Tasarım Tomtom Sokakta festivalinde bu yıl tasarım halı markası Metrekare’nin kurucusu Yeşim Ketenci ve heykeltraş Nilay Özenbay kendilerine özgü tasarımlarıyla dikkat çektiler.
Sanatçı Arden Oluk’un, Karaköy’deki tarihi yapının dokusundan ilham alarak hazırladığı “İçsel Arkeoloji” isimli sergisi teatral bir gösteriyle sunulurken, davetlileri geçmişte bir yolculuğa çıkardı.
Gazino kültürünü yeniden canlandıran Four Seasons Hotel Bosphorus, ‘İstanbul Gazinosu’ ile Türk Sanat Müziği duayenlerinin en sevilen eserleriyle nostaljik bir yolculuğa çıkmak isteyenlere sesleniyor.
“Rus Avangardı. Sanat ve Tasarımla Geleceği Düşlemek” sergisinin açılış daveti Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile müze müdürü Nazan Ölçer ev sahipliği yaptı.