ONLINE OKUMAKİÇİN TIKLAYIN!
Japon mutfağının suşilerinden noodle'larına, ramenlerinden miso çorbalarına dek bin bir lezzetini keşfedebileceğiniz İstanbul'un en iyi Japon restoranları bir arada.
Adını Japon mitolojisindeki doğurganlık, bereket ve nadir rastlanan beyaz tilki Inari'den alan Inari Omakase, her lokmada bu efsanenin zarafetini ve gizemini damakta yaşatıyor. Felsefesi, yalnızca yemek sunmak değil; her tabağı bir ritüel, her ziyareti unutulmaz bir deneyime dönüştürmek… İşte bu eşsiz keşif, bu hafta “Haftanın Mekanı” köşemize yerleşiyor.
Boğaz'ın üzerinde, Japonya'nın mevsimsel sadeliğini İstanbul'un ritmiyle buluşturan Sankai by Nagaya, sonbahar menüsüyle zamanı yavaşlatıyor. Michelin yıldızlı şefler Yoshizumi Nagaya ve Hiroko Shibata, yeni tadım menüsünde deniz ve toprağın sonbahar tonlarını Japon mutfağının rafine disipliniyle harmanlıyor.