Rabia Babaoğlu
Rabia Babaoğlu, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Arşiv Daire Başkanı olarak, 40 yıllık meslek hayatında tanık olduğu acı tatlı pek çok deneyimini, kaleme aldığı "Katıksız" adlı kitabında anlattı.
Zeynep Kartal
Oldukça kalabalık bir katılımın olduğu tanıtımda, Rabia Babaoğlu'nun okuyucularının yanı sıra iş arkadaşları ve dostları da bu mutluluğunu paylaştı. Neslihan Torun Kaya, Zeynep Kartal, Selma Gökçe'nin da aralarında olduğu pek çok isim etkinlikte yer aldı. Katılımcılar yazara kitaplarını imzalatırken, kendisiyle de hatıra fotoğrafı çektirdi. Rabia Babaoğlu, kitabın içeriği ile ilgili bilgi verirken, "meslek hayatım boyunca çok şey yaşadım ve çok fazla hikaye biriktirdim" diyerek, dostlarının tavsiyesi üzerine bu deneyimlerini kaleme almaya karar verdiğini söyledi.
Neslihan Torun Kaya
Dostlarının kitaba gösterdiği ilgiden memnun olan Rabia Babaoğlu, "İnsan odaklı bir yerde çalışıyorum. Bu kitap, gerçek yaşanmış hikayelerden oluşuyor ve katıksız bir şekilde aktarıldı" diyerek kitabın isminin anlamını da açıklamış oldu.
Selma Gökçe
Rabia Babaoğlu