ONLINE OKUMAKİÇİN TIKLAYIN!
Michelin Guide'ın Türkiye'ye gelmesi, Türk mutfağının Gault & Millau Rehberi'ne dahil edilmesi, bitkisel etlerin popülerlik kazanması, arkasında özel hikayesi bulunan tabakların gündem olması… Yeme-içme sektöründeki iddialı gelişmeleri yakından takip ederek 2023 yılının en popüler gastronomi trendlerini keşfediyoruz.
Farklı milletlere, bölgelere ya da yörelere özgü lezzetlerin, yemek pişirme tekniklerinin veya malzemelerin bir arada kullanılmasını temel alan füzyon mutfağının İstanbul'da oldukça iddialı adresleri bulunuyor. Yeni lezzetler denemek isteyenler için İstanbul'un en iyi füzyon restoranlarını bir araya getirdik.
Gümüşlük'ün sakin ruhundan doğan ve Bodrum'un gastronomi sahnesinde kısa sürede kendine özel bir yer edinen Ginger, yeni şubesiyle artık İstanbul'da. Acarkent'in kalbinde, doğaya karşı kurulmuş şık bir sofrada, Asya ve Akdeniz'in en zarif lezzetlerini buluşturan Ginger, bu hafta “Haftanın Mekanı” köşemizin yeni konuğu oluyor.