2021 Ekim Ayı Burç Yorumları

Ekim ayı burç yorumlarıyla; Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burçlarını 2021 ekim ayında neler bekliyor? ekim aylık burç yorumları...

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
30 Eylül 2021 Perşembe 17:08 | Son Güncellenme:
27 dakika okunma süresi
2021 Ekim Ayı Burç Yorumları

Koç Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

'Karşıt aşk evinizin' yönetici gezegeni Venüs, dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir ay olacağını müjdeliyor ve mutluluk sinyallerini veriyor. Mars ve retro Merkür birlikte hareket ediyorlar. Ani öfke nöbetlerine dikkat. İyi giden beraberlikler bir anda değişim gösterebilirler. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. Koç burcu ekim ayında, En azından bazı şeyleri denemelisiniz. İsteklerinizde müthiş bir artış olurken, enerjiniz sınırlarınızın ötesinde genişleyecek ve amaçlarınıza ulaşmak için çok daha fazla çalışacaksınız. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Uranüs finans evinizden size destek veriyor. Paranızın değerini anlayacaksınız. İlişkiler konusunda ve maddiyat alanında kaçırdığınız fırsatlar yeniden karşınıza çıkacak. Kariyer ve toplumsal başarınıza güç veriyor. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Ertelenen projeler ve ödemelerinizde sürprizler var. Sağlık konusunda uyku düzeninize önem vermelisiniz. Ayaklarınızı dinlendirerek, meditasyon, yoga gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Sağlık rejimlerinizin listenizi değiştirebilirsiniz.

Boğa Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Uranüs, içinizdeki heyecanları körüklerken; çevrenize yansıttığınız ışığın daha da parlamasını sağlıyor. Aklınıza gelen düşünceler istemeden ağzınızdan dökülebilir. Güzel başlayan duygular daha sonra istenmeyen durumlara neden olabilir. Özgüveninizin yüksek oluşundan dolayı bir takım engelleri kolayca aşmanız bazı konularda şımarmanıza neden olsa da; karşınızdaki kişiler bunun çocukça bir nazlanma olabileceğini düşünerek size karşı olumsuz bir tavır sergilemeyecek. Boğa burcu ekim ayında; Çevrenizin size onay vermesini beklemeden atılım yapıyorsunuz. Satürn ve Jüpiter kariyer evinizde retro yaparken, Retro Merkür ve Mars olumlu bir açı ile destekliyor.. Her geçen gün kendinize olan saygınız artıyor ve toplumsal ilişkilerinize yansıyor. Geciktiğiniz yolculuklarla ilgili fırsatlar yeniden karşınıza çıkacak. Aniden bir şeyler şekil değiştiriyor. Takıntılarınızdan uzak kalmak için mücadele vermeyi bırakarak, olayları akışında takip edin. Size hitap eden hobi niteliğinde bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Dişleriniz, dizleriniz ve uyluk kemikleriniz, ayak bilekleriniz özen isteyen bölgeleriniz. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır.

İkizler Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Farklı duygular peşindesiniz. Eğlenmeyi ve sürprizleri seviyorsunuz. Hoş saatler geçirebileceğiniz seyahatler söz konusu... Karşıt finans evinizde uzun zaman Plüton retrosu var. Jüpiter ve Satürn'den destek alıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür 18 Ekim'e kadar aşk ve sosyal evinizde geri gitmeye devam edecek. İkizler burcu ekim ayında; Geçmişte kalan ve hala anılarınızın bir köşesinde ara sıra canlanan unutamadığınız sevginiz tekrar gündeme gelebilir. Her ne kadar sizi hala heyecanlandırsa da bu tür bir ilişkide hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğlenceli bir ortamda başlayan arkadaşlık konusunda fazla abartılı olmayın. Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilirsiniz. İş bölümü yaptığınız kişiler sorun çıkartabilir. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri pratikte yaşama geçirmiş olacaksınız.

Yengeç Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Yoğun duygular içindesiniz. Her şey istediğiniz gibi ilerlesin istiyorsunuz. Karşıt ilişki evinizde bulunan gezegeniniz Plüton duygularınızı ağırlaştırıyor. Aşk gezegeniniz Satürn, retro durumunda olduğu için ilişkiler konusunda dikkatli davranmaya devam etmenizi hatırlatıyor. Disiplinli ve kurallara göre hareket ederseniz duygusal kayıplar yaşamazsınız. Yengeç burcu ekim ayında, Olağanüstü durumlarda çok çabuk düşünebiliyorsunuz. Fakat bir türlü sonuca yaklaşamıyorsunuz. Mars ve retro Merkür birlikte hareket ederek iyi konumda birbirlerini destekliyor. Ailenizle ilgili konular gündeme gelecek. Fakat bazı zamanlarda iyi niyetle oluşturduğunuz tüm duygulara olumsuzluk yükleyebiliyorsunuz... Sakin ve soğukkanlı davranırsanız sonuç hep lehinize oluşur. Duygusal tatmin sağlayacağınız işler peşindesiniz. Ayrıca iş ve aile hayatınızda güven çok önemli. Mars ve Merkür bazı pürüzlere karşı tedbirli olmanızı öneriyor. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. Belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız. Süregelen bir ilişkiniz varsa, dikkatli olmalı ve isteklerinize gem vurmalısınız. Gelip geçici yüzeysel duygusallıklardan ve ilişkilerden kendinizi uzak tutmalısınız.

Aslan Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Karşıt evinizde geri gitmeye devam eden Jüpiter ve Satürn bir takım zorluklarda sizi olumlu etkilemeye başlayacak. Olumsuz zannettiğiniz birçok konuyu yeniden gözden geçirmeniz için karşınıza çıkaracak. Duygusal konularda eski olaylar tetiklenebilir. Evlilik ve ilişkiler konusunda aynı hataları yapmamalısınız... İlişkinizi sorgularken, kendi hatalarınızı da fark ediyorsunuz. Sağlamcı yönleriniz ortaya çıkıyor. Cazip yönleriniz birçok kişinin üzerinize düşmesine neden olsa da, yoğurdu üfleyerek yemenizde yarar var. Acele davranışlar size daha sonra, duygusal tamir ve sorun yaratacaktır, dikkatli olun. Uranüs, kariyer evinizde toplumsal olaylarda aklınızın karışmasına neden oluyor. Uranüs ve Venüs, yeni çevrelerde karşınıza değişik fırsatların çıkaracağını gösteriyor. Sert açılar yüzünden aşk hayatınızda fırtınalar estirebilirsiniz. Aileniz duygusal hayatınıza karışabilir. Sakin olmalısınız. Aslan burcu ekim ayında, Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde sorunlar başınızı ağrıtacaktır. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi çok iyi süzgeçten geçireceksiniz. Bu ay gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce temelinde bazı organizasyonlar önemli olacaktır.

Başak Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Aklınız ve hisleriniz arasında karmaşa yaşıyorsunuz. Bir tarafta yüksek hayalleriniz ve takıntılı aşk duygularınız varken diğer yanda da yeni arayışlar içindesiniz. Bu kadar yükü ne derece kaldırabilirsiniz, siz de bilmiyorsunuz. İyi niyetinizin yanlış anlaşıldığı konusunda hem kendinize hem de karşınızdaki kişiye öfke duyabilirsiniz. Anılardan bir türlü kopamıyorsunuz. Kendi isteklerinizde çok fazla ısrarcı olmanız huzursuzluğunuzu büyütebilir. Eleştirici yönleriniz yüzünden duygusal hayatınız sizi yoruyor. Başak burcu ekim ayında, Uranüs, yolculuklar evinizde size sürprizler sunacak. Eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz. Gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Bu dönem, bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için, karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Zorunlu ilişkiler size göre değil. İlişkilerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Aşk konusunda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Mars ve Merkür, finans evinizde bulunuyor. 18 Ekim'e kadar retro durumunda olan Merkür sizden yana; birlikte iş yaptığınız kişilerin ödeme konusunda size jest yapmaları mümkün. Aniden unuttuğunuz bir ödeme size yapılabilir. Bir takım iş huzursuzluklarınız tatlıya bağlanabilir. İletişim konusunda güçlü bir yeteneğiniz var, karşınızdaki kişiyi kolaylıkla etkiniz altına alıyorsunuz.

Terazi Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Mars, Güneş ve Merkür birlikte hareket ediyor. 18 Ekim'e kadar retro Merkür, ilişkiler konusunda sizi zorlayacaktır. Jüpiter iyi niyetli davranışlarınızın ödülünü size vermeye hazırlanıyor. Karşı ilişkiler evinizdeki Venüs sizi olumlu etkiliyor. Grup arkadaşlıklarında ve sosyal ortamlarda aniden karşınıza çıkabilecek cazip kişileri görmezlikten gelmemelisiniz. 18 Ekim'den sonra Merkür, size önemli bir destek veriyor. Terazi burcu ekim ayında, Yapabileceğinizden çok daha kaliteli işlere girişeceksiniz. Söz aldığınız kişilerin iyi niyetine güvenebilirsiniz. Gizli anlaşmaların size sağlam dönüşler getireceğini bilmelisiniz. Sadakat ve samimiyet sizin için çok önemli olacak. Aşık olduğunuz kişiler aynı zamanda, maddi konularda güçlü kişiler olacaktır. Sağlam temellere dayanmayan ilişkilerden kaçıyorsunuz doğal olarak. Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz. Sağlığınız konusunda duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ayrıca kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.

Akrep Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Yönetici gezegeniniz sizi olumlu desteklerken bilinçaltınızda değişim rüzgarları estiriyor. Düşüncelerinizi harmanlarken; aklınız ve kalbiniz çelişki içinde kalıyor, kafanız net değil. Olmayacak olayları, olur hale getirmek için evrenin size sunacağı hediyeleri kabul etmelisiniz. Manevi duygularla hareket ettiğiniz zaman; karşınızdaki kişiyi tanımakta zorlanırsınız. İyi niyet elçisi olmak gibi bir takıntınız var. Bazı olumlu sunumları görmek istemeyebilirsiniz. İçinizdeki kıvılcımları görün lütfen. Çok çalışıyor ve emeğinizin karşılığını bekliyorsunuz. Akrep burcu ekim ayında, Ortaklıklar ve iş ilişkilerinizi denetleyen karşıt evinizdeki retro Uranüs, ilişkiler konusunda size zorluklar yaşatıyor. Plüton'dan olumlu enerji ve destek alıyorsunuz. Borçlarınızla ilgili durumlar söz konusu. İş birliği içinde olduğunuz zaman, iş potansiyelinizde enerji yükselmeleri meydana gelecek. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çalışma yaşantınız daha verimli olacak. Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, yoğunlaştığınız konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Sağlığınızla ilgili sorunları fazla büyütmeden çözmelisiniz. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

Yay Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Satürn ve Jüpiter, iletişim evinizde geri giderken ilişkilerinizi testten geçirmeye devam ediyor. Karşıt evinizin yöneticisi Merkür 18 Ekim'e kadar retroya devam ediyor. İkili ilişkilerinizde karşılıklı iletişim ve kendinizi anlatabilme önem kazanıyor. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Dikkatli olun ve hata yapmayın. Sosyal hayatınız ve özel yetenekleriniz ön plana çıkarken, iş disipliniz mükemmel bir şekilde kendini gösterecek. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. Huzursuz olduğunuz bir konudan kaçmak isterken, başka gereksiz bir konu üzerine takılarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. Yay burçları ekim ayında, Sosyal evinizde bir canlanma söz konusu olacak. Heyecanlı günler sizi bekliyor. Yaşadığınız ilişki 18 Ekim'den sonra net bir durum alacak. Aşk fırsatları yaratıcılığınızla ilgili alanlarda ve çalıştığınız şirketlerde karşınıza çıkacak. Katıldığınız davetlerde karşı cinsin üstün yeteneklerinden etkileneceksiniz. Neptün, aile ve yuva evinizde geri giderken kafanız bazı konularda karışıyor. Sağlamlık ve içsel denetim çok önemli. Disiplinli çalışmanızı teşvik edecek kişilerden destek alacaksınız. Çalıştığınız iş yerinde size ilgi duyan kişilerin patron konumunda olması sizi şaşırtmasın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Baş ve boynunuza dikkat etmelisiniz. Ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.

Oğlak Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Uranüs, aşk ve sosyal evinizde geri gitmeye devam ediyor. Sürpriz karşılaşmalara devam. Aynı anda birkaç kişinin ilgisi üzerinizde olacak. Çevrenizdeki mantıklı ve sağduyulu kişiler ilginizi çekebilir. Cazip ve kalabalık bir hayran çemberi içinde kalabilirsiniz. Mars, kariyer evinizde ilerlerken 18 Ekim'e kadar retro Merkür kafanızın karışmasına neden olacak. Birçoğunuz ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalısınız. Mesleki aşkların da gündemde olacağı bir dönem. İş arkadaşlıklarının kısa süre içinde aşka dönüşebileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Yakın çevre ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz. Oğlak burçları ekim ayında, Çevrenizde gelişen olaylara karşı, takıntı derecesinde kendinizi haklı gösteren değişik yorumlar getirecek, düşüncelerinize hiçbir şekilde sınır koymak istemeyeceksiniz. Yaşadığınız yoğun duyguların adını koymakta zorlanabilirsiniz. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Parasal kazançlarınız sezgilerinizle birlikte ilerleyecek. Retro Jüpiter ve Satürn sayesinde, bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Satürn, bazı işlerinizde gerekli desteği size verecek. Geçmişte mutlu olamamış biri karşınıza çıkabilir. Düşünmek için fazla zamanınız olsa bile, ondan etkileneceksiniz. Kova burcu ekim ayında, Derin duygular içindesiniz. Bu ay arkadaş gruplarınızı değiştirecek ve yeni bir çevreye gireceksiniz. 18 Ekim'e kadar Merkür retro yapmaya devam edecek. Belki de uzun süredir bir türlü kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Katılacağınız dost toplantılarında farklı bir karizma içinde olacak ve karşı cinsin ilgisini kolayca çekeceksiniz. Yakın çevreniz bu konuda sizden çok şey bekliyor. Duygularınız farklı işlerden yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum oldukça önemli. 18 Ekim'den sonra kariyer evinizde farklı durumlar var. Ön planda olacağınız grup aktivitelerinde dikkat çekeceksiniz. Kendinize güveniyor ve çevrenizde iyi etkiler bırakıyorsunuz. İşinizin gelişimi sürecinde yaşanan değişimler sizi düşündürüyor olasa da yapacağınız planlı değişimlerle gerekli önlemleri alacak ve başarılı olacaksınız. İş konusunda beklediğiniz desteği, yakın bir dostunuzdan alarak gerekli atılımı yapabilirsiniz. Sağlık konusunda enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz.

Balık Burcu - Ekim 2021 Aylık Burç Yorumları

Neptün, burcunuzda geri gitmeye devam ediyor. Karşıt finans evinizde Mars sizi zorluyor. Başlatacağınız ilişkilerin sağlıklı olmayacağını zamanla anlayacaksınız. Aynı işle uğraştığınız karşı cinsten birinin ilgisini çekeceksiniz. Balık burcu ekim ayında, Günlük yaşam temponuzu etkilemeden duygusal konularınızı yürütmeniz sizin için zor olabilir, dikkatli olmalısınız. İsteklerinizdeki artış motivasyon gücünüzü etkilerken, duygusal ilişkilerinizde istenmeyen karışıklığa neden olabilir. Kısa vade çözümlerle durumu yatıştırmalısınız. Kendinizi enerjik ve hırslı hissetmeniz, küçük hatalar neden olabilir. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız, şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmaya imza atacaksınız. Mars, ay boyunca 'değişim evinizde' maddi konularla ilgili olayları ortaya çıkaracak. Daha fazla talepleriniz olacak. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Sağlığınız bu dönemde hassas gelişecek. Özellikle bedensel zorlanmaların, fiziksel ve ruhsal problemlere neden olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Hormon sisteminizde olan sorunlar için de bir doktora başvurmayı ihmal etmemelisiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz.


2021 Yılına Astrolojik Bakış

Merkür Retrosu Burcunuzu Nasıl Etkileyecek?

Astrolog Zeynep Turan'ın 2021 Yılı Astrolojik Öngörüleri

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?