhsin Ertuğrul'un hayat hikayesini anlatan BGST'nin ödüllü oyunu "Kim Var Orada?" seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Muhsin Ertuğrul'un hayatına odaklanan oyunda; Muhsin Bey'in ilk hocam dediği aktör Vahram Papazyan ile Ermeni sanatkarların mirasıyla yüzleşirken, hayal ürünü bir karakter olan Latife Hanım ile de önünde yürüyecek yol olmayan, yürüdükçe arkalarında yol bırakan ilk kadın oyuncularımızın sahneye çıkma serüvenleri anlatılıyor. Osmanlı'dan Cumhuriyet'in ilk zamanlarına uzanan tiyatro sahnelerimizin dönüşümünü de tartışmaya açan yapım 16 Şubat'ta Moda Sahnesi'nde.

Adres: Osmanağa Mah. Halil Ethem Sk. General Asım Gündüz Cad. Kadıköy

Telefon: 0216 330 58 00


"Eksik" Oyunu

(Fişekhane, 16 Şubat / Oyun Atölyesi, 22 Şubat / Moda Sahnesi, 27 Şubat)

"Eksik" isimli oyun; Levent Can, Hande Doğandemir ve Aytaç Şaşmaz'ı tiyatro sahnesinde buluşturuyor. Aksel Bonfil'in yazıp yönettiği "Eksik", annesinin komada olduğunu haber vermek için yanında kız arkadaşıyla birlikte, babasının Datça'daki çiftlik evine giden Metin'in burada yaşadığı yüzleşmeleri, aile içi hesaplaşmaları ve açığa çıkan sırları sahneye taşıyor. Oyun, hem dramatik hem de komik bir aile olma çabasını anlatıyor. "Eksik" oyunu, 16 Şubat'ta Fişekhane'de, 22 Şubat'ta Oyun Atölyesi'nde ve 27 Şubat'ta Moda Sahnesi'nde izlenebilir.


"Babamı Kim Öldürdü"

(Moda Sahnesi, 18 Şubat)

Fransa'nın genç yazarlarından Edouard Louis'in roman üçlemesinin son eserinden oyunlaştırılan "Babamı Kim Öldürdü"de yazar, bir işçi olan babasının erkeklik, işçilik, aile gibi olgulara yaklaşımını ve bu yaklaşımındaki açmazların fark edilmesini sağlıyor. İşçiliği değişmez bir kader gibi giyinen Edouard'ın babası, geçirdiği iş kazası sonucunda yatalak kalır. Edouard, bunun sorumlusu olarak devleti görür ve babasının başına gelen felaketten devleti sorumlu tutar. Eserlerinde ırkçılık, sömürü, cinsiyetçilik, ekonomik bunalım, nefret suçu, ayrımcılık temalarını işleyen Edouard Louis'nin yine benzer temalar üzerinden babasıyla olan ilişkisine yoğunlaştığı "Babamı Kim Öldürdü"yü Onur Ünsal'ın göz dolduran oyunculuğuyla izliyoruz.

Adres: Osmanağa Mah. Halil Ethem Sk. General Asım Gündüz Cad. Kadıköy

Telefon: 0216 330 58 00


"La Reprise. Histoiré du Théâtre (I)" Oyunu

(DasDas, 18-19 Şubat)

Çağdaş tiyatro sahnesinin en yaratıcı yönetmenlerinden Milo Rau'nun, çok ödüllü oyunu "La Reprise. Histoiré Du Théâtre (I)"i 18 ve 19 Şubat günlerinde DasDas'a konuk oluyor. New York Times tarafından 'Yılın En İyi Yapımı' olarak nitelendirilen, Tom Adjibi, Suzy Cocco, Sara De Bosschere, Sébastien Foucault, Fabian Leenders, Johan Leysen'in rol aldığı oyun, 2012 yılında Liege'de bir grup gencin yaşadığı trajik bir hikayeyi sahneye taşıyor.

Adres: Metropol İstanbul AVM, Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı, Ataşehir

Telefon: 0216 970 03 27


"Baba" Oyunu

(DasDas Alternatif Sahne, 18, 23 Şubat)

Florian Zeller'in yazdığı, Serdar Biliş ve Philip Arditti'nin çevirisini yaptığı "Baba"nın yönetmen koltuğuna Tamer Can Erkan oturuyor. Usta oyuncu Şerif Erol'un baba rolünü oynadığı oyunda 'görünenler ve hatırlananlar ya gerçekten olmadıysa' ihtimali üzerinde duruluyor. Neyin gerçek neyin hayal olduğunun karıştığı bu dünyada "Baba", doğru ve yanlışın, anıların ve travmaların karıştığı kaygan zeminde gerçek sorular ve cevaplarla seyirciyi baş başa bırakıyor. Gerçek ile hayalin birbirine karıştığı, yaşananların hiçbir zaman aynı olamayacağını anlatan bu çarpıcı hikaye ile "Baba", 18 ve 23 Şubat akşamları DasDas Alternatif Sahne'de tiyatroseverler ile buluşuyor.

Adres: Metropol İstanbul AVM, Atatürk Mah. Ataşehir Bulvarı, Ataşehir

Telefon: 0216 970 03 27


"Bugün Bir Cinayet İşledim"

(Moda Sahnesi, 19 Şubat)

Çok soru sormanın tehlikeli olduğu bir dünyada, tekinsiz bir sahnede, küçük bir çocuk, yolda kusurlar bularak büyüyor ve kendine ne kaldıysa onunla nasıl yaşadığını anlatıyor. "Bir cana kıymak her zaman cinayet midir?" sorusuyla başlayan oyun, toplum tarafından her gün öldürülen "ötekilerin" sıradan konusunu anlatıyor. Beyzanur Tekin'in hem yönettiği hem de tek kişilik performansı ile sahnelediği "Bugün Bir Cinayet İşledim19 Şubat'ta Moda Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşuyor.

Adres: Osmanağa Mah. Halil Ethem Sk. General Asım Gündüz Cad. Kadıköy

Telefon: 0216 330 58 00


Şubat Ayı Konser Ajandası

Şubat Ayı Sergi Ajandası

Şubat Ayı Dizi Önerileri

EN ÇOK OKUNANLAR

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

3. CI Bloom Hakkında Merak Edilenler
3. CI Bloom Hakkında Merak Edilenler

3. CI Bloom Hakkında Merak Edilenler

Mart Ayı Konser Ajandası
Mart Ayı Konser Ajandası

Mart Ayı Konser Ajandası

Nisan Ayı Tiyatro Rehberi
Nisan Ayı Tiyatro Rehberi

Nisan Ayı Tiyatro Rehberi

Gustav Klimt'in Kayıp Eseri Müzayedeye Çıkıyor
Gustav Klimt'in Kayıp Eseri Müzayedeye Çıkıyor

Gustav Klimt'in Kayıp Eseri Müzayedeye Çıkıyor

Art Dubai: Orta Doğu'nun Sanat Mabedi
Art Dubai: Orta Doğu'nun Sanat Mabedi

Art Dubai: Orta Doğu'nun Sanat Mabedi

“Portakal Private Sales”ın 2024 Edisyonu Başladı
“Portakal Private Sales”ın 2024 Edisyonu Başladı

“Portakal Private Sales”ın 2024 Edisyonu Başladı

Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

Erin İlkcan Aslan ile Multidisipliner Sanatı Üzerine
Erin İlkcan Aslan ile Multidisipliner Sanatı Üzerine

Erin İlkcan Aslan ile Multidisipliner Sanatı Üzerine

Mayıs Ayı Tiyatro Rehberi
Mayıs Ayı Tiyatro Rehberi

Mayıs Ayı Tiyatro Rehberi

Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı

Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı

Güneş Terkol ile 60. Venedik Bienali
Güneş Terkol ile 60. Venedik Bienali

Güneş Terkol ile 60. Venedik Bienali

Dijital Deneyim Müzesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Dijital Deneyim Müzesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dijital Deneyim Müzesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler