Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 21 Yeni Dizi

Komediden drama, bilim kurgudan maceraya dek bambaşka türlerdeki yeni dizilerden gözden kaçırmış olabileceklerinizi derledik.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
9 Ocak 2023 Pazartesi 17:16 | Son Güncellenme:
16 dakika okunma süresi
Gözden Kaçmış Dizi Önerileri

Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yerli ve Yabancı Diziler

Yerli ve yabancı yayın platformları her geçen gün dizi ve film arşivlerine yeni yapımlar eklerken hepsini takip etmek zor olabiliyor. Yeni çıkan tüm dizilerden haberdar olabilin diye gözünüzden kaçırmış olabileceğiniz yerli ve yabancı dizileri bir araya getirdik.


1.Kaleidoscope (2023) – IMDB Puanı 6.6

Yaratıcı: Eric Garcia

Oyuncular: Giancarlo Esposito, Rufus Sewell, Tati Gabrielle, Paz Vega, Jai Courtney, Rosaline Elbay

Usta bir hırsız, ekibiyle beraber 7 milyar dolarlık destansı ve ayrıntılı bir soyguna girişir ancak ihanet, açgözlülük ve diğer tehditler planlarını bozar. Aksiyon ve suç türlerindeki "Kaleidoscope", dokuz bölümlük bir mini dizi.

2.Reservation Dogs (2021-) – IMDB Puanı 8.2

Yaratıcılar: Sterlin Harjo, Taika Waititi

Oyuncular: Devery Jacobs, D'Pharaoh Woon-A-Tai, Lane Factor, Paulina Alexis

Komedi ve suç dizisi "Reservation Dogs", Doğu Oklahoma'da Amerikan yerlileri için ayrılmış bir bölgede büyüyen dört yerli Amerikalı genci konu alıyor.

3. Star Wars: The Bad Batch (2021-) – IMDB Puanı 7.8

Yaratıcılar: Jennifer Corbett, Dave Filoni

Seslendirme Kadrosu: Ming-Na Wen, Dee Bradley Baker, Michelle Ang, Noshir Dalal

"Star Wars: The Bad Batch" isimli animasyon dizisinde, elit ve deneysel klonlardan oluşan 'Bad Batch' grubu, Klon Savaşları'nın hemen ardından sürekli değişen bir galakside yol alıyor.

4. The Lying Life of Adults (2023-) – IMDB Puanı 6.4

Oyuncular: Giordana Marengo, Giuseppe Brunetti, Valeria Golino, Pina Turco, Adriano Pantaleo

"The Lying Life of Adults" dizisinde, 1990'lı yıllarda Napoli'de geçen bu dizide, korunaklı bir hayat yaşayan bir genç, teyzesiyle arkadaşlık kurup kendisini ve geldiği şehri daha iyi anlamaya çalışır.

5.Grey's Anatomy (2005-) – IMDB Puanı 7.6

Yaratıcı: Shonda Rhimes

Oyuncular: Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens Jr., Justin Chambers, Kevin MacKidd, Jesse Williams, Bokhee An, Patrick Dempsey, Sara Ramirez, Camilla Luddington

Cerrahi stajyer ve amirlerinin kişisel ve profesyonel yaşamlarına odaklanan, ana karakteri Meredith Grey'in etrafında şekillenen kült hastane dizisi "Grey's Anatomy", televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından biri olsa da kimilerinin gözünden kaçabiliyor.

6. Small & Mighty (2022-) – IMDB Puanı 7.6

Oyuncular: Bo-lin Chen, Marc Fajardo, Hsueh-Fu Kuo, Vera Chen, Yu-Pin Lin

Komedi ve dram türündeki "Small & Mighty" dizisinde bir çocuk, ortaya çıkarak önemli bir avukat olan Liu Lang'ın oğlu olduğunu iddia eder ve herkesin hayatı alt üst olur.

7. Station 19 (2018-) – IMDB Puanı 6.9

Yaratıcı: Stacy McKee

Oyuncular: Jaina Lee Ortiz, Jason George, Grey Damon, Barrett Doss, Jay Hayden, Danielle Savre

Eleştirmenlerce beğenilen dizi "Grey's Anatomy"nin yan dizisi olarak ortaya çıkan "Station 19", Seattle, Washington'daki itfaiye istasyonu 19'daki kadın ve erkeklerin hayatlarını anlatıyor.

8. Ginny & Georgia (2021-) – IMDB Puanı 7.5

Yaratıcı: Sarah Lampert

Oyuncular: Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Katie Douglas, Chelsea Clark

"Ginny & Georgia" dizisinde, Wellsbury'deki yaşamla baş etmeye çalışan Georgia ve Ginny'yi yeni ilişkiler ve zorluklar bekliyor. Ta ki geçmişlerinden gelen sırlar her şeyi tehlikeye atana dek.

9. Copenhagen Cowboy (2022-2023) – IMDB Puanı 6.8

Yaratıcılar: Sara Isabella Jonsson Vedde, Nicolas Winding Refn

Oyuncular: Angela Bundalovic, Andreas Lykke Jorgensen, Li Li Zhang

Dram, gerilim ve suç türlerindeki "Copenhagen Cowboy" dizisinde, hayatı boyunca insanlara şans getirmesi için görevlendirilen, gizemli ve doğaüstü yeteneklere sahip bir kadın, ona kötülük yapanlardan hesap sormaya başlıyor.

10. Welcome to Chippendales (2022-2023) – IMDB Puanı 7.3

Yaratıcı: Robert Siegel

Oyuncular: Kumail Nanjiani, Murray Bartlett, Zack Palmisano, Colin Seifert, Felix Rossi

Biyografik dram dizisi "Welcome to Chippendales"te, Chippendales grubunu kuran Hintli-Amerikalı girişimci Somen "Steve" Banerjee'nin orijin hikayesini izliyoruz.

11. Vikings: Valhalla (2022-) – IMDB Puanı 7.3

Yaratıcı: Jeb Stuart

Oyuncular: Frisa Gustavsson, Sam Corlett, Leo Suter, Taylor James, Johannes Haukur Johannesson, Lujza Richter, Christopher Rygh, Paaru Oja, Hayat Kamille

"Vikings: Valhalla", dünya çapında çok popüler olan "Vikings" dizisinin yan dizisi. Güç ve fethedilecek yeni diyarlar peşinde dünyanın farklı köşelerine savrulan Freydis, Leif ve Harald'ı eski ve yeni düşmanlar beklemekte.

12. The Last Of Us (2023-) – IMDB Puanı 8.9

Yaratıcılar: Neil Druckmann, Craig Mazin

Oyuncular: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Anna Torv

Yüzlerce ödül alan, dünya çapında severleri olan "The Last of Us", HBO ve Sony Pictures ortak yapımı olarak dizi uyarlamasıyla karşımıza çıkıyor. Yapım aşamasından itibaren büyük merak uyandıran "The Last Of Us", modern dünyanın yerle bir edilmesinden 20 yıl sonrasında hayatta kalan Joel ile Ellie'nin hikayesini anlatıyor. 14 yaşındaki Ellie'yi baskıcı karantina bölgesinden kaçırması için tutulan Joel ile çıktıkları yol beklenmedik bir yolculuğa dönüşüyor.

13. Your Honor (2020-2023) – IMDB Puanı 7.6

Yaratıcı: Peter Moffat

Oyuncular: Bryan Cranston, Hope Davis, Isiah Whitlock Jr., Benjamin Flores Jr., Amy Landecker, Keith Machekanyanga

Bryan Cranston, eski hayatının enkazıyla yüzleşmek zorunda kalan eski yargıç Michael Desiato olarak geri dönüyor. "Your Honor" dizisi, barodan atılmış, gözden düşmüş ve neredeyse yok edilmiş halde olan Michael Desiato'nun, yozlaşmış bir imparatorlukla New Orleans'ı yöneten Baxter Ailesi'ne karşı intikam hikayesini konu ediniyor.

14. That '90s Show (2023-) – IMDB Puanı 6.4

Yaratıcılar: Gregg Mettler, Bonnie Turner, Lindsey Turner

Oyuncular: Debra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Callie Haverda, Mace Coronel, Ashley Aufderheide, Sam Moreles, Reyn Doi, Maxwell Acee Donovan

1995 yazını büyükannesi ve büyükbabasıyla geçirmek için Point Place'e gelen Leia, Kitty'nin gözetimi ve Red'in sert bakışları altında buranın gençleriyle kaynaşır. "That '70s Show"un devamı niteliğinde çekilen "That '90s Show"da eski dizinin ünlü başrolleri Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Topher Grace ve Wilmer Valderrama'yı konuk oyuncu olarak görüyoruz.

15. Şahmaran (2023-) – IMDB Puanı 5.1

Yaratıcı: Umur Turagay

Oyuncular: Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Mahir Günşiray

Şahsu, öğretim görevlisi olarak gittiği Adana'da yıllar önce annesini terk eden büyükbabasıyla yüzleşmeye kararlıdır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve Mar adı verilen sıra dışı ve gizemli bir topluluğun ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin en büyük sembollerinden olan Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu'nun da gelmesiyle tarihi kehanetin tamamlanmasını beklemektedir.

16. George & Tammy (2022-2023) – IMDB Puanı 7.5

Yaratıcı: Abe Sylvia

Oyuncular: Jessica Chastain, Michael Shannon, Steve Zahn, David Wilson Barnes, Walton Goggins, Zachariah Malach, Jamie Dick, Andy Gibson

Başrollerini Oscar ödüllü Jessica Chastain ve Oscar adayı Michael Shannon'ın paylaştığı "George & Tammy" dizisi, karmaşık ilişkileriyle tüm zamanların en ikonik müziklerine ilham veren country müziğinin güçlü çifti Tammy Wynette ve George Jones'un büyük aşk hikayesini anlatıyor.

17. Cunk on Earth (2022-) – IMDB Puanı 8.1

Oyuncular: Diane Morgan, Jim Al-Khalili, Shirley J. Thompson

Komedi türündeki belgesel "Cunk on Earth" dizisinde, Philomena Cunk, uygarlık tarihinin izini süren bu muzip ve alaycı belgeselde iyisiyle kötüsüyle insanlığın geldiği noktayı gözler önüne seriyor.

18. New Blood (2016) – IMDB Puanı 7.3

Yaratıcı: Anthony Horowitz

Oyuncular: Mark Strepan, Ben Tavassoli, Mark Addy, Haluk Bilginer

2016 yapımı bir BBC dizisi olan "New Blood", alakasız gibi görünen iki vaka arasındaki bağlantıyla bir araya gelen genç araştırmacılar Stefan ve Rash'ı konu alıyor. Dram ve polisiye türlerindeki "New Blood" dizisinde Haluk Bilginer, karanlık bir iş adamını canlandırıyor.

19. Maigret (2016-2017) – IMDB Puanı 7.7

Oyuncular: Rowan Atkinson, Shaun Dingwall, Leo Staar

Tüm dünyanın komedi rollerinde görmeye alışkın olduğu Rowan Atkinson, suç, dram ve gizem tarzındaki "Maigret" dizisinde hayat verdiği Parisli Dedektif Jules Maigret rolüyle, komedi türünün dışında da ne kadar yetenekli olduğunu kanıtlıyor.

20. Wolf Hall (2015) – IMDB Puanı 8.1

Oyuncular: Mark Rylance, Damian Lewis, Claire Foy, Thomas Brodie-Sangster, Joss Porter

Başrolde yer alan Mark Rylance'a BAFTA Ödülü kazandıran "Wolf Hall", Kral VIII. Henry'nin sarayındaki ihanet ve entrikalarını konu alan öyküsü ve başarılı oyunculuklarıyla tarihi dramaları sevenlerin ilgiyle izleyeceği bir mini dizi.

21. Small Axe (2020) – IMDB Puanı 7.9

Oyuncular: Naomi Ackie, Gary Beadle, Khali Best, Letitia Wright

1969-1982 yılları arasında Londra'daki Batı Hint topluluğunun gerçek yaşam deneyimlerine dayanan dört BAFTA ödüllü "Small Axe", usta yönetmen Steve McQueen'in imzasını taşıyor. Beş bölümlük mini dizi; başı sonu belli, sürükleyici ve vurucu hikayeleri sevenleri özellikle tatmin edecek bir yapım.


Tüm Zamanların En İyi Marvel Filmleri

2023 Yılının En Çok Beklenen Filmleri

"House of the Dragon" 2. Sezon Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

EN ÇOK OKUNANLAR

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler