Mybestfriends 2012’den bugüne ikonik tasarımlarını ve 2018-19 sonbahar-kış sezon koleksiyonunu Raffles Hotel’de gerçekleşen ‘‘ICONICS’’ yılbaşı alışveriş etkinliğinde cemiyetin stil sahibi kadınlarıyla buluşturdu.
Prens Harry ve Meghan Markle, Prens William ve Kate Middletonın yılbaşı kartlarının ardından İspanya, Norveç ve Ürdün kraliyet ailelerinin fotoğrafları da basına verildi.
Kullandıgˆı farklı malzemeler ve tekniklerle olus¸turdugˆu kendine has sanat stiliyle tanınan Ardan O¨zmenogˆlu, kis¸isel sergisi “Bu I·s¸in Sonu Yok” ile 17 Ocak - 7 Mart 2019 tarihleri arasında Anna Laudel ’de.
Kış mevsiminin bembeyaz güzelliğinden ve formlarından ilham alan Pandora yılbaşı koleksiyonu, özel bir davetle tanıtıldı. Göz alıcı tasarımlar konukların beğenisini kazandı.