28 Ekim Boğa Burcundaki Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

28 Ekim'de Boğa burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Bir buçuk yıllık Boğa-Akrep aks döngüsü kapanıyor. Burçları ve yükselen burçları neler bekliyor?

YAZAR: Gülser Çelik
ABONE OL
24 Ekim 2023 Salı 12:30 | Son Güncellenme:
15 dakika okunma süresi
28 Ekim Boğa Burcundaki Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

28 Ekim'de Boğa burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Bir buçuk yıllık Boğa-Akrep aks döngüsü kapanıyor. Ay tutulması sırasında Mars, Merkür ile kavuşurken, Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak. Büyük laflar etmemiz, abartılı tepkiler vermemiz mümkün, aman dikkat. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeniyle birlikte aşk, ilişkiler ve parasal konularda karşımıza güzel sürprizler de çıkacak. Boğa burcundaki Ay tutulması sürecinde öfkesini ve kendini kontrol eden, büyük laflar etmekten kaçınan bir buçuk senelik tamamlanışın ödülünü alacak.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Burçları ve Yükselen Burçları Neler Bekliyor?

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

Koç burçları son bir buçuk yıldır parasal konularda çok uğraştı ve kendi değerlerini çok sorguladıkları bir dönemden geçti. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber büyük yatırımlar konusunda acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni Koç burçlarına parasal anlamda güzel fırsatlar verecek.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

Boğa burçları son bir buçuk yıldır ilişkilerinde ben, biz kavramlarını sorguladı. Burçlarındaki Ay tutulmasıyla birlikte artık hayatlarının geri kalanı için karar verme aşamasındalar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber karar verirken acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni yalnız olan Boğa burçları için yeni ilişki fırsatları sunuyor.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

İkizler burçlarının son bir buçuk yıldır hayatlarının altı üstüne geldi, kendi içlerine döndükleri bu süreçte içsel keşifler yaptılar, kendilerine iyi gelen meditasyon yöntemleri buldular. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber önemli kararlar verirken acele etmemeli, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni İkizler burçlarına yeni ortamlara girme ve yeni insanlarla tanışma konusunda fırsatlar sunacak.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

Yengeç burçları son bir buçuk yıldır sosyal statülerinin oldukça sorgulandığı olaylar yaşadılar. Hayallerinin peşinden gidip, yeni ortamlara girip, yeni insanlarla tanıştılar. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber sosyal çevreleriyle alakalı karar verme konusunda acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni Yengeç burçlarına yeni ortamlara girme ve yeni insanlarla tanışma konusunda güzel fırsatlar sunacak.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

Aslan burçları son bir buçuk yıldır kariyerleriyle alakalı konularda oldukça uğraş verdi. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber kariyerleriyle alakalı karar verme konusunda acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni yepyeni iş kapıları açarken, parasal anlamda karşılarına güzel fırsatlar çıkaracak.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

Başak burçları son bir buçuk yıldır özgürlükleri ve aile bağları arasında çatışmalar hissetti. Çok farklı insanlar ile tanışıp, farklı eğitimler aldılar. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber arkadaşlıklar ve eğitim ile alakalı konularla ilgili karar verirken acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni yeni seyahatler ve yeni insanlarla tanışma konusunda Başak burçlarına güzel fırsatlar sunacak.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi burçları son bir buçuk yıldır parasal konularda sınav verdi; yatırım, vergi, kredi ve mirasla ilgili konularla çok uğraştı. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber parasal konularda karar verirken acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni yatırım, vergi, kredi ve mirasla ilgili konularda karşılarına harika fırsatlar çıkaracak.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Akrep burçları son bir buçuk yıldır ilişkiler, ortaklıklar konusunda oldukça sınava tabi tutuldu. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Hayatlarında ilişkileriyle ilgili ciddi kararlar verecek ve yollarına derslerini almış bir olgunlukla devam edecek. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber ilişkiler konusunda karar verirken acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni yalnız olan Akrep burçları için güzel ilişki fırsatları getirecek.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

Yay burçları son bir buçuk yıldır hayat düzenlerini tamamen değiştirecek olaylar yaşadı. Belki yeni işe başladılar, iş yerlerine yeni çalışanlar aldılar, sağlıklarıyla ilgili yüzleşmeler yaşadılar. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber gündelik işleriyle alakalı karar verirken acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni Yay burçlarına sürpriz iş teklifleri getirecek.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak burçları son bir buçuk yıldır aşk, flört ve çocuklar konusunda oldukça sınavlara tabi tutuldu. Yeni ilişkiler deneyimlediler, aşkla ilgili kendilerini geliştirici dersler aldılar. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber ilişkileriyle alakalı karar verirken acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni Oğlak burçlarına güzel ama farklı aşk fırsatları getirecek.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

Kova burçları son bir buçuk yıldır kariyer ve ev konularında sınava tabi tutuldu. Kimileri iş kimileri de mekan değiştirdi. Ev ve aile konularında sınanmalar yaşadılar. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber ailesel ve yaşam alanlarıyla alakalı konularda karar verirken acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni Kova burçlarına miras ve yatırımlar konusunda güzel fırsatlar çıkaracak.

28 Ekim'de Boğa Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

Balık burçları son bir buçuk yıldır arkadaş ve kardeşleri konusunda sınavlara tabi tutuldu. Kimi Balık burçları ticarete atıldı kimileri ilk arabasını aldı. Boğa burcundaki Ay tutulmasıyla beraber bir buçuk yıllık emeklerinin sonuçlarını alacaklar. Balık burçları bu konulardaki eksikliklerini tamamlayacak. Gökyüzündeki Mars Merkür kavuşumunun Jüpiter gezegenine karşıt açı yapacak olmasıyla beraber arkadaş ve kardeşleri konusunda karar verirken acele etme hissiyatı gelişebilir, duyguları yerine mantıklı kararlar verip sakinlikle hareket etmelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlarda oluşan Venüs Uranüs üçgeni Balık burçlarına yeni arkadaşlıklar ve çevreler edinme konusunda güzel fırsatlar sunacak.

19 Mayıs Boğa Yeniayında Burçları Neler Bekliyor?

5 Mayıs Akrep Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Jüpiter'in Boğa Burcu Geçişinde Burçları Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?