2022 Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül ayında burcunuzu neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının 2022 Eylül ayında aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Eylül 2022 aylık burç yorumlarına göz atıyoruz.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
31 Ağustos 2022 Çarşamba 11:50 | Son Güncellenme:
31 dakika okunma süresi
2022 Eylül Aylık Burç Yorumları

2022 Eylül Aylık Burç Yorumları

2022 Eylül Aylık burç yorumları neler söylüyor? İlişki, Sağlık, Aşk, Para, İş, Eğitim durumunuz ile ilgili Eylül ayı burç yorumları; koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2022 Eylül Ayı Burç yorumları;

Koç Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca Merkür, ilişkiler ve ortaklıklar evinizde bulunacak. 10 Eylül'den sonra ilişkiler evinizde retro başlıyor. Sevdiklerinizle birlikte ortak duygu birliği içinde olsanız bile, aranızda oluşabilecek sürtüşmelere engel olamayacaksınız. Geçmiş olaylar yüzünden tartışabilirsiniz. Belki de uzun süredir bir türlü kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. 24 Eylül'de Merkür, karşıt finans evinizde geri gitmeye başlayacak. Maddi konularla ilgili problemler ortaya çıkacak. Ödenmeyen faturalara dikkat. Yine bu dönemde kontrat imzalanmamalı ve önemli seyahatlerinizi ertelemelisiniz. Pahalı bir eşya satın almak istiyorsanız, her zamankinden daha dikkatli olmak zorundasınız. Elinize geçen belgeleri iyice okumadan imza atmamalısınız. Fakat tüm bu aksilik olasılıklarına rağmen, bu üç haftalık dönemlerinizde geriye dönüp eski ve yarım kalan işlerinizi tamamlamak ve yeniden gözden geçirmek için tam zamanı olduğunu unutmayın. İletişim konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Düşüncelerinizi yenilemek için gerekli motivasyona sahip olmanıza rağmen, karşı tarafın sizi zorlamasından kaynaklanan sorunlar ortaya çıkacaktır. Karşılıklı şartlarınız iyice belirlemeli ve uygun zemini oluşturmalısınız.

Boğa Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

23 Eylül'e kadar Güneş, aşk ve sosyal evinizde ilerliyor. Akıllıca yapacağınız planlar yaşamınızda önemli bir yer tutacak. Ruhsal dinginliğiniz biraz da özel isteklerinizin gerçekleşmesine bağlı. Kendinizle ilgili sorgulamalarınız artarken, kişisel ihtiyaçlarınızı doğru belirlemelisiniz. Aklın ve doğruluğun size sağlayacağı geniş perspektif alanlarını doğru tespit etmeyi başaracaksınız. İş çevreniz genişleyecek, yoğunluğunuz artacak. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız. 10 Eylül'den sonra Merkür geri gidiyor. Zamanlama konusunda ölçülü olmalı, pratik yönlerinizi ön plana çıkarmalısınız. İletişim problemleri yaşamak istemiyorsanız, olayları abartmadan dingin bir şekilde düşünmelisiniz. Merkür'ün ters hareketi ise her zaman olumsuz etkiler vermemektedir. Yeni bir işe başlamak istiyorsanız, kendinize sınır koyabilirsiniz. Fakat eskiden planladığınız bir işi devreye sokabilirsiniz. Yeni işlerde sorun yaratan Merkür, eski işlerinizi destekleyecektir. Böylece, birtakım ilişkilerinizdeki eskimiş sorunlarınızı bu dönemde çözebilir, iletişim problemlerinizi düze çıkarabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine değer vermeyi ve dinlemeyi öğreneceksiniz. Kişiliğinizi olumlu bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bu dönemde düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İçsel dengelerinizi yeniden kurmak isteyebilirsiniz. Satürn bu konuda istediğiniz desteği verecektir. SAKİN OLMALISINIZ.

İkizler Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

23 Eylül'e kadar Güneş ve Venüs çevre, aile ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkileyecek. Planlarınız uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi atağa kaldırıyor. Kardeşlerle ortak çalışmalar yapabilir, bazılarınız görüşmediğiniz yakınlarınızla barışabilirsiniz. Bu ay, tüm enerjinizi maddi bütünlüğünüzü korumak ve arttırmak adına kullanacak, çevrenizin olanaklarından faydalanacaksınız. 10 Eylül'de Merkür geri gitmeye başlıyor. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde aileniz size destek olurken, siz de kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz. Bazıları da gruplaşmalar yaşayarak, gerilimli ve huzursuz bir ortam içine düşebilirler. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Ay boyunca Mars, kişisel evinizde ilerliyor. Kendi koyduğunuz kurallardan kendiniz sıkılabilirsiniz. Bu özelliğiniz size ters gelse bile, başarınız için sıkı bir disiplin anlayışı içinde hareket etmeniz gerektiğinin farkındasınız. Birlikte çalıştığınız kişilere sert ve otoriter davranabilirsiniz. Mars, iradenizi güçlü bir şekilde kullanmanıza neden olacak. Bazılarınız sosyal yaşantılarının size sunacağı fırsatları derin duygularla pekiştireceksiniz. Karşı tarafın maddi olanaklarını sizin için kullanmasıyla mutlu olacaksınız.

Yengeç Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Güneş, 24 Eylül'e kadar iletişim evinizde ilerliyor; daha sonra aile ve yuva evinde hareket edecek. 10 Eylül'de Dolunay ruhsal ve iletişim evinizde gerçekleşiyor. Yakın aile bağları içinde bulunduğunuz kişilerin ilişkileri ile ilgili sorunlarla uğraşacaksınız. Bazı Yengeç'ler ilk kez karşılaşacakları insanlarla olan diyaloglarında dikkatli olmalılar. Gruplaşmaya ihtiyacınız var. Dostlarınızın duygusal desteğinin artılarını hissedeceksiniz. Olayları kendi tarzınıza göre yorumladığınız için, bazı yanlışlıklar yapabilirsiniz. Yönlendirmeye karşı olmanıza rağmen, denemelisiniz... Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Küçük iletişimlerden büyük aşklar doğabilir. Sevilen bir kişi olmak sizi onurlandıracak ve olumlu davranışlar içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle seyahat yapabilirsiniz. Bu ay aşk ilişkilerinizi aileniz ve sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. 10 Eeylül'de aile ve yuva evinizde Merkür geri gitmeye başlayacak. Savaş ve cazibe yıldızı Mars, ruhsal evinizde ilerliyor. İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız, sizi kalabalık ortamlara sürüklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da neden oluyor. Birlikte çalıştığınız veya kariyerinize katkısı olabilecek kişiler yaşantınıza girebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda önleyemediğiniz bir çekim oluşacak.

Aslan Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

21 Eylül'e kadar Güneş ve retro Merkür madde evinizde bulunacak. Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Para evinize muhteşem bir destek geliyor. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda, ideal bir yıl olacağından emin olabilirsiniz. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Bu ay sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize kolayca çevireceksiniz. İnsanlara yardım etme duygunuz harekete geçerek, toplumda misyonu olan kuruluşlarda görev yapacaksınız. Jüpiter ve Mars, her anlamda destek vermeye başlayacak. İçinize doğan her şeyin, garip bir şekilde ayağınıza geleceğini bilmelisiniz. Kendinize şans vermek konusunda biraz cömert davranmalısınız. 25 Eylül'de Yeni Ay, iletişim evinizde doğacak ve Mars sizi parlatacak. Duygusal enerjinizin yoğunlaştığı anlarda ,bazı beğendiğiniz kişilerin karşınıza çıkması kafanızı karıştırabilir. Çünkü girdiğiniz ortamlarda karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda bozulan dostlukları yeniden düzeltme imkanı bulacak, derin bir çözülme devresine gireceksiniz. Enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Sabırlı olmanız gerektiğini öğrenmeli ve kendinizle ilgili kararları ertelemelisiniz.

Başak Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

6 -23 Eylül arası Güneş ve Venüs kişisel evinizde. Gücünüzün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, aile yakınlarınızın düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacaktır. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler, fakat düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar. Bu dönem yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alıyorsunuz. Yaşamınızdaki olumlu gelişmeleri izlerken hayretler içinde kalacaksınız. Kendinizi ifade ederken, uçuk düşünceler içinde olacaksınız. Hedefleriniz konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. 10 Eylül'de Dolunay ve Merkür retrosu birlikte başlıyor. Bu ay aniden kaçırdığınız eski iş fırsatlarının yeniden karşınıza çıkması karşısında şaşırabilirsiniz. Hak ettiğiniz fakat bir türlü ulaşamadığınız bir iş pozisyonuna gelebilirsiniz. Geciken başarılarınız size ödül olarak dönecektir. Finans evinizden geri giden Merkür ile Jüpiter etkileşim halinde. Sosyal ilişkilerinizin temellerini sağlam bir şekilde kurmalısınız... Sosyal hayatınızın yoğun olmasından dolayı karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkileneceksiniz. İleri yaşlarda olanlar, evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalayabilirler. 25 Eylül'de Yeni Ay, finans evinizde doğuyor. Sıra dışı mesleklerden para kazanma şansınız hep gündemde olacaktır. Önemli olan, sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azim ve yaratıcılıktır. Olayları akışına bırakmak sizin için daha emniyetli olacaktır.

Terazi Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Güneş, 23 Eylül'e kadar 12. bilinçaltı evinizde ilerliyor. Merkür, 10 Eylül'de Dolunay'la birlikte kişisel evinizde geri gitmeye başlayacak. Motivasyonunuzun eksilmesi, anlamsız takıntılar içeren inatçı davranışlarınızın ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu tür duygusal zorlanmalar karşısında alacağınız tavır çok önemli olacak. Satürn ve Uranüs karesi yüzünden, beklentilerinizin gerçekleşmesi sizin sabır ve gayretlerinize bağlı olarak gelişecektir. Yeni ruhsal deneyimlere hazır bir durumdasınız. Arzuladığınız konularla ilgili kendinizi geliştirme imkanı bulacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanacak. Satürn gezegeni, ilişkilerinizi ve yaşam enerjinizi vurgulamaya ve sizi güçlendirmek adına öğretilerine devam ediyor. İlişkileriniz sağlamlaştırırken, çocuklarınızla ilgili ihmal ettiğiniz konular da size sorun yaratıyor. Bu dönemde deneyimlerinizden yararlanacaksınız. Aşk gezegeniniz Mars, yolculuklar evinizde ilerliyor. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Bazıları da, iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkilere girebilir. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Yolculuklarda duygusal tatmin sağlayacağınız aşklarınız gündemi meşgul edecek. 23 Eylül'de Güneş kişisel evinize geçiyor. Egonuz yükseliyor. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Güçlü sezgilerinizi ön plana çıkarmalı, çalışmalarınızda destekleyici davranışlarınızı belirlemeli ve olayları dengelemelisiniz.

Akrep Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Güneş ve Merkür'den büyük destek var. 12. evinizdeki Merkür, aklınızı dinamik bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Venüs, yenilikler evinizde ilerliyor. Çevrenizdeki koşulların sizden yana oluşu, Retro Merkür'e rağmen başarınızı verimli hale getirecek. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Duygularınızla enerjinizi istediğiniz gibi kullanacaksınız. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğiniz sayesinde çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. 10 Eylül'den sonra Merkür geri gidiyor. İş hayatınız ve tüm ilişkileriniz için dikkatli olmalısınız. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarına odaklanacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Bazılarınız, dostlarınızla ortak projeler gerçekleştirirken, bu çalışmalardan müthiş bir keyif alacaksınız. İkilem yaşatacak bu durumlardan istediğiniz gibi sonuç alacaksınız. Ay boyunca Uranüs'ün geri hareketi ve retro Merkür yüzünden, mesleki konularda yavaşlamalar söz konusu. Derin duygular içindesiniz. Her şeyin araştırmasını tam olarak yapacaksınız. Ailenizle iyi geçinmek için önemli fırsatlar kapınızda. Duygusal konularınıza belli bir hareket gelirken, ilişkilerinizde takıntılar yaşayabilirsiniz. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Neptün sayesinde sanatsal faaliyetlerin gündem kazanması da söz konusu olacak. Sosyal enerjiniz güçlenecek.

Yay Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca Mars, karşıt evinizde ilerleyecek. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Duygusall enerjinizin yoğunlaştığı anlarda bazı beğendiğiniz kişilerin karşınıza çıkması kafanızı karıştırabilir. Çünkü girdiğiniz ortamlarda karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Size uzun zamandır ilgisi olan birinin duygularının açığa çıktığına şahit olabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde buluacak, birbirinize söyleyemediğiniz birçok konuyu paylaşabileceksiniz. Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve tepkisel değer kavramları, sizin için önemli ve bu nedenle iş çevrenizde kararsız şekilde ortalıkta dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Buna karşın aleyhinizde yapılabilecek spekülatif söylentilere karşı hazırlıklı olun. Ortağınızla iş yapıyorsanız ve hoşnut değilseniz kurtulmanın tam zamanı. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça söylemekte fayda var. Dalgınlıktan kaynaklanan aksilikler ve kayıplara dikkat edin. Ortaklıklar ve yazılı anlaşmalarda durum değerlendirmesi yaparken, güç de olsa şartların sizi desteklediğini göreceksiniz. Sadece, mücadele gücünü yitirmeyin ve her türlü durumdan kendinize yeni görevler çıkarın. Merkür, retro yaparken Yeni Ay ,değişik fikirlerle ortaya çıkıyor. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Herkesten farklı düşünceler içindesiniz ve bu özelliğinizi yapıcı bir şekilde kullanabilirsiniz. Kapasitenizin üstüne çıkmamaya özen göstermelisiniz. Önemli işlerinizi ertelemeli ve yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Felsefi tavırlarınız da her konuda size yardımcı artık. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz.

Oğlak Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca Mars, karşıt çalışma evinizde ilerleyecek. Hiçbir konuyu kafanıza takmamalı ve günlük ilişkilerden sakınmalısınız. Çünkü girdiğiniz ortamlarda karşı cinsten birinin ilgisini çekeceksiniz. Size uzun zamandır ilgisi olan biri, duygularını açığa çıkararak paylaşabilir. İlişkinizde duygusal konularda kendinizi yenilemenizde yarar var. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulunacak; birbirinize söyleyemediğiniz bazı konuları paylaşabileceksiniz. Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve duruşları sizin için hayli önemli. Bu nedenle iş çevrenizde kararsız şekilde davranan bazı arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizde yapılabilecek bazı eleştirilere karşı da hazırlıklı olun. Merkür, yenilikler evinizde; 10 Eylül'de Dolunay'la birlikte Merkür retrosu başladı. Komşularınız ve iş ortamında, yakın çevrenizle olabilecek küçük sorunları abartmamanız, lehinize olacak. Bu tür konuların dedikodu mahiyetinde spekülasyonlara elverişli olduğunu unutmayın. Aksine hiçbir şey yokmuş gibi davranın. Ortaklıklar ve yazılı anlaşmalarda durum değerlendirmesi yaparken, güç de olsa şartların sizi desteklediğini göreceksiniz. Sadece, mücadele gücünü yitirmeyin ve her türlü durumdan kendinize yeni görevler çıkarın. Çoğu kez, karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzünden iş potansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Uzun süren alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Önemli işlerinizi ertelemeli ve yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

Kova Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Satürn ile Plüton, kişisel ve ruhsal evinizde yan yana. Üstünlük duyguları içindesiniz. Düşüncelerini inatla savunan ve kendine güvenen bir tablo ortaya çıkaracaksınız. Sevdiğiniz kişilerle kısa seyahatler edebilir ve iş gezilerine çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızın bir parçası olan yolculuklar gündeme gelecektir. Bu dönemde arkadaşlarınızla ortak aktiviteler gerçekleştireceksiniz. Eğlenceli ve hoş vakit geçirmek için kuracağınız beraberlikler olacaktır. Venüs'ün cazibesi, Mars'ın güzel açısı nedeniyle, sosyal hayatınızda partilerin vazgeçilmez kişisi haline gelebilirsiniz. Davetlere katılmak için sürekli sizi haklı gösteren bahaneleriniz olacaktır. Yeni insanlar tanımanın dayanılmaz cazibesi, sizin potansiyel tutkunuz. İkna kabiliyetinizin yararlarını göreceksiniz. Bu ay aşk, romantizm ve sosyal yaşantınızla ilgili etkinlikler gündeme gelirken, daha sonra kişisel olaylara yerini bırakacak. Enerjinizi sosyal ilişkilerinizle bütünleştirmek ve kariyerinizi destekleyici kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Ruhsal anlamda kendinizi huzurlu hissettiğiniz zaman, kendinizle ilgili daha sağlıklı kararlar veriyorsunuz. Güneş, 23 Eylül'e kadar karşıt finans evinizde bulunacak. 10 Eylül'de Dolunay'la birlikte Merkür retro yapıyor. Yeniden gündeme gelecek çok eski olaylara çözüm aramalısınız. Mahkeme ve hukuksal sorunlarınız da bu dönemde ortaya çıkabilir. Ödenmemiş faturalar ve poliçelerinizi gözden geçirmeli ve vadesi gelen senetlerinizi kontrol etmelisiniz.

Balık Burcu – Eylül 2022 Aylık Burç Yorumları

Meslek hayatınızda destek göreceksiniz. Sürprizler sizi sevindirecek. Maddi konuların ve çevresel ilişkilerin önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. İş yaptığınız kişilerle takışmamaya ve onlara uyum göstermeye çalışmalısınız. Dengeli hareket etmelisiniz. Bu dönemde araştırmalarınıza yoğunlaşacaksınız. İstediğiniz para hareketi başlayacaktır. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Çevrenizde birçok yakınınızı bir araya getirme planları yapacaksınız. 10 Eylül'de finans evinizdeki retro Jüpiter'le karşıt finans evinizdeki retro Merkür, zıt açı yapıyor. İlginç bir deneyimden geçiyorsunuz. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir; mantıklı işleri beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Paranızla ilgili hiç kimseye sır vermek istemeyeceksiniz. Geçmişten bu yana beklediğiniz fırsatların birden bire ortaya çıktığını göreceksiniz. Eski bir arkadaşınızla barışacak veya tamir edilmesi zor olan ve bir kenarda unuttuğunuz bir cihazınızın işe yaradığını göreceksiniz. Uzun süredir almak isteyip, bulamadığınız bir eşyayı şaşırtıcı bir şekilde çok ucuza alabilirsiniz. Sürpriz teklifler ve paralar sizi bekliyor.


EN ÇOK OKUNANLAR

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları