Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Sahilleri, müzikleri, yemekleri ve kokteylleri ile size en konforlu plaj deneyimini yaşatacak Bodrum'un en iyi beach club'ları mercek altında.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
21 Ağustos 2023 Pazartesi 17:24 | Son Güncellenme:
15 dakika okunma süresi
Bodrum'un En İyi Beach Club'ları

Bodrum'daki Beach Club'lar

Bodrum, konforu ve eğlenceli aktiviteleriyle tercih edilen beach club'larıyla oldukça ünlü. Keyifli bir deniz tatili için programınıza eklemeniz gereken; sahili, müzikleri, yemekleri ve kokteylleri ile size en zevkli plaj deneyimini yaşatacak Bodrum'un en iyi beach club'larını keşfettik.


MGallery Bodrum Beach Club

Yalıkavak Marina'ya en yakın otellerden biri olan MGallery Bodrum, incecik kumları ve güneşlenmek için ideal iskelesi ile sevilen beach club'lardan birine sahip. Plaj dahil otelin farklı yerlerinde yer alan 100'den fazla sanat eseri, atmosferi çok daha yukarı taşıyor. Beach House'taki lezzetli yemekler ve kokteyller, infinity pool ve spa imkanları da beach club deneyiminin artırıyor.

Adres: Yalıkavak, 91. Sokak, No:6, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 385 42 00

Instagram: @mgallerybodrum


Maçakızı Beach Club

Bodrum'un en sevilen ve klasikleşmiş beach club'larından Maçakızı, kum tercih etmeyenlerin önceliği olabilecek, iskele üstüne kurulu bir plaj. Maçakızı Hotel'de yer alan Maçakızı Beach Club, otelde yer alan bir plaj gibi görünse de aslında otelin tarihine baktığımızda beach club'ın önce geldiğini görebiliyoruz. Yani beach club kültürünün özünü iyi bilen bir işletme ile karşı karşıyayız.

Adres: Göltürkbükü, Narçiçeği Sk. Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 24 00

Instagram: @macakizihotel


Villa Azur Bodrum Beach Club

Hem bir beach club hem de restoran olan Villa Azur, Akdeniz esintilerini Bodrum Yalıkavak'taki mekanına taşıyor. Bohem bir atmosfere sahip olan Villa Azur Bodrum Beach Club, gastronomiyi öncelikte tutan, bu nedenle de leziz seçeneklerle tüm günü geçirebileceğiniz bir plaj.

Adres Tilkicik Koyu, Dirmil Mah. Flipper Sk. No:9 Bodrum, Muğla

Instagram: @villaazurbodrumbeachclub


Lucca Beach

Cennet Koyu'ndaki etkileyici konumu ve atmosferiyle Lucca Beach, uzun bir güneşli gün için deniz, doğa, müzik ve deniz kıyısında yemek yeme deneyimini birleştiriyor. Yerel deniz ürünleriyle öne çıkan ve turkuaz sahilinden ilham alan mutfak lezzetleri ile dikkat çeken Lucca Beach, etkinlik programı ile de tercih edebileceğiniz bir beach club.

Adres: Göltürkbükü, Cennet Koyu Cad. 314. Sokak, No:12/1 Bodrum, Muğla

Instagram: @luccabeachbodrum


The Bodrum Edition Beach Club

The Bodrum Edition Otel'in 100 metre uzunluğundaki plaj alanı, tatil beldesinin ana sosyal merkezlerinden biri olan konforlu ve şık bir beach club'a ev sahipliği yapıyor. Kumdan denize girmeyi tercih etmeyen misafirler için iskele, ahşap teras ve özel çardaklar ile memnun edici bir ortam dizayn edilmiş. Beach Bar, menüsü denemeye değer lezzetler sunarken; açık hava spor aktivitelerine de göz atabilirsiniz.

Adres: Dirmil Mahallesi, Balyek Cd. No 5A, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 31 31

Instagram: @thebodrumedition


Divan Bodrum Beach Club

Divan Bodrum Otel'de yer alan beach club, ister incecik kumlara ayak basmak isterse de iskelede güneşlenmeyi tercih eden misafirlere özel bölümler içeriyor. Tabii ki Divan Bodrum'un beach club'ında zaman geçirirken şehrin en sevilen restoranlarından Lokanta by Divan'daki lezzetleri de denemenizi öneririz.

Adres: Göltürkbükü, Keleş Harim Cad. No:22 Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 377 56 01

Instagram: @divan_bodrum


METT Hotel & Beach

METT Hotel'in beach club'ı, şık ambiyansı ve gündüzden geceye uzanan eğlence tarzı ile 'beach club' anlayışını keyifli bir atmosferde yeniden yaratıyor. Burada zaman geçirirken Portekizli Şef Pedro Miguel ve danışman Fransız Şef Maxime Le Van önderliğinde Akdenizli bir menü sunan Folie Restaurant & Sea'nin lezzetlerini de denemenizi öneririz.

Adres: Eskiçeşme, Değirmenler Mevkii, Haremtan Sk. Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 316 48 48

Instagram: @mettbodrum


Xuma Village

Bodrum'un, denizini olduğu gibi gece hayatını da en eğlenceli şekilde deneyimlemek isteyenler Xuma Village'ı tercih edebilir. Gastronomi, müzik ve parti konusunda güvenilir bir adres olan Xuma Village'da, akşamüstü başlayan sunset party'leri oldukça popüler.

Adres: Merkez Mah. Küdür Cad. No:81 Bodrum, Muğla

Instagram: @xumavillage


Flamm Bodrum

Sadelik ve minimalizm ile gelen samimiyet ve huzuru hedefleyen Flamm Bodrum'a girdiğiniz anda beyazlar içindeki abartısızlığın, masmavi sularla yakaladığı uyum, gerçekten de içinizi açacak. Flamm, beach club atmosferi ile butik otel anlayışının bir araya geldiği bir plaj deneyimi ile misafirlerini ağırlıyor.

Adres: Göltürkbükü, Akdeniz Cad. 30. Sokak, No:3 Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 357 76 00

Instagram: @flammbodrum


Kuum Beach

Kuum Hotel & Spa bünyesindeki Kuum Beach, konforlu ve sakin bir deniz tatili deneyimi arayanlar için uygun. Ahşap terastan doğrudan denize inebileceğiniz plajda, dilerseniz grup olarak özel bölümler de rezerve edebilirsiniz.

Adres: Göltürkbükü, Atatürk Cad. No:150 Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 00 60

Instagram: @kuumhotel


Buddha-Bar Beach Bodrum

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum'da yer alan Buddha-Bar Beach Bodrum, Bodrum yarımadasında gündüzden geceye uzanan tam bir gün geçirebileceğiniz ve şık bir atmosfer sunan, sevilen bir sahil restoranı ve bar. Avangart müzikleri, imza kokteylleri ve çağdaş füzyon mutfağı ile tercih edilen bir beach club.

Adres: Asarlık Mevkii, Adnan Menderes Cad. No:8 Bodrum, Muğla

Instagram: @buddhabarbeachbodrum


Frankie Beach Club

Susona Bodrum bünyesindeki Frankie Beach Club; canlı performansları, yöresel lezzetleri ön plana çıkaran mutfağı ve özel kokteylleri ile beğeniliyor. Frankie'de geçirdiğiniz bir günü, Nama Sushi & Raw Bar'daki imza lezzetlerle de taçlandırmak isteyebilirsiniz.

Adres: Torba, Kaynar Cad. No:15 Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 211 27 83

Instagram: @frankiebeachclub


Escape Beach & Lounge

Bohem bir kaçamak noktası sunan Escape Beach & Lounge, Gündoğan'ın masmavi sularına bakıyor. İmza kokteyller, DJ performansları ve canlı müzik eşliğinde gün batımının da tadını çıkarabileceğiniz Escape Beach & Lounge, Cape Bodrum Hotel bünyesinde misafirlerini ağırlıyor.

Adres: Gündoğan, Kızılburun Cad. No:72 Bodrum, Muğla

Instagram: @escapebeachlounge


Cio Beach Bodrum

Cio Beach Bodrum, aynı anda hem bir beach club hem restoran hem de kokteyl bar hizmeti sunuyor. Bu da günün her saatinde Cio Beach'te kendinize uygun bir etkinlik bulabileceğiniz anlamına geliyor. Cio Beach, ister kum isterse de çim üzerinde vakit geçirmeyi tercih eden misafirlerine uygun şezlong seçenekleri sunuyor.

Adres: Ortakentyahşi, Müskebi Cad. No:194 Bodrum, Muğla

Instagram: @ciobeachbodrum


Sand & Salt Beach

Sand & Salt Beach, plaj ve restoran dendiğinde Bodrum'un en popüler bölgelerinden kabul edilen Yalıkavak'ta konumlanıyor. Gün içerisinde dinlendirici ve sakin bir atmosfer bulurken, akşam çok daha hareketli ve enerjik bir ortamda kendinizi bulabileceğiniz Sand & Salt Beach, yemek menüsü ile de etki bırakıyor.

Adres: Yalıkavak Mah. Çankaya Sk. Tilkicik Cad. No:3 Bodrum, Muğla

Instagram: @sandsaltyalikavak


Kempinski Hotel Barbaros Bay

Kempinski Hotel Barbaros Bay, sakin ve lüks bir beach club arayışında olanlara uygun bir ortam sunuyor. Tertemiz kumlarda yürüyüşe çıkıp, masmavi suların tadını çıkarırken beach club'daki lezzetli yemekleri ve kokteylleri deneyebilirsiniz.

Adres: Kızılağaç Mah. Hacıgiden Cad. No: 33/1 Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 03 03

Instagram: @kempinskibodrum


Mivara Luxury Bodrum

Mivara Luxury Bodrum, hem çim hem kum hem de iskele alanları ile tüm misafirlerine uygun bir seçenek sunmayı başarıyor. Su sporları imkanları da sunan Mivara'da dilediğiniz etkinlikten yararlanabiliyorsunuz.

Adres: Gündoğan, Farilya Cad. No:9 Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 311 34 34

Instagram: @mivarabodrum


Miya Beach

Highlight Hotel bünyesindeki Miya Beach'te şezlongunuzda uzanırken Tilkicik Koyu'nun serin sularının hemen ayaklarınızın ucuna geldiğini hissedebilirsiniz. Ancak tabii ki kum tercih etmeyen misafirler de düşünülerek keyifli bir iskele alanı da tasarlanmış.

Adres: Merkez Mah, Tilkicik Cad. 182. Sokak, Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 385 59 59

Instagram: @miyabeach_yalikavak


No.81

Göltürkbükü Koyu'nda yer alan No.81 Hotel bünyesindeki beach club, adeta doğayla iç içe bir inziva noktası. Manzarasıyla olduğu kadar sunulan yemeklerin görselliğiyle de iz bırakan No.81, iskeleden adımınızı attığınız anda sizi serin Ege suları ile buluşturuyor.

Adres: Göltürkbükü Mah. Keleşharım Cad. 104. Sokak, No:6 Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 377 61 05

Instagram: @no81turkbuku


Naru Bodrum

Yerel çam ağaçlarının arasında saklı bir cennet gibi kendini gösteren Naru Bodrum, hem konforlu bir plaj hem de leziz yemekleriyle oldukça sevilen bir restoran. Naru Bodrum'da, deniz ürünleriyle hazırlanan tabakları denemenizi mutlaka öneririz.

Adres: Gölköy Mah. Gökburun Mevkii Bodrum, Muğla

Telefon: 0252 335 01 48

Instagram: @narubodrum


Bodrum'un En İyi Restoranları: 17 Farklı Mekan

Bodrum'un Favori Kahvaltı Mekanları

Bodrum'da Gezebileceğiniz Tarihi ve Kültürel Yerler

EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Dünyanın En İyi Beach Club'ları
Dünyanın En İyi Beach Club'ları

Dünyanın En İyi Beach Club'ları

Seyahat Rehberi: Kalimnos Adası
Seyahat Rehberi: Kalimnos Adası

Seyahat Rehberi: Kalimnos Adası

Seyahat Rehberi: Simi Adası
Seyahat Rehberi: Simi Adası

Seyahat Rehberi: Simi Adası

Seyahat Rehberi: Patmos Adası
Seyahat Rehberi: Patmos Adası

Seyahat Rehberi: Patmos Adası

Seyahat Rehberi: Leros Adası
Seyahat Rehberi: Leros Adası

Seyahat Rehberi: Leros Adası

Seyahat Rehberi: Dubai
Seyahat Rehberi: Dubai

Seyahat Rehberi: Dubai

Seyahat Rehberi: Rodos Adası
Seyahat Rehberi: Rodos Adası

Seyahat Rehberi: Rodos Adası

Avrupa'nın En İyi Sağlıklı Yaşam Otelleri
Avrupa'nın En İyi Sağlıklı Yaşam Otelleri

Avrupa'nın En İyi Sağlıklı Yaşam Otelleri

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Seyahat Rehberi: Sakız Adası
Seyahat Rehberi: Sakız Adası

Seyahat Rehberi: Sakız Adası

Puglia Seyahat Rehberi
Puglia Seyahat Rehberi

Puglia Seyahat Rehberi

Seyahat Rehberi: Balkanlar
Seyahat Rehberi: Balkanlar

Seyahat Rehberi: Balkanlar