HAZİRAN AYI BURÇ YORUMLARI

Ünlü astrolog Filiz Özkol, haziran ayı burç yorumlarını yazdı.

ABONE OL
2 Haziran 2020 Salı 14:16 | Son Güncellenme:
16 dakika okunma süresi
HAZİRAN AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ

Bu ay kariye yapmak istiyorsanız sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz ve  kariyerinizi etkileyecek haberlerin gündem kazanması sonucunda ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir ay. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda, ayın son günlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve  hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor fakat zorlanıyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini siz de biliyorsunuz. Bu ay iletişim evinizde Venüs geri hareketine başlıyor. Bu durum sizi daha çekici ve hoş kılıyor. Karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız ve eski hayranlarınızın size ulaşmak istedikleri bir dönem. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım öne taşıyor. Bu ay, oldukça sağlıklı görünmenize karşın hırslı yapınızın körüklenmesinden dolayı strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir. Beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Karaciğerinize bu konuda önem verin.

 

BOĞA

Aşkı ve maddeyi hiç bu kadar iç içe görmediğinizi söyleyebiliriz. Bu ay eşiniz veya sevgiliniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek. Özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecektir. Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerden önemli destek verici davranışları sizi memnun edecektir. Bu ay Venüs retro durumunda ve Satürn ve Jüpiter geri gidiyor. Aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız sevgilinizle baş başa kalmalı ve onun sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Tartışmaktan kurtulur ve bu dönemi rahatlıkla atlatırsınız. Mayıs döneminde ilişkinizin sizi yıprattığını düşünüyorsanız; bu ay  partnerinize sürprizlerde  yapabilirsiniz. Bu dönem romantik kalmaya devam edin. İsteklerinizin yeniden gözden geçireceksiniz. Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız.

 

İKİZLER

Ay’ın ikinci haftalarında aşk yaşantınız ön plana çıkacaktır.  Retro Venüs ve yönetici gezegeniniz Merkür el ele vererek, çalışma yaşantınızla ilgili size hareket ve kıvraklık kazandıracak. Eski fırsatlar yeniden karşınıza çıkabilir. İletişim ve aşk bu ay önemli bir olgu olacak. Yaşam pencerenize açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Fakat güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. 5 Mayıs’ta kuzey ay düğümü İkizler burcuna geçti. Yeni fikirlerden yola çıkarak kendinizi geliştirmek ve bu konuda sizi motive edecek arkadaşlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınız olumsuz etkilenebilir. Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir dönem geçireceksiniz. Daha önce ihmal ettiğiniz rutin sağlık kontrolleriniz varsa onları yeniden yaptırmalısınız. 

 

YENGEÇ

Çevrenize örnek olmayı başaracaksınız. Ayın ilk haftası düşüncelerinizi sezgilerinizle birleştirerek, ideallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atacaksınız. Karşı görüşteki insanlarla tartışmacı bir kimlik içinde tepkili olacaksınız. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda oldukça titiz davranacaksınız. 5 Mayıs’tan sonra kuzey ay düğümü sizin ruhsal ve çalışma evinizi etkilemeye başladı.  Maddi konularda yenilikler sizi bekliyor. Başladığınız işin büyüyüp kazanç konusunda size artı getirmesi sizi mutlu edecektir. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini siz de biliyorsunuz. Karşıt  Jüpiter sizi çekici ve hoş yaparken; karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir dönem. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor. Tanışacağınız kişilerin karizmanızla etkilemek için özel bir çaba sarf etmenize de gerek kalmayacak. 

 

ASLAN

Bu ay girişimci ruhunuzun uzun vadelere yayılacağı başlangıçların temelini kuracaksınız. Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Kariyer ve toplumsal hayatınızı destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Ay boyunca elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar.Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir ay olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem.

 

BAŞAK

Bu ay çalıştığınız kişilerin iş disiplini ve iş ahlakına önem veriyorsunuz ve bu konuda haklısınız. Çünkü bu dönemde hızlı ve yüksek hedeflerin peşinde olacağınız işleri tercih ederken; iş birliği yapacağınız kişilerin performansı önemli olacak. Geçen ay  5 Mayıs’tan sonra enerjiniz yükseldi. Sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacak; finans konularında yeni fikirler ve beklediğiniz haberlere kavuşacaksınız. Ele aldığınız konuların kendiliğinden açıldığını ve şekillendiğini göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız; dinlenmek için kendinize zaman ayırın. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz.

 

TERAZİ

Bu ay, çevre koşullarınızı yükselteceksiniz. Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans gezegeninizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınız ise pratik yaşama geçiremediği hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilir. (İş değişimleri, ticari konulardaki yeni yollar, eğitim süreci ile ilgili olumlu değişimler gibi.) Karar verilmesi gereken konularda gereksiz bir acelecilikle çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz. İlişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu. Görüşeceğiniz veya iş birliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Yatırımlarınızı yaparken eşinizi de kollamak zorundasınız. İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor.

 

AKREP

Bu ay kariyerinizin zirvesinde olacaksınız. İşyerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Yüksek mevki arayışı içindesiniz. Uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estirecek, aileniz için her türlü fedakarlığa hazır olacaksınız. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz. Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için uygun bir dönem. Proje geliştirmek için yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Bu ay, ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

 

YAY

Aşk ve ilişiklerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çabalar olumlu sonuçlar verecekBirçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönem. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ortak çalışmalarınızın ses getireceği, hayallerinizin genişleyeceği bir ortamı paylaşacaksınız. Siz artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz. Gelişigüzel ilişikler yaşamak istemediğiniz için bu ay karşınıza çıkan kişilere istemeden seçici davranıyor ve yüksek frekansta olmasına dikkat ediyorsunuz. Yaratıcılığınızda harikalar yaratıyorsunuz. Sizinle yaşamak son derece eğlenceli ve hareketlidir. Sıra dışı aşklar gündemde olacak. Yine sağlığınızla ilgili sorunlarınızın bitmesi ve sonuçlanması söz konusu. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın.

 

OĞLAK

5 Mayıs’ta kuzey ay düğümünden önemli etkileşim almaya başladınız. Bu dönemde içinizde küçük çılgınlıklar ve kıpırdanmalar söz konusu. Katılacağınız toplantılarda dikkat çekici olacaksınız. Ufukta aşk var. Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor. Mantığınızdan ayrılamayan bir yapınız olduğu için içinizdeki kıpırdamalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz. Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız. Yemekler ve romantik toplantılarda ne hissettiğiniz çok önemli. Gerçek dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, anlamsız kişileri de yaşantınıza almak istemeyeceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir ay. Fakat iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştırmalı ve dikkatli olmalısınız.

 

KOVA

Duygulardan ziyade akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. 5 Haziran’dan sonra duygularınızda anılar önem kazanacak. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır. Aşk yaşıyorsanız, romantizim dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor.

 

BALIK

Mars kişiliğinizi ön plana çıkaracak ve kariyerinizi olumlu etkileyecek güçlü iş birlikleri gündeme gelecektir. Yaşam kaliteniz yükseliyor. Yeni proje ve fikirler doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Bu olayların tümüne birden içsel anlamda düşüncelerinizde meydana gelen “ruhsal temizlenme” adı verilebilir. Mesleki olarak yeni bir proje çalışmanız varsa uygun bir dönem. Ani değişimleriniz çevrenize ilginç gelecektir. Sakin ortamları tercih  ederken; kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğleyecek, çevrenize karşı kritikçi bir yaklaşım içinde bulunacaksınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları yapacaksınız. Karasızlık çektiğiniz anlarda, arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Bu ay Mars’tan olumlu etkiler almanıza rağmen bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. İlişkinizin fiziksel yönleri ile ilgili değişimler gündeme gelecektir.

 

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Gant'in İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonu
Gant'in İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonu

Gant'in İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonu

Bulgari Seoul'un Misafiri: Serenay Sarıkaya
Bulgari Seoul'un Misafiri: Serenay Sarıkaya

Bulgari Seoul'un Misafiri: Serenay Sarıkaya

Ikea ile Egzersiz Rutini
Ikea ile Egzersiz Rutini

Ikea ile Egzersiz Rutini

Burcu Kartoz ile Soru-Cevap
Burcu Kartoz ile Soru-Cevap

Burcu Kartoz ile Soru-Cevap

Daisy Lane'in Renkli Dünyası
Daisy Lane'in Renkli Dünyası

Daisy Lane'in Renkli Dünyası

Four Seasons Hotels Istanbul'da Ramazan Rüzgarı
Four Seasons Hotels Istanbul'da Ramazan Rüzgarı

Four Seasons Hotels Istanbul'da Ramazan Rüzgarı

SkinCeuticals x Sofia Richie Grainge İş Birliği
SkinCeuticals x Sofia Richie Grainge İş Birliği

SkinCeuticals x Sofia Richie Grainge İş Birliği

“ANKA-Yemek Birleştirir” Kitabıyla Yöresel Yolculuk
“ANKA-Yemek Birleştirir” Kitabıyla Yöresel Yolculuk

“ANKA-Yemek Birleştirir” Kitabıyla Yöresel Yolculuk

Ege Cihat Seyhun İle Moda Üzerine
Ege Cihat Seyhun İle Moda Üzerine

Ege Cihat Seyhun İle Moda Üzerine

Fuyapı'dan 10.Yıl Kutlaması
Fuyapı'dan 10.Yıl Kutlaması

Fuyapı'dan 10.Yıl Kutlaması

Reto Moser ile Four Seasons Hotels Istanbul Üzerine
Reto Moser ile Four Seasons Hotels Istanbul Üzerine

Reto Moser ile Four Seasons Hotels Istanbul Üzerine

Dyson'dan Akıllı Saç Kurutma Makinesi
Dyson'dan Akıllı Saç Kurutma Makinesi

Dyson'dan Akıllı Saç Kurutma Makinesi