2023 Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül ayında burcunuzda hangi gelişmeler görünüyor? Ünlü Astroloji yazarı Filiz Özkol Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. 2023 Eylül ayında aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Eylül 2023 aylık burç yorumlarına göz atıyoruz.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
21 Ağustos 2023 Pazartesi 14:58 | Son Güncellenme:
26 dakika okunma süresi
Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül 2023 Aylık Burç Yorumları Neler Söylüyor?

Astroloji yazarı Filiz Özkol tarafından kaleme alınan Eylül ayı burç yorumlarında, ilişki, sağlık, aşk, para, iş, eğitim durumunuz ile ilgili Eylül ayı burç yorumları; koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2023 Eylül Ayı Burç yorumları...

Koç Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylül ayında kazançlarınızı dengelerken zorlanıyorsanız, bunaldığınız borçlarınızı yeniden destekleyecek şartlarınızı düzenleyin. Satamadığınız bir mülkünüz veya mirasınızla ilgili olaylar çözümlenecek. Bu yıl da hırs ve başarılı olmaya devam edeceksiniz. Para, başkalarının size yaratacağı fırsatlar üzerinden gelecek.

Eylülde aşk gezegeniniz Venüs sayesinde oldukça hareketli ortamlarda bulunacaksınız. Enerjiniz oldukça yüksek seyredecek. Çevrenizde rakip tanımıyorsunuz. Karşı cins üzerinde hayranlık kazanırken, hemcinsleriniz tarafından ilgi ve gıptayla izleneceksiniz.

14 Eylül'e kadar Merkür'ün geri hareketinin yaratacağı etkiler tezat gibi görünse de şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların değerlendirmesine gireceksiniz. 14 Eylül'e kadar sağlık gezegeniniz geri hareketine devam ediyor. Mide ve bağırsak sorunlarınızı dikkate alın. Gürültülü ve kalabalık yerlerin cazibesinde kalarak, bedeninizi yormamalı; uykunuza dikkat etmeli; geceleri erken yatmalısınız. Detoks rejimleri size iyi gelecektir.

Boğa Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde mantık çerçevesinde olan istekleriniz paralel bir şekilde ilerliyor ve çalışmalarınızdan ödün vermek istemiyorsunuz. Odaklanacağınız konularda başarılı bir çalışma içine girecek, pratik bir şekilde ele alacağınız konuları sonuçlandıracaksınız. Bazılarınız, kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar. Hırslarınızdan arınıp sizi netleştirecek işler yapacaksınız.

Daha cesur olmalı ve size verilen sunumları iyi değerlendirmelisiniz. Bu ay, sosyal ilişkilerinizin temellerini sağlam bir şekilde kurmalısınız. Sosyal hayatınızın yoğun olmasından dolayı karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkileneceksiniz. Yakın ilişkilerinizin canlanması yönünde girişimde bulunacak; kendinizi çok daha güçlü hissetmeye başlayacaksınız. Çevrenizle yardımlaşacak, üzerinizde onların pozitif etkisini göreceksiniz.

4 Eylül'den itibaren Venüs retrosu bitiyor. Sportif faaliyetlere katılırken, yapacağınız uygun diyetler size iyi gelecektir. Ay boyunca Venüs, Aslan burcunda. 23 Eylül'den sonra Güneş sağlık evinizde yer almaya başlayacak. Kalbiniz ve dolaşım siseminizi ele almalısınız. Özellikle rutin kontrollerinizi daha hassas bir şekilde yapmalısınız.

İkizler Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak.

Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Kendinizi garantiye almaktan başka çareniz yok. Eylülde isteklerinizi enerjinizle donatmayı biliyor ve uyumlu bir kombinasyon yaratabiliyorsunuz. Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavır takınarak sosyal yaşantınızda farklı konumlar elde edecek, dayatmacı bir tavır sergileyeceksiniz.

Bu dönem çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Eylül boyunca Mars, Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız.

Yengeç Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Mars ve Plüton'la uyumlu bir şekilde hareket edeceksiniz. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz.

Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Parlak zekanız ve güçlü algılarınız heyecanlarınıza önderlik edecektir. Bu ay Satürn'den aldığınız kozmik etkiyle, enerjinizi tasarruflu kullanmaya çalışın. Bu şekilde davranarak, yaşamda kaçırdığınız bazı şartları yeniden elde edebilirsiniz. Hayatınızı düzenlemek için ilginç önemli fırsatlar önünüze kaliteli bir şekilde sunulacak. Sağlığınızın iyi olmasına rağmen ay boyunca karşılaşabileceğiniz ufak tefek sorunlar sizi şaşırtmasın.

14 Eylül'e kadar Merkür geri gidiyor. 15 Eylül'de Yeni Ay Başak'ta doğuyor. 5 Eylül'de Jüpiter geri hareketine başlıyor. 29 Eylül'de Dolunay, Koç burcunda gerçekleşiyor. Sağlığınızı geliştirmek için birçok şey yapabilirsiniz. Öncelikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde kariyer ve finans konusunda, ilişkide olduğunuz arkadaşlarınızla, mesleki çalışmalarınızı pekiştirecek çalışmalar peşindesiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğiniz de sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla birçok iş fırsatı yakalayacaksınız.

Eylülde, birlikte olduğunuz kişilerle yaşamı sorgulamanız gerekiyor çünkü rutin bir hale getirmiştiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Ortaklıklar için olumlu olabilecek bu etki, evliliğiniz için zor bir açı etkisi yapabilir. İlişkinizde karşılıklı olarak birbirinize acı verebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi yalnız bırakmayarak, her konuda ona eşlik etmelisiniz.

14 Eylül'e kadar Merkür geri gidiyor. 15 Eylül'de Yeni Ay, Başak burcunda. 29 Eylül'de Dolunay, Koç burcunda. Satürn geri gitmeye devam ediyor. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın, yiyecekler konusunda temkinli olun.

Başak Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Eylülde tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem içindesiniz.

Kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişilerle kısa seyahatler yapabilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızın bir parçası olan yolculuklar gündeme gelecektir. Bu dönemde arkadaşlarınızla ortak aktivitelerinizi gerçekleştireceksiniz. Eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için kuracağınız beraberlikler olacaktır.

14 Eylül'e kadar Merkür kişisel evinizde geri gidiyor. 15 Eylül'de Yeni Ay, kişisel evinizde doğuyor. Mars, Terazi burcunda ilerliyor. 29 Eylül'de Dolunay, Koç burcunda gerçekleşiyor. Satürn, Balık burcunda geri gitmeye devam ediyor. Yolculuklarda yaşayacağınız risklere dikkat etmelisiniz. Özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve spor yapmalısınız.

Terazi Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz.

Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Eylülde aşk gezegeniniz Mars, ay boyunca aşk ve sosyal hayatınızın enerjisini yüksek tutuyor. Mars, çevre ilişkilerinize hareket getirirken ve çözüme ulaşması gereken sorunları gündeme gelirken, geçmişte biriktirdiğiniz sorunları çevrenize karşı açığa vurabilirsiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ortak çalışmalarınızın ses getireceği, hayallerinizin genişleyeceği bir ortamı paylaşacaksınız.

Eylül ayı boyunca sağlık evinizde Neptün, retro yapıyor. Büyük transitler geri gidiyor. Bu sizde gerginlik yaratabilir. Kendinizi rahatlatacak meditasyon ve manevi konular gibi ruhsal deneyimler ile ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. Egonuzun yüksek olmasından dolayı kişisel istekleriniz ön planda olacaktır. 15 Eylül'de Yeni Ay, Başak burcunda doğuyor. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz.

Akrep Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde egonuzun yüksek olması nedeniyle, bulunacağınız ortamlarda önce kendinizi düşüneceksiniz. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.

Üzerinde çalıştığınız bir teziniz varsa, bu dönemde daha çok yoğunlaşacak ve vakit ayıracaksınız. Eylül ayında, seçenekleriniz çok fazla. Seçim hakkınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Fakat bu dönemin en olumsuz yönlerinden biri, eleştirici yönlerinizin ortaya çıkması ve bu nedenle ilişkilerinizde pürüzler yaşama olasılığıdır. Bulunduğunuz ortamlarda karşınıza oldukça cazip kişiler çıkacaktır. Bazılarından etkileneceksiniz. Eğer kalbiniz boş ve kendinizi bir aşka hazır hissediyorsanız, problem olmayacaktır. Fakat aksi takdirde başınız derde girebilir.

15 Eylül'e kadar Merkür, retro yapıyor. 15 Eylül'de Yeni Ay, Başak burcunda doğuyor. 5 Eylül'de Jüpiter, retro yapıyor. Elektrikli aletlere karşı dikkatli olmalı ve evinizde herhangi bir elektrik kaçağı olmaması için önlemlerinizi almalısınız. Dalgınlıktan kaynaklanan aksilikler ve kayıplara dikkat edelim 29 Eylül'de Dolunay, Koç burcunda gerçekleşiyor. Sağlık konusunda, birlikte çalıştığınız kişilerle ve günlük rutin işleriniz içinde bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Stresi önlemek gayesiyle gerçekleştireceğiniz ruhsal çalışmalar sizi motive edecektir.

Yay Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylül ayında, çok fazla çalışacak ve çevrenize örnek olacaksınız. Güçlü kadrolarla birlikte, birçok ortak çalışmanın altına imza atacaksınız. Bu dönemde çok çalışmaktan yorgun düşebilir ve sinir sisteminizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir size destek olan ve yanınızda çalışan biri ile daha kişisel ortaklıklar kurabilirsiniz.

Eylülde, aşk ve işi bir arada yürüteceğinizden eminseniz bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekmekten korkmamalısınız. Sosyal ilişkilerinizde bazı kopmalar söz konusu olduğu için kesin kararlar almak için beklemelisiniz. Bazılarınızda iddialı bir tutum söz konusuyken; bazılarınız, iş hayatınızda yeniliğe ihtiyaç duyacaksınız. Verilen sözlerin yerine getirilmesine özen göstermelisiniz.

Jüpiter, 5 Eylül'de geri hareketine başlayacak. Aynı zamanda Yeni Ay doğuyor. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı, bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Sinirlerinizi rahatlatacak, enerjinizi sakinleştirecek ortamlarda bulunmalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp, bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz. Zehirlenmelere ve bozuk gıda alımına dikkat etmelisiniz. Sakinleştirici ilaçlar sorunlara neden olacaktır.

Oğlak Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde yeniden gündeme gelecek çok eski olaylara çözüm aramalısınız. Bu dönem finans ve maddi konularla ilgili sorunların eşliğinde, beklediğiniz yatırımlarda gecikmeler olacaktır. Mahkeme ve hukuksal meselelerinizde, bu dönemde sorun çıkacaktır. Ödenmemiş faturalar ve poliçelerinizi gözden geçirmeli, vadesi gelen senetlerinizi kontrol etmelisiniz.

Partnerinizle ortak bir çalışma içine girecekseniz dikkatli olmalısınız. Birbirinizi yanlış tetikleyebilirsiniz. Kardeşler ve yakınlarla aranızda para konularında sorun çıkabilir. Her zamanki sezgileriniz size yardım etmeye hazır olacaktır. Eylülde eski bir olay yeniden gündeme gelecektir. Duygusal konular kafanızı karıştıracaktır. Eğer ciddi bir ilişkiyi düşünmüyorsanız, hoş ve güzel günler geçirebileceğiniz ortamların gündeme gelmesi sizi mutlu edecek.

Eylülde sağlığınızla ilgili sorunlara karşı duyarlı yaklaşmalısınız. Sağlık gezegeniniz Merkür, 14 Eylül'e kadar Başak burcunda retro yapıyor. 15 Eylül'de Yeni Ay Başak burcunda doğuyor. Aslan ve ileri gidecek olan Venüs'ten olumlu destek alıyorsunuz. 5 Eylül'de Jüpiter, retro yapıyor. Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve küçük kazalara karşı tedbirli olun.

Kova Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde Jüpiter dördüncü evinizde ilerliyor. Ev ve aile kavramları önem kazanacak. Hayal kurma yeteneğinizin güçlü olmasıyla beraber, sevdikleriniz için iyi şeyler yapmayı arzulamanız, sizi farklı davranışlara yöneltecek. Aileniz ve mesleğiniz arasında gerilimli bir dönem yaşayabilirsiniz. Birçok sorun üst üste gelecek ve sorumluluk duygularınızın yoğun olmasından dolayı çok gergin olacaksınız.

Eylülde akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Kendinizle ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere ani tepkiler vermeyin. Aşırı hassas bir yapıda olduğunuz bugünlerde olayları çok yönlü irdelemeye gayret edin. Kendinizi mutlaka karşınızdaki kişinin yerine koymaya çalışın.

Ay boyunca Mars, Terazi burcunda ilerleyecek. 5 Eylül'de Jüpiter, geri hareketine başlıyor. Yeni Ay, 15 Eylül'de Başak burcunda doğan Merkür ile aynı zamanda geri gidiyor. Bu ay sağlık konusunda hassas davranmalısınız. Özellikle iş temponuzun ağır olması ve çok çalışmanız sizi stresli hale getirebilir. Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve küçük kazalara karşı tedbirli olun. Böbrekleriniz için bol suyu ihmal etmeyin. Uykunuza da gereken önemi verin. Soğuk havalara karşı tedbiri elden bırakmayın ve cildinize özen gösterin.

Balık Burcu - Eylül 2023 Aylık Burç Yorumu

Eylülde çekiciliğiniz ve çalışkanlığınız, ilişkilerinize 'artı değerler' getirmesi gerekirken, olumsuzluk da getirebilir. Bazı kişiler tarafından kıskanılabilirsiniz. Güçlü bir potansiyel sergilerken, çevrenizle iddialaşacaksınız. Engel tanımayan agresif duygular sergileyebilirsiniz. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti, iş yerinizdeki diğer ortamlara da yaymalısınız. Bu sizi daha da çok motive edecek.

Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız, dostlar konusunda da seçici olmanıza neden oluyor. Bu ay maddi ve manevi olarak iyi bir dönem geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Çevrede olup biten olaylara karşı, sezgi dolu tepkiler veriyorsunuz. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Enerjiniz güçlü ve çarpıcı. Sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz.

Bu ay, sağlık konusunda kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Merkür, 14 Eylül'de retro yapıyor. Ağır kaldırmamalı ve spor yaparken dikkatli olmalısınız. Fiziksel özelliklerinizle ilgili bir değişim yaşamak istiyorsanız, daha sonraya bırakmalısınız. Sağlığınız konusunda hassaslaşabilirsiniz. Bazılarınız takıntılı bir şekilde kendisine hastalıklar icat edebilir.


En İyi 10 Astroloji Hesabı

Astroloji İlmi Nasıl Öğrenilir? Nasıl Astrolog Olunur? Kendi Kendine Astroloji Öğrenmek...

2023 Yılında Burcunuzu Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?