ONLINE OKUMAKİÇİN TIKLAYIN!
Gallada ve Topside Bar, misafirlerine yenilikçi Türk-Asya mutfağına ait menüsünü, The Peninsula Istanbul ve Fatih Tutak ev sahipliğinde özel bir davetle tanıttı.
İstanbul'un yeme-içme sahnesi, sürpriz adreslerle canlanıyor. Boğaz kıyısında, tarihî bir terasta İpek Yolu esintili menüsü ve yaratıcı kokteylleriyle GALLADA, radarımıza giren İstanbul'un en özel buluşma noktalarından biri oluyor.
İki Michelin yıldızlı şef Fatih Tutak'ın direktörlüğünde pazar günleri düzenlenen Sundays etkinliğinin ilki, bir davetle başladı. Nar ağaçlarıyla çevrili terastaki pazar keyfinde misafirler, Türk-Asya lezzetleri ve müzik eşliğinde keyifli saatler geçirdiler.
The Peninsula'nın özel gastronomi serisi Three Chefs, Three Feasts, İstanbul finaliyle damaklarda ve hafızalarda iz bırakacak bir akşam vadediyor. Üç kültür, üç şef ve altı özel lezzet, tek bir masada buluşuyor.