Her yaşta sağlıklı bir yaşamı sürdürmek amacıyla fiziksel ve zihinsel sağlığa düzenli yatırım yapmak gerektiği görüşünü benimseyen Espace Prive Chenot D-Life ve ALEM ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz öğle yemeğinde cemiyetin ünlü isimleriyle bir araya geldik. Etel Baler, Zeynep Üstünel, İpek Toplusoy, Banu Çarmıklı, Müge Sırmabıyık ve Yonca Ebuzziya’nın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz öğle yemeğinde Chenot D-Life Genel Müdürü Dr. Demet Erciyes davetlilere D-Life sağlıklı yaşam merkezi ve medical spa terapileri hakkında bilgi verdi. Kalp sağlığına da dikkat çeken Kardiyolog Dr. Demet Erciyes bağışıklığı düşüren en önemli etkenin stres olduğunu bununla baş edebilmek için de uyku düzeninin ve sağlıklı beslenmenin çok önemli olduğunun altını çizdi. Mevsimine göre sebze, meyve tüketiminin önemine dikkat çeken Erciyes, porsiyonların küçük ama çeşitli olmasına ve protein kadar yağ ve karbonhidrata da vücudumuzun ihtiyacı olduğuna dikkat çekerken vitaminlerin ise yiyeceklerden alınmasının daha faydalı olduğunun altını çizdi. Davetlilerin bir diğer merak ettiği konu ise kişiye özel detoks programıydı.
2/17
BANU ÇARMIKLI
“Chenot D-Life’da Chenot metoduyla uygulanan detoks programımızı diğerlerinden ayıran en önemli özellik kişiye özel olması” diyen Dr. Demet Erciyes, günlük yaşantıya uygun detoks programı uyguladıklarını belirtti. Davetlilerin ilgisini çeken bir diğer konu ise medical spa terapileri oldu. Çin tıbbından esinlenerek yapılan terapilerde enerji masajları uygulanıyor.
Sohbet sağlıklı yaşam üzerine olunca öğle yemeğinin de sağlıklı olması kaçınılmazdı. Uzun yıllar Paris’te Michelin yıldızlı restoranlarda çalıştıktan sonra Chenot D-Life’ın şefi olan Uğur Haktanır’ın hazırladığı menüde yer alan köz patlıcan salatası, narlı yeşil mercimekli tabule ve shot bardaklarında servis edilen green juice’lar davetliler tarafından çok beğenildi. Dr. Demet Erciyes’in sağlıklı yaşamın hayatımızdaki önemine değindiği öğle yemeğinde Yonca Ebuzziya, akşamları yemek sonrası lezzetli kaçamaklar yaptığını belirtirken, Banu Çarmıklı da yemeklerin kalori miktarıyla yakından ilgilendiğini söyledi. Spor yapmayı yaşam felsefesi haline getiren Zeynep Üstünel ise koşarak hem zinde hem de formda kaldığını söylerken, annesinin desteklemesiyle çocukluğundan bu yana protein ağırlıklı beslendiğini belirten Etel Baler, zayıf olmak için özel bir diyet uygulamadığını belirtti. Londra seyahatinden ayağının tozuyla dönen İpek Toplusoy ise seyahat dönüşü spor ve sağlıklı beslenme düzenine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Keyifli geçen öğle yemeği davetimize shot bardaklarında servis edilen green juice’lar ve bitki çayları eşlik etti.
3/17
YONCA EBUZZİYA
4/17
ETEL BALER
5/17
ZEYNEP ÜSTÜNEL
6/17
MÜGE SIRMABIYIK
7/17
İPEK TOPLUSOY
8/17
BANU ÇARMIKLI, YONCA EBUZZİYA, DR. DEMET ERCİYES
9/17
ZEYNEP ÜSTÜNEL, ETEL BALER
10/17
DR. DEMET ERCİYES, YONCA EBUZZİYA
11/17
GÖZDE YÖRÜKOĞLU, DR. DEMET ERCİYES, SİNAN ÜRKER
12/17
BANU ÇARMIKLI
13/17
DAVETİN DEKORASYONUNDA MORİ EVENTS DOKUNUŞU GÖRÜLÜRKEN çiçek TASARIMI ise FLOWERS&EVENTS BY HÜSEYİN AVNİ ÖZKAN’A AİT.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak ve mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için
tıklayınız.