Burcunuza Göre Kiminle Tatile Çıkabilirsiniz?

Hangi burç hangi burçla uyumlu? Hangi burçlar birlikte tatile çıkabilir? Hangi burç nerede tatil yapmalı?Astrology Zone'un kurucusu gezgin ve astrolog Susan Miller'a göre birlikte tatile çıkabilecek burçlar.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
19 Ağustos 2022 Cuma 16:27 | Son Güncellenme:
15 dakika okunma süresi
Burcunuza Göre Kiminle Tatile Çıkabilirsiniz?

Burçların Tatil Anlayışları Nelerdir? Hangi burç nasıl tatil seviyor?

Koç Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(21 Mart – 19 Nisan)

Doğuştan bir lider, öncü ve kaşif olan Koç burçları, tatilde aktif olmayı sever. Bu nedenle koç burçlarını genellikle yeni bir şehri keşfederken, yürüyüş veya spor yaparken bulabilirsiniz. Son derece bağımsız karakterlerdir, bir takım oyuncusu sayılmayabilirler ve kendileriyle baş başa kaliteli zaman geçirmeyi severler. Dolayısıyla Koç burçları için ideal seyahat arkadaşı bir partner veya yakın arkadaştır. Burç uyumluluğuna göre ise Koç ve Aslan, her ikisi de yüksek enerjili, cesur burçlar. Koç burçları, açık hava aktivitelerine daha yatkın olsa da Aslan, kaliteli zevklerden hoşlanır, bu sayede birlikte iyi bir denge yakalarlar.


Boğa Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(20 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa burcu insanı, kendini şımartmayı sever. Spa'da yumuşacık bornozların verdiği hissi, zengin aromaterapi kokusunu ve masaj keyfini yaşamayı tercih eder. Çocuksuz özel bir tesiste rahatlatıcı bir yetişkin tatili ya da çocuk bakıcısı olan lüks bir otel gibi seçeneklerle, çok fazla aceleye ihtiyaç duymayan bir gezi planlayabilir. Boğa burçları, Balık burcu kişilerle seyahat etmeye çok uygundur çünkü Balık, çok uzlaşmacıdır ve akışa ayak uydurmaktan mutlu olur. Bu durum da Boğa'ların hayallerindeki tatili yaşamalarına olanak sağlar.


İkizler Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(21 Mayıs – 20 Haziran)

İkizler burcu, adeta bir sosyal kelebektir, seyahat etmeyi, öğrenmeyi ve yeni şeyler deneyimlemeyi sever. Evde kalmaktan huzursuzlanır, gündelik hayatını bir süreliğine unutmasına yardımcı olacak tatiller ister. İkizler burcuysanız, gideceğiniz yere vardığınızda, yerel halkla sohbet edebilmek için toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz. İkizler, kardeşliğin sembolüdür. Bu nedenle erkek veya kız kardeşlerinizle bir gezi planlayabilir ya da yeni arkadaşlar edinmek için bir grup turuna katılabilirsiniz. İkizler burcu, hem entelektüel hem felsefi hem de enerjik olduğu için Yay burçları ile seyahat etmekten de keyif alabilir. Üstelik İkizler'in havası Yay'ın ateşini daha da parlatır.


Yengeç Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(21 Haziran – 22 Temmuz)

Aile ve çocukların sembolü olan Yengeç burcunun genellikle en mutlu olduğu yer evidir. Ancak tabii ki zaman zaman Yengeç'ler de tatile ihtiyaç duyar. Birçok Yengeç burcu, kendi ebeveynleriyle de iyi bir ilişkiye sahip olduklarından, çocuklarla birlikte uzun bir aile tatili planlayabilirler. Yengeç, fazla hareket etmeyi sevmez; bu nedenle yavaş tatilleri seçebilirler. Küçük restoranlarda ev yemekleri, yerlilerle tanışma ve butik otellerde keyifli bir tatil onlar için idealdir. En iyi tatil deneyimini ise seyahatin ayrıntılarını sevinçle planlayacak, son derece organize bir toprak burcu olan Başak ile yaşarlar.


Aslan Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(23 Temmuz – 22 Ağustos)

Ateş burcu olan Aslan, cazibe ve heyecanın tadını çıkarır, en iyi otellerde kalmayı ve Michelin yıldızlı restoranlarda masa rezervasyonu yapmayı tercih eder. Lüks kültürü deneyimlemeyi sevdiği için opera veya bale için bilet almayı ya da dünyanın dört bir yanında aynı zevklere sahip insanlarla tanışabileceği özel üye kulüplerine katılmayı tercih edebilir. Aslan için en iyi seyahat arkadaşlarından biri İkizler çünkü iki burç da dünyayı görmek ve yeni bir yerin sunduğu her şeyi deneyimlemek konusunda tutkuludur.


Başak Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak burçları, iyi organize edilmiş tatilleri sever. Nereye gideceğini ve ne göreceğini seyahatten belki aylar önce planlamaya başlar. Tatilde geçirdiği zamana değer verdiği ve seyahatini en üst düzeye çıkarmak istediği için bolca araştırma yapar, restoranlar, mekanlar ve rotalar hakkındaki yorumları okur. Başak burçları, iş yerindeki insanlarla güçlü ilişkiler kurabilir, bu nedenle güvendiği bir iş arkadaşıyla seyahat etmekten keyif alabilirler. Ancak Başak'ların hassas bir sindirim sistemine sahip olduğunu unutmamak gerek. Bu nedenle en kaliteli taze balık ve sebzelerden oluşan hafif, iyi hazırlanmış yemeklerin yapıldığı yerlere gitmeyi isteyebilirler. Hem Başak hem de Balık burcu insanlar, benzer kültürel arayışlardan zevk aldığı için birbirleri için iyi seyahat partnerleri olurlar.


Terazi Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(23 Eylül – 22 Ekim)

Denge ile temsil edilen Terazi, evliliği yönetir. Bu nedenle, bir ilişkiniz varsa eşinizle yapacağınız gezilere öncelik verebilirsiniz. Bekarsanız, belki yeni biriyle tanışabileceğiniz bir bekar tatili veya gemi seyahati sizin için ideal olabilir. Terazi, burçların en sosyal olanıdır. Bu da herkesin sizi tanımak istediği ve gece hayatını sevdiğiniz için uzun süre yalnız kalmayacağınız anlamına gelir. İkizler, Terazi için harika bir seyahat arkadaşıdır çünkü ikisi de meraklı, enerjik, sosyal ve arkadaş canlısı hava burçlarıdır.


Akrep Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(23 Ekim – 21 Kasım)

Burçlar arasındaki en tutkulusu olan Akrep, romantik bir partnerle seyahat etmeyi tercih edebilir. Akrep insanı, yüzeysel küçük konuşmaları veya acele etmeyi sevmez. Kendi alanına değer verir, bu nedenle bir arkadaşıyla seyahat ederken kendisi için ayrı bir oda tercih edebilir. Meditasyon yapmak, okumak veya gevşemek için kendisine kişisel zaman ayırmaya özen gösterir. Akrep, çoğunlukla suya yakın bir yerde tatil yapmayı sever ve tek bir yerde kalarak orayı detaylıca keşfetmekten mutlu olur. Yengeç burcu da bu konuda Akrep'le benzerdir, bu sayede bu ikili birlikte seyahat etmekten hoşlanabilir.


Yay Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(22 Kasım – 21 Aralık)

Yay burcu için seyahat, yalnızca hoşuna giden bir aktivite değil, neredeyse temel bir ihtiyaçtır. Bu nedenle uzun mesafeli, tercihen yurt dışı tatilleri onun için idealdir. Yalnız seyahat etmeye çok uygun bir burçtur çünkü her yerde arkadaş edinebilecek kadar girişken ve maceracıdır. Bolca özgürlük ve geniş panoramalar sunan gezileri sever. Aynı ölçüde aktif ve enerjik bir program için tutkulu bir ateş burcu olan Koç, Yay için iyi bir seyahat ortağı olacaktır.


Oğlak Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(22 Aralık – 19 Ocak)

Oğlak burçları, geçmişe ve tarihe değer verir. Bu sayede Roma'daki Kolezyum veya Girit'teki Knossos gibi antik yapı ve mekanları sevebilir. Oğlak, en hırslı burçtur ve kariyerine önem verir. Ufukta bir iş gezisi veya konferans varsa, ilk kayıt olan muhtemelen Oğlak burcu kişilerdir. Yönetici gezegeni Satürn, Oğlak burçlarını yaşı büyük kişilerle uyum sağlamaya iter. Yani Oğlak burcuysanız kendinizden büyük akrabalarınızla seyahat etmekten mutlu olabilirsiniz. Oğlak gibi Başak burcu da kültürel bir tatili bir plaj gezisine tercih edebilir, bu nedenle de birlikte uyumlu bir tatil arkadaşıdırlar.


Kova Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

(20 Ocak – 18 Şubat)

Kova'nın bağlı olduğu Uranüs, yenilik ve bilim gezegenidir ve Kova'yı kuralları ve düzeni sorgulamaya iter. Güncel olaylardan haberdar olduğu ve dünyadaki problemlerden rahatsız olduğu için Kova, yardım gezilerine veya çevresel kaygılarla ilgili gönüllü çalışabileceği seyahatlere çıkabilir. Ayrıca astronomi merkezli gezileri ya da uzay ve evren hakkında bilgisini genişleten seyahatleri de tercih edebilir. Kova burcu kişiler, yalnız seyahat etmeye veya bir yolculuğun aynı yönlerini deneyimlemeye istekli diğer bir hava burcu olan İkizler ile uyum içinde tatil yapabilir.


Balık Burcu Hangi Burçtan Kişilerle Tatile Çıkabilir?

19 Şubat – 20 Mart

En manevi burç olan Balık, sadece manevi deneyim için değil, aynı zamanda tarihi güzelliklerine hayran olmak için tarihi dini yapıları ziyaret etmekten keyif alabilir. Tatilde bir tur rehberini takip etmekten ziyade kendi programını yapmayı sever. Seyahat ederken çok fazla planı yoksa ve geziyi akışına bırakırsa daha mutlu olur. Balık burçları, genellikle anneleriyle güçlü bir bağa sahiptir. Bu da onları anne-çocuk tatili için ideal hale getirir. Bir kültür tatilini ve doğanın güzelliğini takdir etmek için zaman ayırma arzusunu Balık'la en iyi şekilde paylaşan burç Boğa'dır.


2022 Yılının En Şanslı Burçları

Avrupa'da Keşfedilmeye Değer Şehirler

Avrupa'nın En İyi Spa Otelleri

2022 Yılının Ses Getirecek Sergileri

2022 Yılı Dekorasyon Trendleri

EN ÇOK OKUNANLAR

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?