Haziran 2024'te İzlenebilecek Dizi Önerileri

Yerli ve yabancı platformlarda yayınlanmaya başlayan veya yeni sezonu gelen, mutlaka izlemeniz gereken Haziran 2024 dizileri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
30 Mayıs 2024 Perşembe 14:08 | Son Güncellenme:
16 dakika okunma süresi
Haziran Ayı Dizi Önerileri

Haziran 2024 Dizileri

New Amsterdam, 4. Sezon (1 Haziran)

Oyuncular: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Jocko Sims

Karizmatik ve asi Dr. Max Goodwin, New York'un en büyük ve en yoğun hastanelerinden birinin tıbbi direktörü olduğunda bozuk sistemi düzeltmek için kolları sıvar. "New Amsterdam" dizisi, 4. sezonu ile 1 Haziran'dan itibaren Netflix'te izlenebilir.


The Acolyte (5 Haziran)

Yaratıcı: Leslye Headland

Oyuncular: Amandla Stenberg, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith

"Star Wars" evreninden yeni bir dizi olan "The Acolyte", izleyicileri Yüksek Cumhuriyet döneminin son günlerinde karanlık sırlar ve ortaya çıkan karanlık taraf güçleriyle dolu bir galaksiye götürüyor. "The Acolyte" dizisi, 5 Haziran'da Disney+'ta seyirciyle buluşuyor.


Clipped (5 Haziran)

Yaratıcı: Gina Welch

Oyuncular: Kelly AuCoin, Charlie McElveen, Jock McKissic

Biyografi, dram ve spor türlerinde bir mini dizi olan "Clipped", Los Angeles Clippers'ın sahibi Donald Sterling'in düşüşünü ve takımın koç Doc Rivers yönetiminde şampiyonluk kazanma çabasını konu alıyor. "Clipped" dizisi, 5 Haziran'da Disney+'ta.


Sweet Tooth, 3. Sezon (6 Haziran)

Yaratıcılar: Jim Mickle, Beth Schwartz

Oyuncular: Nonso Anozie, Christian Convery, Adeel Akhtar

Aksiyon, macera ve dram türlerindeki "Sweet Tooth" dizisinde, yarı insan yarı geyik olan bir çocuk, diğer melezlerle birlikte kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışmaktadır. Dizinin son sezonu olan 3. sezonunda, Gus ve arkadaşları, İllet'in tedavisini bulma ve gerçekleri sonunda keşfetme umuduyla zorlu bir yolculuğa çıkıyor. "Sweet Tooth" dizisi, 3. sezonu ile 6 Haziran'da Netflix'te.


Kübra, 2. Sezon (6 Haziran)

Yönetmenler: Yağmur Taylan, Durul Taylan

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Onur Ünsal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Mehmet Çağrı Çıtanak, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan

Afşin Kum'un aynı isme sahip romanından uyarlanan dram ve gerilim türlerindeki "Kübra" dizisi; kendi halinde genç ve mütevazı bir adam olan Gökhan'ın, telefonuna birtakım gizemli mesajların gelmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini beklemediği olayların içinde bulmasını konu alıyor. 2. sezonda Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan'ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini 'Semavi' yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır. "Kübra" dizisi, 2. sezonu ile 6 Haziran'da Netflix'te.


Becoming Karl Lagerfeld (7 Haziran)

Yönetmenler: Audrey Estrougo, Jérome Salle

Oyuncular: Daniel Brühl, Théodore Pellerin, Arnaud Valois, Alex Lutz

İzleyicileri 1972 yılına, Lagerfeld'in 38 yaşındayken henüz tanınmayan bir hazır giyim tasarımcısı olduğu yıllara götüren "Becoming Karl Lagerfeld" dizisi, ikonik modacının, hırslı ve sorunlu genç züppe Jacques de Bascher'le yollarının kesişmesiyle birlikte moda tasarımcılarının en gizemlisi ve hem arkadaşı hem de rakibi olan Yves Saint Laurent ile arasındaki yüzleşmeye odaklanıyor. Saygın iş adamı Pierre Bergé tarafından desteklenmesiyle haute couture dehasının gün yüzüne çıktığı Lagerfeld, Paris couture dünyasına hükmeden bir tasarımcıya dönüşüyor. Raphaëlle Bacqué'ın çok satan romanı 'Kaiser Karl'dan uyarlanan dizide Marlene Dietrich ve Andy Warhol gibi ikonik isimler de bu dünyadaki yerini alıyor. "Becoming Karl Lagerfeld" dizisi, 7 Haziran'dan itibaren Disney+'ta.


Fantasmas (7 Haziran)

Oyuncular: Alex Hammerli, Emma Stone, Steve Buscemi

Komedi türündeki ilginç bir dizi olan "Fantasmas", Julio Torres'in altın bir istiridyeyi kaybetmesinin hikayesini anlatıyor. "Fantasmas" dizisi, 7 Haziran'dan itibaren HBO Max'te yayınlanıyor.


Queenie (7 Haziran)

Yaratıcı: Candice Carty-Williams

Oyuncular: Dionne Brown, Bellah, Llewella Gideon

Dram türündeki "Queenie" dizisinde, Londra'nın güneyinde iki kültür arasında yaşayan ve ikisine de tam olarak giremeyen 25 yaşındaki Jamaikalı bir İngiliz kadın olan Queenie Jenkins'i takip ediyoruz. "Queenie" dizisi, 7 Haziran'dan itibaren Disney+'ta.


Presumed Innocent (12 Haziran)

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Ruth Negga, Kingston Rumi Southwick

Suç, dram ve gizem türlerindeki "Presumed Innocent" dizisi, Şikago Savcılık Bürosu'nu altüst eden korkunç bir cinayetin hikayesini anlatıyor. "Presumed Innocent" dizisi, 12 Haziran'dan itibaren Apple TV+'ta izlenebilir.


Bridgerton, 3. Sezon 2. Kısım (13 Haziran)

Yaratıcı: Chris Van Dusen

Oyuncular: Nicola Coughlan, Luke Newton, Julie Andrews, Jonathan Bailey, Simone Ashley, Claudia Jessie, Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh

Çok sevilen "Bridgerton" dizisinin 3. sezonunda, sosyeteye takdim edilen genç kızlar, sezonun yıldızı olmak için can atarken utangaç bir çiçek, sürdürdüğü çifte hayatın sırları ve sürprizleri eşliğinde ışığına kavuşur. 1. Kısmı Mayıs ayında yayınlanan "Bridgerton" dizisinin 3. sezon 2. kısmı, 13 Haziran'da Netflix'te.


The Boys, 4. Sezon (13 Haziran)

Yaratıcı: Eric Kripke

Oyuncular: Jack Quaid, Karl Urban, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Mathan Mitchell

Kara komedi türünde bir süper kahraman dizisi olan "The Boys", bir grup kanunsuzun, süper güçlerini kötüye kullanan yozlaşmış süper kahramanları devirmek için yola çıkmasını konu alıyor. Bu dünyada süper kahramanlara ünlü gibi davranılıyor, tüm bu şöhret ve bağlantılar sayesinde gerektiğinde cinayetten bile kurtulabiliyorlar. Kız arkadaşı kazara bu sözde "kahramanlardan" biri tarafından öldürülünce, Hughie Campbell, bedeli ne olursa olsun onları devirmek için kendi görevini başlatır. "The Boys" dizisi, 4. sezonu ile 13 Haziran'da Prime Video'da.


House of the Dragon, 2. Sezon (17 Haziran)

Yaratıcı: Ryan J. Condal

Oyuncular: Emma D'Arcy, Olivia Cooke, Matt Smith, Rhys Ifans, Paddy Considine, Fabien Frankel, Eve Best, Steve Toussaint, Ewan Mitchell, Harry Collett, Elliot Grihault, Tom Glynn-Carney, Phia Saban

Çok sevilen "Game of Thrones" dizisinin 'spinoff'u olarak karşımıza çıkan "House of the Dragon", isminden de anlaşılacağı gibi ejderhalara hükmeden Targaryen Ailesi'ni merkezine alıyor. Daenerys Targaryen'in doğumundan 172 yıl önce, Targaryen Hanesi gücünün zirvesinde ve krallığın başındayken patlak veren iç savaşı izliyoruz. "House of the Dragon" dizisi, 2. sezonu ile 16 Haziran'da HBO Max'te, 17 Haziran'da ise BluTV'de izlenebilir.


Land of Women (26 Haziran)

Oyuncular: Victoria Bazua, Eva Longoria, Santiago Cabrera, Carmen Maura

Komedi ve dram türlerindeki "Land of Women" dizisi, kocasının, aileyi mali yolsuzluklara bulaştırmasıyla hayatı altüst olan Gala'nın, annesi ve kızıyla birlikte şehirden kaçmak zorunda kalışını anlatıyor. "Land of Women" dizisi, 26 Haziran'da Apple TV+'ta.


My Lady Jane (27 Haziran)

Yaratıcılar: Gemma Burgess, Meredith Glynn

Oyuncular: Emily Bader, Edward Bluemel, Jordan Peters, Dominic Cooper, Anna Chancellor, Rob Brydon, Jim Broadbent, Henry Ashton, Isabella Brownson, Robyn Betteridge, Kate O'Flynn, Abbie Hern, Máiréad Tyers, Joe Klocek, Michael Workeye

En çok satan kitaplardan biri olan "My Lady Jane"den esinlenen bu dizi, İngiliz kraliyet tarihini radikal bir şekilde yeniden anlatıyor. Kral Henry VIII'in oğlu Edward, tüberkülozdan ölmezken, Lady Jane Grey tarihte olduğu gibi idam edilmiyor. Bu neşeli yeni serinin merkezinde, ansızın kraliçe ilan edilen ve kendisini taht peşindeki karanlık kötü adamların hedefi olarak bulan parlak ve inatçı Lady Jane bulunuyor. Jane'in önce gerçek aşkına ve ardından krallığı kurtarışına tanık oluyoruz. "My Lady Jane" dizisi, 27 Haziran'da Prime Video'da.


That '90s Show, 2. Kısım (27 Haziran)

Yaratıcılar: Gregg Mettler, Bonnie Turner, Lindsey Turner

Oyuncular: Debra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Callie Haverda, Mace Coronel, Ashley Aufderheide, Sam Moreles, Reyn Doi, Maxwell Acee Donovan

Çok sevilen "That '70s Show" dizisinin devamı niteliğinde çekilen "That '90s Show"da, 1995 yazını büyükannesi ve büyükbabasıyla geçirmek için Point Place'e gelen Leia, Kitty'nin gözetimi ve Red'in sert bakışları altında buranın gençleriyle kaynaşır. Dizisinin 2. kısmında Leia Forman, 1996 yazında yeniden büyükannesi ve büyükbabasının yanına gider. Acaba bir yıl büyümüş olan Leia ve Point Place'deki dostları, bu kez beladan uzak durabilecek mi? "That '90s Show" dizisi, 2. kısmı ile 27 Haziran'da Netflix'te.


WondLa (28 Haziran)

Seslendirme Kadrosu: Alan Tudyk, D.C. Douglas, Sarah Hollis, Teri Hatcher

Macera türündeki animasyon dizisi "WondLa"da Eva Nine, evi saldırıya uğradığında kaçmak zorunda kalır ve robot annesi, büyük boy bir su canavarı ve uzun mavi bir yaratıkla birlikte kaçarken dünyadaki yerini bulmaya çalışır. "WondLa" dizisi, 28 Haziran'da Apple TV+'ta.


"The Veil" Dizisi Hakkında Merak Edilenler

"The Lord of the Rings: The Rings of Power" 2. Sezon Hakkında Her Şey

"The Bear" 3. Sezon Hakkında Tüm Detaylar

EN ÇOK OKUNANLAR

Wimbledon'dan Gigi ve Bella Hadid Kardeşlerin Kovboy Stiline dek Hollywood Dünyasında Gündem
Wimbledon'dan Gigi ve Bella Hadid Kardeşlerin Kovboy Stiline dek Hollywood Dünyasında Gündem

Wimbledon'dan Gigi ve Bella Hadid Kardeşlerin Kovboy Stiline dek Hollywood Dünyasında Gündem

6 dakika okunma süresi
Olimpiyat Heyecanı
Olimpiyat Heyecanı

Olimpiyat Heyecanı

1 dakika okunma süresi
Bvlgari Otel Milano'dan Özel Kutlama
Bvlgari Otel Milano'dan Özel Kutlama

Bvlgari Otel Milano'dan Özel Kutlama

2 dakika okunma süresi
Bodrum'da Ardan Özmenoğlu Sergisi
Bodrum'da Ardan Özmenoğlu Sergisi

Bodrum'da Ardan Özmenoğlu Sergisi

1 dakika okunma süresi
Valentino'dan İkonik Kırmızı Koleksiyonu
Valentino'dan İkonik Kırmızı Koleksiyonu

Valentino'dan İkonik Kırmızı Koleksiyonu

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“The Lord of the Rings: The Rings of Power” 2. Sezon Hakkında Her Şey
“The Lord of the Rings: The Rings of Power” 2. Sezon Hakkında Her Şey

“The Lord of the Rings: The Rings of Power” 2. Sezon Hakkında Her Şey

“The Devil Wears Prada” Beyazperdeye Geri Dönüyor
“The Devil Wears Prada” Beyazperdeye Geri Dönüyor

“The Devil Wears Prada” Beyazperdeye Geri Dönüyor

Mayıs Ayı Film Önerileri
Mayıs Ayı Film Önerileri

Mayıs Ayı Film Önerileri

Brad Pitt'in “Formula 1” Filminin Fragmanı Yayınlandı
Brad Pitt'in “Formula 1” Filminin Fragmanı Yayınlandı

Brad Pitt'in “Formula 1” Filminin Fragmanı Yayınlandı

Joey King'in En İyi Dizi ve Filmleri
Joey King'in En İyi Dizi ve Filmleri

Joey King'in En İyi Dizi ve Filmleri

“The Veil” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“The Veil” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“The Veil” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

77. Cannes Film Festivali Altın Palmiye Adayları
77. Cannes Film Festivali Altın Palmiye Adayları

77. Cannes Film Festivali Altın Palmiye Adayları

Haziran Ayı Film Önerileri
Haziran Ayı Film Önerileri

Haziran Ayı Film Önerileri

Robert Pattinson ve Bong Joon Ho'nun Yeni Filmi “Mickey 17”
Robert Pattinson ve Bong Joon Ho'nun Yeni Filmi “Mickey 17”

Robert Pattinson ve Bong Joon Ho'nun Yeni Filmi “Mickey 17”

İstanbul'un Açık Hava Sinemaları
İstanbul'un Açık Hava Sinemaları

İstanbul'un Açık Hava Sinemaları

Tüm Zamanların En İkonik Fransız Filmleri
Tüm Zamanların En İkonik Fransız Filmleri

Tüm Zamanların En İkonik Fransız Filmleri

“Kinds of Kindness” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Kinds of Kindness” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Kinds of Kindness” Filmi Hakkında Merak Edilenler