2022 Ekim Ayı Burç Yorumları - Bu Ay Burçları Neler Bekliyor?

2022 Ekim aylık burç yorumları, Ekim ayında burçları neler bekliyor? Burçların aşk yorumları. Ekim 2022 Aylık burç yorumları neler söylüyor? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık aylık burç yorumu yer almaktadır. Ekim ayı hangi burçlar için olumlu geçecek? 2022 Ekim ayında burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler.

ABONE OL
5 Ağustos 2022 Cuma 12:11 | Son Güncellenme:
17 dakika okunma süresi
Aylık Burç Yorumları: 2022 Ekim

Ekim Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Ekim 2022 Aylık burç yorumları neler söylüyor? Sağlık, Aşk, Para, İş, Eğitim, Kariyer durumunuz ile ilgili koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu Ekim Ayı Burç yorumları;

Ekim Ayı Hangi Burçlar İçin Olumlu Geçecek?

Ünlü Astrolog Filiz Özkol anlatıyor. İşte Astrolog Filiz Özkol ile Ekim ayı aylık burç yorumları... Burçlar Ekim Ayında Neler yaşayacak? Aşkta hangi burçlar uyumludur? Ekim ayında Burçların Şanslı Olduğu Konular Neler? Burçların kariyer yorumları, Ekim 2022 Aylık Burç Yorumları;

Koç Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Koç burcu aylık burç yorumu; Bugünlerde aile içi aktiviteler için uygun olmasına rağmen, arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır. İlişkilerinize zaman tanıyın ve fevri hareket etmeyin. Mars'ın ters hareketi ise her zaman olumsuz etkiler vermez. Kıskançlık gösterileriniz size herhangi bir avantaj sağlamayacaktır. Hatta var olan duyguları zedeleyebilir. Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız. Önce değer vermek istemeseniz bile, daha sonra olabilecek eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz. İçsel sezgilerinizin doğru çıktığını görmek sizi rahatlatacaktır. Yaptığınız işlerin sorgulanmasından hoşlanmıyorsunuz.

Boğa Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Boğa burcu aylık burç yorumu; İlişkilerinize derin bir duygusallık hakim. Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz. Çünkü, yaşadığınız kaoslar giderek artabilir. Yaşadığınız çelişikleri, karşı tarafa da yaşattığınız zaman iş çığırından çıkıyor... Sevdiklerinizden alacağınız güç çok önemli. Girdiğiniz ortamlarda kendinizden emin tavırlarınız ve etkileyici cümlelerinizle arkanızda bir hayranlık ordusu bırakacaksınız. Hemcinsleriniz tarafından kıskançlıkla izleneceğiniz için, bazılarına karşı dikkatli olmalısınız. Dostunuzu ve düşmanınızı iyi ayırt etmelisiniz. Gireceğiniz ortamlarda farklı bir konu hakkında fikirlerinizi merak edebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. İçsel çatışmalarınız bitiyor. Mars yüzleşmesi yaşıyorsunuz.

İkizler Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında İkizler burcu aylık burç yorumu; Hayal kırıklıklarına karşı tedbirli olmalısınız. Yakın arkadaşlarınızın kişisel çıkarları yüzünden zarar görebilirsiniz. Sosyal aktiviteleri seviyor, olsanız da, kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Bu dönem birçok arkadaşınız aşk hikayeleriyle ilgili düşüncelerini sizinle paylaşacak. Yardım etmeyi ve akıl vermeyi seviyorsunuz. Biraz da kendinize zaman ayırın. Performans gerektiren konularda daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir dönem... Birlikte çalıştığınız kişilerle, duygusal çelişkiler yaşamanız mümkün. Sizin olaylara bakış açınız onlara göre uçuk ve imkansız gibi görülebilir. Fakat sizdeki başarma hırsı, hiçbir engel tanımıyor. Son anda vazgeçmediğiniz müddetçe her şey mükemmel gelişecek.

Yengeç Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Yengeç burcu aylık burç yorumu; Duygusal yönlerinizi daha da artarken, sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar fazla derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Fazla alıngan olduğunuz bir ay yaşayacaksınız. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Hayal kırıklığı size göre değil fakat fazla çevrenizdeki kişilerin üzerinizde baskısı sizi üzebilir. Kıskançlıktan uzak kalmalısınız ama bu özelliğinizi yakın aile ilişkilerinizde de kullanmak isteyeceksiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Mars geri gitmesine rağmen tüm iyi dileklerini ve olumlu enerjisini size aktarmak için, sanki size söz vermiş gibi davranıyor. Takıntılarınızla yaşamaktan vazgeçin.

Aslan Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Aslan burcu aylık burç yorumu; Güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var. Bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz. Eğer, bekarsanız ve sevgili arıyorsanız; işte size büyük bir fırsat. Tesadüfen tanışacağınız bir kişi ile şimdiden kolları sıvayın ve yeni duygularınızın keyfini çıkarın. Güneş ve Merkür ne zaman birbirini etkilemeye başlasa sosyal ortamlarda tanışmalar artar unutmayın. Sizden yaşça büyük çevrelerde dolaşmaktan korkmayın onların ilgisi size iyi gelecektir. Mars sizin gibi Ateş bir burç olan Koç'ta geri gidiyor. Düşüncelerinizde derin bir kavrayış hakim. Olayların iç yüzünü çok çabuk çözdüğünüzden, karşı taraf için korkutucu olabiliyorsunuz. Sezgileriniz size yardım edecek.

Başak Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Başak Burcu aylık burç yorumu; Bazı olayları yeniden yapılandırmak isteseniz de, şimdilik beklemeyi yeğlemelisiniz. Ayni fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Yaşamınızın en hareketli ve hızlı günlerini yaşayacağınızı bilmelisiniz. Mars'ın geri hareketi eski dostların ve aşkların gündem kazanacağını gösteriyor. Girdiğiniz topluluklarda ön planda olmanın zevkini yaşayacaksınız. Gizli aşkların yeniden gündeme gelmesi de söz konusu. Fakat bu arada güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. İsteklerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Sürpriz aşklar gündeme gelecek. Merkür'ün konumu kariyer ve finans ilişkilerinizi etkiliyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla aranızda bazı problemler olabilir, fakat, bunu önemsemeyin.

Terazi Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Terazi burcu aylık burç yorumu; Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. Fakat Mars'ın geri hareketi yüzünden bazı problemler yaşamanız mümkün. Verilmiş sözlerin yerine getirilmemesi canınızı sıkacaktır. Partneriniz de, sizi dikkatle izliyor. Mesleki konularda istekleriniz gecikecektir. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanız rağmen çift fikirli yapınızdan dolayı bocalayabilirsiniz. Bulunduğunuz konum, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor.

Akrep Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Akrep burcu aylık burç yorumu; Siz özel duyguların insanısınız. Partnerinize karşı takınacağınız tavırların nedenleri yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Duygularınızı daha net bir şekilde anlatmayı asla beceremiyor ve ketum davranışlar sergiliyorsunuz. Eski dostlarla kuracağınız iletişim sayesinde birçok eski duyguların yeniden canlanacağını görmek sizi mutlu edecek. Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadığı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşünce yapınızı çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Dedikodulardan uzak kalın. Sportif faaliyetlere önem verin. Bu şekilde üzerinizde biriken elektriksel enerjiyi deşarj edebilirsiniz. Birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Geri giden Mars size bu fırsatı veriyor. İstekleriniz konusunda sabırlı ve özverili davranmalısınız.

Yay Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Yay burcu aylık burç yorumu; Çevrenize örnek oluyorsunuz. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın. Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Birçok düşünceyi aynı anda barındırmak, herkesin yapabileceği bir iş değil. Zincirleme hatalar yapmak istemiyorsanız, herkese söz vermeyin, planlı bir şekilde davranmayı öğrenmelisiniz. Olaylara sakin bakmalısınız. Asla teslimiyetçi değilsiniz. İşinizle ilgili ideallerinize ulaşmak istiyorsanız, arkadaşlarınızın fikirlerini çok detaylı incelemelisiniz. Çevrenizi dinlemek size çok şey kazandıracak. Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere kalkışacaksınız. Çok cesur ve enerjinizin yüksek olduğu bir ay yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız.

Oğlak Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Oğlak burcu aylık burç yorumu; Aktif ve hareketli bir performans sergilemenize rağmen dikkatli olmalısınız. Karmaşa sorun getirebilir. Yine bu dönem, sürpriz aşklar gündeme gelecektir. Birlikte iş yaptığınız kişilerle önce arkadaşlık daha sonra, aşka dönüşen beraberlikler gündeme gelecektir. Aynı frekansta olacağınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Fiziksel yönlerinizle ilgili değişimlerden sakınmalısınız. Nostaljik düşünceler ortaya çıkacaktır. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. İç dünyanız çok zengin. Sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinizi farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Düşüncelerinizi gizlediğiniz için, her şeyiniz merak ediliyor.

Kova Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Kova burcu aylık burç yorumu; Maddi ve manevi olarak iyi bir dönem geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. İdeallerinizi destekleyecek arkadaş grubuyla çalıştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni değişimlere ihtiyacınız olduğunu biliyor ve üstlerinize kendinizle ilgili bazı konuları getirmek istiyorsunuz. Çevrede olup biten olaylara karşı, sezgi dolu tepkiler veriyorsunuz. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Sosyal ilişkiler, dostluklar ve iş anlaşmaları ön planda olacak. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz.

Balık Burcu - Ekim Ayı 2022 Aylık Burç Yorumları

Ekim ayında Balık burcu aylık burç yorumu; Geri giden Mars para evinizi etkiliyor. Maddi harcamalarınız için gerekli desteği kendi imkanlarınızla yaratmalısınız. Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir ay... Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamak zorundasınız. Risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir dönem yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz haber için kolları sıvamalısınız. Duygusal konuların sizi fazlasıyla yoğunlaştırdığı bir dönemin içindesiniz. İnce detaylar üzerinde durduğunuz için, sizi çevrenizin anlaması zorlaşacaktır. Özellikle düşüncelerinizi farklı bir noktada odaklaştıracaksınız.


Hande Kazanova ile 2022 Astroloji Günlüğü

2022 Aralık Ayı Burç Yorumları

2022 Kasım Ayı Burç Yorumları

EN ÇOK OKUNANLAR

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti
Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

1 dakika okunma süresi
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur
Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

Sanatçı Keşfi: Buse Belle Cesur

8 dakika okunma süresi
Hikayesiyle İlham Veren Kadınlar
Hikayesiyle İlham Veren Kadınlar

Hikayesiyle İlham Veren Kadınlar

29 dakika okunma süresi
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Beymen Beauty Week Daveti
Beymen Beauty Week Daveti

Beymen Beauty Week Daveti

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Günlük Burç Yorumları (15 Mart 2024) ‘Bazı Şeyleri İhmal Etmeyin'
Günlük Burç Yorumları (15 Mart 2024) ‘Bazı Şeyleri İhmal Etmeyin'

Günlük Burç Yorumları (15 Mart 2024) ‘Bazı Şeyleri İhmal Etmeyin'

Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'
Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (8 Mart 2024) ‘Güvene İhtiyaç Duyuyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (8 Mart 2024) ‘Güvene İhtiyaç Duyuyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (8 Mart 2024) ‘Güvene İhtiyaç Duyuyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'
Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (7 Mart 2024) ‘Tepkileri Üzerinize Çekebilirsiniz'
Günlük Burç Yorumları (7 Mart 2024) ‘Tepkileri Üzerinize Çekebilirsiniz'

Günlük Burç Yorumları (7 Mart 2024) ‘Tepkileri Üzerinize Çekebilirsiniz'

Günlük Burç Yorumları (13 Mart 2024) ‘İlgi Duyuyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (13 Mart 2024) ‘İlgi Duyuyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (13 Mart 2024) ‘İlgi Duyuyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (2 Mart 2024) ‘Detayları Kaçırmayın'
Günlük Burç Yorumları (2 Mart 2024) ‘Detayları Kaçırmayın'

Günlük Burç Yorumları (2 Mart 2024) ‘Detayları Kaçırmayın'

Günlük Burç Yorumları (16 Mart 2024) ‘Daha Sabırlı Olmalısınız'
Günlük Burç Yorumları (16 Mart 2024) ‘Daha Sabırlı Olmalısınız'

Günlük Burç Yorumları (16 Mart 2024) ‘Daha Sabırlı Olmalısınız'

Günlük Burç Yorumları (5 Mart 2024) ‘Kurgulardan Vazgeçin'
Günlük Burç Yorumları (5 Mart 2024) ‘Kurgulardan Vazgeçin'

Günlük Burç Yorumları (5 Mart 2024) ‘Kurgulardan Vazgeçin'

Günlük Burç Yorumları (12 Mart 2024) ‘Sorun Olabilir'
Günlük Burç Yorumları (12 Mart 2024) ‘Sorun Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (12 Mart 2024) ‘Sorun Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (11 Mart 2024) ‘Farklı Bir İmaj'
Günlük Burç Yorumları (11 Mart 2024) ‘Farklı Bir İmaj'

Günlük Burç Yorumları (11 Mart 2024) ‘Farklı Bir İmaj'