26 Eylül Terazi Yeni Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

26 Eylül'de Terazi burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu neler bekliyor?

YAZAR: Gülser Çelik
ABONE OL
26 Eylül 2022 Pazartesi 16:16 | Son Güncellenme:
13 dakika okunma süresi
26 Eylül Terazi Yeni Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

26 Eylül'de Terazi burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Gündemimizde ilişkiler ve para olacak. Yeni ay yeni başlangıçlar demek. Aynı zamanda gökyüzündeki Merkür Venüs kavuşumu Plüto açısıyla desteklenirken, işin içine Neptün'ün dahil olması bizleri yanılgılara açık hale getirebilir. Merkür retrosuyla birlikte eski aşklar ve konular gündeme gelecek. Karar vermek için 3 Ekim sonrasını beklemekte fayda var.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Burcunuzu ve Yükselen Burcunuzu Neler Bekliyor?

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı Koç burçlarının ilişki evinde gerçekleşiyor. İşin içine Jüpiter gezegeninin dahil olması, ilişkilerinde şansın Koç burçlarıyla olacağını gösteriyor. İlişkiye başlamak ve yeni adımlar atmak için doğru zamandalar ancak karar vermek için 3 Ekim sonrasını beklemeliler. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık iş konularında güzel tekliflerin gelebileceğini işaret ediyor. Ancak tüm şartları birkaç kere kontrol etmelerinde fayda var. Yanılgılara açık olabilirler. Mars Jüpiter açısı ise eğitimler konusunda Koç burçlarına şans getirecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı Boğa burçlarının kariyer evinde gerçekleşiyor. Jüpiter sayesinde güzel gelişmeler ve yeni şanslar onların olacak. İş görüşmeleri yapabilir, işle ilgili adım atabilirler. Ancak Merkür retrosundan dolayı 3 Ekim sonrasını beklemelerinde fayda var. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen açı ve Neptün'e yapacağı karşıtlık aşk konusunda güzel teklifler almalarını ağlayabilir. Ancak retrodan dolayı yanılgılara açık olabilirler emin olmak için 3 Ekim sonrasını beklemeliler. Mars Jüpiter üçgeni para konusunda Boğa burçlarına şans getirecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı İkizler burçlarının aşk ve eğlence evinde gerçekleşiyor. Jüpiter İkizler burçlarına şans getirecek. Yepyeni ortamlarda yeni insanlar ile tanışabilirler. Önemli adımlar atmak için retronun bitmesini beklemeli ve karar almayı 3 Ekim sonrasına saklamalılar. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık para ve yatırım konularında güzel teklifler alabileceklerini gösteriyor. Ancak birkaç kere kontrol etmelerinde fayda var. Mars Jüpiter üçgeni ise İkizler burçlarına hayalleri konusunda şans getirecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi ayı Yengeç burçlarına ev, eşya alma, taşınma ve aile konularında yeni başlangıçlar sunabilir. Jüpiter etkisiyle şansları açılabilir. Merkür retrosundan dolayı Yengeç burçları karar vermek için 3 Ekim sonrasını beklemeli. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık seyahatler ve eğitimler konusunda güzel tekliflerin gelebileceğini gösteriyor. Detayları birkaç kez kontrol etmelerinde fayda var. Mars Jüpiter üçgeniyle birlikte Yengeç burçları, bilinçaltı korkularıyla ilgili adım atma cesareti gösterebilirler. Hatta bu dönemde yeni bir yeteneklerini keşfedebilirler.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı Aslan burçlarının eğitim, iletişim ve seyahat evlerinde gerçekleşiyor. Jüpiter gezegeninin de etkisiyle şansları açılabilir. Eğitim, iletişim ve seyahat konularında adımlar atabilirler ancak karar vermek için 3 Ekim sonrasını beklemeliler. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık iş konularında güzel teklifler almalarını sağlayabilir ancak her şeyi birkaç kez kontrol etmelerinde fayda var. Mars Jüpiter üçgeni, Aslan burçlarına seyahatler konusunda şans verecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı Başak burçlarının para evinde gerçekleşiyor. Jüpiter yatırımlar konusunda güzel fırsatlar ve yeni şanslar getirebilir. Bu konularda başlangıç yapmak için doğru zamandalar ancak Merkür retrosundan dolayı adım atmak için 3 Ekim sonrasını beklemeliler. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık; aşk ve ilişkiler konusunda güzel tekliflerin gelebileceğini gösteriyor. Mars Jüpiter üçgeni yatırımlar konusunda Başak burçlarına şans getirecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

Yeni ay ile birlikte Terazi burçları dış görünüşleri ya da hayatlarının tamamı konusunda yenilikler yapmak isteyebilir. Bu konularda adım atmak için doğru zamandalar ancak Merkür retrosundan dolayı karar vermek için 3 Ekim sonrasını beklemeliler. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık; aile, kökler ve bilinçaltı konularında bazı değişimler getirecek. İş konusunda kafaları karışabilir. Mars Jüpiter üçgeni ilişkiler ve ortaklıklar konusunda şans ve cesaret verecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayıyla birlikte Akrep burçları için dinlenme zamanı başlıyor. Bu süreçte kendileriyle kalmak ve yenilenmek isteyebilirler. Yeni iş ve proje teklifleri gelebilir ancak Merkür retrosundan dolayı karar vermek için 3 Ekim sonrasını beklemeliler. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık davetler ve seyahatler konusunda güzel tekliflerin gelebileceğini gösteriyor. Ancak kabul etmeden önce şartların gerçekten söylenildiği gibi olduğundan emin olmaları gerekir. Mars Jüpiter üçgeni iş ve yatırımlar konusunda Akrep burçlarına şans getirecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı Yay burçlarına yeni başlangıçlar yapma fırsatı sunacak. Yeni davetlere gidebilir yeni organizasyonlara dahil olabilirler. Ancak 3 Ekim'den önce Merkür retrosu bitmeden karar vermemelerinde fayda var. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık para konusunda güzel tekliflerin gelebileceğini gösteriyor. Ancak şartları birkaç kere kontrol etmelerinde fayda var. Mars Jüpiter üçgeni Yay burçlarına aşk ve ilişkiler konusunda şans ve cesaret verecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı Oğlak burçlarının kariyer evinde gerçekleşiyor. Yeni başlangıçlar yapmak için ideal zamandalar ancak karar vermek için 3 Ekim sonrasını beklemeliler. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık Oğlak burçlarına seyahatler ve eğitim konusunda güzel fırsatlar getirebilir. Şartları birkaç kez kontrol etmelerinde fayda var. Zira belgeleri karışabilir ya da dokümanları eksik olabilir. Mars Jüpiter üçgeni Oğlak burçlarına iş konularında şans ve cesaret verecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı Kova burçlarını yeni ortamlar, eğitimler ve seyahatler konusunda destekleyecek. Bu konularda adım atmak için doğru zamandalar ama karar vermek için 3 Ekim sonrasını beklemeliler. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık Kova burçlarına, yatırım ve değişim konularında şans getirecek ancak şartları iyice gözden geçirmeliler. Mars Jüpiter kavuşumu ise aşk ve seyahatler konusunda şans getirecek.

26 Eylül'de Terazi Burcunda Yeni Ay Gerçekleşiyor. Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi yeni ayı Balık burçlarına yatırımlar ve para konularında şans getirecek ancak adım atmak için 3 Ekim sonrasını, Merkür retrosunun bitmesini beklemeliler. Gökyüzündeki Venüs Merkür kavuşumunun Plüton'a yapacağı üçgen ve Neptün'e yapacağı karşıtlık Balık burçlarına ilişkiler konusunda destek verebilir. Mars Jüpiter üçgeni de para konularında şans getirebilir.

29 Haziran Yengeç Yeni Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

28 Temmuz Aslan Yeni Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

30 Mayıs İkizler Yeni Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

İlkbahar/Yaz 2024 Podyumlarından En Güzel Saç Aksesuarları
İlkbahar/Yaz 2024 Podyumlarından En Güzel Saç Aksesuarları

İlkbahar/Yaz 2024 Podyumlarından En Güzel Saç Aksesuarları

1 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Burç Yorumları
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

20 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

14 dakika okunma süresi
3. CI Bloom Hakkında Merak Edilenler
3. CI Bloom Hakkında Merak Edilenler

3. CI Bloom Hakkında Merak Edilenler

18 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Mayıs Ayı Burç Yorumları
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?