En İyi 30 Kış Filmi

Yaz sıcaklarından bunalanlar için kışın tüm serinliği ile içinizi ferahlatacak, romantik komediden aksiyona, korkudan drama, maceradan fantastiğe dek farklı türlerdeki kış filmleri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
7 Ağustos 2023 Pazartesi 18:00 | Son Güncellenme:
34 dakika okunma süresi
En İyi Kış Filmleri

En İyi Kış Filmleri

1. Love Actually (2003) – IMDB Puanı 7.6

Yönetmen: Richard Curtis

Oyuncular: Hugh Grant, Martine McCutcheon, Liam Neeson, Colin Firth, Alan Rickman, Emma Thompson, Keira Knightley, Chiwetel Ejiiofor

Hugh Grant'ten Colin Firth'e, Alan Rickman'dan Emma Thompson'a büyük bir oyuncu kadrosuyla, iç içe geçmiş dokuz farklı aşk, komedi ve aile hikayesi anlatan ve kışın en renkli ve masalsı yanlarını hissettiren "Love Actually", kendinden sonra gelen birçok benzer filmin de öncüsü oldu.


2. The Holiday (2006) – IMDB Puanı 6.9

Yönetmen: Nancy Meyers

Oyuncular: Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black

Kate Winslet ve Cameron Diaz'ın canlandırdığı, biri İngiltere'den biri ABD'den iki kadın, Noel döneminde evlerini değiştirmeye karar verir. "The Holiday", yılbaşı döneminde olduğu gibi kalbinizi ısıtacak kış atmosferini hissetmek istediğinizde de izleyebileceğiniz en romantik ve eğlenceli klasiklerden.


3. When Harry Met Sally (1989) – IMDB Puanı 7.7

Yönetmen: Rob Reiner

Oyuncular: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher

Harry ve Sally, birbirlerini yıllardır tanıyorlardır. Ancak birbirlerine karşı hissettikleri duygular güçlendikçe arkadaşlıklarının bozulmasından endişelenirler.


4. Bridget Jones's Diary Serisi

Oyuncular: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant

2001 yılında ilk filmi "Bridget Jones's Diary"nin ardından büyük bir üne kavuşan "Bridget Jones" serisi, 2004 yılında "Bridget Jones: The Edge of Reason" ve 2016 yılında "Bridget Jones's Baby" filmleriyle devam ediyor. Bridget'ın, kendisinin daha iyi bir versiyonuna dönüşmeye çalışırken bir yandan da aşkı arama hikayesini izliyoruz. Biraz eğlenceli ve romantik bir hafta sonu için tercihiniz "Bridget Jones" üçlemesi olabilir.


5. About Time (2013) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: Richard Curtis

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy

Komedi, dram ve fantastik türlerindeki "About Time" filminde Tim, 21 yaşına geldiğinde zamanda yolculuk yapabildiğini ve gerçekleşmiş olayları değiştirebildiğini fark eder. Hayatını daha iyi yapabilmek için ve aşık olduğu kadınla ilişkisini mükemmelleştirmek için sürekli zamanda yolculuk yapar. Ancak bazı hatalar yapılmalıdır ve bazı şeyler de değiştirilemez.


6. Little Women (2019) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: Greta Gerwig

Oyuncular: Saoirse Ronan, Florence Pugh, Timothée Chalamet, Emma Watson, Eliza Scanlen, Laura Dern, Bob Odenkirk, Tracy Letts, James Norton, Louis Garrel

Greta Gerwig'in yönetmenlik yolculuğundaki önemli yapımlardan biri olan "Little Women", İç Savaş'tan kısa bir süre sonrasında, dört kız kardeşin hikayesini takip ediyor. Film, rollerinin, genellikle kocalarına bağımlı bir ev hanımı olmakla sınırlı olduğu bir toplumda kadın olma yolunda ilerleyen bu kızları izliyor. Ancak kız kardeşler, özellikle de Jo, normlara meydan okumaya ve dünyada kendi izlerini bırakmaya çalışıyor. Louisa May Alcott'un aynı isimli kitabından uyarlanan "Little Women" filminin senaryosu da Greta Gerwig'in imzasını taşıyor.


7. Titanic (1997) – IMDB Puanı 7.9

Yönetmen: James Cameron

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher

Asla batmaz denilen Titanic yolcu gemisinin bir buz dağına çarparak batması sonucu birçok insanın hayatını kaybettiği olayın hikayesi, aristokrat bir genç kızın gemide tanıştığı yoksul bir sanatçıya aşık olması üzerinden anlatılıyor. James Cameron'ın yazıp yönettiği "Titanic"in başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet bulunuyor. Winslet ile DiCaprio arasındaki etkileyici uyum, iki oyuncunun arasında yılların eskitemediği bir dostluğa yol açtı. "Titanic" 1998 yılındaki Oscar Ödülleri'nde En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Sinematografi, En İyi Sanat Yönetimi, En İyi Kostüm Tasarımı, En İyi Ses, En İyi Kurgu, En İyi Ses Kurgusu, En İyi Görsel Efekt, En İyi Şarkı ve En İyi Müzik olmak üzere 11 dalda Oscar kazanarak törenin en dikkat çeken filmi oldu.


8. Portrait of a Lady on Fire (2019) – IMDB Puanı 8.1

Yönetmen: Céline Sciamma

Oyuncular: Noémie Melant, Adèle Haenel, Luana Bajrami, Valeria Golino

"Portrait de la Jeune Fille en Feu (Portrait of a Lady on Fire)" 18. yüzyılın sonunda Bretonya'daki ıssız bir adada, bir kadın ressam, genç bir kadının düğün portresini yapmak zorunda kalır. Romantik dram türündeki "Portrait de la Jeune Fille en Feu (Portrait of a Lady on Fire)", hem izleyici hem de eleştirmenler tarafından 2019 yılının en sevilen filmlerinden biri oldu.


9. The Shining (1980) – IMDB Puanı 8.4

Yönetmen: Stanley Kubrick

Oyuncular: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloydyer

Stanley Kubrick'in yönetmenliğini yaptığı "The Shining", kışın bakımını üstlendiği izole bir hotele yerleşen üç kişilik bir ailenin başından geçenleri konu alıyor. Stephen King'in romanından uyarlanan filmin başrollerinde Jack Nicholson, Shelley Duvall ve Danny Lloydyer görülüyor. Jack Nicholson'ın ustalıkla canlandırdığı baba karakterinin hoteldeki doğaüstü olayların etkisi altında kalarak ailesi için bir tehdit haline gelmesiyle büyüyen olayları izliyoruz. Korku unsurları, aile içindeki çatışmalar ve karakterlerin hoteldeki kişisel deneyimleriyle sunuluyor. Filmin tamamlanmasının ardından Stephen King'in filmi sevmemesine karşın; Stanley Kubrick'in incelikle işlediği, izleyici ve eleştirmenler tarafından hayran olunan "The Shining", bugün en kült filmlerden biri kabul edilmekte ve birçok yeni yapımda referanslarla filme selam verilmekte.


10. The Revenant (2015) – IMDB Puanı 8.0

Yönetmen: Alejandro G. Innaritu

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson, Forrest Goodluck, Paul Anderson

Leonardo DiCaprio, Alejandro G. Inarritu imzalı "The Revenant" filmindeki performansıyla ilk Akademi ödülünü, üçüncü Altın Küre ödülünü ve ilk Screen Actors Guild ödülünü kazandı. Leonardo DiCaprio'yu, 1823'te bir sınır rehberi olarak çalışan ve bir boz ayının saldırısına uğradıktan sonra bir grup avcı tarafından ölüme terk edilen Hugh Glass rolüyle izliyoruz. Mucizevi bir şekilde Hugh, hayatta kalır ve onu terk eden adamlardan intikam almaya yemin eder.


11. Winter's Bone (2010) – IMDB Puanı 7.1

Yönetmen: Debra Granik

Oyuncular: Jennifer Lawrence, John Hawkes, Garret Dillahunt, Isaiah Stone

Gizem ve dram türündeki "Winter's Bone" filminde, gözü kara bir Ozark Mountain kızı, bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da tehlikeli arazileri aşarak uyuşturucu satıcısı babasının peşine düşüyor. Daniel Woodrell'ın romanından Debra Granik ve Anne Rosellini tarafından senaryoya uyarlanan "Winter's Bone"un En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Uyarlama Senaryo dallarında Oscar adaylıkları bulunuyor. "Winter's Bone" filmin sahip olduğu En İyi Kadın Oyuncu adaylığı, Jennifer Lawrence'ın ilk Oscar adaylığı.


12. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) – IMDB Puanı 8.3

Yönetmen: Michel Gondry

Oyuncular: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson, Elijah Wood, Mark Ruffalo, Kirsten Dunst

En İyi Senaryo dalında Oscar ödüllü "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", kötü biten ilişkilerini unutmak isteyen bir çiftin deneysel bir işlemden geçmesini anlatıyor. Ancak aşk yeniden kapılarını çaldığında hafızalarıyla birlikte kafa karışıklıkları da geri döner. İzleyiciyi biraz çılgın, çokça sürreal ama kesinlikle karmaşık olmayan tatlı bir filmin beklediğini söyleyebiliriz.


13. I, Tonya (2017) – IMDB Puanı 7.5

Yönetmen: Craig Gillespie

Oyuncular: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Paul Walter Hauser, Bobby Cannavale, Mckenna Grace

Margot Robbie'nin en sevilen ve en övülen performansı "I, Tonya" filminden geliyor olabilir. Oscar ve BAFTA gibi büyük ödül törenlerinde En İyi Kadın Oyuncu dalında adaylık kazanan Robbie, ünlü buz patenci Tonya Harding'i canlandırıyor. Gerçek bir kişiye hayat vermesi nedeniyle hem bölgesel aksan hem gerçek kişi ve olaylara göstermesi gereken özenin büyük olduğu zorlu bir işin altından kalktı. Robbie'nin filmde büyük oyunculuk sergilediği bazı sahneleri, bugün bile zaman zaman sosyal medyada karşımıza çıkabiliyor. Rekabetçi buz patencisi Tonya Harding, ABD Artistik Patinaj Şampiyonası'nda üst sıralara yükselir, ancak eski kocası araya girince geleceği şüpheye düşer. Steven Rogers'ın senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Craig Gillespie oturuyor.


14. Anna Karenina (2012) - IMDB Puanı 6.6

Yönetmen: Joe Wright

Oyuncular: Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Macfadyen, Jude Law, Alicia Vikander

Tolstoy'un en önemli eseri olarak kabul gören "Anna Karenina"nın beyazperde uyarlaması olan film, müzikal atıflarıyla dikkat çekiyor. Rus aristokrasisine mensup genç, şık ve güzel bir kadın olan Anna Karenina'nın sevgisiz ve monoton evlilik hayatı, tesadüfen karşısına çıkan Kont Vronski ile geri dönülemez bir yola giriyor.


15. Carol (2015) – IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Todd Haynes

Oyuncular: Cate Blanchett, Rooney Mara, Sarah Paulson, Kyle Chandler, Jake Lacy, John Magaro, Cory Michael Smith

Cate Blanchett, en beğenilen performanslarından birinde, eldivenlerini yanlışlıkla bir New York mağazasında bırakan New Jersey'li zengin bir ev kadını Carol Aird rolünde, "I'm Not There" yönetmeni Todd Haynes ile "Carol"da yeniden bir araya geliyor. Therese Belivet, eldivenleri bulup, ona geri verir. Acılı bir boşanma sürecindeki Carol, minnettarlık içinde Therese'i öğle yemeğine davet eder. Her iki kadın da birbirine anında çekim duyar ve bir ilişkiye başlarlar. Belki. Blanchett, Carol rolüyle yedinci Akademi Ödülü adaylığını ve dokuzuncu Altın Küre adaylığını kazandı. Patricia Highsmith'in romanından uyarlanan "Carol"da Cate Blanchett'a Rooney Mara ve Sarah Paulson eşlik ediyor.


16. The Grand Budapest Hotel (2014) – IMDB Puanı 8.1

Yönetmen: Wes Anderson

Oyuncular: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Saoirse Ronan, Jason Schwartzman, Léa Seydoux, Tilda Swinton, Tom Wilkinson, Owen Wilson, tony Revolori

Wes Anderson, pastel renklerle bezeli sahneleri, simetrik kamera açılarıyla olduğu kadar sempatik hikayeleri ve tabii ki ünlü oyuncularla dolu dev kadroları ile de tanınıyor. Macera, komedi ve suç türlerindeki "The Grand Budapest Hotel" filmi de tam olarak böyle bir yapım. Bir yazar, birinci sınıf bir otelin yaşlanmakta olan sahibiyle karşılaşır ve ona, otelin görkemli yıllarında lobi görevlisi olarak otelde çalıştığı ilk yıllarını anlatır.


17. Force Majeure (2014) – IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Ruben Östlund

Oyuncular: Johannes Kuhnke, Lisa Loven Kongsli, Clara Wettergren, Vincent Wettergren, Kristofer Hivju

Son dönemin yükselen yönetmenlerinden Ruben Östlund'ın senaryosunu yazıp yönettiği "Force Majeure", Östlund'ın ismini duyuran film oldu. Komedi ve dram türlerindeki "Force Majeure", Fransız Alplerinde tatil yapan bir ailenin, yıkıcı bir çığla karşı karşıya kalması sonucu ailenin babasının, eşini ve çocuklarını bırakıp kaçmasıyla başlayıp büyüyen olayları konu alıyor.


18. The Girl with the Dragon Tattoo (2011) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: David Fincher

Oyuncular: Daniel Craig, Rooney Mara, Christopher Plummer

Suç, dram ve gizem türlerindeki "The Girl with the Dragon Tattoo" filminde, gazeteci Mikael Blomkvist, 40 yıldır kayıp olan bir kadını ararken genç bilgisayar korsanı Lisbeth Salander'den yardım alır.


19. Home Alone (1990) – IMDB Puanı 7.7

Yönetmen: Chris Columbus

Oyuncular: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern

Kalabalık bir ailenin problemli çocuğu Kevin'ın yılbaşı tatilinde evde unutulmasıyla karışan olayları anlatan "Home Alone", eğlenceli bir aile filmi. Kış filmleri listenize benzer yapımlar eklemek isterseniz "Home Alone"un devam filmlerine de göz atabilirsiniz.


20. Harry Potter Serisi

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Maggie Smith, Robbie Coltrane, Michael Gambon, Alan Rickman, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter

"Harry Potter" serisinin, onunla büyüyen ve bugün yetişkin olan hayranlarının kalbinde hala özel bir yeri olsa da sekiz filmlik bu uzun macera, yeni neslin de gönlünü kazanıyor. Film sayısı hayli uzun ve süreleri hiç de kısa olmadığı için hafta sonunuzu tamamen doldurup, büyük bir nostalji maratonu yapmanızı sağlayacak bir seri. Harry Potter and the Sorcerer's Stone"(2001) ile başlayan seri, "Harry Potter and the Chamber of Secrets" (2002), "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" (2004), "Harry Potter and the Goblet of Fire" (2005), "Harry Potter and the Order of the Phoenix" (2007), Harry Potter and the Half-Blood Prince" (2009) ile devam edip, son kitabın iki ayrı filme bölündüğü "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" (2010) ve "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" (2011) ile sona erdi. Büyücü olduğunu öğrenen Harry'nin bu sihirli dünyaya girerek hem büyüyerek kendi hayatını kurmasını hem de Karanlık Lord Voldemort'la savaşını izliyoruz.


21. Frozen (2013) – IMDB Puanı 7.4

Yönetmen: Chris Buck, Jennifer Lee

Seslendirme Kadrosu: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, Santino Fontana, Alan Tudyk

Tüm dünyada fenomen haline gelen, müzikleriyle unutulmaz bir yapıma dönüşen "Frozen" filminde, yeni taç giymiş Kraliçe Elsa, her şeyi buza dönüştürme gücü nedeniyle yanlışlıkla krallığını sonsuz kışla lanetlediğinde, kız kardeşi Anna bu durumunu değiştirmek için bir dağ adamı, onun oyuncu ren geyiği ve bir kardan adamla iş birliği yapar. "Frozen" filmini severseniz "Frozen 2"yi de izleyebilirsiniz.


22. Twilight Serisi

Oyuncular: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Taylor Lautner, Anna Kendrick, Nikki Reed, Kellan Lutz, Ashley Green, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser

Amerikalı yazar Stephenie Meyer'ın romanlarına dayanan fantastik film serisi "The Twilight Saga", 2008 yılında ilk kez beyazperde de göründüğünden bu yana hem kalplerde hem de sinema dünyasında ayrı bir yer kazandı. Başrollerinde Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın yer aldığı "The Twilight Saga" özünde babasının yanına taşınan genç bir kız Bella ile yakışıklı vampir Edward'ın arasındaki aşk hikayesini anlatıyor. Ancak hikaye ilerledikçe vampirler arası klanlardan kurt adamlara kadar yepyeni karakterler dahil oluyor. Sürekli yağmur yağan Forks Kasabası'nda; vampirler, kurt adamlar ve insanlar arasındaki keyifli, aksiyon dolu ve heyecanlı olaylara kadar "The Twilight Saga", boş zamanınız varsa hafta sonu başlayıp bitirmek için oldukça eğlenceli bir seri. Catherine Hardwicke'in yönettiği "Twilight" (2008) ile başlayan seri, "The Twilight Saga: New Moon" (2009), "The Twilight Saga: Eclipse" (2010), devam edip, son kitabın ikiye bölündüğü "The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1" (2011) ve "The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2" filmleriyle sona erdi.


23. The Day After Tomorrow (2004) – IMDB Puanı 6.5

Yönetmen: Roland Emmerich

Oyuncular: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum

Aksiyon, macera ve bilim kurgu türlerindeki "The Day After Tomorrow" filminde, paleoiklimbilimci Jack Hall, gezegeni yeni bir Buzul Çağı'na sürükleyen ani bir uluslararası fırtınanın hedefinde kalan oğluna ulaşmak için Washington D.C.'den New York'a cesur bir yolculuk yapmak zorundadır.


24. Snowpiercer (2013) – IMDB Puanı 7.1

Yönetmen: Bong Joon Ho

Oyuncular: Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton, Song Kang-ho, Octavia Spencer, John Hurt, Ed Harris

Oscar'lara damga vuran "Parasite" filminin yönetmeni Bong Joon-ho'nun yönettiği "Snowpiercer", o kadar ünlü oldu ki 2020 yılında dizisi de çekilmeye başlandı. Post-apokaliptik bilim kurgu aksiyon türündeki filmin ana karakteri, tam da Chris Evans için biçilmiş bir rol. Olaylar, iklim krizinin dünyayı yaşanamaz bir hale getirmesinin ardından, insanlığın son kalıntılarını taşıyan bir trende gerçekleşiyor. Tren, önden arkaya doğru hiyerarşik bir düzenle sınıflandırılmış ve en arkada Curtis isim genç bir adamın da dahil olduğu alt sınıf yer alıyor. Yaşanan tüm adaletsizlikler, Curtis'in liderliğini yaptığı ezilen kitlenin isyanına yol açıyor.


25. Fargo (1996) – IMDB Puanı 8.1

Yönetmen: Joel Coen, Ethan Coen

Oyuncular: William H. Macy, Frances McDormand, Steve Buscemi

Joel ve Ethan Coen kardeşlerin yazıp yönettiği "Fargo" filminde bir araba satıcısı olan Jerry'nin beceriksiz suçu ve hamile bir polis olan Marge arasındaki olayları izliyoruz. "Fargo" filmi, karlı atmosferlerin yaratabileceği gizem dolu gerilimi başarılı bir şekilde yansıtıyor.


26. A Bad Moms Christmas (2017) – IMDB Puanı 5.6

Yönetmen: Jon Lucas, Scott Moore

Oyuncular: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn

Komedi türündeki "A Bad Moms Christmas" filminde, kendi anneleri beklenmedik bir şekilde ziyarete geldiğinde, az takdir edilen ve aşırı yük altında olan üç annemiz, Noel'in annelerin omuzlarında yarattığı zorluk ve beklentilere isyan ediyor.


27. How the Grinch Stole Christmas (2000) – IMDB Puanı 6.3

Yönetmen: Ron Howard

Oyuncular: Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Christine Baranski, Bill Irwin, Molyy Shannon

Jim Carrey'nin performansıyla kültleşmiş "How the Grinch Stole Christmas", Dr. Seuss'un klasikleşmiş hikayesinin uyarlaması. 1966 yapımı "How the Grinch Stole Christmas", 26 dakikalık bir televizyon animasyon filmiydi. Ancak o kadar ünlü oldu ki zamanla pek çok uyarlaması ve devam filmi çekildi. En popülerlerinden biri de Jim Carrey'nin Grinch'i canlandırdığı, klasikleşmiş yılbaşı filmlerinden biri olan bu yapım. Whoville'in mutlu sakinlerinin Noel'ini mahvetmeye karar vermiş Grinch, kasabada yılbaşıyla ilgili her şeyi çalmaya çalışır. Ancak küçük bir kız ve sevimli bir köpek huysuz Grinch'in planını bozar.


28. The Nightmare Before Christmas (1993) – IMDB Puanı 1993

Yönetmen: Henry Selick

Seslendirme Kadrosu: Danny Elfman, Chris Sarandon, Catherine O'Hara

Tim Burton'ın hikayesini yazdığı "The Nightmare Berfore Christmas" filmi, yaşadığı Halloween diyarına Noel'i getirmeye çalışan Jack Skellington'ın hikayesini anlatıyor. Yılbaşı ruhunu hevesle benimsemiş sevimli iskeletimiz Jack, kasaba halkının bu duruma pek de sıcak bakmaması nedeniyle problemlerle karşılaşıyor.


29. Ice Age Serisi

Seslendirme Kadrosu: Denis Leary, John Leguizamo, Ray Romano

2002 yılında ilk filmi ile çok büyük bir hayran kitlesine ulaşan "Ice Age" animasyonu, uzun bir seri ile devam etti. Hikaye, sıfırın altındaki Buz Devri'nde mamut, tembel hayvan ve kılıç dişli kaplanlarından oluşan kahramanlarımızın etrafında dönüyor. "Ice Age" serisi, "Ice Age: The Meltdown"(2006), "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs"(2009), "Ice Age: Continental Drift"(2012) ve "Ice Age: Collision Course"(2016) filmleri ile devam ediyor.


30. The Chronicles of Narnia Serisi

Oyuncular: Tilda Swinton, Georgie Henley, William Moseley

Fantastik türdeki "The Chronicles of Narnia" filmleri, gizemli bir gardırop aracılığıyla Narnia'nın karlar altındaki diyarına yolculuk eden dört kardeşin hikayesi ile başlıyor. Mistik bir aslanın rehberliğinde Narnia'yı özgürleştirmek bu dört çocuğun kaderidir.


EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları
74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

74. Berlin Uluslararası Film Festivali Kazananları

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey