Bige Atakan bebek ve çocukların renkli dünyasından ilham alarak tasarladığı ürünleri sergilediği Reşitpaşa’daki mağazasının açılışını yakın dostlarının katıldığı bir davet ile kutladı.
Moda dünyasına profesyoneller yetiştiren Vakko ESMOD Moda Akademisi, mezun öğrencilerin 75 farklı tasarımını bir defileyle tanıttı. Defilenin sonunda öğrencilere ödülleri takdim edildi.
Elgiz Müzesi’nin 11. Teras Sergisi’nde, dünyanın kaynaklarının tüketilmesi ve çevresel kirliliğin sorgulandığı çağdaş sanat heykelleri sanatseverlerle buluştu.
İnsanlığın binlerce yıllık koku serüvenini örnekleyen özel sergi, İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde düzenlenen kokteylle açıldı. En eski kokuların deneyimlendiği açılışta, Isparta’dan getirilen gül yaprakları sergi alanını süsledi.