2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Astrolog Filiz Özkol, mayıs ayı burç yorumlarını yazdı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını mayıs ayında neler bekliyor?

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
3 Mayıs 2021 Pazartesi 11:04 | Son Güncellenme:
22 dakika okunma süresi
2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları

Koç Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Bu ay yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. 26 Mayıs'ta Yay burcunda bir Ay tutulması olacak. Bazı paslaşmalar sonucunda ilişkileriniz hareket kazanacak. Seyahatlerle ilgili projeler sizi bekliyor. Mayıs ayı içinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Çevrenizle sürekli inatlaşmanız yüzünden çelişkili duygular yaşıyorsunuz. Bazen siz de çaresiz kalıyorsunuz. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişi sizin için çok farklı bir anlam ifade ediyor. O, sizden çok farklı oluşu nedeniyle hep cazibesini koruyacak. Onun isteklerine cevap vermemek sizde alışkanlık haline gelmiş. Yakın dostlarınızla duygusal paylaşımlar yaşamak isteyeceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Arkadaş toplantılarında tesadüfler ortaya çıkacak. Sevdiğiniz bir kişinin sağlık sorunu gündeme gelebilir.

Boğa Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen, araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacaktır. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Sistemli ve güvenli bir çalışma şeklini tercih ettiğiniz zaman, işinizde daha kısa zamanda başarılı oluyorsunuz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeye özen gösteriyorsunuz. Yaşama hep belli duygular çerçevesi içinde bakmanız sizi olumsuz etkiliyor. 26 Mayıs'ta Ay tutulması karşıt finans evinizde gerçekleşiyor. Maddi açıdan özgürlüğünüz için, her türlü şartı kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle sosyal konuları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Kendinizi motive etmelisiniz. Taviz verme konusunda ketum davranmak size yakışmıyor.

İkizler Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


26 Mayıs'ta Ay tutulması karşıt evinizde gerçekleşiyor. Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler sizi rahatsız edecektir. Gelişebilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Çalışma hayatınızda iş birliği sizin için çok önemli. Grup çalışmalarınızda çok başarılı olduğunuz bir dönemdesiniz. Yaşam sürekli değişiyor ve sizin, doğrularınızla yaşamaya çalışıyor, olmanız son derece olumlu. İş yaşantınızda önem verdiğiniz tek şey, kendinizi mutlu ve huzurlu hissetmek. Bunu başaracaksınız. Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir ay. Sinirleriniz çok çabuk değişime uğruyor. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız. Değişime herkesten çok ihtiyacınız var.

Yengeç Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


26 Mayıs'ta çalışma ve sağlık evinizde bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Başkalarının fikrini almayın. Olayları herkesten farklı algılamanız yüzünden çalışmalarınıza, farklı bir bakış açısı getiriyorsunuz. Uzun zamandır yapmayı planladığınız konuşmayı artık yapmalısınız. Çevre ilişkilerinizde oldukça akıllısınız. Kişisel güvenliğinizi ön plana çıkaran düşünceler içindesiniz. Olayları değişik boyutlarda değerlendirmeniz yüzünden yanlış sapmalar yaşıyorsunuz. Finans konusunda doğru kararlar almalısınız. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için, iş birliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Bu ay, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Maddi konulardaki problemi sorgulamak için, gerekli tüm şartları yeniden koordine edebilirsiniz. Satın alma duygunuzun çok yoğun olduğu bugünlerde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz.

Aslan Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


İlişkilerinizde oldukça karamsarsınız. Sizi tetikleyen ve duygusal anlamda heyecanlandıran konuları sevdiğiniz için, sürekli olayları üzerinize çekiyorsunuz. Ailenizin sorunlarının gündeme gelme söz konusu. Diğer konuları arka plana atarak odaklaşmanız gereken konuları iyi belirlemelisiniz. İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. 26 Mayıs'ta aşk ve sosyal evinizde bir Ay tutulması gerçekleşiyor. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz. Sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla iş birliği içinde olacağınız bir hafta. Kendi düşüncelerinizden yola çıkan biri olduğunuz için, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Yaşam kalitenizde çıtanız yükselirken, yeni dostlarınızın da katkılarını unutmamalısınız. Önemli kişilerle bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız. Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemeli ve çevrenize şans vermelisiniz. Kariyerinizle ilgili değişimlere açık olmanıza rağmen, gizli hesaplarınızı gözden geçirmenin tam zamanı.

Başak Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


26 Mayıs'ta Ay tutulması aile ve yuva evinizde gerçekleşiyor. İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin yapıcı davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Merkür'ün konumu size daha disiplinli davranmanızı tavsiye ediyor. Kararlı davranmanız gereken olayların size sunacağı avantajları görecek ve davranışlarınızı daha iyi yönlendireceksiniz. Duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde karşılaşacağınız olaylara karşı takınacağınız tavırları iyi belirlemelisiniz. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz. Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bu ay, zaman kavramını unutturacak birçok aktivite içinde olabilirsiniz. Öfkenizin hiç kimseye yararının olmadığını, siz de biliyorsunuz. Maddi kaynaklarınızın sizi sınırlandırması canınızı sıkacak. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Terazi Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


26 Mayıs'ta iletişim evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Duygularınızda belli bir disiplin var. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat ediyor ve onların fikirlerine önem veriyorsunuz. Çevrenizde bazı fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Sonuç, sizin lehinize gelişecek. Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, birçok aktivitenin önüne geçebilir. Bu ay, değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan çalışmayı, bulmaya çalışıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin vereceği destekler sizi tatmin etmeyebilir. Fırsatlar konusunda bazı aksilikler söz konusu olacak. Kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde, yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Çevrenize, özgün fikirlerle öneri getiriyorsunuz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışmanız ufkunuzun genişlemesine neden olacak. Geçmişten gelen hataların karşınıza çıkmasından hoşlanmadığınız halde, gizli inatçılığınız yüzünden her zaman kayıplara adaysınız.

Akrep Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


26 Mayıs'ta finans evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. İşinizi severek yapıyorsunuz. Bu dönem kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Neptün, kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlerken, hareketli ve çalışkan yönlerinizi daha da geliştiriyor. Düşüncelerinizde daha fazla esneklik görülecek. Sosyal ilişkilerinizi güçlendirirken, birçok organizasyon çalışmanız gündeme gelecek. Zamanlama konusunda ölçülü olmalısınız. Gücünüzü ortaya koyacak işlerin peşindesiniz. Güneş, tepe evinizde ilerliyor. Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda konuya hakimiyetinizden dolayı liderlik konumuna çok çabuk yerleşecek ve isteklerinizi kolayca ortaya koyacaksınız. Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor. Zarif davranışlarınızla ilişkilerinizde hoş anlar sizi bekliyor.

Yay Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


26 Mayıs'ta burcunuzda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor; hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz. Katılacağınız toplantılarda eski dostlukların konuşulduğu ortamlarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bu hafta bazı konularda partnerinizin de fikirleri söz konusu olacak. Karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz. Çevresel desteğin üzerinde hissedeceğiniz bir dönem yaşayacaksınız. Olayların arkasında farklı nedenler ararken, bulunduğunuz noktadan çok uzaklaşıyorsunuz. Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bu ay sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz. Kendinizi çevrenize kapatmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşantınızda bazı eksilmeler söz konusu olabilir.

Oğlak Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


Bilinçaltı evinizde 26 Mayıs'ta bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Maddi konularda kendinize gereken fırsatları tanımıyorsunuz. İstem dışı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yapmanız gereken davranış biçimi, olayları olduğu gibi kendinize özgü bir yorumla değerlendirmeniz. İnatçı tavırlarınızı ortaya koyacak ve kendi bildiğiniz konularda, taviz vermeden çalışmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir ay. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek ve değişik fikirler vereceksiniz. Maddi katkılardan çok, yapacağınız manevi yardım onları rahatlatacaktır. Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Oturduğunuz mekanı değiştirme veya yenileme söz konusu olacak. Etki altında kalmak istemiyor ve hiç kimsenin fikrini almaya yanaşmıyorsunuz. Girişimci yapınız ve yenilikler ilginizi çekmesine rağmen, çevresel koşullarda bazı zorlanmalar olabilir.

Kova Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


26 Mayıs'ta Yay burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir hafta içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. Maddesel konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda, istediğiniz şartların gündeme gelmesi özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir. Partnerinizin sizinle aynı düzeyde olması, kişisel ve ortak çabalarınızı daha da verimli hale dönüştürebilir. Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Her konuda olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmanız zaman alabilir. Düşündüğünüz şeyler için yolculuklar gündeme gelecektir. Sınırlarınızı aşmak konusunda cesaretli davranacaksınız.

Balık Burcunu Mayıs 2021'de Neler Bekliyor?


26 Mayıs'ta kariyer evinizde Ay tutulması gerçekleşiyor. Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Kendi doğrularınıza güvendiğiniz için, çevrenizle bazı pürüzler yaşamanız muhtemel. Bilinçaltınız maddi kaygılarla dolu ve sorunlarınızı paylaşmak adına verdiğiniz çaba başarıyı getirecek. Duygusal konularda beklediğiniz performansı alacaksınız. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Partnerinizi sorgulama gereği duyabilirsiniz. Çabuk değişim gösteriyor ve onun da size ayak uydurmasını bekliyorsunuz. İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların, size kazandıracağı prestiji unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Yaşam mücadelesinde kendi değer yargılarından yola çıkıp da, hatalarını sizin kadar sahiplenen çok az kişi vardır. Boğa'da ilerleyen Güneş, güçlü işlerin altına imza atacağınızı gösteriyor. Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla birlikte bazı işler yapma düşüncesi içindesiniz. Bu Ay, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz.

Zeynep Turan Burçları 2021'de Nelerin Beklediğini Anlatıyor

2021 Yılında Burçların 'En'leri

Astrolog Zeynep Turan'ın 2021 Yılı Astrolojik Öngörüleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Trend Önerisi: Çizgiler Yükselişte
Trend Önerisi: Çizgiler Yükselişte

Trend Önerisi: Çizgiler Yükselişte

1 dakika okunma süresi
2024 Nisan Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?
2024 Nisan Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

2024 Nisan Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

1 dakika okunma süresi
İstanbul'un En İyi Japon Restoranları
İstanbul'un En İyi Japon Restoranları

İstanbul'un En İyi Japon Restoranları

16 dakika okunma süresi
Serenay Sarıkaya'nın Unutulmaz 10 Stili
Serenay Sarıkaya'nın Unutulmaz 10 Stili

Serenay Sarıkaya'nın Unutulmaz 10 Stili

1 dakika okunma süresi
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

14 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar