Yasemin Öğün
Yaz mevsimiyle birlikte giysiler hafiflerken, markaların yeni koleksiyonları trendleri belirleyen, ilham verici yeni seçenekler sunuyor. Köklü hazır giyim kuruluşlarından Adil Işık Group çatısı altında yer alan Love my body de, Moda Tutkusu ile birlikte hazırladığı 2026 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu özel bir davetle kutladı.
Zehra Işık
Kontuar Pera'da düzenlenen geceye moda, cemiyet ve yaratıcı dünyanın önde gelen isimleri katılırken; davette Türkiye'de moda dünyasının en uzun soluklu iş birliklerinden biri olan iki moda markası, 12'nci yılını ve 23'üncü sezonunu da kutladı. Türkiye'nin ilk moda blogger'ları ve influencer'ları arasında yer alan Yasemin Öğün ile Adil Işık Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete Emre Işık, Pınar Tezcan Özçapkın, Dicle Öztaşkın, Rachel Araz, Mert Aslan, Ahmet Gencehan gibi isimler katıldı.
Emre Işık
Beyoğlu'nda tarihi Passage de Petit Champs'da yer alan mekanda gerçekleşen özel gece, modern gastronomi ile moda dünyasının yaratıcı enerjisini bir araya getirdi. 12 yıldır kesintisiz devam eden iş birlikleriyle sürdürülebilir marka ortaklığının en güçlü örneklerinden birine imza atan Zehra Işık ve Yasemin Öğün, gecede mutluluklarını dostlarıyla paylaştılar.
Pınar Tezcan Özçapkın
Ahmet Gencehan Güneş
Dicle İpek Öztaşkın
Mert Aslan
Rachel Araz Kiresepi