Dünyaca ünlü astrolog Gahl Sasson 2020 yılında burçları sağlık, kariyer ve aşk yönünden ALEM'e yorumluyor.

Dünyaca ünlü astrolog Gahl Sasson 2020 yılında burçları sağlık, kariyer ve aşk yönünden ALEM'e yorumluyor.

ABONE OL
18 Aralık 2019 Çarşamba 11:03 | Son Güncellenme:
43 dakika okunma süresi
2020 YILI BURÇ YORUMLARI

Öykü BADUR - [email protected]

KOÇ      
Koç burcu 2020 yılında iş hayatına ve hayattaki görevlerine daha fazla odaklanacak. Yeni başlangıçların çoğu kariyer ve meslek evinizde hayata geçecek. Son iki yılda zor bir yöneticiyle mücadele ediyor ve baba figürlerine odaklanıyordunuz. Mart ayının sonundan temmuz ayının başına kadar 2020 yılında Satürn’ün geçici olarak arkadaş ve topluluklar evinizde olması nedeniyle bu devam edecek. Mart ile temmuz arasında ise gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu öğreneceksiniz. 2020 ocak biraz zorlu geçebilir, bu zorluklar daha çok kariyerinizde veya patronlarınızla olan ilişkilerinizde hissedilecek. Serbest meslek sahibi iseniz çalışanlarınızla zorluklar yaşayabilirsiniz. Satürn/Plüton/Jüpiter’in güçlü kavuşumu, sizi dramatik kararlar almaya ve eyleme geçmeye çağırabilir. Veya yaşamdaki yönünüzü değiştirmek ya da belki de yeni bir maceraya atılmak isteyebilirsiniz. İyi haber şu ki fırsatlar gezegeni Jüpiter de kariyer evinizden geçiş yapacak. Bu 2019 yılında sahip olmadığınız yeni bir özellik. Bu yüzden, profesyonel yaşamınızda açılacak olan yeni ufuklar için hazır olun. Sıkı çalışmalarınız nihayet takdir görecek. Mesleğinizde zaman içinde gelişmenize neden olacak bir terfi alabilir veya parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Bu özellikle önemli çünkü ‘Uyandırıcı Uranüs’ finans ve yetenekler evinizden geçecek. Bu durum kaos yaratabilir ancak aynı zamanda yeniliğe, teknolojiye ve e-ticarete yönelik yeni olanaklar da sunacak. Artık, kutunun dışında düşünmenin ve geleceği şimdiye çağırmanın zamanı. Uranüs, finans evine girdiğinde biraz korkutucu olabilir, çünkü yıkıcıdır ama aynı zamanda bir inanç sıçraması yapmanıza yardımcı da olabilir. Kendinizi yeni bir sektörde, meslekte veya pozisyonda bulabilirsiniz. Değişime açık olun. Öncü ruhunuzla temas içinde kalın. Bu yıl aşkın tadını çıkarmak zor olacak gibi. Venüs 13 Mayıs - 25 Haziran’da İkizler burcunda retro yapacak. Bu sürede ilişkilerimizi yeniden değerlendirmeliyiz. Venüs retro halindeyken nişanlanmanız ve evlenmeniz önerilmez. Para harcamaktan, ticari ortaklıktan, yatırımdan da kaçınmalısınız.

BOĞA
2020 yılında Satürn Boğa burçlarının anayasalarını baştan yazmalarını isteyecek. Yeni yılda doktrin kesinleşecek ve 16 Mart - 23 Haziran tarihlerinde Satürn, kariyer evine taşınacak. Son iki yılda öğrendiklerini mesleklerine uygulayabilecekler. 23 Haziran’dan aralık ayının ortasına kadar Boğa burçları felsefelerini yeniden düzenleyecek. Boğaların kariyerinde mart ayının ortasından 23 Haziran tarihine dek büyük bir değişiklik olacak. Ve bu değişiklik 2021 ve 2022 yıllarında da sürebilir. Satürn size nasıl iyi bir patron veya lider olunacağına dair dersler verebilir. Uranüs, 84 yıl içinde ilk kez Boğa burcuna girecek. Özellikle 20-30 Nisan arasında doğanlar için bu çok önemli. Uranüs, inatçı ve eski kafalı boğaları uyanışa zorlayacak. İsyan etmeye, değişmeye ve ilerlemeye yönelik derin bir dürtü hissedilecek. Bu dönemde daha komik, daha özgün ve yaratıcı olunabilir. Bu sürede Uranüs birinci evinizde olacağından, yeni bir imaj denemenizi öneririm. Giyim tarzınızı değiştirin, saçlarınızı yeniden şekillendirin ancak vücudunuzu korumaya ve kazalardan kaçınmaya çabalayın. 2020’de, şans ve fırsatlar gezegeni Uranüs, hayatınıza bol bol seyahat ve eğitim fırsatları getirecek. Ocak’taki tutulma ve kavuşum, seyahat, eğitim, adalet ve evinize denk düşüyor. Yalanlardan kaçının ve mümkün olduğunca özgün olun. Mars, 2020’nin son altı ayı boyunca hastaneler ve sınırlandırılmalar evinizden geçecek, dolayısıyla eylemlerinize fazladan dikkat edin. Temmuz-aralık dönemi biraz tehlikeli olabilir, gereksiz çatışmalardan kaçının; özellikle de eylül-ekim döneminde. Genel olarak son derece inişli-çıkışlı bir yıl geçireceksiniz. Hem zihinsel hem duygusal açıdan esnek olmaya gayret edin. Ve evet, bu da bazı şeylerden ödün vermek, bol bol yoga/meditasyon yapmak ve yeterli uyumak anlamına geliyor.

İKİZLER
2020 yılında İkizler için en önemli olay Kuzey Düğümü’nün yani Ejderha’nın, bu burca geri dönmesi. Son 20 yılda biriktirmiş olduğunuz iyi karmadan artık istifade edebileceksiniz. Bütün İkizler, özellikle de 11-21 Haziran tarihlerinde doğanlar, Ejderha’nın uçuşunu yakından deneyimleyecekler; çünkü tutulmaların tarihleri doğum gününe çok yakın olacak. Yeni topluluklara katılabilir daha fazla hayran veya takipçi sahibi olabilir ve sosyal medyada daha çok beğeni alınabilir. Kuzey Düğümü önümüzdeki 18 ay boyunca İkizler’de olacağından, hepimizden İkizler’e yaraşır bir şekilde hareket etmemiz, düşünmemiz ve iletişim kurmamız istenecek. Bize mesajlarımızı iletme konusunda kim, İkizler’den daha iyi hocalık yapabilir? Özellikle doğum gününüzden sonraki 18 ay boyunca insanların sizden tavsiye, danışmanlık ve ilham talep ettiklerini fark edeceksiniz. Sakın kendinizi ağır bir yükün altında kalmış gibi hissetmeyin; bunu başarabilirsiniz. Mart ayının ortasından haziran ayının sonuna kadar Satürn seyahat ve yayıncılık evinizde olacak. Bu dönemde, söz konusu dirilişi hissetmeye başlayacaksınız. Venüs bu yıl burcunuzda uzun bir zaman geçirecek nisan ile ağustos başı arası. Bu çevreniz için büyük bir fırsat. Sanatçı yönünüz daha da belirecek ve kendinizi son derece çekici hissedeceksiniz. Bu, gelirinizi artırmak için de iyi bir dönem. Bununla birlikte Venüs, 13 Mayıs-28 Haziran tarihleri arasında burcunuzda bir retro hareketi yapacak ve tüm İkizler doğum günlerini kapsayacak. Bunun anlamı ne mi? Sürpriz. Belki eski bir partneriniz, doğum günü partinizde aniden ortaya çıkabilir hem de davetsiz olarak. Söz konusu retro döneminde, yeni bir ilişki başlatmamaya çalışın. Uranüs geçmiş yaşamlar evinizdeyken beklenmedik bir şekilde her şeyi bırakmanızı isteyebilir. Buna Satürn, Jüpiter ve Plüton kavuşumunu da eklersek katmanlarınızı dökmeniz ve zırhınızı çıkarmanız kesinlikle gerekli olacak. Benliğinizin çok ama çok derinlerine inmek zorundasınız. Ve derinlere dalmayı sevmediğinizi biliyorum. Sonuçta, siz bir hava burcusunuz ve fazla derinlere inmeden bir konudan diğerine hızlıca hareket etmeyi tercih ediyorsunuz. Ancak 2020’de döngüleriniz, gerçek benliğinizin derinliğini keşfetme ihtiyacı ile senkronize olacak. Pozitifliğin gezegeni olan Jüpiter bile bu yıl ölüm ve dönüşüm evinizde olacak. Bu dönemde bir şifacı ve araştırmacı olmayı öğreneceksiniz.

YENGEÇ
2020, Yengeçler için yoğun ve güçlü bir yıl olacak. Kasım 2018’den Haziran 2020’ye kadar Kuzey Düğümü yani Ejderha, Yengeç burcunda geziniyor. Kuzey Düğümü Yengeç’te iken burcun nitelikleri çok daha belirgindir, koşulsuz sevgi ve şefkat yansıtılır. Ev, aile ve güvenlik duyguları da son derece güçlü. Bu dönemde Yengeç burçları kendini spot ışıklarının altında bulacak. Haziran ayında Kuzey Düğümü İkizler’e taşınarak geçmiş yaşamlar, mistisizm ve serbest bırakma evine yolculuk edecek. Bu geçiş, Yengeç burçlarının sezgilerine bağlanmasını, pisişik yeteneklerine güvenmesini ve acı çeken insanlara yardım etmesini istiyor. Plüton, Satürn ve Jüpiter Oğlak burcunda olacak ve Yengeç’in ilişkiler evinden geçecek. Bu yıl Jüpiter, ilişkiler, evinde Satürn’e katılacak ki bu Yengeç’ler için güzel haber. Son iki yılda ilişkileri hakkında birçok sorun olurken şimdi Jüpiter sayesinde birçoğu evlenecek, nişanlanacak, ortaklıklar imzalayacak ve davalarda uygun çözümler elde edecek. Ocak 2020’deki Plüton-Satürn Kavuşumu aşk veya iş dünyasında zor kararlar vermek zorunda bırakabilir. Mart ayının ortasından haziran ayının sonuna kadar karma gezegeni Satürn, Kova’ya taşınacak ve ölüm ve dönüşüm evinden geçecek. Hayatınızda büyük bir değişim için hazır olun. Ruhlar dünyasında geçecek iki yıllık bir yolculuğun başlangıcını da bekleyebilirsiniz. Ocak ve haziran aylarındaki tutulmalar sizin için çok güçlü geçecek. Çünkü tutulmalar Yengeç burcundan geçecek ve beden ile kimlik evinizin yanı sıra ilişkiler evinize denk düşecekler. Temmuz 2019 dramasının 2020’ye kadar devam etmesini bekleyebilirsiniz fakat 21 Haziran gün dönümü civarında bazı çözümler ortaya çıkabilir. Mars, yılın son altı ayını kariyer evinizde geçirecek. Nisan, mayıs, haziran ve temmuz aylarında, Venüs geçmiş yaşamlar ve hayal gücü evinizde uzun bir zaman geçirecek. Bu son derece yaratıcı bir dönem olabilir. Anılar, imgeler, bilinçaltı beceriler ve yetenekler yeniden yüzeye çıkabilirler. Belki de eski bir sevgili ya da yakın bir arkadaş, hayatınıza geri dönebilir.

ASLAN
2020 yılı Aslan burçlarının yaşamdaki görevinin ne olduğuna dair arayışını sürdürüyor. İş ve hizmet evine yerleşen gezegenler kümesiyle birlikte başkalarına nasıl hizmet edeceğini öğrenecekler. Jüpiter, bu yıl Aslan’ların iş ve sağlık evine girecek. Bu iyileşme belki de terfi anlamına geliyor. Ayrıca ocak ayındaki tutulmalar ve büyük kavuşum sırasında, sağlığınıza ve iş hayatınıza özen gösterin. Tutulmalar, sağlık, iş ve hizmet evinizin yanı sıra mistisizm ve serbest bırakma evinizde olacak. Ocak ve temmuz aylarında gerçekleşecek tutulmalar, sizi bu konularla yüzleşmeye zorlayacak. 2020 yılı, istediğiniz kariyere ulaşmanız için size 30 yılda bir gelen fırsatı verecek. Uranüs kariyer evinizde olacak. Bu zamanda, mesleğinizi değiştirebilir veya konumunuzu iyileştirebilirsiniz.  Hayatınızda ani değişimler yaşanabilir. Uranüs’ün üstlerle çatışma yaratma yönü vardır. Bu nedenle öfke patlatmalarına dikkat edilmeli. Mars yabancı kültürler ve özgünlük evinden geçeceğinden 2020 yılının son altı ayı, seyahat, eğitim ve ana konular üzerine yoğun bir odaklanma sağlayacak. Mayıs ayının ortasından temmuz ayına kadar Satürn yön değiştirecek. İlişkiler ve ortaklıklar evine taşınacak. Bu geçiş, çalışma ortamınızda biraz nefes almanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda sağlık konusunda da iyi haber anlamına geliyor ancak sizi sözleşmeye dayalı ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza derinlemesine odaklanmaya zorlayabilir. Temmuz - aralık ayları yurtdışında projeler başlatmak veya entelektüel bir yolculuğa çıkmak için ideal zaman. Yeni bir dil öğrenin, yüksek öğrenim görün veya sadece, ilginizi çeken bir konu hakkında kendinizi eğitin. Venüs’ün arkadaşlar evinizdeki uzun yolculuğu, nisan ile ağustos ayları arasında, yeni şirketlere katılma, yeni arkadaşlar edinme ve son on yılda iletişimi koparmış olabileceğiniz insanlarla yeniden bağlantı kurma olanakları sunacak. Mayıs ayının ortasından temmuz ayına kadar Satürn ilişkiler evinize taşınacak. Bu geçiş, çalışma ortamınızda biraz nefes almanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda sağlık konusunda da iyi haber anlamına geliyor ancak sizi sözleşmeye dayalı ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza derinlemesine bakmaya zorlayabilir.

BAŞAK
2020 Başak burçları için ilginç bir yıl. Onarmaya ve hizmet etmeye düşkün olan Başak’tan eğlenmeyi, hayattan zevk almayı ve hizmet edilmeyi öğrenmesi istenecek. Bu yılki Satürn, Plüton ve Jüpiter Kavuşumu, çocuklar, sevgi, mutluluk ve yaratıcılık evinize denk düşecek, dolayısıyla sevgiye ve yaratıcılığa bakış açınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız. Satürn 2021’de çalışma evinize geri dönmeden önce, mutluluk eğitiminizin son dönemini yaşıyorsunuz. Satürn’ün çalışma evinizden geçişi, çalışma alanınızı 2020’de keşfettiğiniz mutluluk ve yaratıcılıkla dolduracağa benziyor. Satürn’ün mutluluk ve aşk evinizden geçtiği son dönem, 1988 ila 1990 arasındaydı. 2020’de, sizden kalbinizi açmanız ve dünyayı bir çocuğun gözüyle görme yeteneğinizi icra etmeniz istenecek. Plüton ve Satürn, bu dersleri öğretme şekilleri açısından biraz zorlayıcı olabilirler. Jüpiter aynı zamanda sevgi evinizden de geçecek. Kalbinizi açmanız, hatta aşık olmanız için yeni bir fırsat yaratacak. Mart ve temmuz ayları arasında Satürn iş, hizmet ve sağlık evinizden geçecek ve bu dönemde, 2021 ve 2022’de öğrenmeniz gereken dersleri alacaksınız. İşinizde, sağlığınızda ve beslenme düzeninizde bazı değişiklikler olabilir. Haziran ayından itibaren tutulmalar, burcunuzla kare açı oluşturan İkizler ve Yay’a geçtiğinde, 2021 yılının sonuna kadar kariyeriniz ile eviniz ve aileniz arasında ikilem yaşayacaksınız. Mesleki ve kişisel yaşamınızla ilgili zor kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Venüs’ün İkizler’deki yolculuğu, nisan ve temmuz ayları arasında biraz zorlayıcı olabilir. Özellikle kariyerinizdeki ilişkilere dikkat etmelisiniz. Temmuz-aralık ayları arasında Mars yeni bir tutku bulmanıza, hayatınızda daha fazla samimiyet yaratmanıza ve ihtiyaç duymadığınız şeyleri serbest bırakmanıza yardımcı olabilir.

TERAZİ
Terazi burçları için 2020 yılı duygusal bir yıl olacak. Önümüzdeki yıl hayatı kalbinizle deneyimleyeceksiniz. Zaten yüksek olan IQ’nuzu desteklemek için EQ’nuzu da yükseltmeniz gerekecek. 2017’nin sonundan beri kendinize bazı sorular soruyorsunuz: Nerede yaşamak istiyorum? Evim nerede? Nerede güvende hissediyorum? Kiminle yaşamak isterim? Bu sorularla en son meşgul olduğunuz zaman 1989-1991 yılları arasındaydı. Jüpiter artık Terazi burcunun evine girdi ve bazı fırsatlar getirecek. Bununla beraber ocak ayındaki güçlü Plüton ve Satürn Kavuşumu, Terazi burçlarının hayatlarında büyük bir değişiklik yaratacak. Aile, emlak ve arazi ile ilgili yapısal bir değişim yaşanacak. Bazıları hamile kalacak, yeni bir mülk alacak, ev değiştirecek ya da aile ile ilgili yeni sorumluluklarla karşı karşıya kalacak. Mart ayının ortasından haziranın sonuna kadar Satürn Kova burcuna taşınacak ve hayatı biraz kolaylaştıracak. Haziran 2020’den 2021’in sonuna kadar gerçekleşecek tutulmalar ise seyahat ve eğitim evinize denk geliyor. Hayatınızın bu alanları gittikçe hız kazanacak ve kendinizi nihayet bir çözüme kavuşuyormuş gibi hissedeceksiniz. 2020’nin son altı ayında, Mars ilişkiler ve evlilik evinize taşınacak. Mars’ın bu eve olan geçişi, aşk veya iş hayatınızdaki partnerlerinizle aranızda tartışmalara yol açabilir. Özellikle de eylül ayından kasım başlarına kadar sürecek olan Mars retrosunda iş ve aşk arasında kalabilirsiniz. Mars ayrıca ilişkilerinize yeni bir enerji, tutku ve eylem de getirebilir. Bununla birlikte muhaliflere, düşmanlara, kıskançlara ve davalara dikkat edilmeli. Siz barış ve huzurun burcusunuz ancak Mars işin içine çomak sokabilir ve o ünlü ödün verme gücünüzü test edebilir. 2019 yılında Uranüs, tutku evinize girdi. Uranüs, yaşamınızda yeni bir tutku uyandırabilir ve özellikle de çalışma konusunda yeni fırsatlar yaratabilir. Yeni bir yol kendisini ifşa edebilir ve gizli güçlerinizi yeniden kazanmanıza yardımcı olabilir.

AKREP
Akrep burçları için Ocak 2020’deki güçlü kavuşum, iletişim ve sihir evinde 30 yıllık bir döngü başlatacak. Şunu doğrudan öğreneceksiniz ki sözleri, metinleri, e-postaları, notları veya diğer iletişim biçimlerini karşıya nasıl aktardığınız konusunda daha dikkatli olmaya ihtiyacınız var. Bu sizin için kolay bir ders değil; siz ser verip sır vermemeye bayılan dilsiz bir burçsunuz. Siz poker yüzlü, dudağı mühürlü bir casussunuz, özel dedektifsiniz. Amacınız daha iyi iletişim kurmayı öğrenmek olabilir ama bunu daha fazla konuşmak veya yazmak için değil, mesajlarınızın kalitesini, zamanlamasını ve anlamını en iyi şekilde yansıtmak için istiyorsunuz. Plüton, Satürn, Jüpiter ve de Güney Düğümü, sizden insanlığa vermek istediğiniz mesajı değiştirmenizi ve pekiştirmenizi istiyor. Jüpiter bu yıl iletişim evinize taşınacağından, hayatınızdaki iletişimin yanı sıra veri ve bilgi akışını da kolaylaştıracak. Bununla birlikte akrabalar, kardeşler ve komşular konusunda birtakım zorluklar veya değişiklikler yaşamaya hazır olun. Akrabalarınıza ya da bir komşunuza yardım etmeniz gerekebilir. Satürn ayrıca sizden sözleşmelerinize göz atmanızı ve bazı sözleşmelerinizi yeniden müzakere etmenizi veya tamamen feshetmenizi isteyebilir. 2020 yeni bir işe başlamak için harika bir yıl. Yeni anlaşmalara, fırsatlara veya ticari tekliflere başlayabilirsiniz. Tutulmalar bu yıl yabancı kültürler ve yüksek öğrenim evinizde gerçekleşeceğinden iş fırsatlarından bazıları yurt dışından gelebilir ya da eğitim, kitle iletişim araçlarıyla bağlantılı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu yıl tamamen medya ve iletişime odaklanın. Gizliliğin örtüsünden kurtulmaya çalışın ve kendinizi ya da projelerinizi çevrenize tanıtın ve pazarlayın. İlginç bir eş zamanlılık ise Kuzey Düğümü’nün haziran ayında iletişim burcu olan İkizler’e taşınacak olması. Bu geçiş, kelimelerin alemine olan yolculuğunuzda size çok yardımcı olacak. Doğru zamanda söylenen sözler, tutkularınıza ve samimiyetinize bağlanma konusunda size gerçekten yardımcı olabilir. Mart ayının ortasından temmuz ayının başlarına kadar Satürn bir süreliğine Kova’ya, dolayısıyla aile ve yuva evinize taşınacak. Bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Uranüs bu yılda ilişkiler ve evlilik evinizde olacak ve 2026 yılına kadar orada kalacak. Aşk ilişkilerinizde yeni bir kıvılcım oluşabilir. Yılın son altı ayında Mars, sağlık, beslenme ve çalışma evinizde seyahat ediyor olacak. İşinizde yeni projeler başlatmaya yönelik güçlü bir dürtü hissedebilirsiniz.

YAY
2015 yılından bu yana Yay burçları için işler pek kolay olmadı. Jüpiter 2019 yılında yanınızdaydı ama aynı zamanda çok zorlu yaşam dersleri de yaşamak zorunda kaldınız ve bu da özgüveninizi bir parça azalttı hatta finansal hayatınızı çok sarstı. 2020 yılında Yay burçları gerçek yeteneklerini araştırmaya devam edebilecek ve gelirini artırabilecek. Ocak ayındaki Satürn, Jüpiter ve Plüton Kavuşumu ile yeni bir döneme başlanacak ve disiplin, odaklanma ve planlamanın yardımı ile mali durumunuzu düzeltebileceksiniz. Satürn, finansal hayatı düzeltmenize yardımcı olurken Plüton da gizli yeteneklerinizi diriltebilir. Gerek kişisel yaşamınızda gerekse meslek hayatınızda sizi geri tutan eski kalıpları terk etmelisiniz. Mart ayının ortasından temmuz ayının başına kadar Satürn, akrabalar, yakınlar, iletişim, iş ve sözleşmeler evini yöneten Kova burcuna taşınacak. Kuzey Düğümü, Haziran 2020’den 2021’in sonuna kadar İkizler burcuna taşınacak ve bu hareket Yay burcuna Güney Düğümü’nü yerleştirmiş olacak. Bu, burcunuzun olumsuz yönlerini terk etmeniz gerektiği anlamına geliyor. Önümüzdeki iki yıl yazmaya, insanlarla bol bol iletişim kurmaya, onları birbirine bağlamaya ve biraz nefes almaya odaklanmanız gerekiyor. Kuzey Düğümü haziran ayında ilişkiler evinizde devam edeceğinden, kendinize daha az odaklanıp eşinizle ya da arkadaşlarınızla daha fazla ilgilenmelisiniz. Aşkın tanrıçası Venüs, nisan ile ağustos ayları arasında ilişkiler evinizde seyahat edecek. Bu yolculuk, yeni bir aşk bulmanıza yardımcı olabilir. Mayıs ve haziran aylarında Venüs retro olacağından eski bir aşkla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Mars, temmuz ayından yılın sonuna kadar sevgi ve mutluluk evinizde gezinecek. Yani kalbi boş olanlar için Venüs, bir eş bulma girişimini destekleyebilir. Mars aynı zamanda tohumlar gezegeni olduğundan, bir bebeğin sizin aracılığınızla doğmak isteyebileceğini unutmayın; siz bunu planlıyor olsanız da olmasanız da. Öngörülemezlik gezegeni Uranüs, bu yıl sağlık ve çalışma evinizden geçecek, dolayısıyla beslenme alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi yakından izleyin çünkü bozulabilirler. Uranüs, çalışma şeklinizde yeni yöntemler denemenizi istiyor. Güncelleme/iyileştirme yapmak, teknolojiye bağlanmak veya yeniliklere kucak açmak için harika bir yıl. 2020 aynı zamanda işinizde ve meslek yaşamınızda yeni gruplara katılmanız için de iyi bir dönem.

OĞLAK
2020 yılı Oğlak burçları için milyonda bir rastlanan bir yıl. 2019’un çok gerilimli ve bezdirici geçmiş olduğunu düşünüyorsanız 2020 galaksi rekoru kıracak. Oğlakların 2019 yılında birçok özel konuk yıldızı oldu; Yöneticisi Satürn, Plüton ve tutulmalar. Fakat bu yıl önce Aralık 2019’dan itibaren, fırsatlar ve büyüme gezegeni Jüpiter, Oğlak burcuna taşındı. Bu döngü on iki yılda bir gerçekleşir ve bu da sizin için harika bir haber. Jüpiter, sağlık, ruh hali ve enerji seviyelerini artıracak. Kişisel gelişim için de yeni fırsatlar yakalanacak. Sonra ise 10 Ocak’ta, Oğlak burcunda bir Güneş tutulması yaşanacak ve Satürn ile Plüton, sizin burcunuzda bir araya gelecekler. En son Satürn ve Plüton Oğlak burcunda kavuştuğunda, yaklaşık 250 yıl önceydi. Kavuşumlar her zaman yeni bir döngünün başlangıcıdır. Ancak bu beden ve kişilik evinde olacak. Sağlığa dikkat edilmeli. Bu kavuşum sırasında üzüntülü günler yaşanabilir fakat hayatta yeni bir yön değişikliği de gerçekleşebilir ve Oğlakları gerçek hedefine götürebilir. Tutulmalar, iş, sağlık ve beslenme evinizin yanı sıra serbest bırakma evinizde de gerçekleşecek. Venüs, nisan ayından ağustosun başlarına kadar çalışma evinizde uzun süre kalacak ve bu da iş hayatında yaratıcı ve heyecan verici olanaklara fırsat tanıyacak. Uranüs, aşk ve mutluluk evinden geçecek. Aşk hayatında, yaratıcılığında ve çocuklarla olan ilişkilerde ani değişiklikler yaratabilecek. Ayrıca hiç beklenmedik bir aşk ilişkisi yaşanabilir. Küçük çocuklarınız varsa size karşı asi davranabilirler. Uranüs çok öngörülemez ve karmakarışık bir gezegen olduğundan hayatınıza yepyeni renkler ekleyebilir. Kendinizi hiç beklenmedik bir aşk ilişkisi içinde bulabilirsiniz. Yılınızın son altı ayı, Mars tarafından renklendirilecek. Mars; aile ve yuva evinizden geçecek, dolayısıyla ailenizle birlikte daha fazla zaman geçirmeye yönelik yoğun bir dürtü hissedebilirsiniz. Evinizi yenilemek veya yeni bir yere taşınmak için harika bir dönemdesiniz. Bununla birlikte Mars’ın eylül ve kasım ayları arasında yapacağı retro esnasında çok dikkatli olun. Ayrıca şunu da unutmayın ki Mars, Koç’tayken burcunuzla kare açı oluşturur ve bu da eviniz veya aileniz konusunda ani bir eyleme geçmenize neden olabilir; hem de sonradan çok pişman olabileceğiniz bir eyleme. Genel olarak 2020 çok çarpıcı bir yıl olacak ve günlük yaşamınızda birçok değişiklik yaratabilir; hem fiziksel, hem de zihinsel anlamda.

KOVA
Kovalar için 2020 iki görev veriyor. İlki Plüton ve Satürn Kavuşumu, serbest bırakış, ıstırap ve geçmiş yaşamlar evinde olacak. İkincisi ise kovaların çevresindeki neredeyse herkes zor günler yaşayacak. Bu bir tesadüf değil çünkü birçok gezegen Kovalar’ın empati evinden geçiş yapacak. 2020 Kovalar için zorluklar yılı olsa bile sorunlarını çözebilecekleri araçları bulacaklar. Aralık 2019’da, Jüpiter ızdırap ve serbest bırakma evine girecek. Bu harika bir haber çünkü süvariler geliyor. Bu yıl, özellikle de doğum gününüzden sonra, hayatınızda daha fazla desteğe sahip olacaksınız. Yolunuza çıkan engelleri devirmeniz çok daha kolay olacak. Ek olarak Güney Düğümü de acı ve serbest bırakış evinizde olacak ve bu da acılarınızı ve engellerinizi aşmanıza yardımcı olacak. Bir başka önemli geçiş olarak geleneksel yöneticiniz olan Satürn, 30 yıl içinde ilk kez Kova burcunda yer alacak. Bu geçiş, mart ve haziran ayları arasında ve 2020 Aralık ayının ortasından 2023’e kadar sürecek. 1991-1993 tarihine geri dönüp o dönemde neler yaşandığına bakılmalı. İyi haber Satürn Kova burcundan geçtiğinde, yolculuğunuzda zor ve yeni bir döngü başlayacak. Daha fazla sorumluluk alıyormuş gibi hissedilebilirsiniz. Ayrıca hayatınızın her alanında büyümeniz için iyi bir fırsat. Aralık 2020’den 2021’in sonuna kadar Jüpiter Kova burçları için tüm kapıları açacak ve yaşamlarına bol bol pozitif enerji yükleyecek. Aralık 2020’de gerçekleşecek olan Büyük Kavuşum Kova burcunda yaşanacak ve yeni bir çağın başlangıcının habercisi olacak. 2020’nin ortasından başlamak üzere 2021-2023 dönemi boyunca kendinizi yeniden keşfetmek için sayısız fırsata sahip olacaksınız. Hayatınızda son derece önemli şeyler tezahür ettirmeye başlayacaksınız. Haziran ve temmuz aylarındaki tutulmalar, aşka, mutluluğa ve çocuklarınıza bağlanmanıza yardımcı olacak. Olumlu psikoloji olarak adlandırılan alandan kitaplar okumanızı öneririm. Negatif enerji için harika bir panzehirdir. Unutmayın ki su taşıyıcısı olan sizsiniz ve işiniz, insanlığın doğru yolda olduğundan emin olmak. İnsanlara nezaketi öğretmelisiniz ama bunu ancak iyi bir örnek olduğunuz sürece başarabilirsiniz. Yılın son altı ayında Mars, kariyer, iletişim ve yazarlık evinizde seyahat edecek. Bu dönemde, kendinizi pazarlamak ve tanıtmak için fazlasıyla enerjiye sahip olacaksınız. İnsanlarla nasıl iletişim kurduğunuza dikkat edin bazen biraz fazla açık sözlü ve agresif olabiliyorsunuz.

BALIK
2017 yılının sonundan bu yana gerçek arkadaşlarınızın ve çevrenizin kim olduğunu araştırıyorsunuz. Bu yıl, yanlış kişileri, şirketleri veya toplulukları serbest bırakarak gerçek arkadaşlıkları keşfetmeye başlayacaksınız. Son iki yıl boyunca kendinize birçok soru sordunuz: Ben nereye aitim? Kimi etkileyebilirim ve kim bana ilham verebilir? Şimdi, Jüpiter sahneye çıkmak üzere ve birçok cevabı ve fırsatı da beraberinde getiriyor. Nihayet, uzun zamandır beklediğiniz o gerçek arkadaşlıkları ve çevreyi bulacaksınız. Hatta bazılarınız, işlerini, arkadaşlarını ve çevrelerini tamamen değiştirebilir. Yılın ilk ayından itibaren doğru insanlarla bağlantı kurduğunuz yepyeni ve uzun soluklu bir döngüye başlayacaksınız. Dilekler ve umutlar evinizde o kadar çok gezegen var ki bu yıl hayallerinizi çok daha kolay bir şekilde tezahür ettirebileceksiniz. Soru şu olmalı: İstediğiniz şey, gerçekten ihtiyacınız olan şey mi? Eğer öyleyse sayısız evrensel yardımın geleceğinden emin olabilirsiniz. 2020 yılında Balık burçları hayatlarındaki yanlış kişileri, şirketleri veya toplulukları serbest bırakıp gerçek arkadaşlıkları keşfedecek. Yılın ilk ayından itibaren doğru insanlarla bağlantı kurulduğunda yepyeni ve uzun bir döngüye başlanabilir. Dilekler ve umutlar evinizde çok gezegen var ve hayallerinizi daha kolay ortaya çıkarabileceksiniz. Mart ayının ortasından temmuz ayının başına kadar Satürn geçmiş yaşamlar evinize girecek ve 2021-2022 yıllarında da aynı geçişi yapacak. Bu dönemde yaşanacak olanlar, 1991-1993 yıllarında yaşadıklarınıza çok benziyor. Mart ve temmuz ayları arasında daha dikkatli olmalısınız. Sağlığınızı koruduğunuzdan ve ruh halinizdeki iniş çıkışları dengelediğinizden emin olun. Ama bu dönem, yolunuzu tıkayan engelleri aşmak için iyi bir zaman. 2020 yılında ev, aile ve gayrimenkul konuları üzerine odaklanmak için bolca fırsatınız olacak. Venüs, nisan ve ağustos ayları arasında aile ve yuva evinizi ziyaret edecek. Yılın son altı ayında Mars, para evinizde olacak. 9 Eylül - 4 Kasım Mars retrosunda yeni bir konuya başlanmamalı. Temmuz - aralık aylarında da haklarınız için savaşabilirsiniz. Yetenekleriniz konusunda saygı, tanınırlık ve finansal ödül hak ettiğinizi, kendinize ve etrafınızdaki herkese kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Uranüs iletişim evinizden geçecek ki bu da iş hayatınızda öngörülemeyen birçok değişiklik yaratabilir. 

 

Tüm yeniliklerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edin.

@alemdergisi

EN ÇOK OKUNANLAR

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
En İyi Polo Kazak Stilleri
En İyi Polo Kazak Stilleri

En İyi Polo Kazak Stilleri

1 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Warner Bros. Tokyo'da “Harry Potter” Temalı Eğlence Parkı Açıyor
Warner Bros. Tokyo'da “Harry Potter” Temalı Eğlence Parkı Açıyor

Warner Bros. Tokyo'da “Harry Potter” Temalı Eğlence Parkı Açıyor

Acil Yardım Çantası Nasıl Hazırlanır?
Acil Yardım Çantası Nasıl Hazırlanır?

Acil Yardım Çantası Nasıl Hazırlanır?

ALEM Talks Podcast: Ayşe Boyner
ALEM Talks Podcast: Ayşe Boyner

ALEM Talks Podcast: Ayşe Boyner

LADY AMELIA NİŞANLANDI
LADY AMELIA NİŞANLANDI

LADY AMELIA NİŞANLANDI

Mevaris'in Genç Tasarımcıları
Mevaris'in Genç Tasarımcıları

Mevaris'in Genç Tasarımcıları

Sean Wotherspoon x Vespa İş Birliği
Sean Wotherspoon x Vespa İş Birliği

Sean Wotherspoon x Vespa İş Birliği

Ocak Ayı Okuma Kulübü
Ocak Ayı Okuma Kulübü

Ocak Ayı Okuma Kulübü

Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali Dijitalde
Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali Dijitalde

Tohum Otizm Vakfı Alışveriş Festivali Dijitalde

PRENS WILLIAM’IN HEDİYE İTİRAFI
PRENS WILLIAM’IN HEDİYE İTİRAFI

PRENS WILLIAM’IN HEDİYE İTİRAFI

Instagram'da ALEM Filtresi ile Kendi Kapağınızı Yaratın
Instagram'da ALEM Filtresi ile Kendi Kapağınızı Yaratın

Instagram'da ALEM Filtresi ile Kendi Kapağınızı Yaratın

Yerli Sosyal Medya Uygulaması “Yaay” Nasıl Kullanılır?
Yerli Sosyal Medya Uygulaması “Yaay” Nasıl Kullanılır?

Yerli Sosyal Medya Uygulaması “Yaay” Nasıl Kullanılır?

PRENS II ALBERT VE PRENSES CHARLENE’DEN ÖZEL KUTLAMA
PRENS II ALBERT VE PRENSES CHARLENE’DEN ÖZEL KUTLAMA

PRENS II ALBERT VE PRENSES CHARLENE’DEN ÖZEL KUTLAMA