2022 Eylül Ayı Astroloji Aylık Burç Yorumları

Eylül 2022 aylık burç yorumları, burçların kariyer yorumları, Eylül 2022 burçların sağlık yorumları, aşk yorumları. koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu aylık burç yorumu yer almaktadır Eylül ayı Burç Yorumları...

ABONE OL
5 Ağustos 2022 Cuma 12:06 | Son Güncellenme:
17 dakika okunma süresi
2022 Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül 2022 Aylık burç yorumları neler söylüyor? Sağlık, Aşk, Para, İş, Eğitim, Kariyer durumunuz ile ilgili koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu Eylül Ayı Burç yorumları;

Koç Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Sessizce çalışarak kişisel hırslarınızı karşıladığınızı göstermeye çalışıyorsunuz. Sevdiğiniz işi yapmayı seviyorsunuz ama birlikte çalıştığınız insanlardan da aynı performansı beklediğiniz için başınız dertte olabilir. Koç Burçları Eylül ayında çok dikkatli olmak ve gereksinimleri her detayda karşılamak istiyor. Harekete geçme ve kimsenin yapmaya cesaret edemediği şeyleri belirleme cesaretine sahip olun. Tanıştığınız insanlar, kariyerinizde sizi destekleyen insanlardır. Bazılarınız yakın arkadaşlarınızla güzellik ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye dahil olabilirsiniz. Satın alma ve sahip olma isteğiniz üst düzeyde ve gösterişli olmaya meyilli bir yapıya sahipsiniz. Bütçeyi aşmamaya özen göstermelisiniz. İş yerinde arkadaş olarak çalışıyorsunuz, gruplar halinde çalışıyorsunuz ve kişisel memnuniyetinize göre çalışıyorsunuz. Esnek davranmazsanız, karşıt düşüncelerden ve kötüleşmesi gereken durumdan çeşitli tepkiler alırsınız. Bazı muhalif görüşlere karşı taktik geliştirmeniz gerekebilir. Karşılaştığınız konuyu zorlamanın bir anlamı yok.

Boğa Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Durumunuz ve içsel tepkiniz arasında bir denge bulmanız gerekir. Bazı gizli sorunları ortaya çıkarmak da bir çözüm sağlar. Onlara baskı yapmadan akıllıca hareket etmelisiniz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda, ihtiyacınız olan yerde yardım isteyebilirsiniz. Boğa Burçları Eylül ayında bir süredir hayata geçirmeyi planladığınız girişimleriniz ön planda. Hayallerinizdeki yolculuğa devam edebilirsiniz. Bu ay iletişim çok önemli. Özgürlüğünüzü arzu ettiğiniz alanlarda özgürce kullandıkça doğru kararlar alacaksınız. Sevgi ile materyalizmi birbirine karıştırmamaya özen göstermeliyiz. Olaya duygusal yaklaşımınız, gününüzün küçük dengesini bozmayacak şekilde gelişiyor ve başarılı oluyorsunuz. Çevrenizde karşılaştığınız çatışmalar ve zorluklar sizi daha dirençli kılıyor ama bir bakıma sizi yoruyor. Kendiniz için hedefler belirlediğinizde, bazen çelişkili fikirlerle karşılaşırsınız. Eviniz ile ilgili konularda kardeşlerinizle kan bağı kurarak ilginç bir gün geçireceksiniz.

İkizler Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Sosyal hayatınızda birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler yaşayacaksınız. Üçüncü iletişim evinizde bir güneş tutulması meydana geliyor. Entelektüel yönünüzü ortaya çıkaran etkinliklerde yaşıtlarınıza karşı duygusal bir çekim vardır. Acele etme. İkizler Burcu Eylül ayında eski arkadaşlarınızı tekrar görebilir ve güvenli arkadaşlıklar gösterebilirsiniz. Aşk yerine arkadaşlığı seçebilirsin. Aile sevgisi sevgiden önce gelir. Öğrencilikten öğretmenliğe terfi ettiğinde, onun kozmik desteği geçişin acısını hafifletecektir. Sezginiz yükselişte artık yanınızdan geçen her şeyi kolayca yeniden canlandırabilirsiniz. Psişik enerjinin yardımıyla ruhsal yönünüz güçlenecek ve yaklaşmaya çalıştığınız problem otomatik olarak çözülecektir. Uzun vadede elinizden gelenin en iyisini yapın.

Yengeç Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Sosyal ilişkiler ve aşk çok iyi gidiyor. Satürn küçük ilişkinizi test ediyor. Yoğun duygularınızı süzerken, kendinizle ilgili aldığınız temel kararlar hayatınıza farklı bakış açıları getirir. Genişleme için gerçekleri masaya koymak, hayatınızı zorlaştıran ve sizi sınırlayan olayları daha net görmeye başlamanızı sağlayacaktır. Yabancıyla olan bağlarımız sayesinde uzaktan gelen bir aşk var. Yabancı gelin veya damat olmakla ilgili duygu ve düşünceleriniz şekil değiştirdiğinde ilgi çekici konulara odaklanabilirsiniz. Yengeç Burcu Eylül ayında yeni hayatın başladığınız kısmında inisiyatiflerinizi kullanacak ve şartlarınızı belirleyeceksiniz. Manevi yaşamınız güçleniyor ve güçleniyor. Karakteriniz güçleniyor. Maneviyat açısından ise olaya genel bir bakış açısıyla kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak şekilde bakmanız gerekir. Spor yapmak gerçekten en motive edici aktivitedir. Metabolizmanızı dinlendirmek için gece erken yatmalısınız.

Aslan Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınıza uygun olduğunuzu kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Sevdiğiniz işi yapmayı seviyorsunuz ancak birlikte çalıştığınız kişilerden benzer bir performans beklemek sorun yaratabilir. Çok dikkatli olmak ve gereksinimleri en ince ayrıntısına kadar karşılamak istiyoruz. Çok cesur davranarak, kimsenin yapmaya hazır olmadığı bir şeye gidiyorsunuz. Karşılaştığınız insanlar, kariyerinizde sizi destekleyen kişilerdir. Bazıları yakın arkadaşlarıyla birlikte güzellik ve sanat olaylarını gündeme getirme çalışmalarında yer alabilir. Aslan Burcu Eylül ayında farklı ortamlarda bulunuyorsunuz ama dikkatinizi çeken insanlar tarafından avlanıyorsunuz. Gelecek yıllarda hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Anlaştığınız insanlar hak ettiğiniz insanlar olacaktır. Konumunuzu desteklemek için kurs olarak kısa bir eğitim kursuna katılın. Bu ayrıntılar işinize yardımcı olacaktır. Ani değişiklikler sizi yorabilir ve duygusal karışıklığa neden olabilir. Bununla birlikte, durumu daha net değerlendirmenize ve zor sorunları çözmek için daha ekonomik hareket etmenize olanak tanır.

Başak Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Ufkunuz her geçen gün genişledikçe büyük düşünmeye başlarsınız ve geliriniz artar. Yine doğa yasaları işler ve yeni oluşumlar ona çelişkiler getirir. Dolayısıyla gelir arttıkça maliyet de artar. Aile ilişkilerinizi sosyal ilişkilerinizle bütünleştirin. Maddi olarak birbirinize destek oluyorsunuz. Jüpiter, mülkiyet değişikliğini gösterir. Eski bir mülkünüz varsa, ondan kurtulmak isteyeceksiniz. Başak Burcu Eylül ayında hizmet sektöründe çok para kazanmaya başlayacak. Bu arada yakınınızdaki insanlardan maddi destek alabilirsiniz. Uranüs ve Neptün'ün uyumlu yönleri sizi destekliyor. İstediğiniz koşulları yaratmak için hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Gerçekçi davranışlarla birkaçının ötesinde, kişisel ilişkilerde oldukça rekabetçi bir ortam yaratır. Kişiliğinizin ve fikirlerinizin yayıldığını hissedeceksiniz. İmkansız gibi görünen fikirlerin daha az önemli olduğunu görünce bir soru daha sorulur.

Terazi Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Sevdiğiniz iş başarı getirecek, ayrıca para kazanma konusunda çok şanslı olacaksınız. İşinize iyi bağlı kalmak davranışlarınızı disiplinli tutacaktır. Birçoğunuz finansal başarınızı çevresel faktörlerle birleştirerek işbirliği yapmaya başlayacaksınız. Sizi rahatlatan ve bireyselliğinizi sergileyen her türlü çalışma stiline hazırsınız. Mevcut potansiyelinizi kullanarak birlikte çalıştığınız insanlara verimlilik getireceksiniz. Bu ilişkilerde sorumluluklarınız gereğinden fazla olabilir, dikkatli olmanız gerekir. Ama her şeye rağmen son zamanlarda arkadaşlıklarınız derinleşti ve birlikte çalıştığınız insanlarla önemli kararlar alıyor olacaksınız. Terazi Burcu Eylül ayında, Partnerinizle paylaşma ve satın alma duygusunu geliştirme çağındasınız. Mülkünüzle önemli ilişkiler hakkında yazılı bir anlaşma yapabilirsiniz. Derin bir dostluk ve ortaklığın temellerinin atıldığı bir gün yaşayabilirsiniz. Profesyonel dostluklar aşka dönüşür ve kalıcı ortaklıklar takdir edilir.

Akrep Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Kişiliğiniz bu ay güçlenirken liderlik özellikleriniz ön plana çıkacak. Temel bir karar veriyorsunuz. Kendinizi geliştirdiğinizde çevrenizdekilere de örnek olursunuz. İnatçı tavrınızın nedenini anlamasanız bile size daha sonra kredi verecekler. Gizemli davranış, ruh hali değişimleri nedeniyle çevrenin dikkatini çekiyor. Öncelikli gelen finansal endişeleriniz, çevre ile ilgili karmaşık duygular hissetmenize neden olabilir. Derin bir sevgin var. Her şeyi iyice araştırıyorsun. Yeni geliriniz için yakındaki fırsatlardan yararlanacaksınız. Akrep Burçları Eylül ayında çevrenizde dikkat çekeceksiniz. Her şeyi iyice araştırıyorsun. Yeni gelir elde etmek için çevredeki fırsatlardan yararlanacaksınız. Çevrenizde dikkat çekeceksiniz.

Yay Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Enerjinizde kelimeler yok. Bireysel çabalarınız her şekilde ödüllendirilecektir. Sosyal ilişkiniz önemlidir. Yeni insanlarla tanışacaksınız, belki birlikte iş ve dostluk deneyimleyeceksiniz. Yıllar boyunca birçok hayal kırıklığı yaşadınız. Enerjinize diyecek söz yok. Bireysel çabalarınız yine de işe yarayacak. Yay Burçları Eylül ayında sosyal ilişkileriniz önemli. Son yıllarda birçok hayal kırıklığı yaşadınız. Bu süre zarfında iş hayatınızda başarılı bir sürecin izlendiği tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sezgisel becerileriniz sayesinde bu tür durumlardan kaçınacaksınız. Mesleki durumunuzda önemli bir değişiklik yok. Aile hayatını pek sevmediğiniz doğanız da kariyerinizi etkileyebilir. Tüm bu yıla rağmen, eviniz, aileniz ve ruhsal gelişiminiz kariyerinizden çok daha önemli. İş değiştirmek zorunlu transferlere yol açabilir.

Oğlak Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Gücünü bil. Sınavlara girerek engelleri aşın. Kararlı ve tedbirli davranıyorsunuz ama çevrenizdekilerin düşünceleri de hayatınızı etkiliyor. Bazıları babalarının mesleğini devralabilir ve yeniden inşa edebilir. Ailenin geride bıraktığı ve ağır çekimde bekleyen bazı mali sorunlar gündeme gelebilir. Oğlak Burçları Eylül ayında İnovasyona dikkat etmemiz gerekiyor. Yaşam boyu ayrılmaz bir mantıksal yapıya sahip olduğunuz için içinde hissettiğiniz değişkenliği anlamakta zorlanabilirsiniz. Aşkınızı profesyonel hayatınız ile karıştırmak zorunda değilsiniz. Kişiliğinizle ilgili takıntılara karşı dikkatli olmanız ve ilişkilerinizde çatışmaya neden olabilecek takıntılardan uzak durmanız gerekir. İlişkinize sessiz ve derin bir şekilde girmeyi seviyorsunuz. Eleştirel düşünmeye ve kurallara sahip olmaya başlayacaksınız. Gerçek aşkın eşiğine gelecek ve karar vermekte zorlanacaksınız.

Kova Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

İlişkilerin doğasını dikkate alan felsefi bir görüşün olgunluğu dostluğa da yansır ve büyük işbirliklerini gündeme getirir. Ayrıca ruhsal gelişim konularında aynı düşüncede olan kişilerle arkadaşlık kurmak sizi daha iyi bir seviyeye taşıyacaktır. Bu konuyla ilgili grup ve organizasyon çalışmalarına katılabilirsiniz. Yeni arkadaşların düşünceleri ufkunuzu genişletecek. Birlikte çalıştığımız insanlarla uyumlu bir ortaklık istiyoruz, ancak büyümenin sizin çabalarınıza bağlı olmamasını sağlamak sinir bozucu olabilir. Kova Burçları Eylül ayında eski işinizden teklifler almaya hazır olun. Kariyerinizi desteklemek için çalışmak istiyorsanız projelerinizi uyumlu ve dengeli bir şekilde koordine etmeniz gerekir. İşyerinde yardım aldığınız kişilerin sizden çok farklı olması hayranlığınızı gösteriyor. Her şeyi incelemeyi bırakmalıyız. Planımızda kaçırdığımız birçok noktaya bakmamız ve detayları tekrar gözden geçirmemiz gerekiyor.

Balık Burcu Eylül 2022 Aylık Burç Yorumu

Gizemli davranışlar, ruh hali değişimleri nedeniyle çevrenin dikkatini çeker. Maddi kaygılarınızın ön planda olması, çevre ile ilgili karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Balık Burçlarının Eylül ayında derin duyguları var. Her şeyi dikkatlice incelersin. Yeni geliriniz için yakındaki fırsatlardan yararlanacaksınız. Fikirlerinizi birlikte çalıştığınız kişilerle paylaşın. Zeki insanlarla konuşmayı seversin. Eşsiz fikirlerinden etkileniyorsunuz. Ortaklığa hazırsınız. Düşüncelerinizi ve çevrenizin entegrasyonunu destekliyorsunuz. Doğru insanlarla çalışma arzunuz doğrultusunda doğru kararlar verin. Partnerinizin duygularını çok çabuk hissedebilir ve empati becerilerinizle onlarla baş edebilirsiniz. Bu noktada asla pes etmeyin. Farklı işler deneyebilirsiniz. İlişkinize olumlu ve gerçekçi yaklaşır ve uzun vadeli hislerinize göre hareket ediyorsunuz. Kendinizi sınırsız ve pozitif enerjiyi bakış açınıza yansıtmaya hazır buluyorsunuz.


2022 Ekim Ayı Burç Yorumları

2022 Kasım Ayı Burç Yorumları

2022 Aralık Ayı Burç Yorumları

EN ÇOK OKUNANLAR

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti
Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

1 dakika okunma süresi
96.Oscar Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
96.Oscar Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

96.Oscar Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

1 dakika okunma süresi
Beymen Beauty Week Daveti
Beymen Beauty Week Daveti

Beymen Beauty Week Daveti

1 dakika okunma süresi
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

8 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Günlük Burç Yorumları (6 Mart 2024) ‘Daha Az İrdelemelisiniz'
Günlük Burç Yorumları (6 Mart 2024) ‘Daha Az İrdelemelisiniz'

Günlük Burç Yorumları (6 Mart 2024) ‘Daha Az İrdelemelisiniz'

Günlük Burç Yorumları (3 Mart 2024) ‘Güven Arayışındasınız'
Günlük Burç Yorumları (3 Mart 2024) ‘Güven Arayışındasınız'

Günlük Burç Yorumları (3 Mart 2024) ‘Güven Arayışındasınız'

Günlük Burç Yorumları (11 Mart 2024) ‘Farklı Bir İmaj'
Günlük Burç Yorumları (11 Mart 2024) ‘Farklı Bir İmaj'

Günlük Burç Yorumları (11 Mart 2024) ‘Farklı Bir İmaj'

Günlük Burç Yorumları (5 Mart 2024) ‘Kurgulardan Vazgeçin'
Günlük Burç Yorumları (5 Mart 2024) ‘Kurgulardan Vazgeçin'

Günlük Burç Yorumları (5 Mart 2024) ‘Kurgulardan Vazgeçin'

Günlük Burç Yorumları (13 Mart 2024) ‘İlgi Duyuyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (13 Mart 2024) ‘İlgi Duyuyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (13 Mart 2024) ‘İlgi Duyuyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'
Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (12 Mart 2024) ‘Sorun Olabilir'
Günlük Burç Yorumları (12 Mart 2024) ‘Sorun Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (12 Mart 2024) ‘Sorun Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (7 Mart 2024) ‘Tepkileri Üzerinize Çekebilirsiniz'
Günlük Burç Yorumları (7 Mart 2024) ‘Tepkileri Üzerinize Çekebilirsiniz'

Günlük Burç Yorumları (7 Mart 2024) ‘Tepkileri Üzerinize Çekebilirsiniz'

Günlük Burç Yorumları (10 Mart 2024) ‘İlginç Bir Gün'
Günlük Burç Yorumları (10 Mart 2024) ‘İlginç Bir Gün'

Günlük Burç Yorumları (10 Mart 2024) ‘İlginç Bir Gün'

Günlük Burç Yorumları (2 Mart 2024) ‘Detayları Kaçırmayın'
Günlük Burç Yorumları (2 Mart 2024) ‘Detayları Kaçırmayın'

Günlük Burç Yorumları (2 Mart 2024) ‘Detayları Kaçırmayın'

Günlük Burç Yorumları (9 Mart 2024) ‘Duygusal Bir Gün'
Günlük Burç Yorumları (9 Mart 2024) ‘Duygusal Bir Gün'

Günlük Burç Yorumları (9 Mart 2024) ‘Duygusal Bir Gün'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'
Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'