2023 Haziran Ayı Burç Yorumları

Haziran ayında burcunuzda hangi gelişmeler görünüyor? Ünlü Astroloji yazarı Filiz Özkol Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. 2023 Haziran ayında aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Haziran 2023 aylık burç yorumlarına göz atıyoruz.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
31 Mayıs 2023 Çarşamba 16:44 | Son Güncellenme:
23 dakika okunma süresi
Haziran Ayı Burç Yorumları

Haziran 2023 Aylık Burç Yorumları Neler Söylüyor?

Astroloji yazarı Filiz Özkol tarafından kaleme alınan Haziran ayı burç yorumlarında, ilişki, sağlık, aşk, para, iş, eğitim durumunuz ile ilgili Haziran ayı burç yorumları; koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2023 Haziran Ayı Burç yorumları...

Koç Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziran ayında yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Bu burçtakilerin şans ve yaşam kaliteleri yükseliyor. Bekledikleri kariyer ve gecikmiş eğitimlerini gerçekleştirecekler.

Düşüncelerinizi en iyi şekilde ifade ederek, yazma ve konuşma yeteneğinizi geliştireceksiniz. Haziran ayında Venüs, aşk ve sosyal evinizde kalacak. Kaliteli dostlar edinecek ve istediğiniz çevrelerde ilişkiler kuracaksınız. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Hayal gücünüzü, istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz.

4 Haziran'da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 11 Haziran'a kadar sağlık gezegeniniz Merkür, Boğa burcunda; 12 Haziran'da İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak. Bu nedenle çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları gündeme gelebilir. Bazıları, memnun olmadığı konularda değişim isterken, sonradan düzeltilmesi zor olan yeni durumlara neden olabilir.

Boğa Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziran ayında para kazanma şansınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.

Haziran ayında size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda bozulan dostluklarınızı yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Fakat ısrarcı tutum izlememeye çalışın, aksi takdirde aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz.

4 Haziran'da Yeni Ay, Yay burcunda doğuyor. 6 Haziran'da sağlık gezegeniniz Aslan burcuna geçiyor. Sağlık gezegeniniz Venüs, ayın son günlerine kadar retro yapıyor. Duygusal konularda hırçın yönleriniz sizi gergin yapabilir. Cildinize özen göstermeli, yağlı yemeklerden uzak kalmalı ve temiz havada yürüyüşler yaparak, vücudunuzun formunu korumalısınız. İştahınız artacak.

İkizler Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziran ayında Merkür, kişisel evinizde. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bu ay sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız.

Israrcı olduğunuz konularda, katı bir inatçılık içinde olmayıp, ikna edilmeye yönelik ılımlı tavırlarla olaylara yaklaşın. Yumuşama politikası emin olun işinize yarayacaktır. Haziranda iş ve aşk aynı anda kapınızı çalarken, uzun zamandır beklediğiniz fırsatların yağmuru altında sakın şımarmayın. Küçük ukalalıklar sonradan başınızı ağrıtabilir, unutmayın. Size güç gösterisinde bulunacak kişilerin etkisi altında kalmaktan korkmayacaksınız.

Aşk yaşamınızda duygusal karışıklıklara neden olacak olan Venüs, başlangıçlar ve bitişler gibi uç noktalarda olaylar yaşamanıza neden olacak. 18 Haziran'da Yeni Ay, kişisel evinizde doğuyor. 18 Haziran'da Satürn, Balık burcunda geri hareketine başlıyor. İskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, eklemlerinizi korumalısınız. İştahınız artacak. İnce yapınızı bozmamalı ve beslenmenize özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda, Satürn bu konuda size sonsuz bir sabır verecek. Her zaman müthiş bir dengeye sahipsiniz. Olayları abartmadan çözerken, bugün kafanız karışabilir. Bugün farklı konular gündemde. Yaşantınızın her karesinde, farklı bir şeyler olmalı. Girişimci yapınız ön plana çıkarken, yaratıcılığınız da daha çok artıyor. Geçici heveslerden uzak kalmalısınız.

Dostlarınızın iş yaşantınıza yapacağı katkıları önemsemelisiniz. İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Haziranda uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz.

4 Haziran'da sağlık eviniz Yay burcunda, Dolunay gerçekleşiyor. Sağlığınız olumlu destek vermesine rağmen, çevre koşulları ve alışkanlıklarınız arasındaki çelişkiler sizi zorlayacak ve sorunları abartacaksınız. Dış görünüşünüzle ilgili yanlış kararlar alabilirsiniz.

Aslan Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda sezgilerinizin sizi yanıltmadığını biliyor ve bu algılama gücüne dayanarak çevrenizdeki kişileri etkilemekten hoşlanıyorsunuz. İkna kabiliyetinizi sosyal aktivitelerinizde rahatlıkla kullanacağınız bir ay yaşayacaksınız. Bu ay çevrenize kin tutabilir, oldukça hassas bir davranış biçimini sergileyebilirsiniz.

Kendi değerlerinizin farkındasınız fakat yine de, duygusal doyum sağlamanızın güç olduğu bir ay. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi çevreniz gönülden destekliyor. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz.

Haziranda Dolunay, Yay burcunda. 18 Haziran'da Yeni Ay, İkizler burcunda. 18 Haziran'da Satürn, Balık burcunda geri hareketine başlıyor. Uzun süren kronik rahatsızlığınız varsa, bu dönemde bir doktora görünerek, kesin sonuç getirecek tedavi yöntemlerine başlamalısınız.

Başak Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda Güneş, kariyer evinizde muhteşem bir şekilde işlerinize destek veriyor. Kendi olanaklarınız ve gücünüzle finans hareketini hızlandırırken, karşı tarafın şartlarına göre daha iyi durumda olacaksınız. Yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek, siz çaba göstereceksiniz.

Güneş'in size empoze ettiği inatçı ve sert tutumunuz, yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. Ticaret veya tatil amaçlı küçük seyahatler yapabilirsiniz. Kişiselliğiniz güçlenirken, liderlik özellikleriniz ön plana çıkmaktadır. Köklü kararlar alacaksınız. Sürpriz aşklar gündeme gelecek. Yeteneğinizle harikalar yaratıyorsunuz. Gizli aşkların yeniden gündeme gelmesi de söz konusu. Fakat, bu arada güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. İsteklerinizin yeniden gözden geçireceksiniz.

4 Haziran'da Dolunay, Yay burcunda gerçekleşecek. Sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yoga ve meditasyon gibi çalışmalara yönelmelisiniz. 18 Haziran'da Yeni Ay, İkizler burcunda. Mars, Aslan burcunda. 18 Haziran'da Satürn retro yapıyor. Üstelik sağlık konusunda tutulumların sinirsel gerilimlere neden olacağını unutmamalısınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlüsünüz ve performansınız oldukça yüksek. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz.

Bu ay partnerinizle ilgili aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız için hala zamanınız var. Geçen aydan kalan olaylara çözüm getireceksiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık problem yaratan konuları çözmeniz gerekiyor. Bu nedenle, sorunların üstüne giderken, sabırlı ve mantıklı taraflarınızı ön plana çıkarmalısınız.

İskelet sisteminizi, dişlerinizi, kol ve bacaklarınızı, eklemlerinizi korumalısınız İkinci yönetici sağlık gezegeniniz Jüpiter, size olumlu enerjilerini göndermeye devam etmesine rağmen, karaciğerinizi yoracak besinlerden uzak durmalısınız. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Kendinizle ilgili bir takım çalışmalar içinde olacaksınız. Yoğun duygusallıkların zararlarını sizden daha iyi bilen olmadığını unutmayın. İlişkilerinizde hareket ve canlılık yaşarken, yoğun duygularınız yüzünden, ortaklıklarınızda istenemeyen sorunlar da olabilir. Bu ay sert çıkışlardan uzak kalmalısınız.

Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara süreklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da, neden oluyor.

4 Haziran'da Dolunay, Yay burcunda gerçekleşiyor. 18 Haziran'da Yeni Ay, İkizler'de doğarken, Satürn retro hareketine başlıyor. 29 Haziran'da Plüton, Oğlak burcunda retro yapıyor. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin; bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.

Yay Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda parasal hareketlerin hızlı gelişeceği görünüyor. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.

Haziranda aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek.

Bu ay 4 Haziran'da Dolunay, Yay burcunda. Yeni Ay, 18 Haziran'da İkizler'de doğuyor. Sağlık gezegeniniz Venüs, ayın büyük bir kısmı Aslan burcunda; Mars'la birlikte hareket ediyor. Kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Eğer geçmiş yıllarda, herhangi bir rahatsızlık geçirdiyseniz, bugünlerde bir iyileşme olacaktır. Böbreklerinizin sağlığını ön plana almalı ve bol bol su içmelisiniz. Bu arada metabolizma ile ilgili sorunlar yaşamak istemiyorsanız, troidlerinizi kontrol ettirmelisiniz.

Oğlak Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda başlangıçlar yaparken iyi düşünmelisiniz... Kuşkucu ve zeki yönleriniz atakta olacağı için iş yaptığınız kişilerin, sizin kadar atak ve akıllı bir kişilikte olmasına dikkat edeceksiniz. Kendinize güvenmeyi seviyorsunuz.

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Aşk ve ilişkiler için uygun bir dönem, fakat kısa sürecek bu birliktelikler çok fazla mutluluk vermeyecektir. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle, sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun!

4 Haziran'da Dolunay, Yay burcunda oluşuyor. 12 Haziran'a kadar sağlık gezegeniniz Boğa burcunda daha sonra İkizler'e geçecek. 18 Haziran'da Yeni Ay, İkizler'de doğacak. Aynı zamanda Satürn, geri hareketine başlıyor. Sağlık konusunda önemli bir durum olmamasına rağmen, dikkatli olmanız gereken konuların başında akciğerler ve cilt geliyor. Kalbinizi kontrolden geçirmeli ve fazla enerjik olmanız gereken yerlerde biraz daha kontrollü davranmalısınız. Ani hareketler zarar verebilir. Tansiyonu olanlar da çok sıcak ortamlarda bulunmamalılar.

Kova Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda kendi işinizi yapıyorsanız, dikkatli olmalı ve risklere girme konusunda tedbiri elden bırakmamalısınız. Jüpiter sayesinde; aileden kalma bir işiniz varsa, yeni yöntemler yerine eski şartları sürdürmeye devam etmelisiniz. Seçim hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Fakat bu dönemin en olumsuz yönlerinden biri, eleştirici yönlerinizin ortaya çıkması ve bu nedenle ilişkilerinizde pürüzler yaşama olasılığıdır.

Haziranda isteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz. Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz.

4 Haziran'da Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 18 Haziran'da Yeni Ay, İkizler burcunda doğuyor. Mars, Aslan burcunda ilerlemeye devam ediyor. Satürn, Balık burcunda retro durumundayken, 29 Haziran'da Plüton, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. İlaçlar sorunlara neden olacaktır. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız.

Balık Burcu - Haziran 2023 Aylık Burç Yorumu

Haziranda kariyer savaşları verdiğiniz konularda sert bir tutum izleyebilirsiniz. Gücünüzü gösterebileceğiniz konuları seçmenizde yarar var. Mesleki başarınızın size sağlayacağı avantajları da unutmamalı ve duygusal doyum sağlayacağınız işleri tercih etmelisiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmak yerine, işinize sıkı bir şekilde sarılmalısınız. Sizinle çalışan kişilerin ruhsal durumlarını çok iyi gözlemleyeceksiniz.

Bu dönem nedenini bilemediğiniz bir gerginlik içinde olacak ve dengelerinizi kurmakta zorlanacaksınız. Haziranda duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Birçok işi bir arada yapmayı arzulamanıza rağmen, ikilem içinde kalarak bocalayabilirsiniz. Bulunduğunuz konum, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor.

Haziranda Yeni Ay, Yay burcunda doğuyor. Bu dönem arkadaşlarınızla yeni fikirler üreteceksiniz. Gireceğiniz topluluklarda tanışacağınız kişilerle aranızda güzel birliktelikler kurulacaktır. Enerjinizin yükseldiğini hissediyorsunuz. Bu ay risk almamaya ve temkinli olmaya özen göstermelisiniz. 18 Haziran'da Yeni Ay, İkizler'de doğuyor. Aynı zamanda Satürn geri hareketine başlıyor. Duygusal takıntılarınıza dikkat etmelisiniz.

EN ÇOK OKUNANLAR

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar